Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Suchy JaroslavNáhodně jsem včera zapnul ČT 1 a nestačil se divit koho jsem uviděl mezi panelisty. Po pár minutách jsem toto veřejnoprávní panoptikum České televize vypnul. Mezi panelisty se nacházeli bývalý senátor za KSČM, politický turista Jaroslav Doubrava a Jaroslav Suchý, známá jako „Ten, co pohladil Obamu“. Neuvěřitelné pozvat mezi panelisty podvodníka Suchého, kdy navíc o jeho duševním zdraví můžeme důvodně pochybovat. Pochybuji, že se ho paní Jílková jako Roma a „experta“ na sociální problematiku Romů zeptala, jakou udělal zkušenost s pobíráním sociálních dávek v Kanadě. Cítil se ohrožen v ČR, požádal o politický asyl, když ho nedostal, tak už se ohrožen necítil a vrátil se zpět. Je mi záhadou čím se živil a živí? Nedivím se, že v anotaci pořadu není vůbec jeho jméno uvedeno. Samotný pořad vypovídá o současné úrovni veřejnoprávní ČT. Některé komentáře v diskusi v pořadu to vyjádřili naprosto pregnantně.

 K senátoru Jaroslavu Doubravovi, nyní místo za KSČM za Severočeši.cz. Poprvé jsem ho osobně poznal před lety ve Vídni, kde byl za senátní komisi pro krajany (spolu s dalšími senátory) na akci zahraničních krajanů. Bohužel jsme pozdě ke svému zděšení zjistili, že se jedná o komunistu. Zaujal nás, resp. šokoval svými způsoby při společném obědě v Prátru, kdysi si objednal velkou porci grilovaného kuřete a pustil se do něho takovým způsobem, že z toho byli spolustolovníci v šoku. Tož takového „senátora“ jsme měli a zase máme. Nic než další „prasátko u koryta“, při vší úctě k těmto inteligentním zvířatům. Nemají tušení co jsou to dobré způsoby a dobré mravy. Proto si své nedůstojné chování vůbec neuvědomují. Nemůžeme se jim divit. Během svého života nepoznali nic jiného, žili a žijí ve stále stejném myšlenkovém světě. Navíc i jejich intelektuální potenciál leží zcela jinde než u skutečných senátorů. Určitě není v Parlamentu zdaleka osamocený. Doufejme jen, že tam takových bude ubývat a slušnost, důstojnost, zdravý rozum a dobré mravy v Parlamentu začnou přibývat.

 

Jan Šinágl, 10.1.2014

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (8 Votes)
Share

Komentáře   

0 #3 Jaroslav Suchý 2014-03-09 14:36
Myšleno že, se jedná o Šináglovu nemoc. Šinágl furt jen štěká a štěká a stěžuje si na všechno jak mu režim mulý chudákovi Šináglovi hrozně ublížil. Šinágle jdi se léčit do Bohnic.
0 #2 Jaroslav Suchý 2014-03-09 14:33
Šinágl je naprostý těžký psychopat osobu jež s evšech akcí vžd ypolicisté vynášejí a blázen!!!
0 #1 Václav Svěrák 2014-01-14 13:24
Není se čemu divit. Paní Jílková je dcera Jana Jílka předsedy KSČ v bývalém divadle Jiřího Wolkra v Praze. Takže jablko nepadá daleko...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)