Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

JANUV ZAKONA súdruh Kojzar-Šinágel, program ANO by nebol ? Už ná nej netrpelivo čakáme !!! - Fanda alias -Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

A v kasičce Šináglově zazvonilo. To když i v nejpraštěnějším článku, který nemá souvislost s volbami v ČR, se objeví provolání volit komunistického estébáka Babiše. Měl by se stydět !

2013-09-12 12:47:11

Že by Babišův dvorní šašek Šinágl netušil, že se za svého života nějakého signifikantního vlivu soudruha Babiše na zdejší politiku už nedočká ? Je to jednoduché : prognózy hovoří o vítězství "levice". Ta bude příští čtyři roky vládnout v nějaké konstelaci a bude asi bohužel závislá na KSČM. Koalici s nimi soudruh Babiš vyloučil. Navíc, komunisti ho nemohou cítit, protože patřil k nim, měl takovou jejich důvěru, že z něj udělali i estébáckého špicla, a on je pak zradil a stal se kapitalistou, vykořistˇujícím dělnickou třídu. Dejme tomu, že levice po čtyřech letech přijde o moc a nastoupí pravice. Tam by Babiš mohl hrát třetí až čtvrté housle ( pokud by ho potřebovali k jednoduché většině ). Patřičně minimální by byl tudíž i jeho vliv na politiku. O svých "velkolepých plánech" by si mohl tak akorát nechat zdát či jimi krmit jednodušeji uštrikované občany jako Šinágla.

2013-09-10 18:08:13

A súdruh Kojzar-Šinágel, program ANO by nebol ? Už ná nej netrpelivo čakáme !!!

2013-09-10 12:52:37

Soudruh dvorní vlezdop..elka Šinágl se "sjezdovým" zpravodajstvím : Neskutečný úspěch, závěrečné slovo súdruha Babiše. Vyprodaný sál ! Babišův Agrofert je asi jediným, kdo na předvolební mítinky PRODÁVÁ vstupenky. Jinde dostanete párek a balónek. Mora je značka sporáku. Že by Babiš i sporáky naučil hovořit ? Ó, zázrak se stal ! Soudruh StB i sporáky oživí. Kam se hrabe kdosi, kdo po vodě kráčet se naučil............

2013-09-10 12:48:05

Hlas pro Babiše je ovšem ztraceným hlasem. Ví to dobře on sám a ví to jeho vlezdop..elka Šinágl, pokud se ezitím definitivně nepomátl.

2013-09-08 17:59:39

Autoři Skácel a Libiger by se MĚLY stydět a já, Šinágl, budu volit ANO. A dnešní občané by se MĚLI stydět za samozvaného lovce komoušů, co nezná gramatiku, ale bude volit firemní projekt komouše a estébáka. Nemá Babiš už dost "vlastenců", co neznají rodný jazyk ???????????????????

2013-09-08 12:40:58

Šéfredaktorskej, v posledním průvodu nesli Tví kumpáni, náckové z DSSS, v čele průvodu tři české vlajky. Jen jednu z nich nesli správně. Druhou obráceně a třetí vzhůru nohama. Fakt "vlastenci" k pohledání. Stejně jako ty s tvým pravopisem, syntaxí a dikcí !

2013-09-07 12:45:52

Soudruhu Šinágle, a Vás platí soudruh StBabiš za to, kolikrát ve Vašich zmatených textech zveřejníte link na jeho hnutí ?

2013-09-06 12:46:49

Šéfredaktorskej napsal, že ta "závěrečná řeč" paní Šlégrové by se měla předčítat na právnických fakultách. Plně souhlasím, ale jako odstrašující případ. Ten projev, který není její, žádnou obhajobou není. Je mi jí líto, nechala se atˇuž z naivity či z blbosti, použít jinými. Jenže ti před soudem nestáli a záznam v rejstříku mít nebudou. Jako veřejné práce bych jí jako člence DSSS doporučil Lety, Terezín, tábor Vojna, Jáchymov ( údržba památníků ). Třeba si uvědomí, kam vede totalita a autoritářství, rasismus, xenofobie a netolerance.

2013-09-05 12:42:02

Běda zemi, kde dezignovaní "antikomunisté" podporují hnutí komunistů a estébáků Burešů alias Babišů !

2013-09-04 12:45:45

Ten Babiš by se měl jmenovat Vladimír Iljič. Takového velikána tato zem fakt ještě neviděla.

2013-08-31 19:31:23

C.v. soudruha Babiše je fakt jedním z nejlegračnějších textů, které nám soudruh šéfredaktor ráčil naservírovat.

2013-08-31 19:26:03

Babiš už dva roky slibuje program. Dodnes ho nemá, ale StB a KSČ jsou tak dobrými referencemi, že se z něj Šinágl může po.rat !!!!!!!

2013-08-31 19:10:17

* * *

Tolik na ukázku z „duchatvorby“ mého fandy Fandy alias Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Neodstraňuji tyto a podobné komentáře, porušující etická pravidla tohoto webu, etiku všeobecně a pravidla, věcné, demokratické diskuze, ve které napadání autorů jiného názoru nemají místo, záměrně, alespoň dočasně. I ony plní potřebnou osvětovou roli. Za daných okolností si dovolím také mého fandu Fandu „ohodnotit“. Jde o hlupáka, nešťastného, či psychicky nemocného člověka, zneužívaného, nebo člověka, který ví moc dobře co dělá, ať už zdarma či nikoliv, případně o směs všeho? Rozhodnutí ponechávám na čtenářích. Neuvedení jména a forma e-mailové adresy budiž vám vodítkem. Milému a váženému Fandovi, děkuji za vskutku příkladnou, komunistickou vytrvalost, nenávist a hloupost, která by vskutku nadnášela, kdyby měla křídla, jak už kdysi trefně vystihl Miloš Kopecký. Vhodně ho doplnil Jan Werich: „Blbost se nedá porazit, ale boj proti ní se nikdy nesmí vzdát.“

 

Jan Šinágl, 13.9.2013

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (14 Votes)
Share

Komentáře   

+3 #14 Fanda 2013-09-18 21:11
Milý Ferdo, pohádky o "americkém broukovi" mohla věřit leda "durchunddurch" bolševická famílie Babišova. Do KSS Babiš lézt nemusel a StB donášet taky nemusel. Nejde o to, že je bohatý, jde o to, že s tímto morálním profilem je drzost lézt před voliče. Jde o to, že tento "Krysař z Hamelnu" loví voliče na populistické kecy místo na program. Jde o to, že to není strana ani hnutí, ale jedním soudruhem placená sebranka na jedno použití, něco jako Veverky 2.0.
-3 #13 Ferda 2013-09-18 20:11
Herbi, nejsem "provokatér". Jsem jen šokován tím, že nám údajný "antikomunista" věšel bulíky na nos. Já ze sebe nerad nechám dělat vola.
..............
Žádné prohlášení nemůže změnit evidentní skutečnosti a to, že provokatér zůstane provokatérem a z vola už nikdo vola dělat nemusí, ba ani nemůže. Nejsme hluší, nejsme slepí, víme na co máme mozek.

Třeba se jednomu ze zločineckých agentů STB zastesklo po starých časech, kdy mohli beztrestně šikanovat lidi už dlouho stýská a hledají cestu jak slušné občany zkompromitovat a zničit. Kdysi vytáhli do "boje proti imperialistům amerického brouka", teď se jim hodí schopný a bohatý Babiš a jeho přisluhovači, tedy Ti, kteří konečně mohou prokázat životaschopnost poctivého svobodného podnikání. Komu asi vadí preference ANO!?
+1 #12 Fanda 2013-09-18 14:55
Cituji Herbi:
Nevim, nakolik je Fanda provokater, mozna jo, nicmene za nektere jeho prispevky je treba ho pochvalit. Napr. realisticky podanou vizi uspechu v politice, ktere cekaji na Babise. Nebo poukaz na podporu nacku a rasistu ze strany Sinagla. Rasismus je jeden z nejvetsich problemu soucasnych Cechu a moralni "autorita" Sinagl je jejich kumpanem, jak pise Fanda. Takove autority by mely studem zalezt do kanalu a ne doporucovat jinym, co maji delat.

Herbi, nejsem "provokatér". Jsem jen šokován tím, že nám údajný "antikomunista" věšel bulíky na nos. Já ze sebe nerad nechám dělat vola. Ahoj !
0 #11 Herbi 2013-09-18 10:31
Nevim, nakolik je Fanda provokater, mozna jo, nicmene za nektere jeho prispevky je treba ho pochvalit. Napr. realisticky podanou vizi uspechu v politice, ktere cekaji na Babise. Nebo poukaz na podporu nacku a rasistu ze strany Sinagla. Rasismus je jeden z nejvetsich problemu soucasnych Cechu a moralni "autorita" Sinagl je jejich kumpanem, jak pise Fanda. Takove autority by mely studem zalezt do kanalu a ne doporucovat jinym, co maji delat.
0 #10 Jirka 2013-09-15 13:13
Odkdy bylo členství v KSČ povinné Fando? Jakmile jste chtěl pracovat na manažerské funkci. Výjimka byla možná jenom tam, kde ty bolševické funkcionářské svině už neměli nikoho jiného, nebo kde byla ještě vyšší protekce než povinné členství. Doplňte si prosím znalosti.

Jinak většina členů KSČ tam byla z donucení kvůli práci, bytu, studiu dětí apod. Prostě v důsledku vydírání režimem. Z dnešního pohledu svobody se to jeví zbabělé, ale tento národ měl vždy málo Mašínů ochotných vzít zbraně a přijmout vyhlášený třídní boj. Když máte děti před střední školou, žádost o byt před vyřízením a nemáte pas na západ, nezbylo vám než to posrané členství v KSČ na oko vzít. Tak to udělala většina národa. Zvláště, když na všechny komunistické zločiny, politické procesy a rudé lágry byla tvrdá cenzura a opačná propaganda + brainwashing (skupinové vymývání mozků od malička) běžný občan často vůbec o zločinech KSČ netušil. Suďme jiné, když jsme v jejich situaci nebyli...
-1 #9 Jirka 2013-09-15 00:46
Ten Fanda zahltil internet žlučovitou nenávistí ke člověku, který i přes svojí vysokou podnikovou funkci a povinné členství v KSČ nikomu neublížil. Což jeho spis prokázal. V rudých lágrech pro politického vězně často platilo: Jeden slušný bachař (byť komunista mezi ostatními rudými bestiemi) znamenal více, než hospoda plná odpůrců režimu...
+1 #8 Miloslava Chalupová 2013-09-14 09:13
Neví někdo který soud věc projednává a jaké je č. jednací ?
lidovky.cz/.../...
zpravy.ihned.cz/.../...
Dokument Ministerstva vnitra má zde 18 stran, zajímavá je str. 13 – evidenční list výdajů.
„Tajný policista si svazek vedl jen proto, aby vykazoval nějakou činnost," dodal Babiš.“
domaci.eurozpravy.cz/.../...
“Andrej Babiš jako fyzická osoba pochopitelně od státu nedostává žádné dotace ani jiné platby, a pokud jde o skupinu Agrofert, neinvestiční dotace z národních zdrojů pro celou zemědělskou divizi skupiny Agrofert činily v roce 2011 celkem 54,031 mil. Kč, tedy 148 tisíc korun denně, nikoli 10 milionů," uvádí Babiš.”
-2 #7 X X X 2013-09-14 01:35
[quote name="Anti"]Bla boleni Estebaka Fandy.
..
+3 #6 Anti 2013-09-14 00:06
Estebaka Babise voli jen bezcharakterni darebaci!!
-1 #5 Observer. 2013-09-13 18:52
Cituji Ferda:
Pane "Observer", Vy jste podobný slušňák, který se možná marně domnívá, že takového sranda Fandu poučí či napraví. Pokud je to určeno slušnému jinému pozorovateli, budiž, jen to svědčí o slušném tónu, který ANO a pan Babiš propagují a prezentují v praxi. Provokatérovi Fandovi však jen poskytnete další možný odrazový můstek k dalším výpadům, byť se v jeho nenávistné pokřivené šedočerno-červené mozkové kůře vždy najde dostatek fantazie pro další výpady, kterými si hojí své mindráky.
Nenechme si kazit náladu podobnými tvorečky, ignorujme je a mějme se raději k sobě blíže s lidmi, kteří jsou toho hodni nebo s těmi, co nás potřebují. Všem slušným lidem přeji hezký víkend!

ROZUMIM co pisete pane Ferda dava smysl.Koncim jako Observer.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)