Bulletin č. 16/2017

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 29. březen 2024 0:00

Výzva gen. řediteli ČT Petru Dvořákovi k odstoupení z funkce a vzdání se kandidatury!

Aktualizováno 26.5.2017: Odpověď RRTV ze dne 18.5.2017 - !!! Čtěte ve vlastním zájmu! Výzva je průběžně aktualizovaná a doplňovaná o závažné informace !!!

Dvorak Petr

***

Dne 23.dubna 2017 jsem VÝZVU odeslal do datové schránky ČT k rukám gen. řed. Petra Dvořáka.

Cituji: Veřejnoprávní ČT pod Vaším vedením a Vaší odpovědností stále více, prokazatelně selhává a nenaplňuje svoji zákonem danou funkci. Proto Vás vyzývám, abyste odstoupil z funkce a vzdal se kandidatury na volbu nového gen. řed. ČT. Níže uvádím několik příkladů z mnoha - fatálního selhání veřejnoprávní ČT. Zamlčením takovýchto důležitých zpráv a informací připomíná „demokratická“ ČT praktiky své komunistické předchůdkyně. - K tomu připojuji návrh usnesení člena Rady ČT z roku 2012 Radka Mezuláníka, ve věci Vámi nerespektovaného pravomocného rozsudku:


Číst dál

Vesmír kolem nás zbraně nevyrábí

Aktuálně doma i ve světě: Všichni společně poznáváme vesmír beze zbraní a v něm naši planetu života Zemi. Jsme tu doma i hosty. Patříme k ní ona nám. Je to naše rodiště. Jako děti si tu společně hrajeme beze zbraní. Zabíjet patří zvířatům, aby se uživila. My z rodu homo sapiens držme zbraně nejvýš k obraně.

Český stát má peníze navíc tak nakoupí moderní umění?! V době kdy jsou proti EU namířeny z východu raketové systémy je příprava k obraně nákupem zbraní přirozenou povinností státu.  

Neřekl bych, že Češi jsou národem ateistů. Žije zde množství věřících, kteří i přes pyramidy mrtvol, které za totalitních režimů od Pnom Phenu, Pekingu, Severní Koreje, Moskvy po český Aš skonalo a ještě umírá stále věří, že jejich mezinárodní komunistický režim je nejlepší.


Číst dál

Otevřený dopis Jana Šinágla Martinu Michalovi na You Tube

Michal Martin cernyMartin Michal stále mlčí – i všechna média? Zkusí umlčet i YT? Zkusit to může. Je Martin Michal čestný muž, nebo takový zbabělec? Pokračujícím mlčením to první není. Kdy začne na soudech podporovat svoji právní zástupkyni Mgr. Janu Gavlasovou osobní účastí? Je smutné, že při tolika soudech, kdy pracuje především pro něho, ji nikdo z těch, které právně zastupuje nepodpoří osobní účastí při soudních jednáních. Charaktery jsou různé…

 


Číst dál

Ústavní soud opět zklamal

IUSTITIA padaProhrál jsi volby? Væ victis, nebo, jak bychom řekli dnes, alou do tepláků! Tento neblahý princip potvrdil dnes Ústavní soud, když nevyhověl stížnosti obžalovaných v případu Vojenského zpravodajství, plnícího pokyny premierovy milenky Jany Nagyové, nyní Nečasové, ohledně odnětí věci zákonné soudkyni. Soudcem zpravodajem byla Kateřina Šimáčková, nález se obešel bez jediného disentu.

Kausu jsme rozebírali vícekrát, proto postačí konstatovat, že Ústavní soud opět nenašel dost odvahy, aby se postavil politickému tlaku, a rozhodl přesně v souladu s přáním momentálních držitelů moci.


Číst dál

Doplnil jsem trestní oznámení na Libuši Rudinskou

Rudinska LibuseDne 19.4.2017 jsem ve věci byl vyslechnut (na žádost PČR Vrchlabí) na o.o. PČR ve Zdicích, ve věci porušování zákona autorkou Rudinskou, při natáčení „dokumentu“ Pavel Wonka seWonka Pavel mrtev oblicej zavazuje. Z lidí, kteří v dokumentu nevystupovali a vystupovat měli, nikdo žádný honorář za natáčení nedostal ani jim nebyl žádný slíben, či nabídnut předem, přestože s nimi také bylo natáčeno. Tím se ukazuje pravý důvod jeho nabízení svědkům z „druhé strany“ tehdejší barikády. Nešlo tedy a žádný honorář, ale úplatek. Přikládám protokol z mého výslechu. Je odůvodněn veřejným zájmem a ve veřejném zájmu! Dne 26.dubna si připomeneme už 29. výročí mučednické smrti Pavla Wonky


Číst dál

Přesné znění rozsudku nad Janem Antonínem Baťou

Bata Jan Antonin a TGMČasto se objevují články, i od angažovaných právníků, tvrdící, že J. A. Baťa byl odsouzený za kolaboraci. Nebyl. Je to od začátku lživá komunistická propaganda,Bata Tomas a znak kterou – doufám – teď KSČM nepoužívá, ale převzal to od komunistů kde kdo. Byl sice Benešovými pohůnky obžalován za kolaboraci i za plán vystěhování národa do Patagonie. Ale soud, ačkoliv se dlouho žádný soudce nechtěl propůjčit ke špinavé práci, dostal to vojenský prokurátor rozkazem. A ačkoliv senát měl většinu (4:3) členů KSČ, tento soud schválil rozsudek – viz níže přesné znění. Není tam ani kolaborace, ani Patagonie. Ale byla to až do roku 2007 a je stále dějinná národní ostuda jako řemen. Světový král obuvi lživě odsouzen do pracovních oddílů, aby nemusel dostat biliony za znárodněný majetek.

Znění rozsudku:


Číst dál

PK Hostomice: Fyzické napadení občana Šinágla úředníkem Šimečkem a následná „likvidace“ občana pepřovým sprayem

Peprovy sprayDne 18.4.2017 od 13:00 hod., přestupková komise města Hostomice začala řešit v neveřejném jednání napadení občana úředníkem na MÚ Žebrák, ze dne 21.6.2016. Hlavní část spisu tvoří korespondence mezi KÚSK a MÚ Hořovice, který případ odmítal řešit kvůli podjatosti. Radní města Hořovice Mgr. Renata Wachtlová, je manželkou úředníka-útočníka ing. Bohdana Šimečka z MÚ Žebrák. PČR Zdice podezírá úředníka i občana z přestupku proti občanskému soužití § 49, pís. 1, odst. a, c.


Číst dál

Nesahejte na (polskou) justiční reformu !!

ZiobryPolský ministr spravedlnosti Zbigniew Ziobro poskytnul významnému polskému týdeníku „wSieci” rozhovor, který by jistě mohl zajímat i české čtenáře.

O míře patologie posledních let - O potřebě změn v Zemské Justiční Radě - O „zvláštní kastě” soudců - O reformě soudů - O změnách v Nejvyšším soudu - O majetkových prohlášeních soudců - O útocích

"Neskrývám, že pokud jde o formu Nejvyššího soudu, plánujeme velmi vážné změny". Soudcovské prostředí mělo čtvrtstoletí na to, aby se očistilo, aby vypracovalo standardy. A neudělalo nic. Dnes to musí změnit demokraticky zvolení politici.  

O míře patologie posledních let:

Poslední léta, to je ráj pro podvodníky.  Bereme-li v úvahu rozměr lidských tragedií,  měli jsme stovky afér míry aféry Amber Gold. V ohromné většině skončily odložením. Příliš mnoho bylo špatností vůči těm, kdož padli za oběť pachatelům trestné činnosti, příliš mnoho bylo porozumění vůči pachatelům na úkor obětí .  Samozřejmě všude, kde zavádím změny, se setkávám s odporem. Jestli začínám bojovat s lichvou, odpovídá protiútokem finanční oligarchie.  


Číst dál

Europatologie. Mezi vládnoucími Evropské Unii máme zloděje, pedofily a špiony

IUSTITIA nebeŠéf Evropské komise (něco jako druh vlády Evropské Unie) Jean-Claude Juncker přišel na setkání s papežem Františkem – užíváme-li frazeologii polské mládeže – navalený jak stodola po žních (čili ožralý jak motyka – pozn. překl.). Málem došlo ke skandálu, jakmile se vrhl Papežovi na krk a pokoušel se jej políbit. 

Ukázalo se, že osmdesátiletý papež však má stále sílu a silným stisknutím opilého Junckera přidržel. Později Juncker usnul v podivné poloze během vystoupení papeže Františka. Juncker se již po několik let objevuje na důležitých slavnostech opilý, nikdo však z toho titulu nevyvozuje žádné důsledky. Být opilcem není mezi elitami EU nikterak zvlášť velkou vadou. Mezi vládnoucími eurokolchozu máme zloděje, pedofily a špiony. Je to jak v písničce polské skupiny Elektrické kytary: Všichni se mezi sebou shodnou a dál  bude tak, jak je. 


Číst dál

Posílám krátké info z Ostravy…

http://www.denik.cz/krimi/mladik-v-ostrave-spadl-z-mostu-20170414.html

............ se bohužel týká našeho vnuka Lukase............prosím, myslete na něho; to vše mu dodá moc energie, kterou nyní po velmi dlouhou dobu bude potřebovat. Moc děkuji hlavně za něho. Byla to klukovina, tři kluci, chtěli se vyfotografovat................... na oblouku Sýkorova mostu, cca okolo 22hod., přijela hlídka se světly, snad i se sirénou, kluci se polekali průšvihu a chtěli před nimi utéct. A Lukas skočil, byl trénovaný, přesto nezvládl dopad –

na nohy, záda, hlava - vážně poraněná hlava, páteř............


Číst dál

Postoloprtská kasárna, místo poválečného masakru Němců, jsou zbouraná. Nikdo neměl námitky

Kasarna PostoloprtyPostoloprtská kasárna, symbol největšího zločinu na Němcích v Čechách po skončení druhé světové války, majitel zboural. Proti demolici nikdo Postoloprty zastupiteleneprotestoval.

* * *

O odhalení pamětní desky masakru (pouze malá deska, jen v češtině a bez zmínky o Němcích) informovali Reportéři ČT 3.6.2010. Dále článek ze dne 16.6.2010, z něhož cituji - absurdnějšího projevu cynismu nemůže být: Kasárna nebudou kasárna, ale Eden - Jenže majitelka kasáren odmítla novou desku převzít. „Kasárna nebudou kasárna, ale měl by tady být dům pro seniory s pracovním názvem Eden,“ hají se majitelka kasáren. „Vždycky v Postoloprtech žili Němci s Čechy v symbióze, a proč by to tak nemělo být v Edenu?“ dodává. Součástí domu pro seniory má být nicméně také muzeum „Postoloprt jako takových, ale i slavné a neslavné minulosti této budovy“.

K tématu jsem napsal článek 14.6.2010, z něhož cituji:

U zdi kasáren v Postoloprtech stojí pětice zbitých chlapců ve věku od 12 do 15 let. Po salvě ze samopalů se čtyři kácí mrtví k zemi, jeden přežívá a prosí o milost. Umírá ranou do týla. "Protože jsem byl Markem přidělen jako hrobník, musel jsem těchto pět dětí pohřbít do jámy se střepy," vylíčil události svědek W.Z., jemuž bylo v té době 15 let. Pan Z. musel také pohřbít německého kapitána. "Šel k Markovi a žádal jej o ránu z milosti s tím, že se nemůže dívat na ty ukrutnosti a Marek ho usmrtil jedním výstřelem z pistole do týla." Podle policie Marek prokazatelně zastřelil - kromě tohoto německého kapitána - ještě další dva muže.“

Z výslechových protokolů Parlamentní vyšetřovací komise po válc

* * *

„…Navrhuji malý experiment: zkusme vyrobit pamětní desku s nápisem Všem nevinným obětem lidických událostí června 1942 a sledujme ten poprask, který nastane, když se ji v Lidicích pokusíme umístit. Protože v Lidicích zabíjeli Němci Čechy, kdežto v Postoloprtech se staly události a zabíjení Němců bylo pouhým (omluvitelným) excesem jinak spravedlivého vyhnání… tedy, ehm, vlastně odsunu.“

Tomáš Pecina


Číst dál

Tajemství peněz

„Žádná generace nemá právo vzít na sebe větší dluh, než jaká může splatit během svého života." G.Washington

 „Moderní bankovní systém vytváří peníze z ničeho. Jde asi o nejúžasnější kejkle, jaké kdy byly vynalezeny. Bankovnictví se zrodilo z hříchu. Můžete jim ho vzít, ale nechte jim moc ovládat peníze a vytvářet úvěr a oni jedním tahem pera vytvoří dost peněz, aby si je mohli koupit zpět... Pokud chcete být nadále otroky bankéřů a platit za vlastní otroctví, nechte je nadále vytvářet peníze a ovládat úvěry.“ Sir Josian Stamp, ředitel Bank of England

 


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing