Buletin č. 19/2014

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 28. březen 2024 21:07

Marek Řičář, vězeň svědomí: ČESKÉ PEKLO 2014 ve srovnání s vězením v roce 1930 !!!

Ricar partePutin měl svého vězně svědomí M.Chodorkovského – ČSSD má svého vězně svědomí M.Řičáře –Dolezel Otřesné podmínky ve vazební věznici Brno-Bohunice ve srovnání s Rakouskou věznicí – Podmínky v českých věznicích v roce 1930! - Kde jsou hlasy tzv. “intelektuální elity“?! Budou nás poučovat, varovat a moralizovat až ve vězení Marek Řičař zemře?! - Text PETICE! Byl změněn - Podepsat je to nejmenší, co by měl každý slušný občan udělat. Příště může být na řadě kdokoliv z nás. Zatím můžeme psát a podepisovat, ale nezapomínejme, že si to naivně mysleli i občané ČSR před rokem 1948!

2. 5. 2014, Vazební věznice Brno - Bohunice

Pokud jsem z Grazu psal o pekle, netušil jsem, kam až je možné ještě sestoupit = spadnout v Bohunicích. Přebalování věcí, donaha, všechno už snad po desáté. … Porce jsou asi tak 1/3 – 1/4 toho, co jsem dostával v Rakousku. Tuším, že bude hlad. Zdá se, že si budu muset kupovat i toaleťák, voda teče jenom ledová, hadr ani koště není.


Číst dál

H-Systém: Dopis Josefu Klímovi a reakce na TK senátora Jiřího Čunka

H-SystemJelikož máme velké problémy proniknout do tisku, prosíme tyto dva dopisy zveřejnit na Vašich Smetkawebových stránkách. Poškozené klientky H-systému.

… Ve své reportáži se snažíte očernit JUDr. Marvanovou, která téměř jako jediná z advokátů měla odvahu a začala nás zastupovat i přes to, že jí bylo několikrát vyhrožováno, stejně tak jako dalším lidem, kteří si dovolili na tuto zlodějnu poukazovat. … Druhá snaha p. Čunka je skandalizovat JUDr. Marvanovou, která se stala 1. náměstkyní ministryně spravedlnosti a celoživotně hájí a zastupuje lidi, kteří se stali oběťmi podvodů, tedy nejen klientů H-Systému. Tisková konference Jiřího Čunka byla pokračováním lživé reportáže pořadu „Očima Josefa Klímy“, kterou odvysílala televize Prima dne 14. 5. 2014. …


Číst dál

Sněmovna: Neuvěřitelné svědectví starosty Lipna nad Vltavou ing. Zdeňka Zídka!

Starosta Lipna nad Vltavou vypovídal včera, 19.5.2014 na semináři v poslanecké Sněmovně. Byl na téma: Trestní odpovědnost zastupitelů a starostů. Byl takový zájem, že musel být použit největší sál. Jeho výpověď šokovala všechny přítomné, včetně vysokých představitelů justice a policie - i mne až jsem zapomněl zapnout včas video. Celý seminář bude na webu Sněmovny v textové verzi, tzn. vystoupení panelistů a následné debaty s účastníky. Také jsem vystoupil a upozornil na aktuální kauzu Ing.arch. Marka Řičáře. Více o pozadí kauzy ZDE. Odvolání státní zástupkyně se bude projednávat zítra u KS v Českých Budějovicích od 8:00 hod. Na svoji právní obranu před zvůlí justice a policie už vydal cca 800.000,-Kč! Zvukový záznam celého, otřesného svědectví jednoho z nejlepších starostů České republiky, níže v článku! -Informoval jsem i o aktuální kauze Ing. arch. Marka Řičáře!


Číst dál

Česká republika a Tibet: změna, nebo kontinuita?

FKS Tibet paneliste a tabla 190514Pořádalo: Fórum Karla Schwarzenberga, Liberální Fórum, Knihovna Václava Havla a Palác FKS Tibet verejnost 190514Lucerna v pondělí 19. 5. 2014 v 18:00 hod. v Mramorovém sálu Paláce Lucerna – Účastníci:  Karel Schwarzenberg,  Martin Bursík, zástupce petičního výboru Podporujeme Tibet, Jakub Klepal, ředitel Fórum 2000, Hynek Kmoníček, Mark Martin, ředitel AI ČR, moderoval Adam Černý.

Nedůstojné až skandální, žoviálně-cynické vystupování ředitele zahraničního odboru Kanceláře prezidenta republiky Hynka Koníčka, šokovalo snad všechny přítomné. Obchod má prioritu a vše ostatní jakoby nebylo! Dostalo se mu zasloužené kritiky hlavně z řad veřejnosti. Stovky zničených tibetských klášterů, ze 6 milionů Tibeťanů jich zahynulo 1,2 milionů a 3 miliony byly násilně přestěhováni! Nemluvě o koncentračních táborech v Číně, obchody s lidskými orgány, které jsou nevinným lidem odebírány i zaživa - Europoslankyně Roithová: Byla jsem v Číně, je velmi důležité vytvářet tlak na dodržování lidských práv.


Číst dál

ANO pro LES

LES 1 EP 2014Buďme sami tou změnou po které nejvíce toužíme - Nevolím ty co vyhrají, ale ideje co by vyhrát LES 2 EP 2014měly – Skvělá debata kandidátů na předsedu Evropské komise - Evropa se buduje aktivní prací – ne nedůstojnou a hloupou kritikou! - Manifest LES - Prosím jděte k volbám a DOBROU VOLBU – i za ty, co ještě volit nemohou či se teprve narodí! - Michal Mejstřík: ČEZ a ČSA! - Země, která ztratila svoji duši

Věřím, že Hnutí ANO i nová strana LES, mají konečný cíl dost podobný. Hnutí ANO se snaží začít řešit nahromaděné Dalajlama citatyproblémy za posledních 25 let, s potížemi danými koaliční smlouvou. Strana LES připomíná potřebu nemateriálního rozměru politiky jako snad jediná. Nebezpečně se z politiky vytrácí. Bez něho není trvalé prosperity. Každý kdo sledoval debatu kandidátů na křeslo předsedy Evropské komise, musel být nadšen vysokou mírou kultivovanosti, respektu k protikandidátům, tvrdým kritizováním bez osobního napadání, urážení a s vynikající moderátorkou. Tuto část Evropy běžný občan u nás nezná, ani znát nemůže. Jsme i v tomto ohledu stále velmi vzdáleni od Evropy. I proto bych v EP uvítal stranu LES, jako nositelku pokračování odkazu presidenta Václava Havla. Umíme po předcích zděděné LESy jen těžit a ničit. Je třeba vybudovat nový LES demokracie.


Číst dál

Vladimíru Hučínovi uděleno osvědčení jako účastníku odboje a odporu proti komunismu…?

Hucin osvedceni 280414… Máme tak dalšího člověka i se statusem „válečného veterána“, který se nikdy žádné skutečné válkyHucin nezúčastnil. Pokud byl nucen riskovat, tak k tomu často využíval druhých - Doporučuji pořad Reportéři ČT o návštěvě prof. Andreje Zubova v Praze od 26:20 min. a nezapomenout na stále aktuální slova básníka Vladimíra Vysockého!

Budu jen příjemně překvapen, když stejně jako Stanislav Penc nepřevezme pan Hučín osobně (pokud už nepřevzal), toto ocenění na Ministerstvu obrany a věnuje (jako mnohonásobný milionář, coby částečný „dědic“ přerovské firmy KAZETO) částku 100.000,-Kč, která je součástí ocenění, také na dobročinné účely. Připomínám, že jeho maminka byla členkou KSČ, coby učitelka na ZŠ. Na základě mých osobních zkušeností s panem Hučínem, ho považuji za bezcharakterního člověka se silnými narcistickými sklony. Považuji toto ocenění za urážku skutečných bojovníků proti komunismu, jak těch do roku 1989, tak všech lidí, kteří dnes proti jeho následkům aktivně bojují dodnes, což nelze zcela říci o panu Hučínovi. Jen na okraj připomínám, že za finanční sbírku (cca 80.000,-Kč) v době, kdy na tom byl nejhůře, kdy jsem ho plně důvěřoval a podporoval, si prokazatelně jako milovník zbraní, pořídil repliku kanónu (cca 60.000,-Kč) z dob napoleonských válek. Milan Paumer se tohoto ocenění nedožil. Poslední žijící z odbojové skupiny bratří Mašínu, Josef Mašín, zásadně odmítá navštívit rodnou zemi, kde jsou komunisté zastoupeni v Parlamentu a kde jejich pohrobci a jimi zaseté dědictví, stále značně ovlivňují zemi na všech stupních veřejného života. Přejme Josefu Mašínovi, aby se jeho těžce nemocná paní brzy uzdravila.   


Číst dál

Spravedlivý soud nevinného Ing. arch. Marka Řičáře nás teprve čeká!

Ricar MarekOdsouzen za korupci na kterou upozornil a kterou prokázal! - Trestní stíhání Arch. MarkaJourova 2 Řičáře v ČR bylo účelové a nespravedlivé. Jeho vydáním do ČR se Rakousko připojilo k legalizaci mafiánských praktik v ČR.

Harmonogram ŽÁDOSTI o dotaci pro SOP na projektovou dokumentaci BPČ a jejího následného čerpání - Schéma obchodních vztahů při pořizování projektové dokumentace projektu Bono publico Čechy

Když čtu některé články mylně informovaných novinářů nebo i laiků (popř. kněží), jsou napsány tak, že bych si první řekla: je to hajzl, do kriminálu s ním… Nezlomná víra v demokracii (přece něco takového nemůže být pravda!) a podprahová touha věřit oficiálním zprávám, bere lidem chuť se za tuto věc postavit. Přikládám několik nesoustavných poznámek k tomuto případu. Na začátku byl Marek Řičář s rodinou umístěn do Programu na ochranu svědků. V novinách se objevovaly zprávy, že se pod změněným jménem skrývá na neznámém místě (!). V programu byl s pěti dětmi, jimž byla změněna jména, data a místa narození – v tak absurdních městečkách tak vzdálených států, že by jeden laický telefonát na místní úřad vše vyvrátil! Dětem začalo osm dlouhých schizofrenních let jako v horečkách, let předstírání, střídání míst pobytu, kamarádů, školních kolektivů, dvojí identita, naučené životopisy a bezradnost jak odpovědět na nevinné otázky učitelů…


Číst dál

Nebezpečí Islámu narůstá: Utajená přednáška exmuslimek v Praze

Emauzy 1 Islam plakat 170514Statečné Češky podléhají podle islámského práva trestu smrti – Židovské přísloví: „Kdo nemáEmauzy 2 Islam paneliste 170514 problém, neví co se děje.“ - Erdogan: „Demokracie je jen vlak, který nás dopraví kam potřebujeme a pak z něho vystoupíme. Integrace Muslimů do Evropy je zločinem proti lidskosti.“ - Zatím to u nás vypadá jako na velitelském můstku Titanicu, jehož obyvatelstvo nezaznamenalo ještě jeho potápění…

Dne 17.5.2014 se konala v Emauzách přednáška na téma Rizika plného uznání Islámu v České republice. Otřesná osobní svědectví podaly exmuslimky Pavlína Bitarová a Beátrice Radosa, které skvěle doplnil, v mezinárodním kontextu, Benjamin Kuras. Zatím nabízím zvukový záznam. Video záznam až po zpracování. Pořídil jsem i záběry publika bez toho abych si uvědomil, že mohu některé přítomné ženy zveřejněním jejich tváře ohrozit. Po odstranění záběrů veřejnosti video zveřejním.

Benjamin Kuras: Nově nastupující totalitní systém – Západ odhodil své principy a nahradil je sebebičováním, které přechází do sebezničení – Neomarxistický pochod evropskými institucemi – Vznik všudypřítomné politické korektnosti a multikolturalismu - Demontáš všeho klasicky západního – Reforma islámu se nekoná – Koná se útok na poslední zbytky civilizovanosti, které nám kdysi vyspělý Západ připomínají. ...


Číst dál

Co nás čeká

Klaus Vaclav srp a kladivo… Česká republika, tato druhdy západní a na německý kulturní okruh orientovaná země Putin Vladimir(třebaže, nepopírejme, v západních hodnotách zakotvená než mělce), vykročí opět východním směrem, a pokud se tato nová revoluce podaří, budeme – stejně jako dnes Rusové – zanedlouho hodnotit období počínající Listopadem 1989 jako dějinnou chybu. …

Před více než dvěma měsíci jsem na tomto blogu napsal, že Krym bude připojen k Rusku, aniž by to vyvolalo podstatnější odpor západních zemí, a že na zbytek Ukrajiny si Putin počká, protože má dost času. Prvé se událo, druhé se děje právě teď.


Číst dál

Česká demokracie ve světle odposlechů

Odposlechy plakat 150514V rámci cyklu Hovory o demokracii vystoupili Hana Marvanová, Karel Randák, Jeroným Tejc, moderoval Václav Němec – Otřesné informace o pozadí a vyšetřování kauzy OPEN CARDDozorující státní zástupkyně Dagmar Máchová patří sama před soud (její předchůdkyně byla zavražděna) - Poslanci: 1/5 která chce něco dělat, jsou chytrý, 3/5 který se vezou, je jim to svým způsobem jedno, jsou to mávátka politických stran a 1/5 úplných tupců – typu „Hale kde to mám zmáčknout.“ – 80% vyšetřovatelů, státních zástupců a soudců by se mělo vyhodit pro neschopnost - Zaorálek řídil 180 km/hod a nezřítil se…

Tento 1:50 hod. trvající zvukový záznam doporučuji k poslechu. Celé bylo natočeno pořadatelem na video a mělo by být brzy k dispozici na You Tube s odkazem ZDE. Na červen se chystá pokračování cyklu s tématem Soumrak demokracie v Čechách? V závěru jsem to okomentoval slovy: „A proč ne ÚSVIT a více optimismu“. Musel jsem vysvětlit, že to byla nepochopená nadsázka. Samozřejmě nic na podporu populisty Okamury. Příště řeknu raději ROZBŘESK, nebo už snad pořádný TŘESK? Bylo by na čase! Těžko budu pozván mezi panelisty, rád se debaty zúčastním. Takřka všechna vystoupení byla hodnotná. Pro méně trpělivé přináším stopáž ze závažných vystoupení účastníků z řad veřejnosti. Připomněl jsem i kauzu bývalého náměstka ministra obrany Ing. Michaela Hrbaty (omlouvám se za přeřeknutí, nebyl odejít na MO, ale na Universitu obrany) a aktuální kauzu ing. arch. Marka Řičáře!


Číst dál

Ing. arch. Marek Řičář: Co jsem potkal v útrobách ČSSD v letech 2002-2006

Ricar MarekDo těchto útrob jsem v podstatě nedobrovolně nahlížel prostřednictvím starosty Ladislava Péti - Jourová 1on sám byl starostou obce Budišov, členem okresního a krajského výkonného výboru ČSSD, jeho milenka byla současně jeho hlasem v ústředním výkonném výboru ČSSD, byl rozhodujícím členem komise pro regionální rozvoj Krajského úřadu kraje Vysočina …

… po ukončení programu „ochrany“ několik dní před vynesením odsuzujícího rozsudku u Městského soudu v Praze mi jiný důstojník téhož útvaru sdělil zdrcující skutečnost: “…měl jste s tím počítat, minimálně 95% našich „chráněných svědků“ skončí ve vězení....“„…ať se tomu obloukem vyhne, že je vše dané předem, architekt to schytá naplno, ostatní kromě architekta z toho budou venku...“„…je tam politické zadání zosobněné Havlem…“ - JUDr. Klára Samková: Další kauzu jako Čunek by nepřežila. - JUDr. Kříženecký: Je to prý špinavost, ale je to prý marné nebo mi jakkoliv pomoci - JUDr. Eliška Wágnerová: Věnuje se prý politice a ne právu - JUDr. Jiří Pospíšil: Stížnost pro porušená zákony prý projedná až po rozhodnutí NS, mezitím doministroval ...

… a znovu - tragické a symptomatické: na podzim 2012 do sdílené kanceláře nastupuje jako koncipientka Věra Jourová, podle slov JUDr. Burdové přes její odpor a na základě toho, že byla dalšími advokáty ve sdružení přehlasována.... údajně ji v kanceláři ještě neviděla, svoje dokumenty má prý zamčené v plechovém trezoru a do databáze prý nemá Jourová přístup..... , místo tam dostala údajně na přímluvu JUDr. Brücklera (býv. vojenský prokurátor jako Havel?), který jí jako její advokát propásl termín, aby mohla inkasovat další miliony odškodného za svoje stíhání...., údajně aby nevymáhala na něm náhradu škody, zařídil jí stáž v kanceláři u bývalého kolegy JUDr. Bezděka (se kterým se prý kdysi rozešli ve zlém a rozdělili kancelář....), kterou čistě náhodou sdílí i JUDr. Burdová!?!


Číst dál

Stát jako firmu teď řídit nelze, to by šlo jen při jednobarevné vládě

Babis IIAndrej Babiš: Já jsem strašně jednoduchý člověk, já říkám: „Vyberme to všechno na jednu hromadu a potom to rozkrájejme.“ Prý to nejde. - Češi jsou geneticky šikovný národ. Proč tuto zemi stále řídí stále stejná parta? Kde jsou ti politici podle Aristotela? Už nikdy se nenajde takový blázen, jako jsem já, v mém postavení. Nikdy.

„Začal jsem mluvit o rozkrádání, když Klaus tvrdil, že u nás korupce není. Nějaká tu vždycky byla, ale to, co předvedli topolánkovci a dalíkovci, to bylo neuvěřitelné,“ říká Andrej Babiš v rozhovoru pro Lidové noviny.

Dobře, tak říkáte, že děláte vše pro to, aby to tady bylo lepší. Aby se splnilo, co chcete, tak by se to líp dělalo ne s šesti, ale s devíti nebo dvanácti ministry, ne?

Není to reálné, je to blbost. Já neusiluju o místo Bohuslava Sobotky. Je to nesmysl. To by musely být předčasné volby, to by nikdo neodsouhlasil, ani to nechceme. Pokud náš koaliční partner bude rozumný a bude plnit to, co říká, bude se snažit, a ne jen slibovat a rozdávat, ale bude i šetřit, tak ta vláda má dobrou perspektivu. Já nedělám politiku jako oni, oni to mají v krvi, stále něco navrhují, aby byli v novinách. Mě by to ani nebavilo. Nerad mluvím na veřejnosti. Nesnáším chodit do té televize. Blbě mluvím česky. Co teď dělal český premiér? Jen stále někde kladl věnce. Já rád tvořím, už z toho důvodu bych nechtěl dělat premiéra.


Číst dál

Václav Klaus hrdým nositelem Řádu Mandelinky bramborové

Joch RomanUkrajinci nyní posměšně nazývají stuž­ku sv. Jiří stužkou mandelinky bramboro­vé (podle barev aKlaus a stuzka SJ pruhů). Václav Klaus si svou stužku sv. Jiří zaslouží, ale jde o to, aby naši státníci současní nakonec neskon­čili s „řádem“ mandelinky bramborové.

… Na oslavě ruského svátku Dne vítěz­ství 9. května byl bývalý prezident Václav Klaus hostem ambasády Ruské federace a nechal si na sako přip­nout (čemooranžovou pruhovanou) stužku sv. Jiří, symbol ruské armády a chrabrosti ruských vojáků, ale od letošních ukrajin­ských událostí i symbol ruského militaris­mu, proruského separatismu a snah odtrh­nout území od Ukrajiny a připojit k Rusku.Je to sešup u člověka, který coby předse­da vlády České republiky kdysi podával při­hlášku do Evropské unie a za jehož vlády byla v létě 1997 ČR pozvaná do NATO?Pokud bychom chtěli názory Václava Klause na zahraniční bezpečnostní politi­ku charakterizovat velkoryse, mohli jsme říci, že libertarián tíhnoucí k izolacionismu - jako americký Cato Institute - je pro svobodné obchodování se všemi, ale proti jakékoli zahraniční vojenské intervenci. Klaus byl konzistentně proti všem západním vojenským intervencím: těm v 90. le­tech 20. století na Balkáně i té v Iráku v roce 2003…


Číst dál

Žádost o udělení milosti ing. arch. Marku Řičářovi předána Hradem na MsP!

Ricar MarekDopis nevlastní dcery Marka Řičáře – Odpověď Veřejného ochránce práv – Odpověď Senátu Hrad odpoved milost Ricar 090514

… Když jsme vstoupili do Programu na ochranu svědků, bylo mi 13let a zrovna jsem nastoupila do nové školy do 7. třídy. Jenom trochu jsem tušila, co se děje, ale většinu jsem si poskládala až později, když mého tatínka odsoudili k 6 letům vězení. Na začátku tohoto roku jsem se dověděla, že mám rakovinu prsu, velice agresivního typu. To jsem už nastupovala na vysokou školu v Liberci a těšila jsem se na nové lidi a zážitky. Potom, co mi sdělili, že mám rakovinu, jsem volala svojí mamince, která okamžitě přijela a ujala se mě. Zatímco jsem dostávala první dávky chemoterapie, tatínek se snažil mi zajistit co nejlepší lékařskou péči tady v Linci. …


Číst dál

Tomáš Halík v Londýně převzal Templetonovu cenu, duchovní Nobelovu cenu

Halík TempletonTomáš Halík: "Národy střední a východní Evropy sledují s velkým znepokojením nebezpečné pokusy vládců Kremlu vzkřísit ono staré impérium."

… Kněz z pražského kostela Nejsvětějšího Salvátora rovněž varoval před aktuálním nebezpečím ruského nacionalismu a "imperiálními sny". "Tváří v tvář nebezpečnému vývoji na východě Evropy si musíme uvědomit svou zodpovědnost za udržení a prohloubení velkého projektu sjednocené Evropy," prohlásil Halík a varoval před nacionalismem, šovinismem, xenofobií, které "znovu zdvihají hlavu v evropských národech". "Pokud by v Evropě zvítězilo nebezpečné pokušení národního sobectví a izolacionismu a došlo k tragédii rozpadu EU, evropské národní státy by nezískaly více suverenity, nýbrž by byly daleko více vystaveny silám chaosu a destrukce zevnitř," domnívá se čerstvý držitel prestižního ocenění.


Číst dál

Exministr obrany Martin Barták, dle očekávání, zproštěn viny – korupce na MO neexistuje…

Bartak MartinBarták na ČT: „Co říká státní zástupce Táborský mně nezajímá.“ Zvláštní, když obvinil předHrbata Michael soudcem státního zástupce Dušana Táborského z falšování důkazů a podal na něho trestní oznámení?! – Hledejte rozdíl mezi Bartákem a Hrbatou - Každý pražský advokát vám potvrdí, že soudci městského i vrchního soudu berou, a řekne vám také, kolik za co: ceny se za roky korupční praxe víceméně stabilizovaly- Výroky Stropnického jistě nenadchli řadové vojáky! – Prezident Zeman navštívil Plzeň, věnec u pomníku DÍKY AMERIKO nepoložil…

Někdejší šéf kopřivnické automobilky Adams napsal v dnešním prohlášení rozeslaném médiím, že on, Cabaniss i Sellars rozhodnutí soudu respektují. "Třebaže jde o rozhodnutí prvoinstanční, je zřejmé, že v České republice je stále velmi obtížné potírat společensky škodlivé jevy, které provázejí prostředí významných veřejných zakázek a šedou zónu, která je obklopuje."


Číst dál

Jak Vyvadil za Přátele Ruska vyváděl na ČT 24 a vyvedl z konceptu i moderátorku

Vyvadil JiriŽádný z ruských politiků k naší svobodě nepřispěl tak, jako američtí prezidenti - Ronald Reagan: „Jaký je rozdíl mezi demokracií a lidovou demokracií? Jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou. Jak poznáte komunistu? Je to někdo, kdo čte Marxe a Lenina. A jak poznáte antikomunistu? To je ten, kdo Marxe a Lenina pochopil.“

Bývalý soudce, senátor, politický turista, papaláš, chcete-li politický vyžírka, který umí jenom sbírat funkce a hledat zdroje dobře placené práce za nic. Jiří Vyvadil, je běs nemravnosti, hnusu, spodiny a toho nejhoršího - Více než jeho samotná existence by nám mělo vadit, že tohoto vejlupka veřejnoprávní televize za naše peníze zve do vysíláni a tím ho legitimizuje! – Podívaná pro silné nervy, někoho pobaví, někoho vyděsí! Jenom doufám, že těch vyděšených bude více!

Moderátorka Zuzana Tvarůžková svoji roli nezvládla a Drtinová, Kvapilová a Veselovský už byli odejiti! Oceňuji, že alespoň tomuto bezcharakternímu výtvoru přírody, kde příroda hodně, ale hodně selhala, alespoň nepoděkovala. Jakoby se čas vrátil do hluboké totality. Nevylučuji, že psychiatr už by zřejmě neměl problém určit chorobu. Tak bezpáteřní a bezcharakterní člověk ani snad být už nemůže bez toho, aby to nezanechalo stopy na jeho duševním zdraví! Cituji z Wikipedie: … V březnu 2005 jej ministr spravedlnosti přidělil k Nejvyššímu správnímu soudu. Od září 2005 pobýval na roční stáži na Ministerstvu spravedlnosti, kde zastával pozici náměstka. Po tuto dobu mu byl pozastaven výkon soudcovské funkce. Tuto stáž musel v únoru 2006 předčasně ukončit, protože jej předseda NSS Josef Baxa odvolal zpět s odůvodněním, že nesplnil očekávání na brzkou reformu české justice, navíc se sešel s trestně stíhaným Tomášem Pitrem, o této schůzce nikoho neinformoval a svůj postup koordinoval pouze s premiérem Jiřím Paroubkem,[ který jej na ministerstvo povolal. Baxa tehdy proti němu zahájil kárné řízení, kterému se Vyvadil vyhnul tím, že se sám vzdal soudcovské funkce. …


Číst dál

Účast občanů nežádoucí…

Brabec Richard… Zde na tomto odkazu můžete zhlédnout zásadní video-dokument o snaze vlády (MŽP) omezit účast veřejnosti takovými finančními a organizačními podmínkami, že prakticky by byla nulová... Bohužel politici stále vidí v lidech svého nepřítele a nechtějí slyšet jiné názory, které berou jako nepřátelské, což je prakticky stav před rokem 1989...

… Občanská sdružení a všechny nevládní organizace budou dle navrhovaného zákona vyloučena ze správních řízení a budou si moci stěžovat jen na jejich výsledek a to tehdy, pokud se jim podaří sehnat 250 ověřených podpisů! Místní lidé se nebudou smět vyjadřovat ke stavbě, s významnými dopady na jejich životní prostředí tak jako mohli dosud! Vzkaz je úplně jasný ponovu si sežeňte 8750,-Kč pro 250 ověřených podpisů, všechno hezky ve lhůtě, kterou vám vyměříme a pak s vámi počítáme. Zástupci občanských organizací o novele zákona diskutovat nesměli. … Veřejnost se může ozvat až když bude rozhodnuto – a když se její názor prosadí, tak už bude postaveno, pokáceno, zničeno! Žaloba nebude mít odkladný účinek. Spolky mohou zvítězit, ale jedná se pouze o tzv. akademická vítězství. Ministerstvo nepodpořilo cestu možnosti odkladného účinku. Nahrazuje to nařizováním soudům rozhodnout do 90 dnů, což samozřejmě není závazné. Občané mhou tedy zvítězit, ale z pařezů mezitím protizákonně poražených stromů už staré neobnoví! …


Číst dál

Vynikající přednáška prof. Andreje Zubova v Domě národnostních menšin

Zubov 3 paneliste 120514Odpověď prof. Zubova na můj dotaz do jaké míry jedná Putin nezávisle a do jaké míry závisle: „Má kolemZubov 4 sal 1 120514 sebe blízký okruh lidí, zejména jsou to generálové KGB a s těmi se radí. Když se všichni ti generálové rozhodnou říci NE, tak se Putin neodhodlá říci ANO. Když Putin řekne ANO, tak se všichni ti generálové neodváží říci NE.“ - Gorbačov: Idealista, pochybovač, bořič - Ministr obrany Stropnický bere ve svém rozhodování ohled na pocit „národa“ – a ve válce také?!

V přednášce zaznělo množství zajímavých informací a postřehů: 15% obyvatelstva Ruska není pro Putina, 50% čeká na Putinův konec. Ve jménu národa se opět v Rusku nebezpečně pošlapává svoboda tisku a projevu. Za dva až tři roky hrozí opět totalita. Lidé se báli více Kominterny, než Hitlera. Spojenectví Hitlerova Německa bylo spojenectvím proti Kominterně. Rusko vzbuzuje zájem světa protože je jediným místem agrese. Je slabé a nebude mu více dovoleno. Pokud chce být Rusko přijato do Evropy a světem, musí nejprve dekomunizovat jako denacifikovalo Německo.


Číst dál

Kojetinska historicka tabu...

Sudety vyhnani IIIKojetin … Predtim to bylo znamo coby Wogastisburg - Daleko nejvetsim kojetinskym historickymJude hrbitov tabu je ale existence povalecneho koncentracniho tabora pro Nemce - Praha 13.54.2014: Sudetští Němci a vyrovnání se s minulostí (debata) POZOR AKCE ZRUŠENA!!

… Daleko nejvetsim kojetinskym historickym tabu je ale existence povalecneho koncentracniho tabora pro Nemce, ve dvore Okresniho domu na namesti (dnes je to tam vsechno hezky upraveno a zamaskovano). Je tabu se zminit, ze v tabore nebyli zadni nemecti vojaci a "hitlerovsti zlocinci", ale kojetinsti obcane nemecke narodnosti, kteri nemeli s valkou nic spolecneho. Presto se tam opakovane odehravaly sceny, kdy vezni tohoto tabora ("Nemci") byli vstrceni do pytle a na rohu namesti, kde je dnes cedule, ze tam Manes maloval jejich Hanacky, byli dotycni "Nemci" verejne ukopani a umlaceni k smrti. V tom pytli. Velitelem tohoto koncentraku na Okresnim dome na namesti v Kojetine byl Ladislav Skacel (pozdeji bydlel v Bezmerove), jako male dite jsem ho nekolikrat potkal. Proc dnes neni na budove byvaleho Okresniho domu pod tou Manesovou take pametni deska zminujici brutalni vrazdy na civilnim kojetinskem (ale nemeckem) obyvatelstvu? Ani muk. …


Číst dál

Česká úplatkářská republika

JustitiaEuropean Grassroots Fraudsters Movement a sdružení Konexe uvádějí plus Něco zábavnéhoOLAF logo nádavkem - Kausa methanol jako obraz právního státu v této zemi - Případ Hitlerových projevů byl přidělen senátu soudce Hrabala - Obžaloba za Hitlerovy projevy byla doručena

… Dalším aspektem je vina uplacených celníků, případně i policistů, o nichž je před soudem rovněž řeč. Její míra je s vinou pachatelů plně srovnatelná a v ideálním světě by skončili na lavici obžalovaných spolu s Křepelou, Fianem a dalšími i oni a odnesli si stejné, a možná ještě přísnější tresty. V České republice se nic takového nestane: fakt, že celníci a policisté v methanolu po celou dobu jeli a z výtěžku inkasovali ve formě úplatků nemalé částky, bude zameten pod koberec. Tak funguje v této zemi právní stát, či spíše jeho imitace a atrapa – korupce se stala tak prevalentní a samozřejmou součástí veřejného života, že bych se nebál sáhnout k parafrasi: korupce je základem (tohoto) státu, jenž by mohl být od minuty přejmenován na Českou úplatkářskou republiku. / … Pokus se uskutečnil přesně ve dvou barech, sdružení doplnit opomnělo. Nám nezbývá než vyjádřit podiv nad tím, jak může EGAM spolupracovat s tak absolutně nedůvěryhodným partnerem. / … komentované vydání projevů Josepha Goebbelse ilustruje, že v zemi s infantilní a stádovitou populací zřejmě nelze jinak, než se chovat infantilně a stádně. Four legs good, two legs bad. Béé! Béé! Béé!


Číst dál

Praha-Olšany: Uctění památky ROA a krajanů za účasti prof. Andreje Zubova!

ROA 1 Olsany Krypta 110514Blíží se 70.výročí Pražské deklarace gen. A.A.Vlasova - Práce vyhnaných do Gulagů: Jiráskův a Štefánkův most v Praze (při stavbě Štefánkova mostu už byl ing. Kovaleský v Gulagu!), Městská knihovna, Bílá Labuť, Pasáž bývalého kina Brodway, dnes divadlo, budova Filosovické fakulty, budova Vrchního soudu v Praze - Bravo Rumunům, rumunské stíhačkyROA 2 Olsany Krypta Sterbiny 110514 zahnali letadlo ruského vicepremiéra Dmitrije Rogozina při návratu z Podněstří mimo rumunský vzdušný prostor! – Další „Atentát“ na pomník okupantům z roku 1968 - Václav Daněk: DNES JE TENKRÁT! - Vynikající přednáška prof. Andreje Zubova v Domě národnostních menšin!

V neděli dne 11.května 2014, na vojenském pohřebišti v Praze na Olšanech, byla uctěna památka ROA (Ruská ROA 5 Olsany pomnik 2 110514Osvobozenecká Armáda) a našich bývalých čs. občanů ruského původu. K videu není více co dodat! Vpravo vidíte pamětní desku F.A.Štěrbiny, básníka a kubáňského kozáka. Jeho pozůstatky byly přeneseny do jeho rodiště. V kryptě se nalézá i pamětní deska, diplomata a posledního konsula carského Ruska v ČSR Vladimíra Rafalského, zavražděného v květnu 1945. Jeho dcera Irina Vladimirovna Rafaelská, byla také přítomna. Pamětní deska byla do krypty umístěna až po roce 1990. Je z černého mramoru a je umístěna vpravo pod oknem. 

* * *

Vladimír T. Rafalský *1866 Rovno, v rodině gubernátora. Od roku 1915 tajemníkem velvyslanectví v Římě. Původně velvyslanectví Ruského impéria. Posléze byl velvyslancem Prozatímní vlády.  Po vzniku ČSR byl v roce 1918 pozván do Prahy. To už byla Prozatímní demokratická vláda zlikvidována bolševiky. Nicméně Rafalský se stal "diplomatem svědomí" a pomáhal uprchlíkům z bolševického Ruska. Jeho osudy jsou velice dojemné a tragické. To je na dlouhé povídání. Zavražděn byl v Dělostřelecké ulici č.11 ve vile kde sídlilo Gestapo a po něm SMERŠ. Rodina o něm nic nevěděla 20 let od zatčení až o jeho smrti napsal přeběhlík ze SMERŠ, známý pod pseudonymem Nikolaj Sinevirskij.  Skvělý text o Rafalském napsal Ivan Tolstoj z RFE/RL pro knihu "Domov ve vyhnanství" (v ruštině).

* * *

Dne 14.11.2014 uplyne 70 let od Pražské deklarace gen. Andreje Andrejeviče Vlasova, nejdůležitějšího dokumentu ROA, kde byly deklarovány hlavní cíle. Video je věnováno památce ROA a bývalým občanům Československa ruského původu, kteří uprchli před komunismem, aby je po skončení II.světové války v Evropě, jejich druhý domov Československo, vydalo bez odporu zpět do Ruska, kde skončili na popravišti, nebo v Gulazích. Čest jejich památce a odkazu - připomněl jsem na konci videa!! Na místě natáčeli i Reportéři ČT. Snad už příští pondělí se dočkáme reportáže o návštěvě prof. Zubova v Praze a jeho dnešní, skvělé přednášce v Domu národnostních menšin? Děkuji tímto společnosti GOOGLE a jeho YOU TUBE za možnost aktuálně zastoupit jejich prostřednictvím veřejnoprávní ČT. Bylo už tomu mnohokrát, kdy se na významné události v hlavních večerních Událostech nedostalo místa, zato místo daleko méně významným událostem, pokud vůbec. Bylo mi velkou ctí!


Číst dál

MS Praha 20.10.2010: Protokol o hlavním líčení ve věci obžalovaného ing. arch. Marka Řičáře !!!

AKTUALIZOVÁNO 11.4.2017: Ing. arch. Marek Říčař - vězeň svědomí, byl dnes propuštěn na svobodu!Ricar Marek

Děsivá zpráva o stavu práva, spravedlnosti a společnosti v naší zemi! –– SVĚDEK A TREST - Ing.arch. Marek Řičář & vykonstruovaná causa Bono publico,Jourova Vera EU vznik a body zvratu - Žádost o udělení milosti podána 9.5.2014! – Vláda není o řízení země, ale rozkrádání země – Většina lidí je stále na svých místech, nemůže to být jinak - Pokud ani toto neotřese s naší zemí, tak zde nemáme žádné svobodné občany, žádné hrdiny, ale jsme stále svým myšlením, chováním a způsoby v zajetí totality – PETICE na podporu ing. arch. Marka Řičáře, prosím šiřte a podepisujte!!!

Z výslechu plk. Jana Kubiceho: policii přihlásil svědek, který je najatý od pana Dr.Doležela k vraždě mé osoby. Přibližně částka pro tu vraždu měla být kolem 3.000.000,-Kč a policejní prezident následně udělal policejní tým, který tu přípravu vraždy vyšetřoval. Tam jsem byl informován policistou s ......ten obsahoval Maxim a bylo to v trestním spisu Maxim, tam jsem byl průběžně informován o míře nebezpečí, která hrozí mé osobě a zpočátku ta míra byla poměrně dost vysoká, protože tady padla cílová odměna za mou vraždu, která měla být ve výši 3.000.000,-Kč. Ten vrah nebo ten najatý případný vrah vypovídal jak na policii, tak před soudcem, bylo to natáčené na kamery, tam bylo několik výpovědí a po nějakém čase on navrhoval panu Dr. Doleželovi, že by mě zavraždil, že ví o tom, že existuje v nějakém JZD jakási řezačka na řípu, do té řezačky na řípu že by mě protáhnul a pak že by to i s tou řezačkou hodil z náklaďáku do Orlické přehrady z mostu. Takto to postupovalo a později pan, co jsem měl informace od policisty, tak pan Dr. Doležel mu řekl, že zatím to není na pořadu dne, že to je odložené a že jeho úkol v současných dnech je získat účetnictví na BONU PUBLICU od pana Ing. arch. Řičáře. Vzhledem k tomu, že pan architekt Řičář byl spolumajitelem té firmy a byl asi i jeden z autorů toho projektu, tak zaprvé oni chtěli pana architekta dostat z té firmy a chtěli od něj získat to účetnictví. Tím jsem tu informaci dostal z toho důvodu jako poškozený, že pakliže si nenajali ještě jinou osobu k uskutečnění mé vraždy, tak v současné době ten vrah najatý není úkolován k tomu, aby splnil ten svůj závazek, ale je úkolován k tomu, aby získal účetnictví od pana architekta Řičáře. …


Číst dál

Pieta za oběti komunismu v Motole a utajený film o Erwinu Rommelovi na ČT

Motol Josef BryksSkvělé projevy v Motole, ale zapomíná se na Ďáblický hřbitov! – Dědeček ing. arch. Marka Řičáře byl také politický vězeň - Pouštní liška Erwin Rommel - V Bavorsku je už na třech ZŠ jakoRommel Erwin povinný předmět čeština – Politici a úředníci dostanou přidáno, učitelé nic!

Dnes se konalo tradiční pietní shromáždění v Motole. Přímo vysílala ČT. Mimo tradičně nudných čtených projevů politiků, zazněly skvělé projevy z nichž doporučuji: 56:36 – plk. Eduard Stehlík, vojenský historik, 60:50 - Milena Kozumplíková, Nadační fond Karla Hartiga, 68:00 – Jan Formánek, starosta Spolku českých právníků ze Všehrd, 73:40 – Zora Dvořáková, spisovatelka, 98:30 – Joel Ruml, místopředseda Ekumenické rady církví a Jiří Kusý, římskokatolický kněz. Mně osobně nejvíce oslovil projev nového řečníka, zástupce mladé generace, právníka Jana Formánka. Komunisté se báli i popela mrtvých! Závěrečná slova obou knězů jsou též doporučení hodná! Kněz Joel Ruml zakončil slovy: „Kámen nesvobody dosud není odhalen!“.


Číst dál

Médii utajená Konference Společnost, právo a politika

Justitia… Žádný nepřítel vás nesvírá, máte svobodu? Odpovíte - ano. Jste spokojeni živi? Řeknete - ne. Jste v bezpečí? Řeknete - ne. Je moje a vaše země ohrožena? Přiznáte, že ano. Zeptám-li se kým, budete mi vykládat, čím je ohrožena. To vím. Ptám se vás kým? A vaše řeč je výmluva a zbabělá lež. Moje země je ohrožena, pustošena a zbědována vámi. Mou zem, úrodnou a bohatou, jste zadlužili tak, že by ji věřitel mohl i s vámi prodat do otroctví. Jste poživační, nestřídmí a líní. Nevymlouvejte se, že jste uhonění, honíte se za nepravými věcmi. Moje zem byla útočištěm pronásledovaných a ostrovem spravedlnosti… Dnes se tu poctivý spravedlnosti těžko dovolává a často se jí nedožije. ...

Stav legislativy, justice a soudnictví v ČR (jak je vidí neodborník) prof. Petr Piťha: Naše soudnictví, celá justice a dokonce celý právní řád jsou v nedobrém stavu. Příčin je spousta – vidím dvě základní: krize zdravého myšlení a rozklad základní slušnosti v celé populaci - Kázání prof. Petra Piťhy v katedrále sv. Víta na den sv. Václava roku 2010

Předsedkyně Nejvyššího soudu JUDr. Iva Brožová v úterý 6. 5. 2014 spolupořádala společně s děkankou Filozofické fakulty Univerzity Karlovy doc. Mirjam Friedovou konferenci na téma: Společnost, právo a politika. Konference se konala v prostorách Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a svým příspěvkem ji zdobila řada osobností ze světa práva, filozofie či jiných vědních oborů. Jednotlivé příspěvky přednesli Iva Brožová, Markéta Čermínová, Anna Šabatová, Jan Sokol, Petr Piťha, Jacques Rupnik, Jiří Přibáň, Michal Stehlík a Václav Bělohradský. Dopolední program moderoval Luděk Navara a odpolední část Jaroslav Spurný.


Číst dál

Konec druhé SVĚTOVÉ války nastal 2.září 1945!

Mac Arthur 2.9.1945Uplynulo 50 let existence německého prvního programu ARD a jeho Studia PragARD logo

Druhá světová válka byla SVĚTOVOU protože byla vedena proti OSE Berlín, Řím, Tokio. Vzplála proti německému nacionálnímu socialismu, italskému fašizmu a japonskému militarizmu. Psát a mluvit, že světová válka skončila 8.května 1945 znamená popírat, že šlo o válku světovou. Ta probíhala na čtyřech frontách planety. Válčilo se na východní a západní frontě Evropy, na frontě celé severní Afriky a největší a nejdelší tichomořské frontě, která se táhla 10.000 km od Aljašských Aleut po australský Darwin. Proto byla SVĚTOVÁ. Skončila 2.září 1945.


Číst dál

Ransdorf, KSČM, NEZ, čeští a ruští „přátelé Ruska“ a stoupenci Putina, slaví u sochy TGM v den státního svátku ČR!

Hrad 6 Vlajka EU 080514Ruské spolky v Česku. Putinův trojský kůň – Dnes budou „přátelé Ruska“ slavit na místě bývaléhoLN Klaus 100514 tanku na Smíchově - Návštěva tohoto totalitního ZOO vřele doporučena - Nejvyšší ústavní činitelé ČR letos na ruskou recepci nepřišli - Ruské spolky v Česku. Putinův trojský kůň - Karel Schwarzenberg: "Jako před 76 lety. Vždy se najdou nadšení kolaboranti."

V den státního svátku 8.5.2014, slaví tzv. Přátelé Ruska Putinovu zločinnou politiku, čeští komunisté a jejich stoupenci před sídlem českých králů. Hlavní řečník Miroslav Ransdorf nezklamal. Vystoupil i předseda mladých komunistů Tomáš Kott (pobíhající s velkou vlajkou Ruska a tričkem s nápisem v angličtině). Zeptal jsem se ho, proč nemá ruské tričko a vlajku USA, mlčelJ Jana Volfová (ČSSD, nyní SUVERENITA Jany Bobošíkové) se pochlubila tím, že přivedla Miloše Zemana do politiky. Stylem spodiny vyzývala Zemana k účasti na oslavách konce II.světové války v Evropě. Klause zvát nemusela – ten přišel spolu s ostatnímiLN Foldyna Kavan 100514 Hrad 10 vlajka Zizka 080514kolaboranty slavit na ruskou ambasádu jako každoročně, coby nositel Puškinovy medaile, udělenou mu Putinem. Primitivní úroveň projevů a uliční úroveň reakcí veřejnosti, dodala patřičnou atmosféru, chyběla jen vodka. Konec soudruhům jaksi nevyšel, ruská píseň začala silně, pak následovalo zeslabení, ukončení shromáždění a píseň se už neozvala. Byl též čten dopis Putinovi v ruštině. Podle reakce snad všichni přítomní rozuměli rusky. Nechyběl senátor Jaroslav Doubrava, dříve KSČM, dnes Severočeši.cz ani bývalý senátor a člen NSS (Nejvyšší správní soud) Jiří Vyvadil. Ten celé moderoval. Lež, dezinformace a manipulace byly neuvěřitelné. Setkání Putinových kolaborantů, ať už vědomých či nevědomých. K videu není co dodat. Bylo varováno před vzestupem fašismu na Ukrajině a neobjektivním informováním ČT – sami byli takřka dokonalou ukázkou těchto jimi kritizovaných praktik! Pomáhalo už zrezivělé auto NEZ (Ne Základnám). Ptejme se, proč měly v dobách demonstrací proti US radaru v Brdech hned k dispozici velkou a plně vybavenou kancelář v Praze a kdo ji asi zaplatil?! Tato "oslava" v den státního svátku u sochy TGM před branami Pražského hradu nevypovídá nic pěkného o nemalé části naší společnosti.


Číst dál

Joachim Gauck navazuje na odkaz Václava Havla. Pomáhá k tolik potřebnému, vzájemně prospěšnému vyrovnání se s temnými stránkami česko-německé minulosti

Gauck a ZemanSigmund Freund: “Když vytěsníme problém, objeví se jinde v horším stavu.“

Joachim Gauck: „V Evropě máme společně jednu povinnost: už nikdy nepřipustit, abySudetsti Nemci mnohotvárnost byla zničena a násilí triumfovalo nad duchem – nikdy a nikde." - "Není pochyb o tom, že dějiny česko-německých vztahů jsou i dějinami utrpení." - Věřme, že jednou přijde i doba, ve které bude samozřejmostí, kdy český státník společně s německým státníkem položí věnce v Ústí nad Labem na Mostu Edvarda Beneše, v Postoloprtech na hřbitově, stejně jako činí dnes v Lidicích a Terezíně

Tuto velikost státníka prezident Miloš Zeman nemá, na rozdíl od presidenta Joachima Gaucka. Zeman není tak ctihodným mužem jako Gauck, je spíše dobrým Gauckovým „kumpánem“. Zde se potkává vyšší s nižším, ale je to pořád lepší než agrese. President SRN to řekl správně – ke zpracování temné minulosti je třeba vyzrálé občanské společnosti, která toho bude schopna. U nás se teprve začíná tvořit. Níže další informace k návštěvě presidenta SRN.


Číst dál

Pavel Rychetský není vůči Petru Kočímu podjatý

Rychetsky PavelRozkaz zněl jasně - A. B. Bartošovi s láskou věnuje Česká televise – Martin Michal si hraje naKoci Petr velkého příslušníka židovské obce - Putin couvá – Vyhraje Ukrajina Eurovision?

Ani trochu ne. Sice se domnívá, že by onen měl být nadosmrti vyškrtnut se seznamu advokátů, ale to vůbec neznamená, že by k němu pociťoval cokoli jako zášť, nepřátelství nebo jinou formu nelásky: vždyť přece složil soudcovský slib a soudce podjatý prostě být nemůže! Nevěříte-li, přečtěte si onu nehoráznost sami. Řízení o ústavní stížnosti, které se tím mění ve frašku, dále na tomto blogu sledovat nebudeme, a procesně reagovat, bude-li to nezbytné, budeme pouze v takové míře, aby to Petru Kočímu nemohlo způsobit další šikanu; rozhodnutí o ústavní stížnosti, přirozeně nepříznivé, posléze na znamení úcty k Pavlu Rychetskému vytiskneme na jemný papír a rozděleno na vhodně dimensované díly zavěsíme k použití do nejmenší z místností v mém bytě. Osobně jsem si P. Rychetského z doby jeho vládního působení vážil a proto naprosto nechápu, proč se nyní sveřepě odmítá vyloučit již z druhé kausy, v níž je osobně zainteresován a nemůže být proto nestranný: prvním byl případ vítkovských žhářů, ve kterém poškozené zastupoval Pavel Uhl, Rychetského protégé a advokát jeho vlastní kanceláře Rychetský, Hlaváček, Krampera a partneři.


Číst dál

Kontrola PČR na upozornění občana uznala pochybení policistů

PCR parkuje na invalidech 080414… dne 9.4.2014 jsem od jednoho občana obdržel fotografii v příloze s následným textem: "Ministerstvo vnitra zřídilo speciální oddělení "invalidní policii". No a za odměnu, že se tolik nadřou jdou ve 45letech do důchodu. Pomáhat a chránit. Pořízeno parking Tesco Eden 8.4.2014 - SPZ: 1AN 42 81" … Dovoluji si Vás tímto požádat o prošetření této věci. Nelze samozřejmě vyloučit, že se jednalo o nouzovou situaci. Vzhledem k dosavadní, byť lepšící se pověsti PČR očekávám, že moje žádost bude urychleně vyřízena. Žádám současně i o informaci, k jakému závěru vyšetřování Vašeho OVK dospělo. Obratem s ním, ve veřejném zájmu, tedy i v zájmu PČR, seznámím širokou veřejnost. …´


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing