Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Ricar MarekEU má 88 výtek ke způsobu dotací ČR - Informační technologie pak bude Brusel podporovat, jen pokud dostaneDolezel analýzu, proč při podpoře IT v minulých letech Česko vážně selhalo.

… O této skandální kauze jsem informoval všechna známá média, mnoho veřejně známých osobností, politiků, většina z nich dosud mlčí?! Někteří slíbili pomoc. Může být většího důkazu o závažnosti této kauzy, kam až asi sahá a co to o nás a naší zemi vypovídá?! Veřejnoprávní média, známí novináři a publicisté naprosto selhali, ačkoliv jsem je osobně informoval.. Všichni svorně mlčí. Chápu, mají rodiny, možná i dluhy a dobré místo má svoji „cenu“. Brzy budou hotovy první překlady závažných textů do angličtiny a němčiny. Budou informovány zahraniční média a instituce včetně institucí EU a jejích nejvyšších představitelů! …

 

Jourova 2Projekt BONO PUBLICO, byl podle českých soudů jen virtuální, Marek Řičář prý ho vůbec nechtěl realizovat, jen naRicar parte něj  chtěl vylákat dotaci?! Abyste měli představu, jak takový pseudoprojekt vypadá, přikládám malou ukázku - SROP rozpočet z tohoto úžasného a tolik potřebného projektu. Už jste viděli takto podrobně, dokonale, poctivě pracovat nějakého korupčníka či korupčnici, které zajímá jen moc a díky ní jak co nejvíce a bez práce pro sebe nakrást?! Podotýkám, že jde pouze o jednu část projektu, který připravoval několik let. Věřím, že bude jednou realizován za dohledu jeho autora - ing. arch. Marka Řičáře (Momentálně stále bojuje o přežití v českém vězení! Díky našim aktivitám byl ve věznici Všehrdy přeložen do méně nebezpečného oddělení. Snad už bude brzy přeložen do věznice v Českých Budějovicích, kde bude blíže své rodině a mít mnohem snesitelnější podmínky?)

To jsou projekty, které naše zem potřebuje a podporuje EU! Brusel vytýká ČR, že v podpoře IT Česko selhalo. Aby ne, když jeden z mála perspektivních, skvělých a potřebných projektů, který vymyslel právě ing. arch. Marek Řičář, nebyl realizován díky politikům, kteří jeho realizaci podpořit měli! Kvůli všem těmto podlým a nízkým špinavostem proti jeho autorovi, sedí nyní autor projektu v kriminále! Nemohl tedy tento skvělý projekt realizovat! Kdy konečně začneme oceňovat schopné a posílat do vězení ty pravé?!

Paroubek JiriO této skandální kauze jsem informoval všechna známá média, mnoho veřejně známých osobností, politiků, většinaRicar a Jourova z nich dosud mlčí?! Někteří slíbili pomoc. Může být většího důkazu o závažnosti této kauzy, kam až asi sahá a co to o nás a naší zemi vypovídá?! Veřejnoprávní média, známí novináři a publicisté naprosto selhali, ačkoliv jsem je osobně informoval.. Všichni svorně mlčí. Chápu, mají rodiny, možná i dluhy a dobré místo má svoji „cenu“. Kdysi, na zasedání Rady ČT, tehdejší ředitel zpravodajství Milan Fridrich mé exklusivní informace v soukromém rozhovoru ocenil a žádal jejich zaslání. Poslal jsem mu je a stále posílám – odpovědí je až na vzácné výjimky „smazáno bez přečtení“, neplnění daných slibů a mediální mlčení, resp. zamlčování závažných informací před veřejností. Nepochybuji, že je současný ředitel programu ČT čte pozorně, stejně jako mnoho dalších pracovníků médií.

Brzy budou hotovy první překlady závažných textů do angličtiny a němčiny o této skandální kauzy. Budou informovány zahraniční média a instituce včetně institucí EU a jejích nejvyšších představitelů!

Petice na podporu statečného ing. arch. Marka Řičáře a jeho zničené rodiny bude brzy trojjazyčná! Věřím, že přibude mnoho nových signatářů z celého světa. Pan Řičář trpí a bojuje i za nás! Budeme jeho boje a oběti hodni?!

Ke slovům ing. arch. Marka Řičáře, není co dodat!

Jourová 1„Kdo mlčí ke zločinu, stává se jeho spojencem… a kdo se jednou ohne, už zůstane ohnutý do konce života. Moji předkové zločinu neposluhovali, ať už to byl zločin nacistický nebo komunistický, a ani já se neohnu před zločinným SYSTÉMEM, který svou moc staví na zneužívání zákona, justice a policie pro potřeby korupční mafie a na strachu a poslušnosti lidí. Proto budu bojovat až do úplného konce a nemůžu nikdy akceptovat „trest“ za něco, co jsem nespáchal a spáchat nemohl. Nemůžu po 7 letech, které mně a mojí rodině vzal SYSTÉM, přistoupit na falešnou hru na spravedlnost a právo a stát se figurkou ve hře mocných. Před 7 lety jsem byl mafií „pohřben“, nemám nic, nejsem nikdo, na mém „hrobě“ slaví politická prostituce, lidská špína a STRACH… a právě já, který více nejsem, než jsem, Vás volám: nemlčte!, překonejte svůj strach!, nenechte se zneužívat!, neposluhujte!, pomozte!“

 

Jan Šinágl, 11.7.2014

* * *

Causa Řičář: Jak politická mafie bezohledně zlikvidovala život rodiny s pěti dětmi (I.)

Causa Řičář: Osm let bezmoci a postupné likvidace (II.)

Causa Řičář: Monstrproces politické a justiční zvůle (III.)

* * *

Případ Josefa Marka, dříve ing. arch. Marka Řičáře je zřejmým justičním zločinem!

MS Praha 20.10.2010: Protokol o hlavním líčení ve věci obžalovaného ing. arch. Marka Řičáře!!!

Žádost o udělení milosti ing. arch. Marku Řičářovi předána Hradem na MsP!

Ing. arch. Marek Řičář: Co jsem potkal v útrobách ČSSD v letech 2002-2006

Spravedlivý soud nevinného Ing. arch. Marka Řičáře nás teprve čeká!

Marek Řičář, vězeň svědomí: ČESKÉ PEKLO 2014 ve srovnání s vězením v roce 1930 !!!

Zrušení rozsudku a obnovení procesu Ing. Arch. Marka Řičáře - Josefa Marka

Dopis GŘ ČT Petru Dvořákovi ve věci kauzy ing. arch. Marka Řičáře

Kauza Řičář: média informována, všechna dosud svorně mlčí…?!

Ing. arch. Marek Řičář mezi nejhorší spodinou ve věznici Všehrdy v akutním ohrožení života!

Otřese Českou republikou kauza Řičář jako s USA kauza Watergate?!

Osobní dopis manželky ing. arch. Marka Řičáře, matky pěti dětí

* * *

Ďáblice 26.6.2014: Projev prof. Petra Piťhy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #3 Petr 2014-07-12 19:20
Občané bratislavské čtvrti Kocúrovo, narušili bez schválení jednotný zchátralý stav zastávek MHD a opravili zastávku na vlastní náklady, čímž způsobili dopravnímu podniku velké škody ohrožením čerpání evropských fondů a návazným škodám spřáteleným firmám, úředníkům hrozí také že přijdou o již přijaté úplatky. Uvedení do původního stavu je skoro nemožné, protože zbytky starých plakátu rez a graffiti již nelze dohledat, pouze k dodání fekálií se nabídlo několik bezdomovců kteří s tím mají praxi, za 5 krabic čůča..

novinky.cz/.../...
-1 #2 Lenka 2014-07-11 20:11
‚Chce ženu? Máme jednu skvělou,‘ tlačí Babiš na eurokomisaře Jourovou
lidovky.cz/.../...
-1 #1 Lenka 2014-07-11 20:09
ANO ustoupilo od Teličky a chce za eurokomisařku Jourovou
novinky.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)