Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Hucin StropnickyDobrý den pane Hučíne,LTP VH web 141014

Na internetu se už roky objevují závažná podezření ohledně Vaší činnosti jak za komunismu, tak za doby Vašeho působení u BIS. Tyto informace jsou šířeny veřejně. Je s podivem, že Vy jako člověk, který často vystupuje v médiích, nyní navíc s oceněním bojovníka proti komunismu a statusem válečného veterána, se k těmto závažným skutečnostem nevyjádří ani slovem a sám od sebe? Např. pana Tomáše Hradílka, bývalého mluvčího Charty 77 a ministra vnitra, jste žaloval pro pomluvu? Závažné informace o Vaší osobě a minulosti šířím z velké části na svém webu. Opravdu se podivuji, že jste mne dosud nezažaloval jako pana Hradílka, také pro pomluvu? Je trestným činem. Proč jste tak najednou ztratil odvahu, kdy Vám „pomluvy“ od pana Hradílka vadily, ale ode mne už nikoliv? Jsou snad tak „slabé“, že volíte raději tak trapné a nedůstojné karikatury? Nebo to snad pomluvy nejsou a jste tak nucen používat tak zoufalé, vskutku dětinské, způsoby?

Vaše ocenění a status válečného veterána naprosto dehonestujete a urážíte tak všechny zaslouženě oceněné a vyznamenané bojovníky proti komunismu? Vždy jste se k dění na politické scéně obratem, aktivně vyjadřoval, pravda bez předložení jediného důkazu o kterých jste jen mluvil a sliboval je zveřejnit. Nyní, když se závažné skutečnosti týkají přímo Vás, mlčíte už roky, přes mé neustále opakované výzvy, zprvu v úzkém kruhu a později opakovaně i mimo něj? Mlčíte i na mých 20 otázek z 25.května 2011. Vyzývám Vás proto prostřednictvím webu www.sinagl.cz a médií, abyste se nyní už jako vyznamenaná osoba, ze zákona hodna úcty, věcně a s důkazy, k závažným vyjádřením na Vaši osobu, vyjádřil. Vzhledem k tomu, že jste byl oceněn nemalou finanční částkou a dalšími výhodami placenými z daní občanů, věřím, že nejen mně, ale i jim odpovíte jak odpovídá Vašemu současnému společenskému postavení a významu. To bylo stvrzeno i Vaším oceněním Ministrem obrany Martinem Stropnickým. Ani Vy ani já si jistě nepřejeme, aby Vaše pokračující, nedůstojné mlčení, vrhalo nepěkné stíny na Vaši osobu a na Vaši minulost. Je nutně vrháno Vaším trvalým mlčením, které už lze vysvětlit pouze Vaši zbabělostí. Statečný člověk s čistým svědomím nemá nikdy důvod mlčet, či se čestně přiznat ke svému selhání. Naopak uvítá možnost vyjádřit se a odstranit tak co nejdříve pochybnosti, pokud má čisté svědomí, nebo mu ulevit a napravit své pochybení. To jde vždy. Na věcná fakta nemůže mít žádný důvod věcně neodpovědět. Vaše vyjádření vydám obratem a zašlu všem médiím, která oslovím, včetně cca 50.000 odběratelů mého internetového zpravodajství, zasílaného do celého světa. Přeji Vám, aby jste jednou našel odvahu se veřejně, všem těmto závažným skutečnostem a faktům, postavil a vyjádřil. V zájmu Vašeho svědomí, Vašich blízkých a v zájmu všech skutečných bojovníků proti komunismu i těch, kteří už Vás slyšet nemohou. Jinak pozbude zbytek Vašeho života svého smyslu a i to co jste vykonal v boji proti komunismu. V tomto smyslu Vám přeji vše dobré.  

 

S pozdravem a díkem

Jan Šinágl,

Vás dlouholetý obdivovatel a podporovatel, který právě proto, věren svým morálním zásadám, nemůže ani dnes konat jinak.

V Žebráku dne 14.10.2014

* * *

K pomlouvačné kampani Jana Šinágla – z webu pana Vladimíra Hučína ze dne 14.10.2014

* * *

Vladimír Hučín spolupracovník SNB

* * *

Vladimír Hučín k pomlouvačné kampani Jana Šinágla – Přerovské noviny 14.10.2014

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.22 (9 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)