Všem lidem dobré vůle

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 18. duben 2024 16:56

Co to zdravotnictví pořád předvádí za podivné tanečky?

Fortyn KarelZdravotnictví pilně simuluje činnost s hledáním jak léčit rakovinové nádory, ale 60 let už odmítá objev, znamenající vymýcení rakovinových nádorů.

Z dopisu ministru zdravotnictví Miloslavu Ludvíkovi níže: „…Tentokrát – nevyhrožuji - ale snad pochopíte, že já jsem ochotný žalovat Vás osobně, protože nástupcem ministra, který zákaz vydal jste teď Vy. Žalobu podám za 2 týdny, pokud nezareagujete. (Každých 20minut….). Pochopte, že já se cítím též ohrožen, protože jsem s problémem takřka „zabíjení“ lidí, seznámen, a musím učinit vše, co je v mých silách pro skončení této vražedné praxe. Což tímto činím a doufám, že ve Vás najdu rozumného ministra. Všimněte si, že jsme se několik let dovolávali, aby ministrem zdravotnictví byl ekonom. Teď jsme se dočkali. …“

Svaz pacientů se již pokoušel prosadit devitalizaci... Ministr Fišer, za kterého došlo k zákazu (bez udání důvodu) řekl, že on je jen úředník, který podepíše to, co rozhodnou odborníci ve Vědecké radě ministerstva. Tehdy se za zákaz postavila i AVČR - proti vlastním zaměstnancům v Liběchově a Vědecké společnosti Onkologická, Chirurgická a Imunologická. Takové množství špičkových odborníků?!  A ti všichni souhlasili se zákazem! Sice asi skoro všichni neměli tušení o co jde, ale souhlasili. Tak to chodí a bylo jim to jedno!!! Každý si hlídá jen svou kariéru. Je to truchlivé… Hypokratova přísaha zůstala zase jednou jen na papíře… Ten obrovský odpor je jen důkazem, o co zde ve skutečnosti jde. Kdyby devitalizace MUDr. Karla Fortýna stála miliony, už by se dávno používala, byly zachráněny miliony životů a Nobelova cena by měla dalšího laureáta, který by si ji zasloužil jako málokdo! J.Š.


Číst dál

MUDr. Naděžda Kavalírová: Řád TGM I.stupně veřejně, rozloučení neveřejně…

Kavalirova Klaus Rad TGMVčera v hlavních zprávách Událostech, ČT neinformovala o posledním rozloučení s předsedkyní KPV ČR MUDr. Naděždou Kavalírovou.NK 2 NO detail 270117 Tým ČT byl na místě a vysílal přímo ze soukromého obřadu jen pro pozvané. Nemůžeme čekat, že se veřejnost o nositelce Řádu TGM I.stupně dozví vše. Dobré práce každého je třeba si vážit i přes nepěknou minulost - pokud projeví pokoru a přizná svá selhání. Toho se od dr. Kavalírové veřejnost nikdy nedočkala, bohužel. Potvrdila tak neměnnost svého charakteru. Nepochybně mnoho známých politiků a osobností veřejného života je ČT vděčno, že jejich účast při posledním rozloučení zůstala velké části obyvatelstva „utajena“ na obrazovkách. Se skutečně velkými lidmi a osobnostmi se vyspělý národ neloučí soukromě. Veřejnoprávní televize je vysílají přímým přenosem.


Číst dál

Neskutečné, co si Martin Michal, dlouhodobě stíhaný člověk, dovoluje psát na svém FB profilu?!

Michal a VondrackovaOkradl lidi o jejich investice v bankách tím, že získal podvodem úvěry a právě díky právním kličkám nebyl za své činy odsouzen jen díky naší justici a amnestii presidenta Václava Havla. Ke všemu si ještě podvodný „podnikatel“ osobuje právo vykřikovat něco o daních. Sám žádné neplatí! Po exekuci, pohledávky za více než 20 milionů korun, je dnes „nemajetný“ i pro finanční úřad. Oficiálně je vydržován manželkou zpěvačkou Helenou Vondráčkovou. Dostává údajně jen životní minimum? Pro exekutora je tak nemožné, aby pro okradenou banku získal peníze zpět. Jakákoli zmínka o placení daních je v jeho případě opět bohapustá lež, jak jsme u něho zvyklí. Zajímavé, kolik lidí mu na facebooku přitakává, jako by se jednalo o seriózního a poctivého člověka, který pranýřuje náš právní systém. Opak je pravdou.


Číst dál

MUDr. Jan Hnízdil: „Nepotřebujeme novou formu, ale nový obsah, nové hodnoty.“

Pan Karel Kříž z publika připomenul význam slov OSOBNOST a BUDOUCNOST„Osobnost je osoba nesoucí ctnost“, odtud je i význam druhého slova budoucnost - budou ji moci zajistit jen osobnosti nesoucí a reprezentující ctnosti.

 


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing