Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Sinagl_VN_Paroubek_130606

Aktualita: Odvolání Ing. Jiřího Fialy ve věci Helena Vondráčková a spol. ze dne 26.7.2012

Odmítl jsem vypovídat a poskytl PČR pouze toto prohlášení . Doufám, že už nebudu dalšími pozvánkami  obtěžován. Pokud ano, využiji svého zákonného práva a nebudu už nikdy ve věci vypovídat ani poskytovat jakékoliv prohlášení. Považuji též za nutné vyjádřit se i k prohlášení paní Hany Koubíkové z OSZ v Berouně. Ve článku Zpěvačka Vondráčková poslala kriminálku na aktivistu Šinágla se vyjadřuje následovně: "Je to jeho klasický argument ve chvíli, když se mu něco nelíbí. Jeho stížnostmi se tady zabývají doslova všichni státní zástupci," vysvětlila serveru Hana Koubíková z berounského okresního zastupitelství. Konec citace.

 

Podivný názor SZ a hodnocení práce občana, který jen plní svoji zákonnou povinnost, tzn. ohlašuje trestnou činnost, nebo podezření z jejího páchání a očekává, že i SZ se bude chovat dle zákona a ne vyjadřovat veřejně jak je závažná trestní oznámení obtěžují. Co si mám myslet o vyjádření paní Koubíkové, když jsem v průběhu let podal jen několik závažných trestních oznámení (stížnost jen v případě nečinnosti PČR, nebo SZ!) na OSZ v Berouně, kdy jeho práce spočívala pouze v tom, aby moje TO poslali místně příslušnému SZ, protože ne vždy je to pro občana snadné, zvláště v Praze, zaslat TO přímo ke správnému SZ.

Pokud se tedy mými několika TO podanými v posledních letech „zabývají doslova všichni státní zástupci“ v Berouně a což spočívá jen v jejich přeposlání na místně příslušná SZ v ČR, pak se právem musím ptát v čem vlastně spočívá pracovní činnost tohoto SZ?! Na okrese Beroun se zřejmě žádná trestná činnost nevyskytuje a celé osazenstvo je tak plně vytíženo přeposíláním mých TO na místně příslušná místa.

Jen namátkou uvádím ta z poslední doby: TO na náměstka ministra obrany ČR Ing. Michaela Hrbatu (5x doplňované a stále neřešené!), TO ve věci slavné polské dokumentaristky Agniezsky Holland (vyšetřuje ÚDV), TO na komunistku Martu Semelovou (odloženo), TO ve věci Rudé hvězdy v Dejvicích (odloženo), TO ve věci Podvodu století – ropné vrty na hodonínsku (ne-vyšetřuje se), TO na MUDr. Naděždu Kavalírovou (ne-vyšetřuje se), TO Občanská žaloba – mj. i IZIP (ne-vyšetřuje se), TO na KÚSK – firma NEOCITY RON s.r.o (ne-vyšetřuje se).

Dvorní advokátku Agentury MM vykonává už léta Mgr. Jana Gavlasová. Dne 6.2.1996 ji jmenoval president Václav Havel soudkyní. Není častým zvykem, že by soudci sami od sobě, pár let po jmenování, opouštěli dobrovolně svá místa. Většinou je to pro porušení přísahy. Uvítal bych informace, co bylo důvodem odchodu Mgr. Jany Gavlasové ze soudcovského stavu?

„Syčáku jeden. Ať žije KSČM a vyhraje volby. Ať žije socialismus. Za komunistů jsme se měli dobře.“ SMS z Internetu, kterou jsem obdržel anonymně dne 24.7.2012. Pokud by měli mít takovýto voliči převahu, tak Pán Bůh s touto zemí!

 

Jan Šinágl, 25.7.2012

Vondráčková žaluje aktivistu Šinágla z popírání genocidy. SOUHLASÍTE?

Vondráčková podala TO na aktivistu Šinágla

MARTIN MICHAL? Nemajetný milionář!

http://martin-michal.blogspot.cz/

 

LN_Letni_skorpeni_JS_PS_270712

 

SIP_MM_JS_I_260712SIP_MM_JS_II_260712

Časopis ŠÍP kdysi podporoval Agenturu MM...

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

-2 #2 Jirka 2012-07-27 16:23
Pro objektivitu je potřeba dodat, že trestní oznámení na předsedkyni KVP - Naděžda Kavalírová - bylo po prošetření policií odloženo s tím, že skutky nespáchala. Ani podvod ani zpronevěra atd. Pro férovost by se usnesení mělo asi zveřejnit. To, že s dalšími kolegy porušila stanovy při vylučování členů z KPV patřilo k občanskoprávním sporům a tam se také vyřešilo. Sporná vyloučení byla soudem zrušena a KPV nejspíš zaplatila všechny náklady soudního řízení. To však přeci jenom nebyly trestné činy.
-4 #1 Vitezslav Haramule 2012-07-25 18:38
Ta Genocida Vondrackova je jenom figurka ve spinave hre kterou proti vam vedou komunisti.Napro sto souhlasim s vasim nazorem pane Sinagl ze vetsina policistu a doufam i soudnich zamestnancu
jsou slusni lide kteri maji smysl pro spravedlnost jestli ale ne,tak Pan Buh s tou zemi ceskou.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)