Bulletin č. 48/2016

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 18. duben 2024 12:21

Kdy konečně začne medicína používat osvědčenou léčbu rakoviny metodou MUDr. Karla Fortýna a zbytečně přestanou umírat lidé?!

Fortyn KarelMUDr. Karel Fortýn, CSc.: „Budu se jednou dívat tam z toho chirurgického nebe na Tebe aTvé žáky, jak lidem pomáháte a jak brány krematorií zůstanou uzavřeny a z komínů se přestane kouřit.“

MUDr. Jan Hnízdil: „Body dostanete za to, že pacienta hodně vyšetřujete, předepisujete mu léky, zvete ho na kontroly. Neplatí vás za to, že se uzdraví.“ (LN, Pátek, 25.11.2016, Vystoupil jsem z matrixu)

V mezinárodně hodnoceném časopise (Molecular and clinical oncology; s impact faktorem 1,559) byl publikován (23.8.2016) případ pacienta vyléčeného pomocí devitalizace (v článku je devitalizace uváděna pod ang. zkratkou ATID). Zákaz vydaný ministerstvem zdravotnictví  České republiky stran klinického užití ATID (devitalizace) trvá nadále. Metodu MUDr. Karla Fortýna není reálně možné k léčbě pacientů použít. Podle statistik ministerstva zdravotnictví České republiky umírá na rakovinu ročně 30.000 lidí! Na otázku dr. Fortýnovi: „Proč se to nepoužívá?“, odpověděl: „Je to moc levné.“ Tato úspěšná metoda léčby rakoviny je známá už 60 let! Přestože veškeré dosažené výsledky byly řádně prezentovány v zahraničních a tuzemských odborných časopisech a na vědeckých konferencích, lékařská veřejnost stále mlčela a mlčí…

P.S.: Shodou okolností ATID v hebrejštině znamená - BUDOUCNOST. Pokud by byl někdo ochoten přeložit zdarma oba články do češtiny (druhý níže), uvítám. Děkuji předem.


Číst dál

Bavorská televize: Ruska propaganda na českem internetu

Skvělý pořad EUROBLICK (Evropský pohled). Takto má vypadat objektivní informování veřejnosti. Škoda, že ČT takovouto formu pořadu nenabízí. Rusko věnuje ročně 1.4 miliardy Euro na lživou propagandu. Za minulý rok zveřejnilo 1649 lží. Výsledkem je, že 50% občanů České republiky věří, že za uprchlíky mohou USA. EU zaměstnává pouhých 11 lidí, kteří se ruskou propagandou zabývají. Rusko šíří strach, směřuje k fašistické formě vlády - jen tak se může udržet vládnoucí klika u moci.


Číst dál

Pamětní deska generálovi čs. armády Vojcechovskému marně hledá důstojné místo?!

Vojcechovsky mladyTuto další ostudu naší země a tedy i občanů ČR, popisuje článek: Pamětní deska významného generála by mi odradila zákazníky, říká hoteliér (LN 23.11.2016).

Československý generál a držitel Řádu Bílého lva Sergej Nikolajevič Vojcechovský, který v roce 1951 zemřel v sovětském gulagu, seVojcechovsky Gulag zřejmě své pamětní desky nedočká. Připomínka hrdiny a jednoho z nejvýznamnějších generálů první republiky totiž vadí majiteli budovy spjaté s jeho životem. … Návštěvníkům restaurace by jistě pamětní deska nevadila. Každý hoteliér by podobnou pamětní desku na jakoukoliv slavnou osobnost jen uvítal a s ním i návštěvníci. Umím si představit, že by odradila od návštěvy pouze zaměstnance ruské ambasády. Pamětní deska člena ruské šlechtické rodiny, jehož předci působili jako důstojníci v carské armádě, navíc s epoletami generála čs. armády, je i 71 let po konci II.světové války „nepřípustná“. Najdou se samozřejmě spousty „věcných výmluv“, ale že příčiny jsou jinde neřekne veřejně nikdo – od možných neveřejných „aktivit“ ruské ambasády, či Kremlu až po úřednickou připo…, abychom „nepopudili“, slovy Karla Kryla. Jaký to rozdíl proti Lichtenštejnsku!


Číst dál

Špindlerův Mlýn zná každý, ale kdo zná slavný krkonošský rod, který jsme zlikvidovali?

Spindler Jan„Partyzáni znásilňovali, zabíjeli. Přitom fronta se tudy nikdy nepřehnala. Jména členů partyzánské skupiny Nikolaj znám, mám jejich seznam i s adresami. Že se nacisté dopouštěli zvěrstev, není pochyb, ale to by nás ještě nemělo zbavovat odpovědnosti za zločiny spáchané na konci války.“

Potomka Špindlerů chtěli zastřelit, s jedním partyzánem se po válce vídal - Mohli zůstat, vykonávali těžkou práci v lese - Děti po mně házely kameny, plivaly - Rod Špindlerů patří k původním obyvatelům východních Krkonoš. Předkové Jana Špindlera, dřevaři, přišli z Tyrol v 17. století - Masakr na Věřině cestě - Mezi oběťmi ve Svatém Petru byli neškodní lidé

Na konci války byl Špindlerův Mlýn nebezpečný. Jan Špindler, potomek slavného krkonošského rodu, tehdy jako sedmiletý málem přišel o život. S jedním mužem ze skupiny, která ho chtěla zastřelit, se po válce vídal. O poválečném krveprolití a masových hrobech mu rodina z obav o život zakázala mluvit. Jan Špindler pochází ze slavného rodu původních obyvatel Krkonoš, kteří luxusnímu horskému středisku dali jméno. Je možná posledním pamětníkem událostí, které se na konci 2. světové války ve Špindlerově Mlýně staly. Jako sedmiletý, když komando ozbrojenců postavilo ke zdi Petrovy boudy civilisty, jen zázrakem unikl smrti.


Číst dál

Adieu, Karlsbad. Před 70 lety skončil odsun sudetských Němců

Miliony v pohybu - Něco málo statistiky - Neslavné doby(i)tí Sudet - „Vítáme nové hraničáře" - Chyběli lidé - Poučení z vyháněcího vývoje

Budovani KV„Od nás z Hořovic odjely už koncem května na Podbořansko a Chomutovsko desítky rodin, prý osidlovat pohraničí. A třeba můj Vyhnani vlakysoused se po pár dnech vrátil s náklaďákem plným starožitného nábytku, v němž dodnes žijí jeho děti. Podobně obtěžkáni se vrátili i jiní."

 Půldruhého roku po skončení války – 29. října 1946 – odjel z Karlových Varů poslední transport se sudetskými Němci. Skončila tak osm století dlouhá éra více i méně úspěšného soužití Čechů a Němců v českých zemích.

Některá data se v kalendářích raději nepřipomínají. Tak jako normalizační režim svého času mlčel o 21. srpnu, ačkoli by jej měl teoreticky slavit, přecházejí Češi už 70 let 29. říjen, ačkoli jde o den velmi symbolický. Tehdy v roce 1946 totiž definitivně skončilo staleté soužití Čechů a Němců, když z nádraží v Karlových Varech odjel poslední vlak s odsouvanými Sudeťáky. Skupině německých rodáků z Dvora u Karlových Varů sice přišli „zamávat" samotní členové Gottwaldovy vlády, ale později se nad odsunem a jeho důsledky rozhostilo spíš ticho. „Pohraničí se v poválečných desetiletích stalo ukázkou toho, jak těžké je uměle konstruovat společnost tam, kde chybí přirozené sociální vazby, tradiční identity i pouto mezi lidmi a krajinou, kterou obývají," říká historik Matěj Spurný z Ústavu pro soudobé dějiny Akademie věd. „Nemohla se naplnit většina velkolepých plánů hovořících o pracovitém kolektivu stojícím na stráži před vnějším i vnitřním nepřítelem. Pohraničí svoji identitu dodnes pracně hledá a ukazuje se, že to bez návaznosti na starší vrstvy paměti tohoto kraje určitě nepůjde," shrnuje sedmdesátiletý výsledek obřího sociálního experimentu.


Číst dál

Vytlačeni z Československa. Kanadští zálesáci ze Sudet

Vyhnani vlaky"Jenže to byl omyl. Česká vláda totiž i na tyto německé sociální demokraty a antifašisty uplatnila Benešovy dekrety. Znemožnila jim tak nejen návrat, ale i přístup k jejich majetku." -  "Na adresu Československa nemluví příliš lichotivě. Nemohou Čechům zapomenout, že i když neměli nic společného s nacismem a dokonce proti němu v mnoha případech aktivně bojovali, Češi s nimi naložili, jako by byli nacisté."

Uprostřed kanadské divočiny založila před 77 lety tisícovka sudetských Němců městečko Tomslake. I když šlo o antifašisty, kteří do Kanady uprchli před Hitlerem a po válce se chtěli vrátit domů, Československo je odmítlo přijmout zpět.

Příběh založení městečka Tomslake tak dokumentuje dosud málo známou část historie Československa a zejména vztahů mezi sudetskými Němci a Čechy. Městečko vděčí za svůj vznik těm sudetským Němcům, kteří nesouhlasili s politikou Adolfa Hitlera a v obavě před nacistickou perzekucí emigrovali do Kanady. Mezi zářím 1938 a březnem 1939 opustilo Československo přes tři tisíce německých antifašistů, zejména sociálních demokratů, které by okupaci země čekal v lepším případě koncentrační tábor, v horším popravčí četa. Zhruba třetina z nich našla svůj nový domov v severní části Britské Kolumbie, zhruba 800 kilometrů od hranic s Aljaškou.


Číst dál

Vylhané české dějiny, aneb stále žijeme ve lži o sobě samých!

Hus hasit horetNejvýstižnější hodnocení Bílé hory Bohumilem Doležalem: „Češi mají vynikající schopnost, že dokážou všechny průsery, ,které si zaviní sami, včas na někoho svést.“

Nedivme se proto, že lži a podvody jsou stále „standardem“ v naší zemi - s logickými následky. Kdo ještě pochybuje, doporučuji přečíst si tyto dva články z časopisu TÝDEN: „Vylhané dějiny, jak obrozenci zfalšovali českou historii“ a „Tři mýty kmene Čechů a O rozbíjení Bohů, byť by to byly modly.“  Dokud budeme žít se lží o naší minulosti, nemůžeme žít v pravdě, jako národ, ani v přítomnosti, ani budoucnosti.


Číst dál

Tak korupčně se chovali komunisté a strany tzv. Národní fronty po II.světové válce!

Zapotocky citatKDYŽ SE ZAKOPÁVAL PES

Od kdy se táhne korupční chování politických stran? Přečtěme si, co o tom píše československý špión Josef Frolík, který zběhl na Západ, v knize „Špión vypovídá“. Vyšla poprvé v Indexu Kolín nad Rýnem v roce 1982:

Po prvé měnové reformě v r. 1945 dostal každý občan výměnou za znehodnocené okupační peníze 500 Kč nové měny. Úspory na vkladních knížkách se zablokovaly s tím, že budou uvolněny, až se situace válkou rozvráceného hospodářství zlepší. Mezi léty 1945 – 1953 si všechny politické strany mohly vyměnit své „provozní“ peníze, čehož využívali mnozí funkcionáři k tomu, aby přijímali dary od svých straníků v „zablokovaných penězích“ a ty pak měnili za novou měnu. (Platnou do roku 1953, kdy byla velká „okrádací“ měnová reforma.) Dělo se tak ve všech stranách Národní fronty bez rozdílu, ale nejvíce v té, která spatřovala v penězích zdroj všech špatností, ve straně komunistické. Poslanci, ministři, tajemníci strany, známí, příbuzní, oblíbenci i ti, které bylo nutno získat pro budoucí „vítězství dělnické třídy“, měnili a měnili, co se vyměnit dalo.


Číst dál

Nemravné rozdíly v cenách za mobilní služby v Evropské unii!

ARD tarify(Hovory a SMS neomezené): T-Mobile CZ 25 Euro 1 ½ GB dat zdarma, D - 30 Euro 1GB, A – 31 Euro 39 GB, IT – 15 Euro 30 GB, F - 20 ARD O2 TM VFEuro 50 GB.

EU komise chce roaming zrušit, ale možnost aby si zákazník vybral provozovatele v jiné zemi EU nepřipustí?! Je to vázané na místo pobytu. Volna soutěž nebude připuštěna. V podstatě jsou to kartely, které se dohodnou a nabízejí služby společně, rozdělily si trh, alespoň v D a ČR tomu situace na trhu nasvědčuje. Přitom by to byla velká šance, aby si EU a její EK napravily špatnou pověst! Zatím slouží v tomto případě evropským provozovatelům, ne Evropanům. V pořadu německé televize ARD Plusminus (od cca 14 min.) je o situaci podrobně informováno. Svobodnou soutěž EU nechce podpořit. Na okraj: průměrný plat v ČR byl v roce 2014 cca 4x menší než ve SRN, cca 3x menší než v Itálii, cca 4x menší než ve VB, cca 3x menší než ve Francií a cca 4x menší než v Rakousku. O to více vynikne jak drahé jsou nabídky mobilních provozovatelů v naší zemi.


Číst dál

Zachová se česká justice jako před 300 lety při procesech s čarodějnicemi?!

Zítra znovu na RWU

Čarodějnický proces pokračuje zítra ve 13.00 hod. dalším hlavním líčením, tentokrát s pachatelkami z lehčí zločinecké skupiny (i jim však hrozí až osm let vězení, k rozdělení došlo především z důvodu malé kapacity jednacích síní). Soudkyně Obvodního soudu pro Prahu 2 Mária Petrovková odmítla vyhovět žádosti o odročení hlavního líčení z důvodu pracovní neschopnosti obhájce čarodějnic, Roberta Cholenského, přestože obžalované vyslovily nesouhlas se substitucí, a upálení odsouzených tak již nic nebrání. Sirky a pro případ deštivého počasí i chemický podpalovač vezměte s sebou.

 

 


Číst dál

USA 2012: CÍSAŘ

Cisar USA„Film ukazuje nebetyčný rozdíl mezi povahou Rusů a Američanů – gen. McArthur: „Japonci v nás musí vidět osvoboditele, ne dobyvatele.“ Císařovi: „Potřebuji Vás, abychom Japonsko postavili opět na nohy“. Japonci: „Plnili jsme svoji povinnost, ale ztratili jsme svoji lidskost.“ K.Mrzílek.

Vynikající americký film CÍSAŘ (EMPEROR) odpovídá na otázku, zda byl japonský císař Hirohito imperiální, který chtěl války, nebo jestli to byl člověk, který podlehl tzv. „jestřábům“. Ti chtěli válku za každou cenu. Nenašel se důkaz, že by byl imperiální „jestřáb“, ale ani důkaz, že by byl proti válce. Císař byl osvobozen na základě toho, že když byla svržena atomová bomba na Nagasaki, nahrál na desku svůj mírový projev. Tento projev zabavila soldateska těchto imperiálních „jestřábů“, kteří přepadli císařský Nebeský palác. Nahrávku zabavili, veškeré kopie se ztratily, ale zůstal o tom doklad. Ukázalo se, že císař Hirohito je čistý.


Číst dál

Děsivá výpověď, pravda o naší zemi a o nás!

Niederfuhr Raimund

! AKTUALIZOVÁNO!: ČRo - David Vondráček versus Pavel Carbol, předseda společnosti Edvarda Beneše!

Raimund Niederfuhr, vlastník pohřebního ústavu v Uhlířských Janovicích. Vyrábí litinové rakve pro šlechtu. Vítězslava Klimtová vlastní pohádkovou zemi v Pičíně. Ve snímku zazní hlasy pánů Hitlera, Beneše, Gottwalda, Havla a Putina. Jestli neumřeli, žijí tam dodnes. A jestli umřeli, Niederfuhr je pochoval…

Vynikající dokument, jen s tvrzením paní Klimkové, že je dobré se přizpůsobit, abychom přežili, nelze souhlasit. Potom to končí tím, co tak skvěle a nemilosrdně popsal a řekl pan Niederfuhr. Kdo dnes ví, že v řadách RAF bojovali i sudetští Němci, že většinu pilotů vyškolila Baťova letecká škola, prozíravě založena Janem A.Baťou a že mnoho sudetských Němců bojovalo v Britské armádě, protože je  Edvard Beneš zklamal a nedůvěřovali mu? Shlédnutí dokumentu doporučuji! Byli jsme a stále ještě jsme „pohádkovou zemí“. Je na čase, přiznat si i „pekla“, kterých byla schopna naše země a její obyvatelé, aby se nestala skutečným peklem, aby „pohádkovou zemí“ nezůstala nakonec jen v pohádkových knihách…


Číst dál

Další vystoupení Jana Šinágla na zasedání Rady ČT

Dne 23.11.2016 jsem opět požádal o vystoupení za veřejnost. Využil jsem svého práva v rámci stanov Rady ČT. Na minulém zasedání mi to umožněno nebylo, kdy se prosadila vůle radních, kdy porušili vlastní stanovy a mohl jsem vystoupit až po skončení zasedání, kdy polovina radních odešla s tím, že mne nebudou poslouchat. Tentokrát jsem „prošel“ poměrem hlasů 8:7. Proč se asi 7 radních tak obává 4 minut vystoupení občana, kdy většinou oni sami mluví dlouhé minuty o ničem? Do diskuze jsem vstoupil dvakrát – poprvé, když radní Jan Brandejs a Jiří Kratochvíl se při referátu předsedy Jana Bednáře chovali a bavili jako v hospodě. Upozornil jsem je na jejich ostudné chování, přidal se i radní Zdeněk Šarapatka. Na moji výzvu, že postrádáme jejich omluvu, nereagovali. Můžete si poslechnout mé čtyřminutové vystoupení (více mi nebylo umožněno) – ocenil jsem mj. pořad HISTORIE.CZ, připomenul Jana A. Baťu, MUDr. Karla Fortýna a Pavla Wonku.


Číst dál

Tak mluví budoucí president USA Donald Trump. Bůh ho ochraňuj!

Je přesně to, co USA a svět potřebují. Mimochodem jeho IQ je 156. 

 


Číst dál

Frontální útok na Babiše a na ANO

Aktualizováno: Sobotka: Babišova EET se nám nelíbíBabis Sobotka

Sobotka je v permanenci. Musí zničit Babiše a ANO. Veřejně to vykřikuje. Na mnoho prosťáčků to působí. Díváte se na vaření, Ordinaci, výměnu manželek, a občas, kdy chvíli čekáte, až to začne, se ukáže Sobotka, Kalousek, Pithart,…a všichni útočí na Babiše a říkají, že je potřeba ho zničit.

Tato potřeba se tak (doufají) stane potřebou nezúčastněné části národa, a jejich hlas prostě platí, jako každý jiný. „Hlasy leží na cestě, hlasy nesmrdí!“. Včera jsem psal na www.sinagl, jak si Stalinem a Benešem povolené strany (1) „porcovaly medvěda“, až vyvolaly potřebu další měnové reformy (1953), kdy definitivně padly peníze, zablokované lidem na účtech v roce 1945 („budou uvolněny, až se hospodářství vzpamatuje z válečného rozvratu“.) Tehdy si strany (1945 – 1953) naprosto zločinně vybíraly z takto zablokovaných peněz – nejvíc KSČ, až to činilo 40 miliard, a to tak rozředilo měnu, že musela přijít reforma, při níž lidé ztratili na účtech 1:50 a 1:500 prakticky vše, co tam měli. Které to byly strany, co se tenkrát naučily brát si ze zablokovaných peněz? KSČ, Soc. dem., Lidovci a Nár. Soc. Těm existujícím samozřejmě nemůže záležet na tom, aby někdo přišel a tyto pokračující zlodějské poměry ukončil.


Číst dál

Bývalý bachař Vondruška dostal odškodné přes 120 tisíc korun

Vondruska Josef„Logika takového postupu je asi taková, a odporná, jako kdyby někdo zabil své rodiče a poté žádal o sirotčí důchod s odůvodněním, že je sirotek."

 Praha, Liberec – Bývalý bachař z minkovického vězení Josef Vondruška vysoudil odškodné za nemajetkovou újmu za trestní stíhání v kauze údajného týrání politických vězňů. Původně měl požadovat částku přes pět milionů, soud mu nakonec přiřkl 121 tisíc. I tak je tato suma vyšší, než jakou byla po revoluci odškodněna řada lidí, kteří strávili roky v otřesných podmínkách komunistických vězení.

„Je to do nebe volající. My jsme dostali jednorázové odškodné sto tisíc po revoluci a nějaký bachař dostane víc," vyjádřil se k rozsudku předseda liberecké pobočky Konfederace politických vězňů Jaroslav Hofman, který strávil tři roky ve vězení v Horním Slavkově. S jeho slovy souhlasí i Jiří Wolf, který Vondrušku obvinil z bití v minkovické věznici. „Je to vrchol arogance a drzosti a je to ostuda pro tento demokratický stát," okomentoval. „Už dříve mi bylo jasné, že jej ani neodsoudí. Ministerstvo nespravedlnosti, jak já říkám, by totiž muselo odsoudit samo sebe," vysvětlil bývalý politický vězeň.


Číst dál

Je třeba rozlišovat „bagatelnost“ kvantitativní a kvalitativní

Dne 30. 5. 2016 uložil Městský soud v Praze Josefu Skohoutilovi (nar. 1928), aby zaplatil Ministerstvu obrany 300,- Kč na nákladech soudního řízení, neboť soudci měli za to, že jeho „průtahová“ žaloba byla podána předčasně. (1) Ústavní soud však 16. 11. 2016 vyhlásil nález (2), jímž rozhodnutí Městského soudu v Praze zrušil, ačkoli běžně se ústavní soudci „bagatelními“ věcmi nezabývají. Proč k tomu došlo?

Soudce-zpravodaj doc. JUDr. Vojtěch Šimíček, Ph.D., uvedl, že v pěti jiných, časově i obsahově naprosto shodných kauzách (3) Městský soud v Praze uznal, že žaloba byla podána důvodně, nikoli předčasně. V nálezu Ústavního soudu se zdůrazňuje, že „rozdílná rozhodovací praxe soudů (či dokonce senátů stejného soudu, jako je tomu v daném případě) o totožných věcech [je] nežádoucí… Základním principem materiálního právního státu je … i předvídatelnost rozhodování státních orgánů, včetně (zejména) orgánů moci soudní… Princip předvídatelnosti rozhodování v podstatě znamená, že účastníci právních vztahů mohou legitimně očekávat, že státní orgány budou ve skutkově a právně srovnatelných případech rozhodovat – v celkovém vyznění – stejně.“


Číst dál

Na syna Martina Michala, Antonína Michala, nevlastního syna Heleny Vondráčkové, po letech konečně podaná obžaloba ve věci miliardového daňového podvodu

VSZ zaloba AM 151116Ve věci jsem podal trestní oznámení dne 19.1.2015, které jsem postupně doplňoval podle obdržených informací. Dne 13.2.2016 jsemMichal Antonin MM HV požádal vrchní státní zástupkyni JUDr. Lenku Bradáčovou o informace, v jakém stavu se řízení nalézá. Dne 15.11.2016 mi bylo VSZ v Praze sděleno, že obžaloba byla podaní dne 17.10.2016. Bude konečně spravedlnosti učiněno zadost? Projeví se i v této miliardové kauze neschopnost, resp. nevůle odpovědných orgánů a institucí, pokud se jedná o „velké penze“, či známé osoby, soudit podle práva? Zprávu už dříve oznámila ČTK, ale v rozporu se zvyklostmi neuvedla žádné konkrétní jméno. To není dobré znamení, ale časy se doufejme mění – i v české justici. Nechme se překvapit a držme bohyni justice IYSTITII palce. Ať konečně začne vládnout podle práva, bez rozdílu kdo co vlastní, kdo co je, kdo kde má „kamarády“, ochotných pomoci, samozřejmě za už „nekamarádské“ ceny. Jen za funkční, nezávislé justice a policie můžeme začít budovat stát, za který se nebudeme stydět a na který budou moci navázat naši potomci.


Číst dál

Terorista Martin Holkup odsouzen. Trestní oznámení občana odloženo, senátora uznáno?!

Holkup Martin a mediaMartin Holkup„Politikům vzkazuji, že jestli nás do tohodlenc toho dovedou (válečná účast ČR v NATO), tak první se bude střílet ve Strakově akademii (vláda) a v parlamentu. Ať si to uvědomí…“Při cvičném zatýkání uprchlíka ležícího v hlíně mu šlape na krk: „neser se s ním, to prostě musí bejt násilí. Normálně si ho takhle přišlápni, vůbec se s ním neser. Je to parchant…Prostě tohle je násilí, pořádně mu tam tu držku přimlaskni.“

Trest teroristovi je sice výsměchem spravedlnosti (8 měsíců s podmínkou na 2 roky), lepší než nic. Martin  Holku byl odsouzen dne 1.11.2016. Trestní oznámení jsem podal dne 27.11.2015 k rukám vrchní státní zástupkyně JUDr. Lenky Bradáčové. Útvar plk. Roberta Šlachty ÚOOZ ho uložil dne 10.3.2016. O 9 měsíců později shledal soud teroristu vinným na základě jiného trestního oznámení. Nemohlo obsahovat nic jiného, natož závažnějšího než mé trestní oznámení. Média o mém trestním oznámení samozřejmě mlčela, ačkoliv bylo prvním podaným. 

Dne 28.3.2016 jsem podat trestní oznámení na autora článku „Havlistické zrůdy se spikly proti Číně“ na OSZ Beroun. Dne 21.11.2016 mi přišla odpověď (1.46MB?!) do datové schránky PČR Beroun – založeno?! Škoda, že nejsem senátorem…

Dne 13.4.2016 jsem podal podnět KOBŘE na MF ve věci Paláce FÉNIX v Praze a 2 miliard korun. Podnět jsem doplnil dne 19.4.2016. Dne 16.11.2016 MSZ v Praze můj podnět uložilo. Dne 25.10.2016 moji stížnost ze dne 27.9.2016 na nekonání PČR JUDr. Michal Mazánek, ředitel NCPOZ, nevyhověl. Otázku, koho PČR ochraňuje a komu pomáhá, nechť si každý odpoví sám. Rovnost občanů s různým „měšcem“, má před zákonem zřejmě různě „rovnosti“… 

Otázkou je, proč si takovou neschopnou, resp. všehoschopnou policii dobrovolně platíme?!


Číst dál


... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing