Bulletin č. 9/2017

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 19. duben 2024 20:52

ČR 2017: Pravděpodobný vrah svého nenáviděného otce žaluje Miloslava a Patrika Ryšánkových za jeho zavraždění – uspěl!!! Dostane možná ještě odškodnění za sám sobě způsobenou „újmu“?!

AKTUALIZOVÁNO 7.3.2017: Opravdu povedená rodinka manželé-soudci Kurfiřtovi - http://kraken.slv.cz/3Tz7/2012 - Mgr. Hana Kurfiřtová-Rašková začínala na trestním úseku u OS v UH.Hradišti, kde údajně měla i dost podvádět?!

Z jednání přestupkové komise, syn zavražděného na jeho adresu: „Ty haj…, ty ču…., já tě jednou zabiju.“ Bohužel nedošetřeno, promlčeno, jakoby nebylo…

Nedivím se, že soudce Mgr. Tomáš Kurfiřt nedovolil dne 2.3.2017 u KS Brno natočení vyhlášení zrůdného rozsudku, který si v ničem nezadá s 50.tými lety - pouze se nevinní už nepopravují, nemučí, jen se posílají "humánními" metodami do kriminálu na dlouhé roky různými mafiemi, kterým překáží, nebo které je využívají a zneužívají. Po celou dobu čtení rozsudku jsem se na protest otočil k soudci zády. Po skončení soudu (viz konec zvukového záznamu) jsem mu řekl svůj názor na něho - i nešťastná babička… V tomto případě bylo tolik pochybností o vině Patrika a Miloslava Ryšánkových a tolik důkazů o jejich nevinně, že musela být uplatněna nová právní zásada soudcem Kurfiřtem: v případě přílišného množství pochybností o vině a přílišného množství důkazů o nevině, je vina absolutně prokázaná !!!

 


Číst dál

Rada ČT: 3 minuty a dost!

Neuvěřitelné, jak Rada ČT dělá vše pro to, abych nevystoupil jako jediný zástupce médií a veřejnosti, který projevil zájem vystoupit?! Když už, tak 3 min. a dost, přitom jsem se musel zapsat za veřejnost i za média, tedy 2 x 3 min. a jak mi už Rada ČT umožnila vystoupit i v minulosti. Mimochodem o čase není ve stanovách zmínka. Na zasedání Rady ČT za předsedy dr. Milana Uhdeho jsem dostával slovo bez hlasování a mohl hovořit bez předem daného časového limitu. Přiznám se, že je pro mne utrpení hodiny čekat na „různé“ a poslouchat mnohdy doslova až servilní „tlachání“ radních o ničem, než se mohu „přihlásit“ o slovo. Požádal jsem o dne 1.3.2017 slovo jako jediný (opět 6:6, rozhodl předseda) přítomna byla jen ČTK. Ta samozřejmě „nediskutuje“. Video končí náhle, kdy mne předseda Rady ČT Jan Bednář upozornil, že čas běží a Rada ČT nemá tolik času… Mé vystoupení si můžete poslechnout od 1:48:41 hod. Předseda Rady ČT Jan Bednář zapnul stopky ještě když jsem dokončoval video níže, takže jsem byl „utnut“ o 10 vteřin před uběhnutím povoleného tříminutového limitu…

 


Číst dál

Osvědčenou metodu k léčbě rakoviny bez následků máme už 60 let!

Fortyn KarelPřestože je metoda devitalizace MUDr. Karla Fortýna odzkoušená, účinná, spolehlivá, bezpečná a hlavně levná, nepoužívá se – právě kvůli poslednímu52 Rakovina prsu 100217 důvodu! Zbytečně tak umírají desetitisíce lidí v České republice a miliony na celém světě - o zcela zbytečně vynaložených miliardách, resp. bilionech korun za léky, operace, léčení a výzkum za posledních 60 let, nemluvě. 

V novém čísle měsíčníku NOVÁ REGENA, který právě vychází (cca 50.000 výtisků) byl k tomuto tématu otisknut zásadní článek. Další budou následovat. Je začátkem snah upozornit a mobilizovat veřejnost, média a hlavně onemocnělé rakovinou, aby se prosadilo používání této osvědčené metody. Nebude to jednoduché proti mocné lobby výrobců z velké části nepotřebných léků a přístrojů, ale nutné, aby se miliardy přesunuly tam kde jsou skutečně zapotřebí.

(Vpravo článek z týdeníku 5+2 ze dne 10.února 2017, nad kterým by pan dr. Fortýn kroutil hlavou stejně i dnes, jako tomu bylo před desítkami let nad mnoha podobnými...)


Číst dál

Proč jsou podle německé a polské legislativy zločiny komunismu nepromlčitelné, ale v Česku to neplatí?

JANUV ZAKON„Protože v Německu a Polsku již není zdeformovaná justice komunisty jako je tomu stále u nás v Česku. Jestliže jsou komunisté v parlamentu proč by nebyli v soudním aparátu“. K.Mrzílek - Předseda MS Praha JUDr. Libor Vávra odmítá, že by problém české justice souvisel s komunistickou minulostí jejich soudců?! 

Pro a proti: ČRo 27.2.2017. Proč jsou podle německé a polské legislativy zločiny komunismu nepromlčitelné, ale v Česku to neplatí? Hosty Veroniky Sedláčkové byli ředitelka Platformy evropské paměti a svědomí Neela Winkelmannová a předseda Městského soudu v Praze Libor Vávra. ÚSTR se odmítl zúčastnit diskuse, že se nechce vyjadřovat…

Bývalý předseda vlády Lubomír Štrougal má na svědomí min. 60 lidí! V SRN bylo v letech 1991 – 2004 odsouzeno 151 pachatelů – od pohraničníka až po gen. tajemníka! Generální tajemník Egon Krenz  si odseděl „natvrdo“ 4 ½ roku! Ve SRN proběhla důkladná očista justice, byla prozkoumána jejich minulost, drtivá většina vyřazena pro porušování lidských práv.


Číst dál

Vlak svobody!

Vlak svobodyMladší generace si dnes jen velice těžko dokáže představit, /tedy pokud by vůbec nad takovouto věcí přemýšlela/, že by hranice mezi státy byla těžko překročitelná a v překročení hranice do jiného státu by občanům bránily orný pás okolo drátěného zátarasu s elektrifikací, pozorovatelny, miny, nástražná osvěcovala a mnoho dalších vynálezů té poválečné doby.

Po skončení II. světové války v r.1945 až do roku 1950 se jakž takž dalo přejít hranici i když tato byla střežena z větší části finanční policií aby se zabránilo pašování zboží. Po Únorovém komunistickém převratu v roce1948 se ne všichni občané Československa smířili s narůstající mocí komunistů a nastala největší intenzita opouštění republiky směrem do okolních západních států kam v letech 1948-50 uniklo z republiky přes 23.000 občanů /oficiálně uváděné počty/.


Číst dál

Ohledně Mašínů

LN Zdena obet 020317(vlevo LN 2.3.2017)

Komunisté v padesátých letech vyhlásili TŘÍDNÍ BOJ,  boj proti těm kdo chtěli bojovat. Komunisté zbraně měli. Ti co chtěli bojovat zbraně neměli. Zbraně bylo nutno získat tam kde byly. Na policejních úřadovnách nejlépe malých. Tam byli většinou policisté po jednom. Podobně také v úřadovně, kam byl přidělen policista otec tří dětí Honzátko. Hlídal o samotě. V těchto odlehlých úřadovnách se v mnoha případech nic nedělo, dalo se v teple dřímat. Zbraně byly zajištěny, zamčeny. Samotný policista by měl šanci jedině kdyby seděl s připravenou zbraní a okamžitě střílel, snad by se střet vyvinul jinak. Došlo však k přepadení nepřipraveného policisty a to mělo následek, že byl omámen. Mašín prodělal výcvik v tehdejší dobrovolné organizaci SVAZARM, kde byl výcvik podobný policejnímu. Byl vyškolen a  proto si při přepadení všiml, že dotyčný policista si dotyčné bedlivě prohlíží.  Poznat a popsat nepřítele patřilo k výcviku. Teprve po odchodu, si Mašín uvědomil, že jakmile se dotyčný probudí všechny podrobně popíše. Byl by to pádný důkaz k rychlému dopadení pachatelů. Proto se vrátil a omámeného policistu uvázaného u stromu usmrtil.


Číst dál

Trestní oznámení na výstavu Body The Exhibition

Body ExhibitionPřipravuje se trestní oznámení na porušení zákona na výstavě Body The Exhibition. Činí tak skupina občanů ČR. 

… Čínská plastinační společnost Dalien Hoffen Bio-Technique Co., (která je jedním z předních čínských dodavatelů plastinovaných těl), získávala lidská těla a jejich části podezřelým způsobem a existují důvodná podezření, že mohou patřit čínským režimem protiprávně pronásledovaným lidem z duchovního hnutí Falun Gong, které mezinárodní lidskoprávní organizace Amnesty International považuje za vězně svědomí, či jiným politickým vězňům nebo disidentům. …


Číst dál

Ve službách Číňanů

Zákon o státní službě poskytuje lidem, kteří se rozhodnou pracovat pro stát, široce pojaté záruky, a je poměrně benevolentní i v případě, že se zaměstnanec dobrovolně rozhodne odejít. Musí mu to být umožněno do 60 dnů. Doložka o zákazu konkurence se navíc vztahuje jen na hrstku z desítek tisíc státních úředníků. Státní tajemník pro evropské záležitosti mezi ně nepatří. Může opustit státní službu třeba 31. března a následující pondělí začít pracovat pro společnost, která má vazby na zahraniční vládu. Přesně to zjevně plánuje Tomáš Prouza. Když čtyři nejvyšší ústavní činitelé v říjnu vydali společné prohlášení potvrzující stávající českou politiku vůči Číně, v médiích se spekulovalo o tom, že nápad pocházel od Prouzy a Jaroslava Tvrdíka z CEFC. Pokud teď Prouza půjde pracovat pro Tvrdíka, otevře to nepříjemnou otázku toho, kdy přesně začal státní tajemník Číňanům sloužit. 


Číst dál

Emauzy: "Svědkové lidskosti": odpor sudetoněmeckých křesťanů 1938-1945

Svedkove lidskostiŽivotní cesta deseti sudetských Němců, kteří se svým křesťanským přesvědčením postavili proti nacismu a stali se oběťmi tohoto totalitního režimu. To ukazuje výstava, která byla otevřena v sobotu 25. února 2017 s názvem "Svědkové lidskosti" v klášteře Emauzy v Praze. Dokumentuje osudy pěti kněží, dvou jeptišek a tři laiků, kteří měli odvahu postavit se proti nacistickému režimu. Výstava "Svědkové lidskosti" je k vidění v klášteře Emauzy od 27. února do 31. března 2017. Klášter je otevřen denně od 10h do 18h. Více informací o výstavě naleznete ZDE.


Číst dál

„Prager Zeitung“ končí po 25 letech…?!

Prager Zeitung 25Dne 23. 12. 2016 skončily. Proč po 25 letech nemohou (zatím) pokračovat

Český předseda vlády hovoří o nepřátelských tendencích na Slovensku a v Polsku. Historička vysvětluje, proč mají Slováci mnohem pozitivnější mínění o Rusku než Češi. Ind prozrazuje proč společně se svoji českou manželkou renovují bývalý hotel v Krušných horách. Zcela upřímně: v žádných jiných německých novinách by tito lidé těžko dostali prostor. V budoucnosti už podobné články nebudou vycházet ani v Prager Zeitung….

V létě roku 2015 bylo zrušeno ubytování uprchlíků v Bělé pod Bezdězem vzhledem k místním "nelidským podmínkám" a jak psaly i zahraniční média. O pravidle "Jen špatné zprávy jsou dobré zprávy" se už později nemluvilo. Jen "Prager Zeitung" informoval stále své čtenáře, chtěly o rok později tam zajet znovu a informovat jak se vede žadatelům o azyl.…


Číst dál

Pamětní deska Editě Sedlákové odhalena!

Sedlakova Edita RAFVe čtvrtek 2. března byla slavnostně odhalena za přítomnosti synovce Edity Sedlákové, Michaela Hermanna s rodinou a příbuzenstvem jejího manžela Zdeňka Sedláka pamětní deska na domě v Nerudově ulici číslo 19 v Plzni, kde Edita se svoji rodinou před začátkem II. světové války žila.

Vzpomínkového aktu se zúčastnil starosta městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer, zástupci Krajského vojenského velitelství v Plzni a zájmové složky reprezentovali Svaz letců ČR – Letci Plzeň, Letecký historický klub Plzeň, Československá obec legionářská a Český svaz bojovníků za svobodu. (???!!!)


Číst dál

Už i Benda krotí babišobijce

Babis a Bata 40 milionuJe pravda, že volební období, rozhodné pro čerpání limitu 90 milionů politického subjektu na volby nastane až v červenci. Tedy dost času na to, aby Babiš posílil svou dobročinnost o částku, kterou legálně vydělal na korunových dobropisech v době, kdy nebyl politikem. Ta částka činí 52 miliony a Babiš ji už teď začal rozdávat těm, které uzná za potřebné. Můžeme mu věřit, že to bude vše mravně čisté, protože on má celou organizaci na rozdávání pomoci potřebným a tedy v tom už umí „chodit“. Ani tady se u Babišů nešvindluje.

To nedá spát předním babišobijcům Chvojkovi (už si vysloužil ministerské křeslo) a Plíškovi. Ti jsou ochotni porušovat zákony, aby se Babišovi aspoň nějak ublížilo. Chvojka lže, že Babiš rozdává pouze to, o co předtím připravil stát a Chvojka volá po doměření daně a jinak započtení do volebního limitu ANO. Vše je protizákonné. Korunové dluhopisy, kde vznikl Babišův „nehřích“, byly podle zákona s nulovou daní a s Babišem v tom byly snad tisíce podnikatelů - nákupců. A období pro zápočet částek do volebního limitu nastane někdy v červnu, takže jedině nezákonným jednáním by babišobijci do něj dostali dnes rozdávaných 52 milionů potřebným. O tom je poučuje v Novinkách Seznamu i Babišův ne přítel Marek Benda.


Číst dál

„Dva sedláci a žádná půda“ – této film by si zasloužil mnohonásobného Oskara!

Otec a syn03.03.2017 | 89 Min. | K dispozici do 03.06.2017 | Zdroj: Das Erste (ARD)

Jaký otec takový syn: Sedlák Johannes a jeho syn Felix toho moc nenamluví. Když se syn po letech odmlčení vrátí a náhle stojí před dveřmi, musí si oba nejprve na sebe zvyknout.

Děj filmu silně připomíná atmosférou a moudrostí nezapomenutelný „Vesničko má středisková“. Skvělý, aktuální scénář, herci, kamera, hudba, humor, krajina, „sedláci lišáci“, hospoda, vesnické tancovačky, ale i zneužití evropských dotací - skutečné poselství života. Nepochybně by si zasloužil několik Oscarů! Dokument života a vítězství zdravého rozumu. Skvělá veřejnoprávní služba televize ARD. Doporučím ČT, aby tento úžasný film koupila – i jako příspěvek k porozumění mezi námi a Němci. Cesta pomocí humoru a moudrosti oslovující srdce každého normálního člověka, je vždy ta nejlepší.


Číst dál

Opravdu se stáváme „Banánovou republikou“?

Vrbik Stanislav 80Kdysi byla v této zemi čest, statečnost a tolerance požadovanou devízou každého politika. Pokud některý zahrál na falešnou notu, byl u většiny společnosti odepsaný.

Co vidíme dnes?

I takový Václav Klaus mladší pláče, tak jak to dělají mnozí z fronty Antibabiš, nad zánikem početných hospůdek, a nad zdražováním jídel. Prý to zavinila EET, která prý je bičem na drobné a poctivé podnikatele a řemeslníky. Ti lidé opovrhují veřejností, hlásajíce takové změti lží. EET nemohla způsobit žádný krach poctivých podnikatelů. Je to jenom evidence tržeb pomocí inteligentní techniky. Nic víc. Zavřel svůj podnik jedině nepoctivý podnikatel, který vykazoval v papírech menší tržby, než jaké měl. A toto vydáváte, vy řečníci, za poctivost? Samozřejmě mu to umožnilo existovat, a proto byla hospůdka na každém kroku, a ti skutečně poctivě platící daně měli málo zákazníků. To neříkáte, že oni si pochvalují přírůstek hostů.


Číst dál

Jak z toho ven?!

Ztohoven, druhé kolo - Zápletka - Hlavní líčení v nálepkové kause se vrací na začátek - Cesta z Kralup

Navara David na dlazbe…S názorem Městského soudu v Praze se rozhodně neztotožňujeme, pokud jde o kvalifikaci uměleckého počinu jako výtržnictví, souhlasíme, pokud jde o krádež, a připouštíme možnost, že pohyb umělců po střechách Pražského hradu mohl způsobit i poškození střešní krytiny, byť jisti si tím nejsme. - …Městský soud v Brně samosoudkyní Ivanou Chlupovou po poněkud vyčerpávajícím průběhu řízení a úmorném řetězu replik a duplik usoudil, že šířit rozšiřovancovu podobu nikdo nesmí, a rozšiřovatelka, společnost guidemedia etc s. r. o., se brání, že ji rozšiřovala oprávněně. - … V důsledku výměny přísedícího se budou opakovat i všechny doposud provedené důkazy. Nový termín stanoven nebyl, ostatně není kam spěchat: vždyť trestní stíhání trvá teprve sedm a půl roku! - …… Vyjádřeno lapidárně, nad videem z Kralup nám dochází, že demokracie v postkomunistické, importní formě je možná nereformovatelná. Pokračování u Krajského soudu v Brně, popcorn zakoupíte u justiční stráže ve vrátnici.


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing