Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

HrbataPřál bych si, aby mne tento prokazatelný darebák a podvodník zažaloval. 5x jsem na něho podával trestní oznámení, stížnosti pro nekonání SZ a PČR, osobně upozorňoval ministra Alexandra Vondru, vše nadarmo. I média poslušně mlčela. Až EURO našlo odvahu, kdy použilo i mé informace. Doufejme, že nezůstane jen při odstoupení z funkce, ale jeho minulost bude řádně vyšetřena a bude volán k osobní odpovědnosti za způsobené škody armádě, zemi a jejím občanům. ... Hrbata ale působí v několika dalších funkcích, takže o práci úplně nepřijde. V současné době je třeba členem Státní volební komise, usedá v dozorčí radě Českých drah nebo státního podniku VOP, který působí v oblasti vojenské techniky. Zároveň je místopředsedou jihomoravských občanských demokratů a předsedou ODS ve Vyškově. ...

 

Euro.cz: Picek odvolal náměstka pro personalistiku Hrbatu … Hrbata měl na starosti péči o válečné veterány, armádní školství, sport nebo válečné hroby. Euro.cz upozornilo na to, že Hrbatovy investice do nemovitostí z posledních let převýšily finanční příjem plynoucí z funkce náměstka ministra obrany. "Bývalý poslanec před lety štědře podporoval svoji stranu, věnoval jí dohromady více než milion korun. Prozatím vždy popíral, že by využíval nelegální zdroje, a odkazoval na prověrky Národního bezpečnostního úřadu," uvedl server. … Hrbata je náměstkem od roku 2010, kdy stál v čele resortu Alexandr Vondra. Na ministerstvu nahradil Františka Padělka, kterého Vondra z funkce odvolal. Hrbata byl od roku 2006 poslancem. Ve volbách v roce 2010 už se do Sněmovny nedostal. Jako poslanec vystupoval jen málo, byl ale funkcionářem výboru pro obranu, v němž byl místopředsedou. Působil také ve stálé komisi pro kontrolu činnosti vojenského zpravodajství.

Picek odvolal náměstka Hrbatu, nahradí ho Ptáčková Melicharová Více na: …Týdeník Euro v minulých měsících opakovaně upozornil na nesrovnalosti v Hrbatových příjmech a výdajích. Jeho investice do nemovitostí v posledních letech několikrát převýšily objem jeho příjmů z funkce. Bývalý poslanec před lety štědře podporoval svoji stranu, věnoval ji dohromady více než milion korun. … Za více než dva a půl roku působení na ministerstvu Hrbata vynaložil za nemovitosti více než 14,5 milionu korun. Jeho příjmy z veřejných funkcí v letech 2010 a 2012 přitom vycházejí na zhruba 3,5 milionu. Poměr v pomyslné „ nerovnici“ mohou zmírnit nákupy přes hypotéku, finanční pomoc partnerky nebo příjmy z pronájmu. I při tomto zohlednění však není jasné, kde politik na svoji realitní expanzi vzal. O Hrbatově odchodu se spekulovalo už od března, kdy do prázdného ministerského křesla usedl Picek. Armádní generál v záloze neměl exposlance z Vyškova příliš v lásce a totéž se dalo říci o celkové popularitě náměstka v ozbrojených silách. Podle různých zdrojů se chce Hrbata za rok vrátit do Poslanecké sněmovny. Nedávno se nechal opět zvolit do čela místní buňky ODS ve Vyškově, stále je také místopředsedou regionálního sdružení v Jihomoravském kraji.

Náměstek ministra obrany Hrbata ve funkci končí, Picek ho odvolal … Podle některých médií Hrbata s ministrem Pickem nebyli příliš velcí přátelé. Informace z ministerstva hovoří o tom, že mu Picek včera oznámil, že dnes bude ve funkci poslední den.  Hrbata má za sebou několik kauz. Třeba před rokem Lidové noviny upozornily na to, že některé armádní zakázky v posledních letech získala společnost Staeg, jejímž jednatelem je Hrbatův přítel z Vyškova. Firmu přitom už dřív audit ministerstva usvědčil z toho, že výrazně předražila zakázku na úklidové a recepční služby. Podle Mladé fronty Dnes zase měl Hrbata přesvědčovat velitele kasáren, aby do objektů pouštěli pojišťovací agenty jedné konkrétní pojišťovny. Ti pak nabízeli vojákům všemožná pojištění. A týdeník Euro v předchozích měsících několikrát upozornil na to, že Hrbata nakupuje nemovitosti, ovšem jeho příjmy takovým výdajům neodpovídají. Své straně, tedy ODS, navíc Hrbata poslal více než milion korun jako sponzorský dar. … Hrbata ale působí v několika dalších funkcích, takže o práci úplně nepřijde. V současné době je třeba členem Státní volební komise, usedá v dozorčí radě Českých drah nebo státního podniku VOP, který působí v oblasti vojenské techniky. Zároveň je místopředsedou jihomoravských občanských demokratů a předsedou ODS ve Vyškově.

* * *

Níže přináším odkazy na téma Hrbata z mého webu. Je jich mnohem více, stačí zadat do hledáčku „Michael Hrbata“.

 

Jan Šinágl, 23.4.2013

 

I týdeník EURO už odkrývá bezcharakternost a zločinnost náměstka ministra obrany Ing. Michaela Hrbaty!

Náměstek ministra obrany Alexandra Vondry a exposlanec ODS Ing. Michael Hrbata seděl ve vazbě, měl loupit se zbraní

Už páté „doplnění“ TO na Ing. Michaela Hrbatu, náměstka ministra obrany ČR!

Legionáři, Vondra a Hrbata, aneb o mravech a nemravných!

Aktuálně: Jan Kubice, Michal Moroz, Radek John, Michael Hrbata – doplnění TO do 10 dnů !!

Stížnost na kpt. Světlanu Bláhovou pro nečinnost v kauze Ing. Michaela Hrbaty

Po Hradu Šinágl nevítán ani na ministerstvu obrany…

Zveřejňuji utajované „mediální analýzy“ „analytika“ Petra Blažka pro ministra obrany Alexandra Vondru

Neetická Etická komise ČR má posuzovat kdo byl účastníkem III.odboje…?!

Troufne si JUDr. Lenka Bradáčová na náměstka ministra obrany Hrbatu…?!

ZOI Enduring Memory II k rukám ministra obrany Vondry, aneb ostudy na MO na pokračování…

ENDURING MEMORY - ZOI II. ministru Vondrovi!

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)