Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Snemovna_titulek_170613

!!! Exekutoři v Kanadě neexistují. Půjčky, pokud nejsou pojištěné, jsou ilegální !!!

V pondělí 17.června 2013, bez očekávaného nezájmu médií, proběhl ve Sněmovně seminář na výše uvedené téma a které hýbe zemí více než si chceme připustit. Zazněla tam otřesná, neuvěřitelná svědectví, která zdravý mozek neinformovaného člověka nepřipustí ani v nejbujnější fantazii. Obávám se, že nejsou vůbec ojedinělá, jen o podobných případech se z médií lidé nedozví (zato ví vše o povodních, počasí, dopravních nehodách, znásilnění, vloupáních a vraždách apod.). Toto je také  povodeň, která se valí zemí stále silněji, nebezpečněji a nebude-li zastavena, nadělá více škod než všechny povodně dosud dohromady nadělaly. Úvodem doporučuji otřesné video natočené po skončení semináře s paní Květoslavou Haškovou. Na jeho konci je její poselství nám všem, slovující všechny slušné obyvatele této materiálně a duchovně zdevastované země!

Zvukové záznamy ze semináře dne 17.června 2013:

Úvod poslanců Michala Babáka a Petra Skokana

Vystoupení JUDr. Františka Korbela z legislativního odboru vlády ČR

Vystoupení pplk. Ing. Karla Jelínka, rady Policejního prezidia ČR

Vystoupení poslance Otty Chaloupka – doporučuji!!!

Vystoupení JUDr. Miroslava Růžičky, ředitele odboru analytiky a legislativy NSZ

Vstoupení zástupce spolku Šalamoun Zdeňka Jemelíka

I.část diskuse vystoupení Jana Šinágla a komentář JUDr. Miroslava Růžičky – doporučuji začátek, poté ředitel odboru NSZ jen připravoval účastníky o drahocenný čas. Musel jsem upozornit pořadatele. Přítomní ocenili jeho pozdější vyjádření, že slovní projev není jeho silnou stránkou…

II.část diskuse s otřesnými svědectvími – doporučuji poslech celého záznamu, zejména od 27:30 min. o dění v Plzni s výjimkou 30:11 min. až 1:14 hod. kde mi selhal jinak spolehlivý záznamník. Bohužel právě při osobním svědectví Ing. Bohuslava Vránka, CSc. Požádal jsem ho proto o zaslání dokumentů k jeho kauze. Další ukázka rozkradení a likvidace mezinárodně renomované, úspěšné firmy ATX Automation, jehož svědectví dokládá zločinnost a propojení insolventního správce s KS Brno. Na ukázku přináším tři články k tématu a jeden e-mail odcházející zaměstnankyně:

Dopis Bohuslava Vránka soudkyni Bejčkové z KS Brno – 4.11.2012

Vyjádření dlužníka – 6.11.2012

Proč zkrachovalo „žďárské Silicon Valley“?

Dobry den pane Vranku, dneska u atx koncim jako vetsina zbylych zamestnancu. Moc moc moc vam dekuji za prilezitost, kterou jste mi dal. Byla to velka parada tady pracovat, poznat fajn lidi a ziskat zkusenosti. Hodne mi to dalo…tim hure se ale odchazi! Je mi moc lito, jak to skoncilo a dopadlo. Bohuzel se mi neodchazi lehko, clovek si pripada jako nejvetsi blbec, který zustal ve firme nejdele a odejde oskubany jako slepice. Muj pohled na IS se rapidne zmenil…stále jen sliby chyby. Ale snad ta zlost brzo vyšumí! Mejte se krasne, uzivejte si a doufam, ze o sobe ještě nekdy uslysime. Martina, 28.2.2013

Zkušenosti lidí z praxe, jak exekutorů tak exekuovaných jsem v 10.bodech předložil všem panelistům v dokumentu - Návrhy a postřehy ke změně zákona o exekucích.

Snemovna_exekutori__panel_170613Snemovna__verejnost_170613Snemovna_exekutori__Vranek_170613

 

 

 

 

 

* * *

Zaplatil jsem náklady karlovarské informační exekuce - Velký den mají všichni mí nepřátelé a nepříznivci: včera v pozdních odpoledních hodinách jsem, vyčerpav všechny dostupné opravné prostředky, zaplatil náklady exekuce, v níž jsem se před čtyřmi lety domohl, aby mi karlovarský magistrát poskytl informace z tamějšího stavebního úřadu ve věci manželů Kolečkových. Bankovky jsem na poště předal ve stylové smuteční obálce. Ztráta je to vskutku bolestná, protože jsem od počátku až do konce řízení neučinil nic, co by bylo v rozporu s právem, naopak karlovarští úředníci si počínali jako zpupné panstvo, pro které zákony této země neplatí (takto informační šestikolí sumarisoval Oldřich Kužílek). Nakonec jsem ale já tím, kterého soudy odsoudily jako viníka a který musel náklady úspěšné exekuce uhradit. Proti úkoří se arci budu dále bránit, během několika dnů požádám o náhradu nákladů ministerstvo spravedlnosti a poté, nebude-li mi vyhověno, podám na stát žalobu.

* * *

Takřka desetiletá kauza GOLF JEŠTĚD (viz odkazy níže) skončila vítězstvím Aleše Vébra. Nyní se musí soudit znovu o náhradu škody a složením 4% z požadované částky cca 70 milionů, které nemá, místo aby mu stát částku obratem vydal a s patřičnou omluvou. K tomu se aktuálně nachází v insolvenčním řízení za úroky 10 let trvání nezákonného konkursu!!!

Kauza RYBENOR (viz odkazy níže) pana Edvarda Stolby se bude řešit ve Štrasburgu, kdy Norové už vzdali snahu o právo a spravedlnost v České republice – zde se jednalo o 400 milionů. O kauze ví moc dobře i současný velvyslanec v USA Petr Gandalovič. I USA naznačovaly, že si takového člověka nepřejí, psal jsem i ministru zahraničí Karlu Schwarzenbergovi, poskytl mu o něm informace, marnost nad marnost, bezúspěšně.

Také by se vám chtělo střílet?! Obávám se, že by to bylo jediné řešení a to se považuji za humanistu. Neskutečné jak organizace a odpovědní, které si občané platí nekonají, selhávají, nechají bez ochrany nevinné a současně nechávají ničit zemi a její obyvatele bezcharakterní lůzou. To nemůže dopadnout - dobře při vší „úctě a obdivu“ co vše si bez odporu nechá český člověk líbit a co vše vydrží. Dost možná nám už zbývá poslední pokus…

 

Jan Šinágl, 21.6.2013

 

Po osmi letech začínají Vébrovi vítězit – neskutečně mravně silná rodina!

Aleš Vébr: po 9 letech pravomocně zrušen konkurs na Golf Ještěd!¨

Česká WATERGATE: kauza RYBENOR s kauzou GOLF JEŠTĚD sahají do nejvyšších pater politiky!

Česká Watergate „RYBENOR“opět na poslední chvíli odložena…?!

Altner versus Cepl ml., Golf Ještěd, skandální usnesení ÚS ČR, další hroby, Schwarzenbergův ústup..

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)