Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Michal_2III. kolo Agentura MM versus Jan Šinágl a 3.650.000,-Kč – Mýtomanské „imperium“ MM ukazuje svoji pravou tvář – Kolik lidí opět  udělá podvodník a mýtoman Martin Michal nešťastnými…?!

V pondělí 10.prosince proběhlo už III. jednání ve věci žaloby Agentury MM na Jana Šinágla a částku 3.650.000,-Kč. Byly dočteny důkazní listiny žalobců. Další jednání je nařízeno na 18.února 2013 od 10:00 hod u KS Praha. Soudce Vojtěch Cepl ml. zvažuje pozvat ještě stranou žalovanou některé z navrhovaných svědků: Martu Kubišovou, Jiřího Vondráčka, Miroslava Stiebala a Miroslava Trpáka a případně už vynést rozsudek. První dva už vyslechl ve sporu Ing. Jiřího Fialy. Lze proto očekávat, pokud vůbec, pozvání posledně jmenovaných. Pokud budou vyslechnuti, nepochybně zazní informace a svědectví, proti kterým je mé dosavadní zpravodajství o Agentuře MM pouze slabým odvarem.

 

Průběh celého soudního jednání si můžete poslechnout. Advokátka Mgr. Jana Gavlasová se dostavila opět sama, působila skleslým dojmem, až jí člověku bylo líto. Rozhodně to nemá vůbec lehké - a nejen jako advokátka…

Povšimli jste si jak rychle Martin Michal zešedivěl? V médiích nepůsobí vůbec přirozeně, stále více nejistě, kdy jasně o stavu jeho mysli hovoří řeč těla? Rozhodně se tak nechová a nevypadá „zamilovaný“ člověk. Normální člověk už by se musel zbláznit, jen nenormální může něco takového tak dlouho předstírat a vydržet. Připomínám, že jeho první firma TEREX měla sídlo v Moskvě. Kde asi vzal peníze na nákup stovek nákladních aut…? 500.000.000,-Kč je přibližná částka, kterou celkově zpronevěřil s firmou TERREX u několika a bank tím, že si bral úvěry, které nesplatil. Měl mít tři letadla a už vážně „ohrožoval“ ČSA? Dluží cca 7.200.000,-Kč UNICREDIT bance (pro exekutory to dnes  znamená cca. 19.000.000,-Kč). Novela exekučního zákona je dost možná další hrozbou pro Martina Michala na kterou může doplatit už i Helena Vondráčková? (Problém exekucí je ten, že má být nad exekutory soudní dohled. Při kvalitě českých soudů v podstatě není, patřičně toho využívají či zneužívají, nemají se čeho obávat – a pak se roky suďte!). Už jednou byly nálepkovány exekutorem auta a zařízení bytu HV, která prohlášením, že jde o její věci uhájila před odvezením. Dost možná, že půjčka 1.500.000,-Kč od KB na 10 let zřejmě sloužila na potřebu Martina Michala? Obávám se, že Helena Vondráčková nepotřebuje žádné hausboty a karavany, ale daleko spíše její povedený manžel? Dokonce jsem zaslechl informaci, že měl kdysi platit výpalné 200.000,-Kč měsíčně za dluhy z podsvětí a že i to mělo být důvodem proč si vzal Helenu Vondráčkovou? To by zas tak nepřekvapovalo, když nyní takřka v přímém přenosu sledujeme kauzu jeho syna, kde jde o 1.200.000.000,-Kč! Je také známo, že jeho manželka kdysi musela narychlo vyzvednout 200.000,-Kč z úrokového účtu na vylepení plakátů. Dokonce mu údajně má platit 4.500,-Kč měsíčně, což se může jevit jako trik na exekutory, aby neměl jako že žádný příjem a dostával od své manželky „apanáž“ jako životní minimum. Tedy bezdomovec, protože na adrese Matúškova už dávno nebydlí a v Řitce má jen doručovací adresu.…

A takovéhoto vejlupka si vybrala Jana Bobošíková pro svoji stranu SUVERENITA do krajských voleb. Kandidátka na prezidenta tak ukazuje své schopnosti, resp. svůj skutečný charakter, pokud lze vůbec o charakteru u této komunistické svazačky mluvit. Možná si ho vezme jako svého asistenta na Hrad, čímž by byla opravdu, ale opravdu dokonale uzavřena přímá volba prezidenta a docíleno skutečné „reprezentace“ státu tím, co je pro něj v politice typické, tedy „příkladnými“, vskutku reprezentativními mravními, morálními a odbornými kvalitami těch nejlepších z nás, resp. těch nejlepších z bezcharakterních a podvodníků, kteří se slušným a poctivým občanům jen vysmívají i když jich mají „plnou hubu“..

Martin Michal se vypracoval z malého na velkého dlužníka – inu pan „podnikatel“, kterých se po listopadu „urodilo“ nemálo, podle hesla nepracovat, netvořit žádné hodnoty, neodvádět poctivou práci, ale o to více podvádět a krást! Helena Vondráčková o tom všem nemůže nevědět, je v podstatě už spolupachatelkou tím, že jeho činnost popírá, kryje a nepřímo, ať už vědomě či nevědomě podporuje. Takový je to „pan podnikatel“, který se pyšní, že si vždy na sebe dokáže sám „vydělat“, Velká podobnost s Toníkem  je, že si oba vytvořili mnoho firem, mezi kterými se pokoušeli vytvořit neproniknutelný labyrint pro tok peněz. Otec nesplácel milionové úvěry a syn zatajoval daně, přitom Martin Michal začínal jako ještěrkář a uklízeč ve skladě v Roztokách. Otec okrádal stát v „dobrém úmyslu“, stejně jako nepochybně jednal v „dobrém úmyslu“ jeho povedený synek Antonín, miláček Heleny Vondráčkové, která obdivovala jeho schopnosti a dokonce měla lítat i v jeho letadle. Není divu, že na TV NOVA 11.prosince prohlásil Martin Michal: „Můj syn je inteligentní a silný chlap.“ Martin Michal je v podstatě hlupák. O jeho synovi Antonínovi Michalovi se můžete dozvědět více na  google.

Zvláštní David Rath je zavřen pro 7 milionů a zde pro 1.2 miliardy je 8 lidí vyšetřováno na svobodě…?! Je s podivem, jak tento zločin v přímém přenosu málo zajímá, pokud vůbec, veřejnoprávní ČT…?!

Propuštění všech osmi podezřelých na svobodu je dalším výsměchem občanům! Podezření z krádeže 1.2 mld. korun a nechat podezřelé na svobodě je něco neuvěřitelného. Na svobodě mohou mnohé ve svůj prospěch zařídit, včetně útěku v nouzi, pokud jim nebyli odebrány pasy. Pokud není uzavřeno vyšetřování, tato částka je dostatečným důvodem sama o sobě, aby zůstali ve vězení a pokud bylo, tak je dostatečným důvodem reálná hrozba jejich útěku do zahraničí. Pokud toto soudce ignoruje, tak je neschopný, v tom lepším případě. Znám soudce, kteří by patřili za svá zločinná rozhodnutí do vězení. Nedivím se, že soudce, který takto rozhodl se skrývá před kamerami. Nepochybuji, že obvinění mají dostatek finančních prostředků, kdy pár milionů zabavených policií je pro ně jen „spropitné“. Budeme mít snad další „Pitry“ a po letech bude vše promlčeno…?!

 

Jan Šinágl, 12.12.2012

 

Aktualizováno:

Úřední záznam z podání vysvětlení Jana Šinágla na PČR v Berouně, ve věci dalšího TO Martina Michala, Heleny Vondráčkové, Mgr. Jany Gavlasové a Agentury MM, ze dne 13.12.2012

 

Agentura MM podává další trestní oznámení na Šinágla

 


 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

0 #1 Fr.Zákostelský 2012-12-13 15:30
Už par let se naši pisalkové podobají těm s roku 1970.Někdy mám pocit,že čas normalizačních změn Husáka ještě neskončil.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)