Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Navara_DavidŽádná žádost o rozhovor, žádné pozvání do médií, jen zprostředkované, neautorizované články a komentáře, aneb ono biblické „podle činů poznáte je“. Níže ukázky z české internetové mediální žumpy. Chvála politiků v médiích je v naší korupcí prosáklé zemi většinou podezřelá, naopak kritika a napadání mnohých známých osobností je často signálem o jejich kvalitě. O to větší motivace a důvody dále a ještě více pracovat!

 

Samozřejmě na hlupáky typu pana Davida Navary nemíním marnit drahocenný čas a energii podáváním trestních oznámení, ale v zájmu všeobecně potřebné informační osvěty na ně a jemu podobné, občas rád veřejnost upozorním. Mimochodem je dlouholetým přítelem a podporovatelem pana Vladimíra Hučína (dříve i mým), kterého jsem i já kdysi podporoval v dobré víře a věnoval na jeho podporu mnoho času, energie a finančních prostředků. Pan Hučín k jeho napadání mé osoby mlčí, na pohřbu Ctirada Mašína v USA nebyl, do Kolína na vzpomínku na Tři krále, do Lošan na vzpomínku na gen. Josefa Mašína, už roky nejezdí a nebyl ani na nedávném odhalení pamětní desky Milana Paumera v Poděbradech…? Totéž platí pro jeho tiskového mluvčího pana Zbyňka Horvátha, kterého jsem také finančně podporoval? Nehodnotím a nezpochybňuji v žádném případě  chování obou za totality, ale jen z poslední let na základě svých osobních zkušeností. Jsou tak časově zaneprázdněni, nebo jsou charakterově jiní, než za jaké jsem je považoval…? Lidé se mohou změnit, každá doba je vždy novou výzvou a zkouškou pro skutečný charakter člověka.

Šinágl se svou kandidaturou obtěžuje přes maily

Policie obvinila aktivistu Jana Šinágla z popírání genocidia

David Navara: Heydrich v ÚSTRu - přátelé nacistů nedorazili ...

Propagace našeho sdružení na stránkách Romea

* * *

Aktuality z webu pana Tomáše Peciny:

Z Prahy 5

Dvě čerstvé zprávy z Prahy 5:

Trestní stíhání Richarda Frištenského bylo zastaveno, prý pro nedostatek důkazů o brutalitě jeho obrany vůči strážníkům. O zahájení jejich vlastního trestního stíhání, bohužel, dosud zprávy chybějí.

Petiční stánek Vladimíra Franze musel být demontován poté, co policie naznala, že na sběr podpisů se nevztahuje petiční zákon a k jeho realisaci je proto třeba získat povolení k záboru veřejného prostranství. O specialitě a subsidiaritě právních norem příslušní policisté, zdá se, doposud neslyšeli. Doporučuji okamžitě doškolit a pak pro jistotu přeřadit někam do skladu k výdeji obušků; pro službu v terrainu se tito jedinci evidentně nehodí.

* * *

Odkud vychází zlo

Vrcholné tvůrčí období období Davida Navary pokračuje, takže se mohu se svými čtenáři podělit o jeho nový výtvor, který pokládám jednoduše za okouzlující. Adresováno České advokátní komoře, resp. několika jejím funkcionářům…

 

Jan Šinágl, 24.10.2012

 

P.S.

Alespoň mne dnes potěšilo jasné vítězství paní Věry Čáslavské proti zneužití jejího jména na reklamu kosmetickou firmou. Za média a veřejnost jsem se dostavil jako jediný, nepočítam-li obě koncipientky obhájců a jednu zřejmou čekatelku na soudkyni. Zpravodajství následuje. J.Š.





 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

-10 #5 Oldřich 2012-10-25 15:02
Všiml jsem si zvýšeného zájmu vypuklému jak na povel v mnoha médiích. Taková náhoda! Zato z Honzy co se neschovává jsou všichni u vytržení. Dnes měl dokonce už i junior z jakéhosi důležitého důvodu přednášku o vysokém školství v TV. A nakonec vyjímečně jeden odkaz:

Jak StB zakládala KPV a kam až to zavleklo Vladimíra Hučína

czech-bohemia.blogspot.cz/
-4 #4 Vitezslav Haramule 2012-10-25 14:36
Jo,jiz me to doslo.Komousi miluji cerveno-rudou.D rive si nas estebacti lotri znamkovali cervene ..NO.. Tak ze je to vlastne pochvala a cim vice prispevek
komouse na..re tim budeCituji Jan Šinagl:
Je to standardně nabízená možnost. Zde mnohdy neplní zcela svoji zamýšlenou roli a často slouží, resp. je zneužívána k podpoře neobjektivních názorů, převážně levicových a komunistických jak lze snadno vysledovat u článků s odpovídající tématikou. I to je svým způsobem osvětově vítané. J.Š.

vetsi radost.Takze chcipaci komunisticti s chuti do toho.Cim vyssi cislo v cervene tim lepe.
Dekuji
-10 #3 Jan Šinagl 2012-10-25 08:10
Je to standardně nabízená možnost. Zde mnohdy neplní zcela svoji zamýšlenou roli a často slouží, resp. je zneužívána k podpoře neobjektivních názorů, převážně levicových a komunistických jak lze snadno vysledovat u článků s odpovídající tématikou. I to je svým způsobem osvětově vítané. J.Š.
-12 #2 V.H. 2012-10-25 01:13
Vazeni,jedinne co me na Vasi strance vadi je ten napad s tim znamkovanim.Ner ozumim co s tim chcete dokazat?
-10 #1 Vitezslav Haramule 2012-10-25 00:02
Zavist,je to zavist a vztek komunistu ze se jich nebojite.Vzpome l jsem si na povest o trech prutech Svatoplukovych.
Skoda ze pan Hucin Vas nepodpori.Je to clovek ktery si bojem proti komunistum zaslouzi respekt.Pokavad se toho Navary tyce(znam jeho komentare)nemoh u si dovolit se tady vyjadrit co si o nem myslim protoze zde chci zachovat pravidla slusnosti.( dost casto to ale nedelam pokavad se komunistickych prasat tyce)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)