Buletin č. 45/2013

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 19. duben 2024 21:28

Livie Klausová, dcera příslušníka tajné policie fašistického státu, jmenována prezidentem Zemanem velvyslankyní České republiky na Slovensku!

KlausoviZa rodiče nikdo nemůžeme, ale jmenovat jako velvyslankyni dceru příslušníka fašistické, tajné policie Štefana Mištiny, který se podílel na konfiskaci židovského majetku a jehož vlastníci poté skončili v Osvětimi, je nehoráznost. Je to stejné, jako kdyby SRN jmenovala velvyslancem v Izraeli syna či dceru člena NSDAP, Gestapa či podobných zločineckých organizací. Že lecos po zřejmé xenofobii svého otce Livie Klausová zdědila svědčí i její výroky o manželce Karla Schwarzenberga, kdy si nepřála, aby na Pražském Hradě byla Němka, resp. osoba mluvící německy. Co by asi tomuto rasistickému a šovinistickému vyjádření naší bývalé první dámy řekl TGM a jeho americká manželka Charlotta Garrigue-Masaryková?! Skutečná „reprezentantka“ poměrů v naší zemi a poměrů na Slovensku, kde to nikoho nezajímá, včetně médií obou zemí.


Číst dál

Dopis a výzva zatčeného JUDr. Zdeňka Altnera prezidentu Miloši Zemanovi

Altner TK Manes 1 160610Obdržel jsem několik obsahem závažných dokumentů z aktuální kauzy JUDr. Zdeňka Altnera. Byl zatčen na základě mezinárodního zatykače, vystaveného Interpolem na žádost policie Slovenské republiky. Přikládám jeden z nich – dopis dr. Altnera prezidentu České republiky Miloši Zemanovi ze dne 1.10.2013. Tak jak jsem osobně dr. Altnera v posledních letech poznal, je pro mne nepředstavitelné, že by se vědomě dopustil podvodu. Popřel by tím sám sebe a svoji mnohaletou činnost. Nikde se nehovoří, že by zpronevěřil nějaké peníze? Že by zapomněl odevzdat nějaké dokumenty je také v rozporu s tím, jak jsem ho poznal? Nabízí se i možná osobní msta premiéra Roberta Fica? Vždy se dá něco „najít“, když je třeba.


Číst dál

Rétári: Benešovy dekrety zlikvidovat jako odpad dějin!

Sudety vyhnani IIIKřesťanští demokraté se setkali v Budapešti
Na konferenci v Budapešti dne 6.11.2013, pořádané křesťanskou demokratickou stranou a Nadací Konrada Adenauera, kritizoval státní tajemník maďarského ministerstva spravedlnosti Bence Rétári Benešovy dekrety, které byly použity jako prostředek k dosažení etnicky homogenního Československa a zbavení práv Němců a Maďarů. Odsoudil Českou republiku a Slovensko, protože Benešovy dekrety jsou stále platné, i když porušují právo EU. Rétári také řekl, že Benešovy dekrety jsou překážkou spolupráce Visegrádské skupiny (Maďarsko, Česká republika, Slovensko, Polsko). Rétári doslovně: "Je na čase, aby Benešovy dekrety byly zlikvidovány jako odpad dějin." 


Číst dál

ČNB stiskla atomové tlačítko

Best ErikMáme tu choulostivou situaci, o které se nikomu příliš nechce mluvit. Česká národní banka podnikla minulý týden krok velmi podobný tomu, čemu se obecně říká „kvantitativní uvolňování“. USA, Británie, Japonsko a další státy udržují nízké úrokové sazby a devalvují své měny tištěním obrovského množství peněz na nákup dluhopisů. ČNB se nyní s podobným účinkem dopouští téhož tisknutím korun na nákup eur. Viceguvernér ČNB Mojmír Hampl řekl v červnu 2011 Týdnu, že centrální banka „stiskne atomové tlačítko“ a uchýlí se ke kvantitativnímu uvolňování pouze tehdy, je-li situace mimořádně krizová. V březnu 2013 uvedl pro Bloomberg, že pokud ČNB někdy přistoupí k měnové intervenci, pak pouze aby dosáhla svého cíle cenové stability, nikoli aby usnadnila život vývozcům. Nyní však ČNB uvádí růst exportu jako jeden z hlavních důvodů pro tisk většího množství peněz. ČNB stiskla atomové tlačítko, ale nechce to přiznat.


Číst dál

ZOI k rukám ředitele NFA Michala Breganta ve věci filmu CRISIS z roku 1939

NFA logo… Na internetu je v osmi dílech film z roku 1939 CRISIS. Bohužel ne vcelku. Před II.světovou válkou se promítal po celém světě s velkým úspěchem. Byl natočen ve filmových studiích firmy Baťa ve Zlíně. Bylo v něm upozorňováno na nebezpečí nacismu a o Mnichovské krizi. Nikde nemohu nalézt tento film vcelku a v celé délce. Zejména postrádám pasáže s Janem Antonínem Baťou? Až do roku 2007 platil za „kolaboranta“, než byl rozsudkem zproštěn tohoto absurdního obvinění. Dovolím si Vám položit tyto otázky: …


Číst dál

ZOI k rukám ředitele zpravodajství ČT Zdeňka Šámala

Samal Zdenek… Cituji z Vašeho vyjádření Radě ČT ve věci redaktorky Daniely Drtinové a spol.: “Kanál ČT 24 zpracuje denně 70 unikátních témat. Za dobu, po kterou zastávám svoji funkci, se tak redakce zpravodajství věnovala vice než 50.000 jedinečným událostem a odvysílala zhruba 17500 hodin reportáží.”

Jistě úctyhodná čísla, méně úctyhodné je, že veřejnopravní ČT nepovažovala za vhodné informovat dne 30.října 2013 o 120.výročí narození jediného českého Maršála letectva Karla Janouška a s ním spojeného slavnostního pietního aktu na Kosárkově nábřeží v Praze. Vezmu-li Vás za slovo, dala přednost 70 dalším událostem, mnohem důležitějším. Nebudu škodolibý, abych se Vás zeptal o jaké se konkrétně v tento den jednalo. Nikoho nechci podezřívat ze zlého úmyslu. Dovolím si Vám položit tyto otázky: …


Číst dál

Slovenští „Reportéri“ pomlouvají Jana Antonína Baťu pomalu jako komunisté v 50.letech – v symbolický den 7.listopadu…?!

Bata Jan AntoninNevěřil jsem svým očím a uším, co za prokazatelné lži a pomluvy nám předvedla slovenská televize RTV v pořadu „Reportéri“ a za vydatné pomoci slovenských a českých „historiků“. Skutečná P.R. par excellence pro Slovensko a jistě i pro potomky Tomáše Bati jn., o němž v pořadu nepadlo samozřejmě ani slovo. Nepochybuji, že se jednou za svá slova, pronesená v tomto „díle“ budou historici Jan Kuklík z právnické fakulty Praha, Martin Marek, historik státního archivu Zlín, Josef Lenhart historik z Bojnic a zvláště Vít Strobach historik ČR, pořádně hanbit. U pana Strobacha je zajímavé jeho mládí a neuvedení pracoviště, zato mluví o to více a jako nezkušenější a nejvíce vědoucí. Působí dojmem člověka, kterým jsme za totality i dnes říkali a říkáme kariéristé. Samozřejmě by to bylo na podání žaloby pro prokazatelné pomluvy, ale koho bude zajímat zadostiučinění za 3-4 roky. Proto volím tuto formu ve jménu památky a odkazu tohoto velkého Čechoslováka. Ve svém "výzkumu" tito „historici“ vůbec nebrali v úvahu vývozní společnost KOTVA, která byla zřízena především jako "vývoz" Židů, kteří sjednávali zahraniční zakázky na Západě nejen pro Baťu, ale za výhodných podmínek pro další čsl. podniky. Ve výrobních jednotkách skutečně těchto Židů tolik nebylo - "jen" asi 7 % !!!. O Kotvě samozřejmě ty záznamy nejsou, protože za Protektorátu by si tím firma Baťa „podřízla krk“. To tito "historikové" zřejmě nejsou schopni pochopit. Píše se o tom v knize "Těžké časy"


Číst dál

Hučín versus Stropnický, Babiš a Šinágl…?!

Hucin VladimirPravda o Vladimíru Hučínovi – Jan Šinágl versus Haló Noviny

Je na čase, abych se postavil neustálým pomluvám a podlým útokům ze strany bývalého důstojníka BIS Vladimíra Hučína a jeho „přátel“. Dne 24.května 2011 jsem poslal tento dopis Vladimíru Hučínovi s 20 otázkami. Do dneška jsem se dočkal jen jeho mlčení a primitivního napadání anonymy z jeho okolí, kdy jen několik jednotlivců našlo odvahu se pod své „reakce“, často ve stylu 50.let, podepsat. Pro mne se tak stal pan Hučín naprosto nedůvěryhodnou a bezcharakterní osobou. O tom svědčí i to, že na jeho webových stránkách není ani slůvko o životním jubileu paní Zdeny Mašínové, která ho po celou domu jeho soudních procesů podporovala morálně a hlavně finančně, jako celá rodina potomků pplk. Josefa Mašína. Výměna názorů pana Hučína a Stropnického níže je o to zajímavější, když si uvědomíme neustálé Hučínovy útoky na Andreje Babiše, ale to, že zdědil nemalý majetek po agentovi StB Karlu Zejdovi, majiteli přerovské firmy KAZETO, už mu viditelně vůbec nevadí.


Číst dál

Stížnost Radě ČT na nepřipomenutí pietního aktu ke 120. výročí narození maršála letectva Karla Janouška

Janousek Karel… Věřím, že Rada ČT podnikne potřebné kroky, aby k takovémuto skandálnímu a neodpustitelnému selhávání veřejnoprávní televize už v budoucnu nedocházelo. Jinak bude hrozit, že pro děti budou v budoucnosti vzorem zloději, podvodníci a jim podobní – jako příklady těch „opravdových hrdinů“.

Tyto řádky reportéra Petera Hanna z The Sunday Express způsobily v roce 1966 ve Velké Británii poprask.

… "V šest hodin vychází starý muž ze dveří domu č. 5 do práce. Má bílé kudrnaté vlasy, a když ho trápí dna, kulhá. Jméno 'Dr. Karel Janoušek' na dveřích jeho bytu je běžné. Tento muž se však od ostatních padesáti Janoušků z pražského telefonního seznamu liší. Jde o Karla Janouška, bývalého maršála letectva Royal Air Force (RAF) a nyní, ve věku 72 let, pomocného skladníka obchodu s nábytkem." Tyto řádky reportéra Petera Hanna z The Sunday Express způsobily v roce 1966 ve Velké Británii poprask. Ohromení Britové se o hrdinovi z bitvy o Británii, jenž stál v čele 1 500 československých letců RAF, domnívali, že zahynul v roce 1952 v komunistickém žaláři. "V padesátých letech minulého století o tom psali Britové s dodatkem, že za železnou oponou se dějí strašlivé věci. Janoušek byl pro ně jednou z ikon boje proti chystané okupaci hitlerovským Německem, která byla díky lidem, jako byl on, odvrácena," vysvětluje Jiří Rajlich z Vojenského historického ústavu. … "Dřina ve skladu mě ničí, ale co mohu dělat?" svěřil se Janoušek Hannovi. Se dvěma stovkami důchodu, který tehdy bral, maršálovi nic jiného nezbývalo. "Na živobytí to nestačí," dodal Janoušek. Než ho komunisté okradli, patřil k bohatým lidem. A tak se Hann maršála zeptal, zda by nechtěl žít v Anglii. "Nemám už u vás peníze, a i kdyby se o mě postarali přátelé, nechci se spoléhat na dobročinnost. Jsem už starý a zmeškal jsem autobus."


Číst dál

Petice za odstoupení Miloše Zemana z funkce prezidenta České republiky!

Zeman maly krokFrantišek Palacký: „Kdykoli jsme vítězili, dálo se to pokaždé více převahou ducha, nežli mocí fyzickou a kdykoli jsme podléhali, že tím vinen vždy býval nedostatek duchovní činnosti, mravní statečnosti a odvahy.“

Nedělám si už žádné iluze o prezidentovi České republiky Miloši Zemanovi. Stal se hanbou a ostudou naší země, stejně jako mnozí z jeho blízkých spolupracovníků, přátel, kamarádů a známých, tedy i všech jejích slušných obyvatel, podobně jako prezident Václav Klaus, ale mnohem rychleji. Česká republika je tak pomalu celému světu už jen pro smích a je brána stále méně vážně, pokud vůbec. Nemalou zásluhu má na tom má prezident Miloš Zeman. Jeho myšlení, chování a způsoby jsou v rozporu s dobrými mravy a zcela neslučitelné s touto funkcí a úlohou, kterou má plnit a zastávat.


Číst dál

Srdečná gratulace k 80. narozeninám paní Zdeny Mašínové

Jako by v tom byla skrytá určitá symbolika (narozena 7.listopadu), připomínka děsivého dne, kdy se v roce 1917 začala v Rusku realizovat zločinná komunistická ideologie a na kterou tak doplatila její statečná rodina. Podívejte se 13.komnatu paní Zdeny Mašínové, této nesmírně odvážné, statečné a mravně silné ženy. Nacisté popravili jejího otce, komunisté nechali otřesně zemřít její maminku na Pankráci a sourozenci Zdena, Josef a Ctirad se stali symboly boje proti komunismu. Jejich odkaz a mravní poselství naší zemi, ke kterému je vedl jejich otec, neztratilo ani dnes nic na své síle a výzvě každému, kdo ctí svobodu a demokracii.


Číst dál

Čím vším je hejtman a poslanec JUDr. Michal Hašek – celkem 29 funkcí !!!

Hasek Michal JUDrJmenováním předsedou vlády by JUDr. Michal Hašek získal už svoji 30. funkci…?! – Hejtman Hašek si vzal půjčku od muže, který získával jihomoravské zakázky - Michal Hašek opustil manželku a dceru. Kvůli milence?! - Nejnovější vtipy o Haškovi a Zemanovi…

Veřejně lhát už umí, budeme mu také věřit po „lánské lži“, že pobírá jen plat hejtmana, či jen plat poslance a vše ostatní dělá zdarma a z lásky, jako nezištnou službu vlasti?! Zdalipak už splatil dluh 750.000,-Kč biskupovi Janu Hradilovi? Vystudoval skutečně poctivě práva? Proč tedy titul JUDr. zamlčuje – viz snímek vlevo? Chudák, je samá práce, kdy se nemůže zřejmě ani pořádně najíst a vyspat, když má den jen 24 hodin?! A to má být kamarád prezidenta Miloše Zemana a jeho bývalý favorit na premiéra?! Škoda 30 funkcí už by bylo pěkně kulaté „vyhodnocení“ jeho obdivuhodné, až nadpřirozené pracovitosti.

 


Číst dál

ZOI generálnímu řediteli ČRo Petru Duhanovi

Duhan Petr… Podobně katastrofální stav je i v ČT, kde zmizely hudební pořady, show, hitparády, zábavné, nebo žánrové pořady. …


Číst dál

Známky života

Zeman maly krokAmerický novinář Erik Best se domnívá, že si lékaři ošetřující Miloše Zemana, spletli hlavu s kolenem…?! - Zeman promluvil, ale neodkryl tvář - "Pokud by Zemanovi skutečně překáželo, že se někdo příliš zapletl s komunistickým režimem a jeho tajnými službami, přišel by o velkou část svých nejbližších poradců, kamarádů a poskoků. Bývalých agentů a pracovníků StB na čtvereční metr bývá v Zemanově okolí více než na sjezdu Komunistické strany Čech a Moravy," - Duševně nemocní - Nevkusná „anticharta“ - Kauza Bártova vyšetřování - Čtyři Češi byli v Anglii potrestáni vězením za zneužívání britských dávek ve výši 750.000 liber!!!

Miloš Zeman, který ve středu ráno „zakopl o koberec“, se už skoro týden neukázal. Čím déle s veřejným vystoupením otálí, tím více budou média a veřejnost spekulovat o jeho skutečném zdravotním stavu. V dnešním vydání Týdne se už zmiňuje, že mohl prodělat mozkovou mrtvici. Právníci brzy začnou diskutovat o výkladu Článku 66 Ústavy, který k přechodu kompetencí prezidenta na premiéra, předsedu Sněmovny a předsedu Senátu vyžaduje usnesení Sněmovny a Senátu. Pokud by prezident nebyl schopen výkonu funkce, musela by Sněmovna čekat do své ustavující schůze 25. 11., aby o věci mohla hlasovat? Mohl by být jmenován nový premiér, nebo bychom museli čekat, až se prezident zcela zotaví, či až bude zvolen prezident nový? Zeman by měl projevit nějaké známky života, jinak se opět začne skloňovat jméno Leonid Brežněv. Ten se v posledním roce svého života na veřejnosti ukazoval zřídkakdy.

 


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing