Buletin č. 48/2013

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 26. duben 2024 21:53

Prokazatelný estébák Filip zvolen místopředsedou Sněmovny a společnost k tomuto skandálu mlčí…?!

Filip Zavazek FALMER 150486Platón: "Ti, kteří se považují za příliš chytrý na to, aby se politicky angažovali, budou potrestáni tím,Filip a KSC že jim budou vládnout lidé, kteří jsou hloupější nežli oni."

… Ve zločinech jsou si rovni, leč StB jich měla méně, protože měla menší prostor. Proč StB jsou už čestní lidé a my SS ještě ne, Sobotka nevysvětlil. Je to mladý kluk … Brzy budou zase volby. Půjdeme do nich s heslem Konec perzekuce esesáctví. Budeme mít dobrý sociální program, lidi nás zvolí. Kdyby nám někdo bránil, dáme to k soudu do ciziny. Už dlouho jdou odtamtud hlasy, že zákon proti StB je překonaný. Ano, je. Překonáme i zákon proti SS. Když máme v čele státu estébáky, mějme tam i esesáky. …


Číst dál

Chováte se jako komunisti, napsal prezident Porsche klubu do Vratislavic

PorscheZvláštní, vše co souvisí s nacismem a fašismem je stále odsuzováno, netolerováno či i trestáno, co ale souvisí se zločiny následného nástupu k moci komunistů, není odsuzováno a je tolerováno. Členové této zločinné organizace, ať už bývalí či dnešní, jsou odměňováni funkcemi a dokonce vyznamenáváni nejvyššími vyznamenáními země. I nacisté vyznamenávali hlavně sami sebe!

Vratislavický boj o konstruktéra Ferdinanda Porscheho nabývá na obrátkách. V reakci na odstranění jména slavného rodáka z uvítacích tabulí u vjezdu do obce kvůli jeho nacistické minulosti obdržel starosta Aleš Preisler rozzlobený dopis od prezidenta Porsche Classic Clubu ČR Milana Bumby.


Číst dál

Přijďte se podívat a nechat inspirovat: „Svobodná Čína: Odvaha věřit.“

FreeChina e-card knihovnaK Mezinárodnímu dni lidských práv Vás srdečně zveme na speciální projekci filmu Free China: The Courage To Believe (Svobodná Čína: Odvaha věřit). Projekce se uskuteční 11. prosince 2013 od 19 hod. v malém sále Městské knihovny Praha. Vstupné 40,- Kč, kapacita sálu je omezena 150 místy. Součástí projekce je diskuze k filmu a možnost připojení se k petici za ukončení pronásledování lidí v Číně, kteří se věnují kultivační praxi Falun Gong. Oficiální stránky filmu

Online petice 

 


Číst dál

Veřejná finanční sbírka na podporu advokáta JUDr. Petra Kočího Ph.D.

Koci PetrObčanské sdružení Jana Šinágla Sodales Solonis o. s. vyhlásilo veřejnou sbírku na podporu advokáta Petra Kočího, který je vystaven persekuci ze strany České advokátní komory. Příspěvky, třebas jen symbolické, můžete posílat na účet č. 68689/5500, variabilní symbol 201301. Podrobnosti v tiskové zprávě.

 

 


Číst dál

Miliardáři obsluhující miliardáře

Roman MartinČeští spotřebitelé učinili z Martina Romana velice bohatého člověka. Kdykoli cvakli vypínačem nebo se svezli vlakem, metrem či tramvají vyrobenou ve Škodě Transportation, jeho čistý majetek vzrostl. Tedy pokud jsou údaje o vlastnických strukturách, které během let odkryla MF Dnes, pravdivé. Odhalení MfD nakonec vedla k Romanově odchodu z ČEZu, avšak veškerý neprávem nabytý zisk mu zůstal, a teď s ním potřebuje něco udělat. Dnešní MF Dnes uvedla, že investoři s Romanem spojení (čímž zřejmě myslí jeho bílé koně) ovládli skiareál ve Špindlerově Mlýně. S vědomím této skutečnosti mohou Češi dál rozmnožovat Romanovo jmění tím, že budou jezdit do Špindlu a cálovat za skipasy. Nebo mohou jet lyžovat někam jinam a přenechat Špindl miliardářům. Roman a jeho kumpáni by tak pro jednou zjistili, jaké je to provozovat byznys bez monopolu a bez vynucené účasti miliónů českých spotřebitelů.


Číst dál

Dvojnásobný „vrah“ Robert Tempel, 4x osvobozen, poté doživotí…?!

Tempel 1 prichod 291113U OS Praha 2, Francouzská 19, se dne 29.11.2013 konalo soudní řízení s údajně dvojnásobným vrahemTempel 3 sin VS 291113 Robertem Templem. Odsouzeným na doživotí VS Praha poté, co jej KS Plzeň 4x osvobodil. Doprovázelo ho šest těžkooděnců VS ČR z toho tři se samopaly. Odsoudil ho soudce VS Praha JUDr. Jiří Lněnička, vězni nazývaný "pankrácký kat", známý též z kauzy britského a amerického občana Gilberta Mc Craye. Nyní šlo o náhradu škody za neúměrně dlouhé soudní řízení. Soud pochybení uznal, ale s ohledem na rozhodnutí NS ČR, finanční odškodnění za nemajetkovou újmu neuznal - těžký zločinec nesmí mít stejná práva jako slušní občané. Soud tak veřejně uznal, že na zločince je nutno stejné zákony uplatňovat jinak než pro slušné občany. Potvrdil tak nerovnost občanů před zákonem, pokud ovšem pro ně vězeň zůstává občanem. Jde bezpochyby o největší justiční skandál od 50.let na území naší země, pokud máme věřit tomu co vše zaznělo z úst Roberta Tempela. Takto o jeho kauze psala MfD před čtyřmi lety. Má přezdívku „psycho“ a jest-li je skutečný vrah, tak musí svoji roli hrát geniálně. Nicméně je-li pravda co vše řekl, tak je tato kauza děsivá. Jenom by potvrzovala otřesný stav české justice zejména pokud jde o trestnou činnost zasahující do nejvyšších pater.


Číst dál

Hořké výročí jednoho básníka

Hácha EmilOmyly a přeludy Emila Háchy - Bez­naděj, dítě, je hořký druh, beznaděj sestra je smrti, jedna mne sevřela ve svůj kruh, druhá mne nazítří zdrtí.

Ještě krok, krok pojďme jen spolu, ještě jen krok a poslední květ, poslední růži a půjdem už zpět, půjdem zas do rovin dolů...

Je to zvláštní čtení. Knížečka sil­ná ani ne centimetr, osmatřicet bás­ní, které se dají přelétnout za chvíli. Někdo s jejich křehce milostnou ly­rikou souzní, jiný by je možná odlo­žil, kdyby pod nimi nebyl podepsán: Emil Hácha.


Číst dál

FITES, aneb o neveřejném neklidu ve veřejnoprávní České televizi

FITES paneliste 281113Panelové diskuse na pozvání FITESu na téma: Česká televize dva roky po zavedení producentskéhoFITES verejnost 281113 systému, se dne 28. 11. 2013 v kostele sv. Františka v Praze zúčastnili: Petr Dvořák, Václav Myslík, Milan Fridrich a Jan Maxa. Moderovala Barbora Tachecí. Účast slabá, média žádná, natož přímý přenos ČT 24, ta měla jistě mnohem „důležitější“ věci na práci… Pilně celou debatu natáčel na video zástupce KSČM a NEZ, jako vždy podobné akce. Soudruh ještě stihl účast ve večerním pořadu ČT Máte slovo, paní Jílkové…

 


Číst dál

Otřesná kauza rodiny Šárky Rosové Váňové 1.prosince na ČT 2 od 11:40 hod.!

Rosova SarkaČT: OCHRÁNCE – Vysíláno v poledne, o půlnoci, odpoledne, ale nikdy ne v hlavním vysílacím čase…?! Veřejnoprávní služba v ukázkovém podání a „objektivní vyváženosti“ veřejnoprávní ČT…?!

Je tomu právě pět let, co naše rodina marně bojuje za odstranění sousedovy nezákonné stavby a opravu vlastního domu. Kdo má peníze, má pravdu. A tak je to i v tomto případě. Aneb - kdo maže, ten jede či na černo staví a zlikviduje klidně kus domu cizí rodině. Nezajímá to ani policii, zkorumpované, netečné úředníky, protikorupční organizace.... Prostě nikoho, kdo by měl a jistě i dokázal pomoci. Jediný, kdo se nám snažil pomoci, byl mbudsman. Leč marně, vlivem mizivých kompetencí.


Číst dál

Quo vadis ANO? Česká republika = Agrofert AG…?

AGF budova 210913TGM.: „Má-li naše demokracie své nedostatky, musíme překonávat ty nedostatky, ale ne překonávat demokracii… Demokracii dělají demokrati a lepší demokrati lepší demokracii.“

Plně jsem podporoval volební kampaň Hnutí ANO, byla hlavně o změně a naději. Pouhá sliby a slova už nestačí a nepřesvědčí – jen konkrétní činy a skutky. Jen tak se ukáže skutečná kvalita, schopnost a opravdovost cílů každé politického subjektu. Kandidátky Hnutí ANO viditelně nezvládlo, byly jeho nejslabším bodem, přitom základním a rozhodujícím, máme-li na mysli skutečné zájmy občanů a země. V zájmu Hnutí ANO a vůle jejich voličů reaguji tímto článkem. Budu jen rád, ukáže-li se mylným a ANO naplní sliby dané voličům! - KSČM patří do kanálu a kdo s ní spolupracuje, nemůže se nezašpinit. Je-li zde ještě skutečná pravice, měla by se co nejdříve ozvat! - Je nejvyšší čas, aby Hnutí ANO začalo splácet důvěru voličů!


Číst dál

Neonormalizace?

JANUV ZAKONZakážou sobě a pak nám - Komunistická banda už opět ovládá parlament - Čeká Sobotku osud osmidenní ministryně Peake? - Nové poměry - Projde akce nespokojených občanů bez demonstrací? Nechce se věřit.

… A tak to máte dneska skoro se vším. Jako by udělení ostudných prezidentských medailí k 28. říjnu spustilo umělou mlhu a závoje kou­ře, v nichž se různé temné figury předlistopadových dob snaží okecat minulost, nalévat omámené ve­řejnosti opium zapomnění a drze tvrdit, že kdejaký bývalý Husákův sluha nebo fízl je vlastně ideálním laureátem Řádu T.G. Masaryka. … Navíc se připravuje natáčení retra Třiceti případů majora Zemana … Když už zdejší komunisti mají plná ústa referenda, co takhle jed­no o definitivním zrušení jejich par­taje. …


Číst dál

Spis Andreje Babiše u StB dokazuje, že B. říká pravdu a nikomu neublížil

Babis Andrej… Něco mne na tom hřeje. Potrefené husy falešně gágají se špatně potlačovaným strachem cosi o estébákovi Babišovi. Konkrétně a nejhlasitěji topák Kalousek, kterého mají řadu let v hledáčku vyšetřovatelé za zabité výsadkáře (svévolný a nestandardní nákup padáků) a další hříchy. Mluvím o hledáčku, nikoli o důkazech. Ctím presumpci neviny, protože se nemusím ničeho bát.. To pan Kalousek ji nectí. Proč asi? …

Měl za úkol hlásit případy, kdy by mohlo ČSSR hrozit poškození zájmů v zahraničním obchodě. Víc se po něm ani nechtělo. Takový spis byl veden na všechny pracovníky PZO povinně. Pro ředitele podniků a mnohé úředníky byly takové spisy založeny též.


Číst dál

Zvláštní stavba u Ptyče na Plzeňsku je souborem podzemních trezorů

PtycTajemná stavba u Ptyče bude supertrezorem, který ustojí pád letadla i orkán ... má být hotov v roce 2016, sdělil Ondřej Drábek, mluvčí Double Square Group.

(ČTK) - Pádu dopravního letounu, náporu orkánu i extrémním teplotám odolá podle investora soubor podzemních trezorů, který vzniká v komplexu známém jako Maják u osady Ptyč na severním Plzeňsku. Investor tak ukončil spekulace o účelu mohutné stavby, jejíž součástí kromě depozitáře pro VIP klientelu budou hotel, rezidenční bydlení a usedlosti s jízdárnou. Komplex má být hotov v roce 2016. ČTK to řekl Ondřej Drábek, mluvčí Double Square Group. Pod společnost patří firma Stébla, která depozitář staví.


Číst dál

Nositel Nobelovy ceny za rok 2013 chemik Martin Karplus má předky na Moravě

Karplus MartinKardinál József Mindszenty – bojovník proti komunismu, bude svatořečenMindszenty Josef

Osoblaha: Sdružení Krnovská synagoga získalo rodokmen židovské rodiny Karplusů, který potvrzuje, že čerstvý nositel Nobelovy ceny za rok 2013 chemik Martin Karplus má předky v Osoblaze. Z Osoblahy však pocházela celá řada úspěšných lékařů, právníků a obchodníků. Známé jsou například bruntálské rodiny Berl a Marburg, ale také mnozí krnovští průmyslníci na přelomu 19. a 20. století, například z rodin Pollak, Reik, Gessler či Lichtwitz.


Číst dál

KAS: Parlamentarismus v krizi aneb Je možné reformovat parlamentní demokracii?

Corinthia Radicova 271113

EU má v ČR za znepokojivý trend zavírání malých firem s historií - Státní zástupce zamítl stížnostCorinthia Schwarzenbeg 271113 předsedkyně ERÚ Vitáskové

Konrad Adenauer Stiftung (KAS) uspořádalo dnes v pražském hotelu CORINTHIA další skvělou akci. Hlavními řečníky byla bývalá slovenská premiérka Iveta Radičová a Karel Schwarzenberg. Jejich projevy byly vynikající. Poslech doporučuji. 24 patro hotelu CORINTHIA s nádherným výhledem na Prahu, poskytlo důstojné prostředí. Velká škoda, že tyto akce nepřenáší veřejnoprávní ČT, kdy jinak kdejakou, daleko méně významnou akci přenáší. Karel Schwarzenberg se zúčastnil kvůli hlasování ve Sněmovně jen krátce, ale jak už je tradicí, na těchto a podobných akcích občany zákonodárce zřídkakdy potkáte.


Číst dál

Blamáž se šikanou malířky skončila?

Windlin Doris II… Hořké proto, že se to vůbec stalo, celá ta následná celoroční blamáž, manipulace se zákony a jejich zneužívání a to impotentní vyústění ... bez určení a postihu. Zásadní na tom je zjištění, že je to možné, že městští strážnici skutečně mohou nezákonně šikanovat své občany! ... a dovolání proti tomu neexistuje. Primátor a zastupitelé to totiž zazdí. …

Surfisté tohoto webu si jistě pamatují kauzu Švýcarky žijící v Česku, malířky Doris Windlin. Celý příběh je zaznamenáván v samostatném seriálu v levé nabídce menu: Šikana malby - příběh D.W. V těchto dnech radní na tiskové konferenci magistrátu prezentovali, že Vyhláška o buskingu nebude, nic nebude! O tom LOAJÁLNĚ A CENZUROVANĚ napsali ...


Číst dál

Českému bezdomovci v New Yorku pomohli neznámí lidé zpět do ČR

New York - Českému bezdomovci, který se neúspěšně vydal do USA hledat práci, pomohla zpět do vlasti skupinka neznámých Američanů. Osud třiapadesátiletého Jaroslava zaujal mladé dobrodince natolik, že mu věnovali 3000 dolarů na cestu do ČR, napsal v úterý list The New York Daily News. Video zachycující jeho proměnu ze zoufalého člověka v muže s novou životní energií se na internetu stalo hitem.


Číst dál

John Rabe - nacista zachránce

Dne 25.listopadu jsem si náhodně pustil ráno televizi NOVA Cinema. Dokument o Johnu Rabe stojí za shlédnutí. Bohužel jsem českou verzi na You Tube nenašel. I tak jsou i jen obrazy vypovídající. V hlavním programu veřejnoprávních televizí SRN a ČR se těžko kdy objeví. „Kolektivní viník“ nemá právo být hrdinou, přestože zachránil 200.000 lidí… John Rabe zemřel v Německu v chudobě a zapomnění v roce 1950. V Číně byl považován za žijícího Budhu. V jeho domě byl vybudovaný památník…


Číst dál

Vláda chce zrušit nevýhodné smlouvy mezi ČSSR a SSSR

Gottwald a StalinA veřejnoprávní média mlčí…?! - Oligarchové proti Bakalovi, aneb Paroubek mluví zajímavě, nicméně nezapomínejme na jeho minulost!

… V 90. letech Rusko bez souhlasu české vlády převedlo zapůjčené pozemky na soukromé společnosti v ruských rukou, do nichž se transformovaly někdejší sovětské podniky zahraničního obchodu. "Ruská technická střediska v ČR již po delší dobu neplní svůj účel, neboť jsou pronajímána svými ruskými vlastníky jiným společnostem ke komerčním účelům," uvádí vládní materiál. Ruští vlastníci objektů v České republice se podle dokumentu mylně domnívají, že mohou i nadále využívat výhod, jako by budovy byly součástmi diplomatické mise, například osvobození od daní nebo nedotknutelnost místností. Pozemky na základě letité dohody také využívají bezplatně. …


Číst dál
... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing