Buletin č. 22/2014

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
středa 24. duben 2024 5:28

Otřese Českou republikou kauza Řičář jako s USA kauza Watergate?!

Ricar MarekDalší závažné a otřesné informace k případu ing. arch. Marka Řičáře! - S Věrou Jourovou to k soudu vůbecParoubek Jiri nedošlo ze dvou důvodů, jednak ještě ve vyšetřovací vazbě řekla, že všechno dělala na přímý pokyn Paroubka, tím jej motivovala k tomu, aby se postaral o její záchranu.

Kauz už je moc. A v tom se skrývá nebezpečí - Vážné hrozby se v Česku stávají pouhou potravou pro hospodský žvást - Jaké politické krytí vlastně měl odstoupivší ředitel protikorupční policie Martinec? - Kdo osvobodil paní Jourovou? – Věra Jourová, soudce Jan Hurdík a jeho otec - Začíná konat také policistka Knappová, která má s Řičářem nevyřízené účty z roku 2005-6, kdy na pokyn vedení tehdy zlikvidovala architektem dodaný důkaz o vydírání a podovodech ze strany Doležela a Péti... Jdou novináři politikům tak na ruku?

Zdeněk Doležel (kauzy 5 v českých na stole, Unipetrol, Biolíh, Budišov, šéf úřadu vlády premiérů Grosse a Paroubka, personální šéf Ministerstva vnitra za ministra Grosse, atd.) stál na počátku roku 2007 za instalací plk. Martince do funkce náměstka ředitelky ÚOKFK. Pod vedením tohoto Doleželova přítele a spojence ÚOKFK začíná v letech 208-10 realizovat trestní stíhání svědka v kauze Budišov architekta Řičáře přesně podle scénáře mediálně prezentovaného v předcházejících měsících v kauze Budišov obviněnými Doleželem, Péťou a Jourovou - V roce 2004 to byl právě Doležel, kdo z Paroubkova úřadu vlády zajistil jmenování Jourové do funkce náměstkyně ministra MMR Martínka – K dispozici je e-mail Jourové starostovi Péťovi, ve kterém to sama přiznává a děkuje za to - Po smrti obžalovaného Péti z kauzy Budišov na jaře 2009 ÚOKFK sděluje Ing.arch. Řičářovi obvinění ve věci Bono publico Čechy a to čirou náhodou pouhé 3 dny před zahájením soudu s obžalovaným Doleželem v Třebíči – soud je zároveň pohřbem kauzy Budišov, která byla péčí SZ Borise Havla rozdrobena a její poslední část v Třebíči ukončena zproštěním z důvodu smrti hlavního obžalovaného... a s odkazem na nevěrohodnost čerstvě trestně stíhaného svědka Řičáře…


Číst dál

Zapomenutý hrdina kpt. Jozef Trojan, spolupracovník J. A. Bati – díl I.

Trojan JosefAlexandr Solženicin v románu Rakovina píše: „Komunismus skončil, ale stát stejně vypadá jako napadenýBata Jan Antonin rakovinou. A přirozeností rakoviny je šířit se, jinak zemře“. To co vidíme dnes kolem sebe mu dává za pravdu. Komunismus je rakovina.

Otřesný dokument z roku 1990 o jednom z nejvýznamnějších partyzánských velitelů na Slovensku, dodnes záměrně utajovaném a zapomenutém kpt. Jozefu Trojanovi (od 25:40 min. jeho životopis TABU). Byl to druhý Štefánik. Velel slavné Brigádě PAVEL během SNP. Brzy budou následovat ještě další dva otřesné dokumenty! V letech 1950-1952 dokázal kpt. Jozef Trojan připravit armádu 26.000 mužů, jak dokazují tajné dokumenty americké CIA! (Mimochodem Tomáš Baťa jn. byl agentem britské tajné služby, ale o tom snad někdy jindy!). Dokument také ukazuje, jak firma Baťa pod vedením Jana Antonína Bati podporovala odboj na Slovensku a londýnskou vládu. Ministr dr. Vavro Šrobár řekl dokonce, že firma Baťa je ministerstvem financí vlády. Dokonce podporovala i komunistický, protinacistický odboj. Kpt. Jozef Trojan byl popraven. Při posledním setkání ho jeho děti nepoznaly. Sadističtí komunističtí bachaři mu vytrhali všechny nehty na rukou i nohou, ztratil vlasy. Návrh své ženy na podání žádost o milost odmítl se slovy: „O milost nežádej, jsem mrzák, chci zemřít.“ Jan Antonín Baťa platil v naší zemi 67 let za kolaboranta a zločince. Naštěstí jeho komunisté popravit nestačili.


Číst dál

Když chceš bojovat s mafií, musíš do ní vstoupit

Steiner LeoRozhovor s Leo Steinerem, bývalým úředníkem Regionálního operačního programu Severozápad. "Krade a podvádí se všude, u nás to ale překročilo všechny myslitelné meze." - Tehdy odcházelo několik znechucených zaměstnanců. Jeden po zkušenostech v úřadě prohlásil, že s Českou republikou už nechce mít nic společného, a odjel do Kanady - Ten kraj má drsnou, krvavou historii. Spousta lidí sem přišla po válce drancovat, přivlastnit si obrovské majetky po sudetských Němcích. A drancuje se tady dodnes. To procento lidí, kteří si sem jdou nahrabat, v privatizaci, veřejných zakázkách, v konkurzech nebo eurodotacích, je vyšší než jinde. Zlatokopové sem přitáhnou, vytěží svůj zábor a jdou dál

Jaký to byl pocit, být uvnitř mafie?

Byl to pocit zoufalství. Zažil jsem neuvěřitelnou schůzku špiček obou krajů v chomutovském divadle. Byli tam karlovarský hejtman Novotný, ústecká hejtmanka Vaňhová, jejich náměstkové, Pavel Markvart, několik radních, zkrátka nejvyšší reprezentace krajů. Ale způsob, jakým se dohadovali, kdo si co z eurodotací urve, ten primitivismus, neurvalost, pocit, že oni mohou všechno, to byla čtvrtá cenová skupina.


Číst dál

Dnes uplynulo 65.let od zavraždění gen. Heliodora Píky komunisty

Pika HeliodorPřipomenutí mé návštěvy JUDr. Karla Vaše v Pečovatelském domu v Praze… Vas Karel

Na svědomí ho má prokurátor Karel Vaš. V procese s gen. Píkou nařídil jako šéf OBZ 1. čs. armádního sboru zastřelení asi 10 osob v Kroměříži v květnu 1945 a dalších asi 10-12 osob až po skončení války v Praze v červnu 1945. Nikdy k tomu nebyl ani vyšetřován natož odsouzen. Byl to český Adolf Eichmann, který má na svědomí mnoho vražd a nešťastné osudu tisíců jejich rodinných příslušníků! Připomínám mé první a poslední setkání s Karlem Vašem 21.6.2005 v Pečovatelském Domu, Donovalská 2222, na Praze 4, kterého jsem navštívil hned poté, co jsem pronesl projev před GŠ-ČA v Dejvicích při tradičním pietním aktu na počest arm. gen. Heliodora Píky. Samozřejmě mi nebyl povolen. Po posledním řečníkovi jsem přistoupil k mikrofonu a pronesl tento spontánní projev:


Číst dál

Causa Řičář: Monstrproces politické a justiční zvůle (III.)

Ricar MarekIng. arch. Marek Řičář byl konečně přeřazen z oddělení s nejhorší lidskou spodinou do méně nebezpečného aDolezel klidnějšího prostředí ve věznici Všehrdy u Chomutova. Děkujeme Vězeňské správě ČR, odpovědným osobám a institucím za pomoc i jménem nešťastné a trpící rodiny pana Řičáře s pěti dětmi. PETICE! J.Š.

… Podle výpovědi Jana Kubiceho byl architekt Řičář určen jako „cvičný cíl“ pro připravovanou vraždu Jana Kubiceho. Jelikož mu bylo vyhrožováno smrtí, byl od října 2006 na návrh Policie ČR zařazen do programu na ochranu svědků. … Ing.arch. Marek Řičář byl zlikvidován kvůli neochotě dát se do služeb mafie, on sám – bez domova, rodiny, majetku, peněz, zdroje obživy, beze jména… k tomu říká: 

„Kdo mlčí ke zločinu, stává se jeho spojencem… a kdo se jednou ohne, už zůstane ohnutý do konce života. Moji předkové zločinu neposluhovali, ať už to byl zločin nacistický nebo komunistický, a ani já se neohnu před zločinným SYSTÉMEM, který svou moc staví na zneužívání zákona, justice a policie pro potřeby korupční mafie a na strachu a poslušnosti lidí. Proto budu bojovat až do úplného konce a nemůžu nikdy akceptovat „trest“ za něco, co jsem nespáchal a spáchat nemohl. Nemůžu po 7 letech, které mně a mojí rodině vzal SYSTÉM, přistoupit na falešnou hru na spravedlnost a právo a stát se figurkou ve hře mocných. Před 7 lety jsem byl mafií „pohřben“, nemám nic, nejsem nikdo, na mém „hrobě“ slaví politická prostituce, lidská špína a STRACH… a právě já, který více nejsem, než jsem, Vás volám: nemlčte!, překonejte svůj strach!, nenechte se zneužívat!, neposluhujte!, pomozte!“


Číst dál

Neuvěřitelný příběh: Norské úřady ukradly Polákům dítě. Unesli si ho zpátky.

NikolkaKdyž manželé Helena a Arkadiusz Rybkowi opustili rodné Polsko a vypravili se do Norska za lepším živobytím, netušili, že je pobyt ve skandinávské zemi bude stát měsíce beznaděje a vyčerpávajícího boje, v jehož závěru bude ovšem v podobných případech zcela ojedinělý happyend. Brzy v Norsku našli práci i byt a jejich dcera Nikolka začala chodit do norské školy. Právě tam se začal roku 2010 psát scénář, za který by se nemusel stydět žádný akční film s podtitulem Made in USA.

 


Číst dál

Že by korupci konečně odzvonilo?

KorupceI ministerstva pro místní rozvoj, spravedlnosti, dopravy a kultury zahájily audity, ale průběžné zjištění zatím ″tají″. (Tam budou úniky zcela jistě největší, proto zřejmě potřebují mnohem více času na kontrolu než jinde. Doufejme ne času na „utajování“. Veřejnost bude zajímat kdo smlouvy podepsal, jak bude potrestán, zda uhradí vzniklou škodu a bude ručit i svým majetkem, kdy nabytý majetek v rozporu se zákonnými příjmy by měl být automaticky konfiskován, nebude-li důvěryhodně a přesvědčivě vysvětleno jeho nabytí. J.Š.). Od roku 2011 se odhaduje korupce na 60 až 100 miliard korun ročně. To pak není divu, že na nic nebyly peníze, když se sypaly do kapes politiků a státních úředníků.

Od února 2014 spustila nová vláda audity na ministerstvech. Zatímco od předchozích ministrů vlády občané slyšeli jen nářek, že na nic nejsou peníze, najednou se dozvídáme, jak se na ministerstvech zvesela kradlo. Zatímco občanům se především za Kalouskovy vlády zhoršovaly životní podmínky zvyšováním daní a škrtáním sociálních podpor, které v některých případech hraničilo až s hyenismem, dnes se dozvídáme, o kolik stovek miliónů připravila státní kasu korupce na ministerstvech. A to audity ještě neskončily.


Číst dál

Knihovna Václava Havla: Všechny cesty vedou do Pekingu

KVH panel 190614K naplnění odkazu presidenta Václava Havla nás čeká ještě dlouhá a nejistá cesta. Dědictví totality a polistopadových vlád, zejména zločinné Klausovy vlády, bude stát ještě mnoho sil a obětí - Ronald Reagan:„Svoboda je od porážky vzdálena vždy jen jednu generaci. Každá nová generace může o tu svou zase přijít.“

Přináším zvukový záznam celé debaty ze dne 19.6.2014, za účasti 1.náměstka ministra zahraničí Petra Druláka.KVH verejnost 190614 Neměl to jednoduché, držel se statečně. Měl proti sobě mj. Martina Bursíka a novináře Respektu Jana Macháčka. Měl jsem poslední vstup od 1:31:10 hod. Připomněl jsem i svoji poslední návštěvu KVH, kdy za účasti presidenta Václava Havla byla otevřena výstava Čečna konečné řešení, jejíž převoz jsem zajistil z Bruselu. V ČR jich bylo uspořádáno celkem sedm, bez zájmu veřejnoprávních médií. Dodnes dlužím peníze polskému autorovi výstavy. Návštěvnost nepokryla ani mé výdaje. Výstava byla v den zahájení současně uzavřena, kdy byla zneužita její otřesnost a zdůvodněno, že by „ohrožovala“ návštěvníky. Tehdy pronesená slova presidenta Havla by mohla být zopakována i dnes. Nic na aktuálnosti neztratila. Rusko rozumělo vždy jen síle a řeči o morálce druhé strany pro Rusko bylo vždy jen znakem slabosti. Totéž platí i o Číně, kde jsou dodnes koncentrační tábory politických vězňů. Genocidu tibetského národa nemusím připomínat. Tehdejší spor nad výstavou Čečna konečné řešení Jany Hradílkové se senátorem Jaromírem Štětinou jako by byl signifikatní i pro průběh této debaty na téma Číny a Tibetu mezi Petrem Drulákem a jeho oponenty.  


Číst dál

Záhadná smrt ruského vyšetřovatele? Lidi jako Kolesnikov režim zničí

Kolesnikov BorisSebevražda, nebo vražda? Boris Kolesnikov, zástupce velitele ruské protikorupční policie, zemřel v pondělí po záhadném pádu z okna vazební věznice. Kolesnikova, jenž vyšetřoval důstojníky tajné služby FSB, obvinily úřady ze zločinného spiknutí a vsadily ho za mříže. Policie tvrdí, že si na život sáhl sám. „Je snad donucení k sebevraždě něco jiného než vražda?“ namítá v rozhovoru pro Lidovky.cz politolog Tomáš Šmíd, který se zabývá organizovaným zločinem v Rusku.

… Obávám se, že hodnověrnou odpověď na otázku, zda byl z toho šestého patra vyhozen, nebo skočil sám, se nikdy nedozvíme. Ruští poslanci v úterý zamítli návrh na ustanovení vyšetřovací komise, ale i kdyby byla vytvořena, šlo by jen o gesto bez reálných výsledků. Dnešní Rusko není demokratický režim - byť k diktatuře stalinistického typu má stále daleko - a očekávat od něj standardní demokratické postupy by bylo naivní. K vyšetření Kolesnikovovy smrti chybí politická vůle. Z Ruska známe řadu analogických případů - od vraždy Anny Politkovské uplynulo osm let a dodnes nevíme, kdo byl jejím zadavatelem. …


Číst dál

Dopis Lubomíru Štrougalovi ze dne 16.4.1988, deset dní před smrtí Pavla Wonky!

Dopis Strougalovi I 160488Lubomír Štrougal nebyl nikdy odsouzen. Žije mezi námi jako ctihodný občan s vysokou penzí – Komunisté vraždiliDopis Strougalovi II 160488 v 50-tých letech, viz níže otřesný dokument ze dne 25.9.1947 i v 80-tých letech, viz smrt Pavla Wonky, metody byly jiné, ale výsledek stejný…

… V zájmu uchování mezinárodní pověsti Vaší země jakož i Vaší pověsti ve světě, měl byste se snažit zabránit další vraždě. Prosíme Vás proto, abyste platnost tohoto svévolného zatčení co nejrychleji zrušil a aby mu bylo konečně uděleno povolení k vycestování do Německé spolkové republiky. Německá spolková republika je kdykoliv připravena pana Pavla Wonku přijmout a očekává, že Vy této nabídce lidskosti konečně vyhovíte. … V zájmu uchování mezinárodní pověsti Vaší země jakož i Vaší pověsti ve světě, měl byste se snažit zabránit další vraždě. Prosíme Vás proto, abyste platnost tohoto svévolného zatčení co nejrychleji zrušil a aby mu bylo konečně uděleno povolení k vycestování do Německé spolkové republiky. Německá spolková republika je kdykoliv připravena pana Pavla Wonku přijmout a očekává, že Vy této nabídce lidskosti konečně vyhovíte. …


Číst dál

Pietní shromáždění na Čestném pohřebišti politických vězňů III. odboje v areálu Hřbitova Ďáblice

SBPV logoSdružení bývalých politických vězňů SBPV pořádá 26.6. 2014 v 10:00 pietní shromáždění na Čestném pohřebišti politických vězňů III. odboje v areálu Hřbitova Ďáblice v Praze 8.

Shromáždění se koná k uctění památky komunisty popravených a umučených politických vězňů 50. let, odpočívajících zde v hromadných hrobech. Součástí tohoto čestného pohřebiště jsou také hromadné hroby nemluvňat vězeňkyň z Věznice Pankrác a je zde uloženo i tělo katolického kněze Josefa Toufara, umučeného při výsleších StB. Političtí vězni byli zbavováni své identity a následně zde tajně pohřbíváni tak, aby se s nimi ani rodiny nemohly rozloučit a nikdo neznal místo jejich posledního odpočinku.

 


Číst dál

Chudák Dvořák

Dvorak Petr…za loňský rok měl být Dvořá­kovi z bohatého bonusu kus čupřiny useknut - přinejmenším za to, že do­stal firmu do řečí a nechal vyrůst konku­renci své vlaj­kové lodi:Událostem, komentářům - O tom, že ČT neplní svoji veřejnoprávní roli svědčí i absolutní mlčení o projednávání závažné žaloby na JUDr. Hanu Marvanovou i mlčení o stále aktuální kauze ing. arch. Marka Řičáře. Není divu, obě kauzy ohrožují ČSSD a napovídají, kdo ve skutečnosti veřejnoprávní ČT řídí – politici, kdy ředitel Petr Dvořák jen pozorně naslouchá a poslušně poslouchá. Proto byl i zvolen …Dočkáme se v objektivní a zcela svobodné České televizi? – Dočkáme se otřesného dokumentu TIANANMEN na veřejnoprávní ČT? - Otřesné a doslova krvavé vyprávění zejména studentů, ale i dělníků a inteligence kteří přežili v květnu a v červnu 1989 zrovna při návštěvě Gorbačeva v Číně zásah tzv. Čínské lidové osvobozenecké armády s tanky a pěchotou, při kterém přišlo o život na 3.000 demonstrantů žádající demokracii a svobodu tisku.

Dvousettisícový plat šéfa firmy se sedmimiliardovým rozpočtem, která je pod extrémním veřejným i politic­kým tlakem, vpravdě není horent­ní. Šéf splnil všechna kritéria, podle nichž si zdvojnásobení mzdy zasloužil. O. K. Kvitujeme i to, že odměna nezávisí na náladě radních, aleje kvantitativně měři­telná. Uznáváme, že redukovat Českou televizi na zpravodajství je omezenost a pohoršovat se nad odměnami top manažerů je křupanství. Přesto je dvoumilionová odměna pro Petra Dvořáka problematická.


Číst dál

Rusko nechce s okolními státy dobré vztahy, chce poslušnost

Ruska armadaO tom, že Rusku nejde o kvalitní vztahy se svými sousedy, nýbrž o jejich poslušnost, a o tom, že Spojené státy jsou mnohem více než Evropská unie oddány hodnotám jako lidská práva a svoboda, mluvil EurActiv s ukrajinským politologem a žurnalistou Mykolou Riabčukem.

… Poslední dobou se zdá, že úloha EU v ukrajinské krizi ustoupila do pozadí a do popředí se dostalo soupeření mezi USA a Ruskem. Spojené státy jsou více oddané hodnotám jako lidská práva, svoboda a demokracie. Evropská unie je v tomto ohledu mnohem pragmatičtější, řekl bych i cyničtější. Zaměřuje se více na své zájmy, než na hodnoty. EU navíc nevystupuje jednotně, několik členských zemí se snaží rozvrátit společný postoj. Všichni si taky dobře vzpomínáme na případ německého kancléře Gerharda Schrödera, kterého Rusové zkorumpovali. Dokážu si lehce představit, kolik takových malých „Schröderů“ pobíhá po členských státech a snaží se prosazovat ruské zájmy. EU by sjednocení velmi potřebovala, a to jak v oblasti bezpečnostní politiky, zahraniční politiky, tak i a energetiky. Rusko často používá energie jako zbraň. Bylo by dobré, aby EU podepisovala energetické smlouvy s Ruskem jako celek. Bohužel tomu brání jednotlivé korporátní zájmy. …


Číst dál

Benešovi a jiní, muži a ženy, ve stínu šibenice

EU nabizi rukuHrubá koncepce projektu k 70. výročí 2. světové války - Název projektu: Benešovi a jiní, muži a ženy, ve stínuKratochvíl Jan šibenice - Výzva ke spolupráci prostřednictvím elektronických médií

Projekt k 70. výročí je zaměřen na československé vojáky obou dvou front, nebo lépe řečeno obou dvou armád, východní i západní, bojující v protihitlerovské koalici. Tématem nebude 2. světová válka, ale osudy těchto vojáků po roce 1945 a 1948 v Československu. Východní armáda, která se formovala v Sovětském svazu, bude obsahovat dvě témata. Jedno o Svobodově a Kratochvilově armádním sboru v Sovětském svazu a druhé o Čechoslovácích bojujících v Sovětské armádě. Část o západní armádě by se měla dotknout Čechoslováků ve Francii, Velké Británii, Africe, případně Čechoslováků zapojených do americké osvobozovací armády a dalších. Téma je to velmi bolavé, protože výstupem této expozice budou tragické osudy lidí, kteří bojovali proti fašistické koalici německé armády, tj. proti Rumunům, Italům, Japoncům a dalším spojencům Hitlera. Za své vlastenecké úsilí pak po ukončení 2. světové války a komunistickém převratu v Československu skončili buď na popravištích nebo ve věznicích, případně v exilu či v úplném zapomnění.


Číst dál

S komunisty se budeme muckat sto let

EU nabizi rukuLN A jak jsme se tedy podle vás s minulostí vyrovnali?

Nijak. Vracíme ji do našich pří­bytků, prostě jsme se s ní nerozlou­čili. Ve hře říká postava: komunis­mus se nikdy vrátit nemůže, proto­že nikdy neodešel. Byl a je.

LN A kde se stala chyba, mělo se to po Listopadu dělat jinak, nebo je to otázka vývoje?

Husity třeba považuji za dost vel­ké bandity, a přesto jsme se s nimi nerozloučili ani za šest set let. Měli jsme husitského krále, husitskou šlechtu, husitskou demokracii. Dod­nes je lidé vykládají podle svého. Máme po nich heslo „pravda vítě­zí“. Máme je naivně na vlajce, ale oni mysleli „naše pravda“ a podřezá­vali lidem cizí pravdy hrdla. Z dějin je neodpářeme. Jsou to naši talibanci. Stejně tak máme komunisty a bu­deme se s nimi muckat dalších sto let. Byly tu dva miliony členů stra­ny, což s příbuznými vyjde na osm milionů obyvatel. Také chtěli ráj a udělali koncentrák jako každý, kdo ráj chce.


Číst dál

Jak by měl vypadat ideální svět podle Andreje Babiše?

Babis II… „Možná budeme soutěžit o pandu, pan ředitel by chtěl mít pandu a já taky. Když vypadnu z politiky, budu na ni koukat, jak okusuje bambus, a budu klidnej.“ …

Těžká otázka. Ale asi jako u zvířat. Ta jsou upřímná, nelžou a nekradou. A pokud jde o vzory, vidím ho v Německu. Vždy je dobré mít staršího bráchu, který se o nás v Evropské unii občas postará. Když už mluvíme o tom, že stát se má řídit jako firma, měl Nečas říci v ČEZ, že si přeje nechat v soutěži o Temelín francouzskou Arevu a dát francouzskému velvyslanci seznam toho, co si přejeme vyřídit v Bruselu. Nevím, co teď vyřídí u Putina. Co pro nás Rusko nebo Amerika udělá. My jsme v EU a jsme tam jako prd v trávě. Okopáváme kotníky a pak se budeme divit, že nám tam Francouzi kvůli Temelínu namažou schody. 31. 5. 2013


Číst dál

Po 69 letech konečně odhalen v Praze pomník našim letcům RAF – Brity!

RAF BratislavaV USA zemřel pilot Miroslav Slovák, který v roce 1953 unesl letadlo z Československa. Takoví frajeři opouštěli rodnou zemi, aby šířili slávu své rodné země v zahranič - Pamětní deska odhalena v Bratislavě!

Po nedůstojných sporech pražských památkářů bez paměti a slušnosti, byl včera konečně postaven pomník našimRAF 5 Klarov Dudaci 170614 stále více zapomínaným hrdinům. Stojí na Klárově, hned u stanice Metra Malostranská na trase A. Dočkal se ho i maršál britského letectva Karel Janoušek, jehož pamětní deska se nachází nedaleko od pomníku. Pomník Lva vyjadřuje potřebnou agresivitu výrazu hlavy, tělo klid a sílu. Děkujeme Britům a Velké Británii! Omlouváme se naším letcům, že jsme toho nebyli schopni ani po 69 letech! Videa níže hovoří za vše. Prosím shlédněte skvělý film Hřbitov pro cizince abyste si plně uvědomili, jakého zločinu byla schopna naše země na těchto statečných letcích po jejich návratu z Anglie a bojů. Denně riskovali a obětovali své životy i za naší svobodu. Moc si ji nevážíme, právě proto, že jsme pro ni sami nebojovali. Ani dnes nejevíme vůli o ni usilovat a ochotu pro ni něco obětovat – viz hanebné postoje premiéra Sobotky a ministra zahraničních věcí Zaorálka. Dnes bude odhalena pamětní deska letcům RAF v Bratislavě!

Odhalení pomníku dne 17.6.2014 se skvělým projevem vnuka Winstona Churchilla sira Nicholase Soamese.


Číst dál

Ing. arch. Marek Řičář mezi nejhorší spodinou ve věznici Všehrdy v akutním ohrožení života!

Ricar MarekPaní Jaroslavu Markovou, manželku pana Řičáře, jsem do věznice Všehrdy dovezl v sobotu 14.června. To čeho Ricar partejsem byl svědkem, do smrti nezapomenu! Udělám vše co je v mých silách a možnostech, aby pan Řičář byl co nejdříve přeložen na jiné oddělení, do jiné věznice, propuštěn a podpořil ho v jeho spravedlivém boji. Bojuje a trpí za nás. Je to i náš boj, pokud prohraje, prohrají všichni, kterým nejsou hodnoty svobody a demokracie prázdnými slovy!  

Ve věznici Všehrdy u Chomutova je ing. arch. Marek Řičář umístěn v baráku č.1, mezi tou nejhorší lidskou spodinou – 110 zločinců. Je zajímavé, že krátce po převozu z Vazební věznice Brno-Bohunice do Všehrd věznici navštívil náměstek ministryně spravedlnosti za ČSSD Pavel Štern (dnes tohoto darebáka ministryně Válková konečně odvolala). Marka Řičáře nenavštívil, zato po jeho odjezdu byl Marek Řičář přemístěn mezi ty nejhorší zločince?! Jde o přímé ohrožení života nevinného člověka formou psychické a fyzické likvidace. ČSSD má viditelně stále obavy z Marka Řičáře. Je smutným obrazem doby, kdy slušný, čestný a velice schopný člověk, kterého by si jiné země vážili a který měl odvahu poslat svým svědectvím mnohé politiky do vězení, jako korunní svědek v něm skončil sám. Skuteční pachatelé žijí mezi námi jako „ctihodní a vážení“ občané, kdy někteří obdrželi od státu dokonce i odškodnění - za napomáhání ke zločinnému jednání či zločinům!


Číst dál


Causa Řičář: Osm let bezmoci a postupné likvidace (II.)

Ricar MarekČeský stát připravil ing. arch. Marka Řičáře, jeho manželku, ale hlavně jejich pět dětí zatím o osm let života. Nikdo si asi nedovede představit pod jakým obrovským stresem musí tito lidé žít, s jakým strachem, nejistotou a pocitem bezmoci se probouzí do každého nového dne. Pro všechny obyvatele naší vlasti by mělo však být nejhrůznějším varováním, že tato muka jim připravil právě ten, který by měl jejich životy chránit – stát a jeho politická i právní reprezentace.

 


Číst dál

Stížnost Radě ČT na nepřítomnost ČT při projednávání žaloby na JUDr. Hanu Marvanovou

Marvanová Hana… Přes slib se nedostavila ani TV NOVA a dokonce ani bulvární BLESK. Dostavila se a odvysílala krátkou reportáž pouze TV PRIMA. Jedině na mém webu je kompletní zparvodajství. Informoval jsem všechna známá media a opět následuje mlčení. Nebudu spekulovat proč tomu tak je, ale o “nezávislosti” našich médií, včetně veřejnoprávních, mám své důvodné pochyby. Zde je odkaz na mé zpravodajství z projednávání žaloby na JUDr. Hanu Marvanovou – JUDr. Hana Marvanová Jekyll & Hyde v ženském rouše?!


Číst dál

O prezidentech, zapomenutých obětech komunismu, další žalobě na MV, rozhovoru, kde se dozvíme více než u soudu, ideální svět podle Babiše, pozvánka do Semil

EU nabizi rukuO prezidenty není nouze - Jihlavané si připomněli oběti komunismu z 50. let - Sudetoněmecké sdružení podáváSousede Semily pozvanka 230614 další žalobu - Pavel Kamas na Slovensku - Co se v naší zemi děje není ostudou pachatelů nemravností, ale těch co k tomu nečinně přihlížejí - Jak by měl vypadat ideální svět podle Andreje Babiše? - Pozvánka do Semil SOUSEDÉ

… Jihlavané si připomněli památku obětí vykonstruovaných politických procesů v 50. letech v Jihlavě. Karel Veselý, Jan Tuček a František Roda byli obviněni z přípravy sabotáží a likvidace komunistických funkcionářů a popraveni na dvoře tehdejšího jihlavského soudu. Proces s Veselým, Rodem a Tučkem byl jedním z největších politických procesů na Moravě. Členové skupiny plánovali likvidaci některých představitelů politického života v kraji. Chtěli také vyhodit do povětří Dělnický dům v Jihlavě. Veselý, Rod a Tuček byli popraveni 17. června 1950 na dvoře Krajské věznice v Jihlavě. V letech 1950 až 1952 bylo na dvoře krajského soudu v Jihlavě oběšeno 11 mužů. …


Číst dál

Ukradená voda

Kasl JanFirma VEOLIA si nepochybně účtuje i oněch 40% vody, která se ve vodovodním potrubí ztrácí. Potrubí neopraví a Praha na to peníze nemá. Pražané vše zaplatí. Kdo je zde hlupákem?! J.Š.

Víte, o kolik se za posledních patnáct let v Praze zdražila voda? O 300 %! Myslíte, že ty peníze jdou alespoň na účet města, která z nich něco může zlepšit či opravit? Omyl! Miliardy za pražskou vodu jdou všechny do soukromých kapes. A komu za to vděčíme? Zeptejte se Jana Kasla. Může nám toho totiž o ukradené pražské vodě říci mnohem víc, než se zdá.


Číst dál

JUDr. Hana Marvanová Jekyll & Hyde v ženském rouše?!

Marvanová HanaByl obchodní podíl vyplacen Haně Marvanové z konta klientů AK, tedy i dlužníků, které dr. MarvanováHM prg 120614 obhajovala? – Může být 3.250.000,-Kč úplatkem? - Evidentní důkaz o tom, jak JUDr. Hana Marvanová poškodila svého klienta! - Ing. arch. Marku Řičářovi jde momentálně ve věznici Všehrdy o život. Je umístěn mezi tou nejhorší lidskou spodinou - Otřesné svědectví o utrpení naprosto nevinného člověka Ing. arch. Marka Řičáře, následuje zítra!

Žaloba podaná na JUDr. Hanu Marvanovou byla projednávána MS Praha ve Slezské dne 12.6.2014. Přestože ČT, TV NOVA i BLESK byly informovány a přislíbily účast, či alespoň budily tento dojem, nedostavily se. Čest TV PRIMA, která se dostavila jako jediný zástupce médií a které jsem nevolal. Ve večerních zprávách také reportáž odvysílala (od 17:28 min.). Sice jen malou část natočeného, ale i tak díky. Rozsudek a celý rozhovor TV PRIMA si můžete shlédnout níže včetně zvukového záznamu celého jednání. Soudce Mgr. Hynek Zoubek si pospíšil – zveřejnil protokol z jednání (včetně rozsudku), obratem stejného dne. Zahlédl jsem ho náhodně v šortkách krátce po skončení jednání. Odcházel v doprovodu mladé dámy zřejmě na oběd do blízké restaurace. Nepochybuji, že Vás řádky níže zaujmou. Ptejte se, proč média mlčí o tak závažném tématu, které by mělo plnit titulky všech veřejnoprávních médií. Máme skutečně vždy nezávislá média a nezávislé novináře, nebo se někdy řídí Werichovou moudrostí, která platila za totality - „hlavně nepopudit“ mocné…?! Veřejnost tvořily dva pracovníci TV PRIMA a tři z řad veřejnosti, včetně mne. Zajímavé, ale nepřekvapující bylo, že toto soudní jednání nebylo mezi ostatními, konanými stejného dne, na webu soudu uvedeno – viz níže.


Číst dál

Japonský ministr vnitra projevil přání setkat se s Věrou Čáslavskou

Japonský ministr vnitřních záležitostí a komunikací pan Jošitako Šindó projevil prostřednictvím japonského velvyslance v Praze pana Tetsuo Yamakawy přání setkat se s paní Věrou Čáslavskou. Dopis pana velvyslance vypovídá a napovídá o mnohém. Není třeba dalšího komentáře. Máme stále co dohánět, nejen v úctě k našim zemřelým i žijícím hrdinům!


Číst dál

Obdivuhodné setkání presidentů Francie a Německa v Oradour sur Glane

Oradour Hollande GuackTakovýchto symbolických setkání a gest jsou schopni jen velcí muži a skuteční státníci. Před presidenty François Hollandem a Joachimem Gauckem můžeme úctou jen smeknout. To je cesta ke smíření, ne neustálá, uměle udržovaná nenávist a malost, jakou nám předvádějí mnozí čeští politici např. v otázce democidy českých Němců. Umí si snad někdo představit, že by Václav Klaus či Miloš Zeman učinili podobné gesto spolu s presidentem SRN např. v Postoloprtech na hřbitově, v Ústí nad Labem na Benešově Mostě, či na mnoha dalších místech lidských tragédií ať už objevených či čekajících na své odhalení? Věřme, že i naše země bude mít jednou presidenta schopného velkého, státnického jednání, ne představitele malosti, nedůstojného země, která se chce považovat za demokratickou.

 


Číst dál

65.Den sudetských Němců - Augsburg 2014

Před závěrečným aktem v neděli dne 8.6.2014 napochodovaly představitelé jednotlivých krajanských spolků s vlajkami a v krojích. Video hovoří za vše, podobně jako další níže. Nechám je „hovořit“, vypovídají nejlépe jací „fašisté, nacisté a zločinci“ byli naši bývalí spoluobčané. Co jsme to za národ, který je schopen donekonečna upozorňovat na zločiny nacismu, fašismu, ale o vlastní zločiny stále zamlčuje, nemluvě o rostoucí tendenci zapomínání a bagatelizaci stejně zločinného komunistického režimu jehož neblahého dědictví se budeme zbavovat ještě po generace – v tom lepším případě.


Číst dál

Černá kniha vyhnání 1945-1948. Poslední kapitola znásilněné minulosti

CKM Cerna kniha avers 070614Vraždění dětí – Vraždění civilistů – Vraždění vojáků – Mučení a zavraždění těhotné, ve smrti poloporodila – Vraždy CKM zavrazdene deti 070614v Lanškrouně, kde byl aktivním svědkem i Vítězslav Nezval – Veřejná poprava univerzitního prof. Josefa Pfitznera

Z této otřesné knihy přináším několik děsivých fotografií jako svědectví čeho všeho byla schopna česká lůza za tichého souhlasu a nečinnosti odpovědných, v době míru, na naprosto bezbranných. Nemůžeme se divit, že tyto zločiny, páchané v době míru na nevinných jsou stále pro většinu veřejnoprávních médií tabu. Dávají přednost neustálému připomínání zločinů nacismu, fašismu a stále méně zločinům stejně, často i více zločinného, komunistického režimu. Pokud si nebudeme schopni přiznat své vlastní zločiny, projevit pokoru a omluvit se pozůstalým, dostihne nás minulost dříve či později zcela jistě. Záleží jen na nás v jaké formě. Forma, která by následovala po mlčení a zapírání by pak nutně a zákonitě nebyla o mnoho odlišná od prožité s patřičnými a zaslouženými vlivy na naše životy a budoucnost země. Na lži, mlčení a amorálnosti nelze stavět nic trvale hodnotného.  


Číst dál

Democida spáchaná na Sudetských Němcích a Výzva z Postoloprt

Postoloprty Kriz 19 dokonano 110510DEMOCIDA je termín vytvořený politologem R. J. Rummelem pro „vraždu osoby nebo lidí provedený vládou, zahrnující Postoloprty Kriz 11 110510genocidu, likvidaci politických odpůrců a masovou vraždu“. Rummel vytvořil tento termín, aby zahrnoval i formy vládní vraždy, které nepokrývá definice genocidy.

 Dne 11.5.2010 byl vztyčen za účasti pamětníků pana Františka Šedivého a Waltera Urbana v levonické bažantnici u Postoloprt kříž s pamětní deskou jako připomínka zbytečných poválečných obětí z řad místního a žateckého německého obyvatelstva. Pokus o vztyčení pamětní desky na postoloprtských kasárnách se setkal s nezájmem majitelů objektu. Připomínkovou akci organizovali dva bývalí vojáci postoloprtských kasáren Zdeněk Černý a Petr Zemánek, kteří v době své vojenské služby netušili, co se zde nedlouho po válce v roce 1945 odehrálo a po letech se rozhodli se celou událost připomenout v místech, kde se skutečně stala. Kříž byl vysvěcen místním páterem Rudolfem Preyem.


Číst dál

Poválečný gestapismus – 2 díl

Sudetenland vagonyVáclav Černý: „…gestapismus český se na vlásek podobal nacistickému.“ - Čeští politici se však bohužel vraceliSudety vyhnani III jako praporečníci msty, odplaty a utrpení, s dávno připravenými projekty pomsty. - Truman později prohlásil, že „v Postupimi byli donuceni ustupovat velmi nedůstojným způsobem“. - Protiněmecký šovinismus však vznikl především proto, že se v sudetských oblastech nabízel obrovský majetek, který bylo možné beztrestně rozkrást a vyrabovat. - Divoký transfer Němců se všemi nezákonnostmi a průvodními zločineckými projevy byl podhoubím pozdějšího totalitního státu, ve kterém se projevovala hluboká neúcta k lidské osobnosti, majetku, i neúcta ke kulturním tradicím. Všechny zúčastněné politické strany, ať národní demokraté, sociální demokraté nebo lidovci, umožnili bezvýhradným odsouhlasením Benešových dekretů krádež obrovského rozsahu. Tato krádež se týkala majetku tří a půl miliónu lidí. Když v únoru 1948 došlo k rozhodujícímu střetu s komunisty, byly tyto politické strany zdiskreditovány a zkorumpovány stejnou měrou jako komunisté a nebyly proto schopné čelit mohutnému nátlaku, podporovaného Moskvou. - Prof. Venclík vyjádřil svůj postoj při setkáních krajanů v Žatci a Postoloprtech, když řekl: „Byl jsem svědkem stovek vražd a zabití vězňů, avšak po osvobození by nikoho z nás nenapadlo mstít se na zajatcích, natož na civilním obyvatelstvu.“


Číst dál

Květen - srpen 1945 krvavá realizace Benešova plánu vylikvidování Němců

Sudetsti Nemci II… Staviva jsou otevřená: Libí se ti onen byt Němce, běž a seber si ho!, Bude se bránit zbij ho!, Jdi vyber si ženu Sudetsti Nemci vrazdya znásilní ji!, Včera jsi chodil ještě udávat, dnes budeš vlastenec, jen je třeba zabit svědky! Vše dovoleno jest! … Dne 5. května vypukne v Praze povstání, nebýt vojáků generála Vlasova skončilo by fiaskem. … Zde uveřejněné dokumenty jasně ukazují, že celý tzv. divoký odsun byla cílená akce vedoucí k vyhnání co nejvíce německých obyvatel a postavit velmocí před skutečnost, že odsun musí být realizován, neboť Němci sami utíkají z Československa - Sen komunistu o bolševické revoluci již má své obrysy - vždyť při čištění země se jim podařilo zbavit se velké části svých protivníků. A navíc zbraně RG jsou v rukou dělnických milici. - Archivní materiály vypovídají o opaku, právě členové KSČ byli ti, kteří si v pohraničí nejvíce troufali. Členství v KSČ mělo velký vliv na to, zda proti těmto pachatelům bestiálních činů bylo zahájeno příslušné řízení.

Sudetští Němci se stali v letech 1944/1945 již jenom pasivním objektem mocenské hry Spojenců o rozdělení Evropy a sfér vlivů. Tohoto faktu se snaží využit také československá vláda a intenzívně připravuje domácí odboj na konečné řešení. Výzvy českých politiků domácímu odboji jsou již jen slabě skrytou výzvou k teroru a hromadným vraždám. Příkladem může být také tajný pokyn Prokopa Drtiny skupinám odporu ve vlasti: ...Touto cestou (myšlen transfer) bude možno se jich snad zbavit z části.... Je třeba, abychom v prvních dnech po osvobození mnohé vyřídili sami...Myslete vždy na to.....Mezinárodnímu řešení německé otázky musí tedy u nás předcházet co nejrychlejší možné obsazení a čistka..”(DRTINA I) Tato výzva se v době divokého odsunu stala krvavou skutečnosti.


Číst dál

Kailová, Semelová, zamilovaný znalec Svoboda, veřejnoprávní ČT kryje podvod!

EU nabizi ruku… Ne, že bych snad pro trestní stíhání Semelové nějak horoval, ale z toho, co v této věci předvádí státní zastupitelství, se mi dělá authenticky špatně od žaludku. A za jednu z největších absurdit polistopadového vývoje považuji, že jediným, kdo se v této společnosti těší skutečné svobodě projevu, jsou komunisté. … Má cenu se vůbec ještě rozčilovat? Český národ opět prokazuje, že schopnost vlézt do správné zadnice patří k jeho historií vypěstované a staletími tříbené výbavě …

 


Číst dál

Údaje z knihy "Dokumenty k vyhnání Sudetských Němců" z roku 1951

Sudetsti Nemci vrazdyPraha, koncentrační tábor Prosek

Táborový lékař od 10.1. do 5.3.1946 Dr. Pohlner; Zpráva ze dne 26.6.1946


Po jeho propuštění zůstalo v koncentračním táboře stále ještě asi 8000 vězňů. Úmrtnost v důsledku vyhladovění byla 5 až 10 případů denně. K tomu přistupovalo stejné množství úmrtí v důsledku nemocí a nedostatku léků. Velitel koncentračního tábora MAHOL reagoval na všechny výtky jen pokrčením ramen.


Číst dál

Vyjádření k odchodu studentky ze Střední zdravotnické školy v Praze

Muslimky… Inspekční činnost byla zahájena dne 13. 5. 2014 několika školními inspektory, včetně zástupců MV ČR a trvala čtyři pracovní dny. Dne 16. 5. 2014 byla inspekční činnost ukončena ústním zhodnocením za přítomnosti všech školních inspektorů, zástupkyně odboru školství a sportu MHMP, zástupců vedení školy a dalších pracovníků školy. Písemné vyjádření máme očekávat do 30 dnů od ukončení inspekční činnosti. Při ústním hodnocení bylo konstatováno, že inspekce proběhla bez zjištěných závad. …


Číst dál

Proč se máme zajímat o Tibet

Tibet petice detailO násilí v Tibetu, o kterém hovoří president Zeman, se v této zemi dělo sporadicky v minulých stoletích. Loupežné odebírání orgánů za živa mladým lidem v Číně, o kterém hovořil vládní tajemník Kanady David Kilgour po celé Evropě i v české televizi, probíhá v Číně záměrně pro výdělečnou činnost státu ve století 21!  Hovoří o tom čínští disidenti, i v české televizi, bývalí vězni, kterým se podařilo z koncentráků prchnout, mladí lidé členové Falung Gongu vyznávající pravdivost, soucit a snášenlivost. Kdyby vzdálenost měla zmenšovat, zájem o utrpení lidí jak tvrdí náš přední politik, proč by národy za mořem měly odsuzovat koncentráky a gulagy? 


Číst dál

Praha, květen 1945: Furie Pekla, zde je vypustili

Sudety vyhnani IIIVáclav Havel: „ ....základní podmínkou pro skutečné přátelství našich národů je pravda. Byť bySudetsti Nemci byla jakkoli tvrdá, je třeba ji vyslovit.“ - „Jednání které směřovalo ke spravedlivé odplatě za činy okupantů nebo jejich pomahačů, není bezprávné ani tehdy, bylo-li by jinak podle platných předpisů trestné.“ (Parlament Národního shromáždění republiky Československé 8.5.1945)

… Jestliže existuje peklo na zemi, tak to bylo po 5. květnu 1945 v Praze. Na pouličních kandelábrech mého milovaného města viseli na nohách spoutaní muži SS jako živé pochodně. Od hlavy nahoru hořící, obklopeni smějící se lůzou, která se tím pokochala a která se nyní chtěla pomstít za hanebné činy Němců. Ozbrojení bandité, kteří o sobě říkali, že jsou „partyzáni“, vlékli německé spoluobčany svévolně z jejich domů. …


Číst dál

Když Chomsky seděl v bostonské kavárně

ChomskyAlexandr Vondra: „V době, kdy tu lidé jako Havel se­děli za svobodu v komunistickém vězení, on z bostonských kaváren obhajoval genocidu Pol Pota v Kambodži. Bude-li svět kecům ta­kových lidí znovu obdivné naslou­chat, skončí to znovu v koncentrá­ku nebo v gulagu.“

Americký myslitel Noam Chom­sky dovede své auditorium překva­pit nebo rovnou vytočit a přesně to se mu podařilo včera v Olomouci. Jeden z nejvlivnějších intelektuálů současnosti řekl: „Východoev­ropští disidenti si v sobě utvrdili po­cit, že oni byli ti jediní utlačovaní na celém světě. Latinskoamerické disidenty dnes v podstatě nikdo ne­zná, přestože se jednalo například o arcibiskupa, který byl zavražděn v okamžiku, když sloužil mši.“ O středoevropských disidentech dále poznamenal: „Žádní jiní inte­lektuálové nebyli velmocemi tak podporováni, přestože jejich pozi­ce nebyla nijak výjimečná a ani to jejich utrpení nebylo nijak výjimeč­né. Přesto začali mít pocit, že svým způsobem výjimeční jsou.“


Číst dál

Sudetským Němcům

Sudetsti Nemci

Usmiřující prohlášení České křesťanské misijní společnosti

Dne 15.dubna 2005 vydala misijní společnost následující prohlášení. Zřídkakdy, tak bezvýhradně a rozhodně při formulování historické pravdy se tak velmi nabízí potřeba naléhavého odpuštění.Text je odzbrojující pokorou. S ohledem na porozumění a smíření, je příkladný. V následujícím textu je uveden česky i německy.

P.S. Zítra odjíždím do zahraničí na 4 dny. Příští zpravodajství vyjde ve středu, dne 11.června 2014. Hezké dny. J.Š.


Číst dál

To jsou oni

LN Drulak 050614Britská lekce – Hřbitov pro cizince – Praha 17.6.2014: Odhalení pomníku RAF – Bratislava 18.6.2014:VN soudruzka I Odhalení pamětní desky RAF – 70. výročí Den D – Pouze David Cameron nepodal ruku Putinovi - Na  inauguraci  presidenta Ukrajiny nemá odvahu jet ani Zeman ani Sobotka - Karel Aster a Blanka Matragi – MUS ČR kdysi v CH nezajímal, ale trestní spis nyní ano - Bonnie a Clyde potkávají Bony a klid - Spravedlnost podle Petra Velikého!

...Důstojný pomník našim letcům jsme měli posta­vit už dávno, a když se na to nezmohla ani svobodná společnost v posledních pětadvaceti letech, nezbývá než vděčně přijmout ten­to dar. V dějinách českého státu je sice hrdinů celá řada, ale často jsou to polomytické bytosti z šerého dávnověku. Naši letci, sku­teční hrdinové z masa a kostí, kteří nasazovali životy v bitvě o An­glii v druhé světové válce, byli při návratu do rodné země přivítá­ni s velkou nevraživosti, šikanováni, zavíráni, pronásledováni ko­munistickým režimem do konce života. ..

Tak už tu zase máme typického čecháčka na ministerstvu zahraničních věcí. Klove a kálí jako obvykle na to co vyčnívalo z české všednosti a čeho si my i Evropa vážíme. Proč? Abychom nevěděli jak to vlastně je. Abychom dále byli manipulovatelní. Abychom dovolili podobným lidem rozkládat mínění společnosti z nejvyšších míst. Abychom nevěděli co chceme. Aby naše rozpolcenost trvala i nadále, respektive, aby nám to všechno bylo jedno.


Číst dál



... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing