Bulletin č. 1/2017

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 25. duben 2024 15:16

P.F. 2017 všem lidem dobré vůle

PF 1 2017 migranti x nemecka vlajkaKončíme každoroční putování. Za svými sny, za prací, přáteli, poznáváním, prostě za vším co musíme, anebo po čem toužíme. PF 2 2017 skolaProstě migrujeme. Ať již dobrovolně, či z přinucení. Ať již fyzicky, nebo jen duchem. Slova migrace, migrant však byla v tomto roce často zmiňována a spojována s pocitem ohrožení našich hodnot, zvyků, tradic i života. A právě Vánoce a konec roku nabízí krásný příměr k tomuto dění.

Marie s Josefem byli vlastně také migranti. Přišli do Betléma a skromně se smířili s ubytováním v prostém chlévě. Nežádali výhod a přijali tyto podmínky s vděčností, i když možná nebyly podle jejich představ, v jakých by chtěli na svět přivést své dítě. Nepřijeli vnucovat svůj způsob života, nehrozili násilím, či dokonce smrtí, pokud se někdo nepřizpůsobí jejich představám. A z této pokory se narodilo nejen dítě, ale velká myšlenka. Myšlenka, která změnila celý svět. Ne nejsem věřící. Alespoň ne v křesťanském smyslu slova. Věřím jen v to, že i cizí člověk, s odlišnými názory může obohatit, či úplně změnit náš život. Nesmí je však prosazovat násilím a umět se sám přizpůsobit prostředí, do kterého přišel.

Nechť tedy v příštím roce migrují jen dobré myšlenky !!! Přijímejme je a posílejme na jejich další pouť v čisté a nezměněné podobě a ony s k nám zase vrátí.

Radek a spol. 1.1.2017


Číst dál

Miloš Zeman je už i tématem New York Times, aneb Pražský hrad jako poslušná pobočka Kremlu?!

Putin a Zeman 2015Obšírný, závažný článek vyšel v New York Times (30.12.2016). Výtah z něho uveřejnil BLESK o den později. Chováme se jako ruská a pomalu už i čínská kolonie, která se nechá za „kus žvance“ koupit bez odporu všehoschopnými. Jsme opravdu zemí bez základní hrdosti, dobrých mravů a zdravého rozumu? Před masivní ruskou propagandou varuje i slovenský europoslanec Ivan Štefanec. Stojí za zmínku postřeh Erika Besta a jeho interpretace o vyhoštění 35 ruských diplomatů z USA, o které česká média mlčí. Pravda to má těžké, zvláště v diplomacii, která ví nejvíce a kdy její cesty nejsou vždy čitelné i když mohou vést k cílům se kterými souhlasíme, ale metodami, které mnohdy pochopíme až později.   


Číst dál

Nejlepší „Novoroční projev“ v České televizi od roku 1945!

Bata Tomas a JanNa Nový rok na ČT 24 od 20:30 hod. zazněly slova a myšlenky, která by se měla tesat do kamene a opakovat neustále národu. Díky ČT za opakování pořadu FOKUS Václava Moravce z června 2016, toho nejlepšího, co v této oblasti ČT dosud natočila. Cituji z mého tehdejšího mého článku k tomuto pořadu: „Nepochybně nejlepší vystoupení po všech stránkách prof. Milan Zelený z USA. Už dlouho jsem nezažil tak skvělou řeč. Všichni oněměli, včetně moderátora Moravce a nechali se unést silou argumentace a vznešených myšlenek. Celý pořad, plný zajímavých postřehů stojí za poslech. Kdo má méně času, vystoupení prof. Zeleného začíná cca po 1 ¼ hodině a pokračuje pozdějšími vstupy do debaty. Porovnejte jeho kultivovaný projev s tlacháním většiny našich politiků o ničem. Samozřejmě hlavním tématem byla firma Baťa a její dodnes nepřekonaná firemní i životní filosofie. Málokdo ví, že firma Baťa nevyvážela do světa boty, ale města! Bylo jich 70! A to vše v době hospodářské krize pod vedením Jana Antonína Bati, který po smrti svého nevlastního bratra Tomáše Bati sn., přivedl firmu k nebývalému rozkvětu. Představil recept i pro dnešní dobu, kdy profitovala firma i země, a kde lidé neměli důvod opouštět svoji zemi kvůli práci. Každý soudný člověk s ním bude souhlasit i v tom, že tzv. „zlaté české ručičky“ je mýtus. Dnes bychom potřebovali opět „zlaté české hlavičky“, jakými disponovala firma Baťa! Vytvářel podmínky, aby lidé neemigrovali - budoval firmu i země! Dodnes stojí jím vybudovaná města v Brazílii, která si tohoto velikána dějin váží více, než jeho rodná země pro kterou toho tolik vykonal…“

Pan Stanislav Vrbík, to nemohl vyjádřit výstižněji: „Tomáš Baťa sestrojil Harlley Dawidson a Jan na něm vyhrával všechny závody!“


Číst dál

Putin je o to silnejší, o čo silnejšie Západ verí v jeho moc

Nepredvídateľnosť Ruska je pre Západ možno väčšou hrozbou ako jeho domnelý či skutočný vplyv na svetové Dianin - V Rusku nedokážete predvídať nielen to, aká bude budúcnosť, ale ani to, aká bude minulost - Muž, mnohými obdivovaný pre svoje strategické schopnosti, v skutočnosti nedokáže odhadnúť následky svojich činíc - Je známe, že keď KGB prijímala Putina do svojich radov, do jeho psychologického profilu napísala vetu, že „tento muž má znížený prah strachu“. Inými slovami, podceňuje riziko, ktoré vzniká následkom jeho rozhodnutí. Najväčšou hrozbou teda v skutočnosti je, že Putin sa bude rozhodovať ešte horšie ako doteraz - Ruský ekonóm Vladislav Inozemtsev vidí v situácii súčasného Ruska znepokojujúce paralely s pádom ruskej ríše, ktorej existenciu ukončila komunistická revolúcia v roku 1917, a s rozpadom Sovietskeho zväzu v roku 1991. „Tieto udalosti boli do veľkej miery dôsledkom toho, že vodcovia mimoriadne precenili odolnosť krajiny a podľahli túžbe po vonkajšej expanzii.“ - Gleb Pavlovsky, podľa ktorého sa ruská spoločnosť ocitá v ére spontánnej transformácie, ktorej dôsledky nikto – ani Putin - nedokáže odhadnúť. „Tí, ktorí sú dnes v Kremli pri moci, nerozumejú tomu, ako ju správne použiť“, preto čelíme „nepredvídateľnej budúcnosti“ - Nech je nám útechou aspoň to, že nepredvídateľnosť Ruska je to jediné, čím si môžeme byť istí.


Číst dál

Podkarpatská Rus byla ČSR ukradena

CSR Mapa s Podkarpatskou RusiPodle autora článku (Brzy o nás uslyšíte, loučili se Gabčík a Kubiš, LN 29.12.2016) čin Gabčíka a Ku­biše přispěl „k znovuobnovení CH 1968 1988 webpoválečného Československa v předmnichovských hranicích“. Tato mnohokrát opako­vaná lež není pravdou, protože z ČSR byla zlovolnou imperia­listickou mocností ukradena její země, Podkarpatská Rus!

Jako cár papíru byly porušeny dvě platné smlouvy, které SSSR podepsal: Smlouva o přá­telství, vzájemné pomoci a po­válečné spolupráci mezi Česko­slovenskou republikou a Sva­zem sovětských socialistických republik, uzavřená 12. prosince 1943, a Smlouva o spolupráci mezi československými a sovět­skými orgány na osvobozeném území z 8. května 1944! Připomínám, že z Podkarpatské Rusi odešlo v roce 1939 přes 30 tisíc Rusínů do SSSR, aby bránili svou vlast, Českoslo­venskou republiku! Byli však zavřeni do gulagů a jen pět tisíc z nich přežilo a dostalo se do Čs. armády v SSSR! Patřili k je­jím největším hrdinům!


Číst dál

UNIVERZITA OBRANY STÁTU A JEJÍ POLITRUCI

LUDVÍK SVOBODA A ABSURDISTÁN – MYSTIFIKACE DĚJIN!Balik a Klusakova

Vlevo profesorka Zoe Klusáková - Svobodová při rozhovoru s mjr. PhDr Stanislavem Balíkem.

Pokud jsme si mysleli, že vznik "Univerzity obrany státu" znamená historický předěl od komunistických vysokých vojenských škol kBalik citat návratu masarykovského pojetí armádního vzdělání, tak rychle přibrzděme. Po listopadu 89 nám bylo jasné, že pomyslné šlehnutí kouzelným proutkem nezmění komunistickou "politruckou" armádní mašinerii v demokratickou homogenní složku společnosti ze dne na den. Po 27 letech jsme však přece jen doufali, že k nějakému přijatelnému posunu dospějeme a že křídla N.A.T.O. na ledacos dohlédnou.

Nedohlédly. Příkladem je akce z 25.listopadu loňského roku, kdy se v Rudíkově / Hroznatíně na Třebíčsku uskutečnila akce  k oslavě výročí narození Ludvíka Svobody. To by nebylo až tak mimořádné, kdyby hřebem večera nebyla přednáška "historika", zaměstnance Univerzity mjr. PhDr. Stanislava Balíka, na téma "LUDVÍK SVOBODA - ČESKOSLOVENSKÝ de GAULLE". Název, který musí udeřit pěstí do tváře i toho největšího ignoranta historie… Před nabitým sálem, kde nechyběla generalita policejních a armádních složek, předvedl soudruh major Balík něco, čemu se ve slušné společnosti říká neomalená mystifikace dějin. Vedle bezesporu vojenských zásluh Ludvíka Svobody za druhé světové války zcela pomlčel o jeho politické úloze v letech 1945 - 1950, kdy likvidoval západní letce. Zato neopomenul podtrhnout perzekuci po roce 51 režimem, který pomáhal spolu s Reicinem, Slánským a jinými zločinci budovat…


Číst dál

Oznámení ředitelky školy o termínu soudního jednání ve věci porušení zásady rovného zacházení dle antidiskriminačního zákona

Oznámení ředitelky Střední zdravotnické školy, Praha 10, Ruská 91/2200, PSČ 100 00 o termínu soudního jednání ve věci porušení zásady rovného zacházení dle antidiskriminačního zákona.

S ohledem na četný zájem médií a veřejnosti sděluji, že ve věci žaloby pro tvrzené porušení zásady rovného zacházení dle antidiskriminačního zákona ze strany Střední zdravotnické školy, kterou na Střední zdravotnickou školu podala bývalá zahraniční uchazečka o studium, bylo Obvodním soudem pro Prahu 10 další jednání nařízeno na den 18. ledna 2017 v 09:00 hodin v Justičním areálu na Míčánkách.

Děkuji za projevený zájem a podporu.  


Číst dál

Ve středu 11. ledna ve 14h rozhodne Ústavní soud, jestli budeme nadále svobodně a odpovědně zkoumat zločiny nacismu a komunismu prostřednictvím archivů?!

Aktualizováno 11.1.2017: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/dostupnost-archivalii-z-totalit-se-nezhorsi-rozhodl-ustavni-soud/1436629

Východoevropská agentura pro boj s ruskou propagandou Tohle se teď děje v ČR. O to jim jde. Zatímco národ bude šílet z uprchlíků, kterými ho straší, a nebude bystře sledovat dění jakoby pod pokličkou, oni se tu zvolna chystají vzít si to zase zpátky…

Horakova MiladaVe středu 11. ledna ve 14h rozhodne Ústavní soud, jestli budeme nadále svobodně a odpovědně zkoumat zločiny nacismu a komunismu prostřednictvím archivů nebo se na to jako společnost prostě vykašleme. Nepochopitelně a bezdůvodně Nejvyšší soud navrhl zrušit část zákona 499/2004 Sb. o archivnictví a spisové službě a to v §37, článek 11. (To udělal 4. března 2014. Evidentně si soudy s případem nevědí rady. Takto dlouho to je v ústavní praxi opravdu výjimečné). Tato malinká část zákona dává velikou svobodu, ale také odpovědnost každému badateli v této zemi, který zkoumá 20. století. Díky této části zákona můžeme nahlížet v českých archivech do dokumentů vzniklých před 1. lednem 1990 a pocházejících z činnosti vojenských soudů a prokuratur všech stupňů, bezpečnostních složek, jakož i mimořádných lidových soudů, Státního soudu, Národního soudu a společenských organizací a politických stran sdružených v Národní frontě, na archiválie vzniklé z činnosti orgánů německé okupační správy na území odstoupeném Říši i v Protektorátu Čechy a Morava v letech 1938 až 1945. 


Číst dál

Bolševické vize o roce 2017

Bolsevicke vize 2017Představy komunistů, jak se bude žít na světě v roce 2017, připomněl ruský anglojazyčný deník The Moscow Times. Na světlo vytáhl sérii 45 diapozitivů z roku 1960. Vznikly ve studiu Diafilm v době, kdy Sověti vedli v závodě o dobývání vesmíru, jejich autory jsou V. Strukov a V. Ševčenko.

Podle někdejších představ v roce stého výročí Velké říjnové socialistické revoluce už fotonové rakety létají k Alfě Centauri a nová města, ve kterých panuje věčné jaro, vznikají i v podzemí. Pořád se těží uhlí, ale současně lidé pronikají pod zem i kvůli energii z jádra země.

S imperialisty už není třeba soupeřit – ti se zničili sami a svět osvobodila sovětská věda.


Číst dál

Dnes před 66 lety vyšel sborník Armáda zpívá, obsahuje i rozhovor A.Alexandrova se Stalinem

Rozhovor zakladatele vojenského uměleckého souboru Alexandrovců se Stalinem se uskutečnil v roce 1939. Neškodí si tuto komunistickou propagandu z roku 1951 připomenout i v souvislosti s leteckou tragédií, kdy na Boží hod zahynula většina členů tohoto hlavního propagandistického nástroje Rudé armády. Slavnou píseň Sulejku tam nenajdete, zato "výtku" sovětských umělců Západu z července 1950: „Co jste učinili k posílení míru? Kde jsou vaše písně, kantáty a symfonie, věnované boji za mír?“ Bělehraděpojmenovali park v centru města po Alexandrovcích. Doufejme, že budovatelé „stalinových pomníků“ a jejich pohrobci už dají pokoj a nedočkáme se podobného i v Praze. Vzhledem k tomu, co se v naší zemi nyní děje, nelze vyloučit vůbec nic.  


Číst dál

Vyvraceči

PamatujPutinovi poradci si musejí mnout ruce, protože jestli akci CTHH sami neiniciovali, nemohli dopadnout lépe: stát, jehož ministerstvo vnitra považuje za nezbytné upozorňovat obyvatelstvo na to, co je pravda a co lež, stojí na hliněných nohou, jež jsou v případě České republiky možná ještě vratší, než jsme si dosud mysleli.

Ministr Chovanec nechal zřídit útvar pro boj se štvavými vysílačkami – ne, opravuji, štvavé vysílačky už dnes nejsou potřeba – a se zahraničními ideodiversními centrálami, jehož úkolem má být vyvracení desinformací těmito fabrikovaných a naivním obětem, rozuměj občanům demokratické České republiky, pod záminkou realisace svobody projevu podstrkávaných a mezi tímto konspirativně a lstivě rozšiřovaných.


Číst dál

Kázání polského kněze

… Jak píše ve svých mnoha, tolik čtených historických románech plodný český spisovatel Vlastimil Vondruška: „Vždycky vítězí síla“. (Více k tématu níže K. Mrzílek)

Ne se vším lze souhlasit, ale jistě v mnohém poučné. Jiné kultury a národy se mají navštěvovat, vzájemně obohacovat, ale ne se hromadně stěhovat do jiných zemí, kultur a národů. To ohrožuje jak samotné země, národy, tak i jejich kulturu, podstatu jejich přirozenosti. Jsme-li vyspělí, vyřešíme i současný problém – zastavit imigraci, řešit její příčiny a pomoci vyřešit vážný problém partnerské zemi EU (v SRN je v současnosti více uprchlíků, než ve zbytku Evropy!). Jenom brát, mít výhody z EU a nic nedávat, nepomáhat druhým v nouzi, není znakem vyspělé země a její kulturnosti. J.Š. 4.1.2017   

 

 


Číst dál

Já bych ty černochy zakázal!

… Jediné tedy co nám zbývá, abychom nebyli ve vlastní zemi utlačováni pohledy na negry roztahující se v letácích a ulicích měst, je, že nebudeme rasisty, ale letáky řádně upálíme na hranici a pro negroidní chodce založíme bavlníkové plantáže tak, aby je podobné provokace jednou provždy přešly. Jedině tak nebude rušena čistota sněhu v ulicích, bělost papíru reklamních sdělení a pracující nebudou znepokojováni nepřístojnostmi barev pleti nižších forem vývojových stádií lidstva, kterýžto vrchol se nachází v okruhu padesáti kilometrů od Řípu. No a potom hned zakážeme i ty hnusný cikáni. Kdo se má prosím vás na to koukat. Čojek celej život poctivě maká a furt nic.


Číst dál

Žijící fosilie totality Zdeněk Laube dostal další trafiku

Laube Zdenek… Když se Václav Klaus s despektem a ironic­kým úšklebkem vyjadřoval o lidech, kteří zdůrazňovali původní a nezastupi­telnýLN MS Policejni skorotendry 301216 význam mravních hodnot pro společnost, naznačoval zároveň, že oni, tj. vzdělaní ekonomové a techno­krati, vědí, jak řídit společnost. Dnes, po 25 letech, zažíváme takříkajíc v pří­mém přenosu, že společnost se bez mravního étosu spravovat dost dobře nedá. … To, co skutečně chybí, je kva­litní, argumenty podložená debata. To je jádro demokracie a tomu se musíme učit především. Namísto toho zabředá­me do výčitek, nemluvíme k věci, pro­blémy okecáváme. Mimo jiné proto, že jsme všichni tak trochu namočeni a nasáklí těmi čtyřiceti lety nestoudné­ho lhaní. … Ze­man je, nejen podle mého mínění, člo­věk v terminálním stadiu rozpadu osobnosti, jehož průvodním jevem je nedostatek sebereflexe. … Měli jsme tu ministra dopravy Řebíčka, mi­nistry zemědělství Fencla a Zgarbu a nikdo se příliš nevzrušoval. Ted’ jsou všichni (a oprávněně) konsternováni Babišovou ekonomickou a mediální mocí a bijí na poplach. Ale to se v par­lamentu opozdili nejméně o 10 let... Babiš je navíc ekonomický pragma­tik, který přece jen trochu brzdí před­volební rozhazování. … (vpravo LN, 30.12.2016)

Po zlikvidování ÚOOZ (útvar pro odhalování organizovaného zločinu), bude brig. gen. Zdeněk Laube hlídat u české pošty kriminalitu (podvodníci u České pošty se budou muset hodně snažit, aby donutili plně využít schopnosti brig. gen.). Po těžké práci u MV, kde odstoupil ze zdravotních důvodů, nastupuje po zázračném uzdravení opět do další trafiky. Staré osvědčený kádr jistě ani u pošty nezklame – tam je ta skutečná trafika. K.Mrzílek: „Žijící fosilie mající vliv se budou vzájemně podporovat a ovlivňovat. Nesmí se zapomínat, že jde o mezinárodní, komunistickou mafii.“ Je smutné, že naše společnost ani po takřka 30. letech nedokáže dosadit na odpovědná místa skutečně schopné a odpovědné, ačkoliv je má. Rakovinové metastázy totality v našich myslích budou odcházet po generace. Úvodní citace je z rozhovoru s dirigentem Miroslavem Jiránkem v LN (31.12.2016), více níže.


Číst dál

Web o deprivantce Libuši Rudinské odstraněn?

Rudinska kresbaPavel Wonka 1988 „KÁRA POKROKU“: „Hrdinou a vítězem celého toho hašteření bude nakonec Švejk, který se zrodí z těch, kteří budou káru tlačit. Ten pochopí, že čas a okolnosti je nutí jít s prázdnou károu a že se při té jízdě musí hlavně dobře na­jíst, napít a také vyspat. A je to škoda, protože namísto Švejka se zde mohl zrodit nový člověk, člověk iniciativní, sebevědomý a plnoprávný, který si uvědomuje nejen svá práva, místo, ale i své postavení. Ale kdo ví. Možná, že se ona pomyslná kára skutečně vyškrábe ně­kam na kopec. Ti vzadu ji přestanou brzdit a budou Švejkovi našeptávat: „Švejku, naskoč, s kopce nemusíš tlačit. S kopce to jede samo.“ A jestliže se ve Švejkovi něco probudí a těchto hlasů poslechne, potom bych v té době nechtěl být u oje. Nechtěl bych být při tom, až se ten žalostný průvod s károu bude po­tácet na své anabázi někam k Putimi, uondaný a demoralizovaný. Nechci být ani u té žabomyší války a účastnit se tohoto handrkování. Napadá mi tedy už jen role Laokona a proto volám: „Nevěřte Danajcům, odmít­něte danajské dary!“

Webové stránky - www.wonka.snadno.eu/deprivantka.html - byly roky přístupné. Po zrušení vysílání dokumentu „Pavel Wonka se zavazuje“ Wonka zdravy a mrtvyna poslední chvíli Českou televizí, byly krátce nato zrušeny (byly provozovatelem serveru Websnadno po stížnosti L.Rudinské dočasně zablokovány. Jakmile se jejich autor vypořádá s výtkami ve stížnosti, provozovatel webovou adresu jistě znovu zprovozní).

Kdy se zavázala ke spolupráci s StB Libuše Rudinská? Dokument na toto téma by byl skutečným dokumentem, kde by nebylo třeba lhát, podvádět, krást a uplácet. … MUDr. Vít Šlechta: „Svět Libuše Rudinské je jiný, než ten náš. Podobá se světu, ve kterém dodnes žije Milouš Jakeš. Ten také nepovažuje Miladu Horákovou za hrdinku, Chartu 77 označuje za „žvanily“ a považuje za chybu, že v roce 1989 nám socialismus neubránily Lidové milice. Zůstává tak smutným faktem, že čtvrt století po pádu komunismu a obávané STB nám Libuše Rudinská vrací jejich ideály, názory a hodnotová kritéria ve filmu, který měl dokázat opak. Pokračuje tak fakticky ve spolupráci s STB a dokazuje nám, že tato organizace dodnes není mrtvá, má zde své sympatizanty a učenlivé žáky. Paradoxní na tom je, že k této spolupráci ji nikdo nenutí, dělá to zcela dobrovolně“.


Číst dál

Rada ČT 4.1.2017: „Pan Šinágl je zde jako klaun, nebo jako stálý host?“

Kratochvil JiriTuto otázku radní Jiří Kratochvíl vznesl k předsedovi rady ČT ing. Janu Bednářovi, když se chystal zahájit hlasování zda radní souhlasí s mým vystoupením (7 A, 2 N, 2 Z), načež radní teatrálně, bez hlasování a omluvy, zasedání Rady ČT opustil - před jejím ukončením?! Na webu Rady ČT je pouze jeho fotografie, žádný kontakt, žádný životopis? Kdopak asi radního navrhnul a kvůli jakým „kvalitám“ byl zvolen poslanci? Nechtěl jsem situaci vyhrocovat a očekával patřičnou reakci předsedy Rady ČT. Mlčeli všichni. Zřejmě byli v šoku. Předpokládám, že se Rada ČT k této své ostudě a ostudnému chování svého radního, vyjádří na příštím zasedání Rady ČT (18.1.2017, 13:00 hod.). Očekávám minimálně omluvu. Kdo je zde skutečným klaunem a šaškem můžete posoudit ze zvukového záznamu z mého vystoupení. 

Věnoval jsem se kauze „Rudinská“ se kterou má nyní právní oddělení ČT nemalé problémy. Jsem opravdu zvědav a se mnou jistě i široká veřejnost, jak chce vedoucí právního oddělení ČT JUDr. Markéta Havlová „právně zmravnit“ takovou donebevolající amorálnost, resp. svinstvo, mám-li nazvat věc pravým jménem - při vší slušnosti! Odvysíláním „dokumentu“ Libuše Rudinské „Pavel Wonka se zavazuje“, by vedení i Rada ČT ukázali, že žádnou moc a vliv nemají, za předpokladu, že ctí základní principy morálky a elementární základy dokumentaristické práce. Věřím, že k tomu nedojde a pokud ano, tak pouze jako součást speciálního pořadu Reportéři ČT, kde by byly skandální praktiky Libuše Rudinské odhaleny. To by byla skutečná veřejnoprávní služba ČT. Ze 17. bodů jsem „stihl“ 5. Jaké bude asi „skóre“ na příštím zasedání Rady ČT?


Číst dál

Truchlivé výročí „60“ (1957 – 2017) – odmítání úspěšné léčby rakoviny

VIZE 97 odpoved Zelenkova Honzatko 290502

Ministerstvo zdravotnictví 2013: Pacientů, léčených na nádory zemřelo 27.449 !!!

Odpověď PhDr. Martiny Zelenkové, ředitelky Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97 ze dne 29.5.2002.

Fortýn mi  již v roce 1999 napsal: „..nejsem sice pesimistou, ale k optimismu ve věci o devitalizací mně opravdu moc chybí. Je to metodika Fortynnatolik nová,  neobyčejná při tom účinná a tak se ani nedivím , že se medicínská veřejnost zuřivě brání a raději protěžují všechny možné nesmysly a báchorky, ale to už je asi osud všech objevů a vynálezů, že se vlastně ani nedivím, jen s lítostí pozoruji, že i můj život jednou skončí a kdo asi bude pokračovat …..moji spolupracovníci nejsou chirurgové ani lékaři a tak prosazovat něco z pozice doktorů přírodních věd a inženýrů zemědělství bude narážet asi na veliké překážky a neporozumění!“ (Do tohoto smutného jubilea nepatřila vzpomínka na Fortýna klavíristu a hudebního skladatele, neboť to je jiná kapitola jeho života.) Drahý Karle Fortýne,  Ty se na nás díváš z Tvého chirurgického nebe a my zde truchlíme za pacienty, kterým by Tvoje metoda poskytla uzdravení a zproštění velkých strastí, protože jiní zlí lidé jim to odpírají. A proto zde truchlíme !!!


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing