Bulletin č.21/2016

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 26. duben 2024 5:50

Údajný kamarádský vztah JUDr. Václava Halbicha a JUDr. Pavla Rychetského?

Rychetsky PavelDostalo se mi informace, že se za doby totality měli údajně dobře znát současný předsedaAltner TK Manes 290116 Ústavního soudu JUDr. Pavel Rychetský a JUDr. Václav Halbich? Ten aktuálně žaluje JUDr. Zdeňka Altnera ve věci Lidového domu a finanční úhradu za poskytnuté právní služby. Na úterý 24.5.2016, od 9:00 hod. je k OS Praha 1 předvolán jako svědek prezident republiky Miloš Zeman. Můj dotaz předsedovi ÚS ČR a jeho odpověď naleznete níže.


Číst dál

Syrský fašistický režim podporovaný Zemanem a Putinem umučil ve věznicích přes 60.000 lidí. Historie lágrů nacismu se opakuje.

Deti a SyrieVe věznicích syrského režimu kvůli mučení zemřelo přinejmenším 60 tisíc lidíDeti Syrie II

Za posledních pět let zahynulo ve věznicích syrského režimu kvůli mučení a špatným podmínkám nejméně 60 tisíc lidí. Podle agentury AFP to v sobotu oznámila Syrská organizace pro lidská práva (SOHR), která situaci v zemi monitoruje z Británie. „Od března 2011 bylo vlivem mučení či špatného zacházení včetně nedostatku léků a jídla zabito nejméně 60 tisíc lidí,“ uvedla organizace s tím, že údaje pro své vyhodnocení získala od zdrojů uvnitř syrského režimu. Nejvíce lidí zemřelo ve věznici Sajdnájá, která leží asi 30 kilometrů severně od Damašku a který je jednou z největších v zemi. SOHR uvádí, že k této káznici zdokumentovala úmrtí 14 456 lidí včetně 110 dětí.


Číst dál

Je minulost členství v KSČ prezidenta Miloše Zemana nezjistitelná?

Zemanovi poradciDne 9.5.2016 jsem zaslal ZOI k rukám prezidenta Miloše Zemana ve věci jeho vstupu do KSČZeman Kim Putin v roce 1968. Cituji:

… Mohl byste mi sdělit, nebo poslat odkaz na Váš podrobný životopis, kde lze získat informaci o přesné době Vašeho vstupu do KSČ v roce 1968? Ve všech dostupných materiálů a biografii čtu jen "vstoupil během Pražského jara 1968". Údajně jste měl být odmítnut jako žadatel o členství v obnovené sociální demokracii v červenci 1968? Těžko bylo možné podávat přihlášku do jiné strany v době aktivního členství v jiné straně, tedy v KSČ. Proto je přesné datum Vašeho vstupu do KSČ - z pohledu Vašich pohnutek stát se členem KSČ - důležité. Občané mají právo znát podrobný životopis svého prezidenta, stejně jako Vy považujete jistě za samozřejmé jej zveřejnit. Pokud jsou požadované informace už někde zveřejněny, omlouvám se Vám a děkuji za jejich zaslání či odkazy na ně. …


Číst dál

Soudruzi z Klubu českého pohraničí zvou…

Klub ceskeho pohranici vedeniJihomoravská krajská rada Klubu českého pohraničí, z.s. P  O  Z V Á  N  K AKlub ceskeho pohranici tatici

NR KČP, z.s.  ve spolupráci s  Jm KR KČP a dalšími vlasteneckými sdruženími  v Brně svolává na sobotu dne 28. května 2016 protestní pochod na podporu výzvy vlasteneckých sdružení proti  rozvíjejícím se aktivitám  sudetských Němců v Brně.

Pochod se uskuteční  v sobotu dne 28. května 2016 od 10.00 hod. z prostoru před lékařskou fakultou na Komenského náměstí v Brně, směrem po ul. Husové, přes Šilingrovo  nám.,  na Dominikánské nám, před budovu  magistrátu města Brna. Zde se svými projevy vystoupí představitelé vlasteneckých sdružení a společně  předají protestní prohlášení  primátorovi města Brna. Žádáme účastníky, aby na demonstraci přivezli vlajky KČP, státní vlajky a podle možností vlastenecká protestní hesla.


Číst dál

Odpověď na lživý dopis paní ředitelky MUDr. Martiny Novotné, ředitelky odboru zdravotních služeb MZ

Fortyn

MUDr. Karel Fortýn, CSc.:„Budu se jednou dívat tam z toho chirurgického nebe na Tebe aMZ odpoved Novotna 180516 Tvé žáky, jak lidem pomáháte a jak brány krematorií zůstanou uzavřeny a z komínů se přestane kouřit.“

Paní ředitelko MUDr. Martino Novotná,

co jste mi napsala do dopisu Č.j. MZDR12456/2016-7/OZS, je absolutní lež a je s podivem, že si dovolíte tuto lež napsat, aniž vyvracíte argumenty, kterými jsem ve své studii, již ministerstvo má, dokázal, že vedení MZ ČR, poslušno přklazů ČCHS, VRMZ, a ČLK,  páchá zločiny proti lidskosti, když zakazuje devitalizaci nádorů. Nechává tak bez účinné pomoci umírat desetitisíce nic netušících pacientů, nehledě na jejich prosby, aby jim byla poskytnuta devitalizace.

A Vy mi píšete takové nesmysly, jaké si za onoho času nedovolili ani bolševici. S čím se dá srovnat takové hromadné nucení k umírání? Cožpak jsme v koncentráku? Váš předchůdce ve funkci, pan Dr. Jan Marounek, mi dopisem Č.j. MZDR38845/-2/OZS015 Napsal pravdu, kterou já dávno znám:


Číst dál

Proč se asi Think-tank Evropské hodnoty obává Šinágla a používá totalitní metody?!

Evropske hodnotyProf. Václav Bělohradský: „Národ se minul s politikou. Vždy někdo nahradil politikuSvobodova Tereza nějakým kýčem. Základním rysem české politiky je politický, morální kýč. Básničky místo války. Strach o málo.“

V úterý 24. května pořádáme tiskovou konferenci Petra Koláře k průjezdu amerického konvoje přes Českou republiku. Česko včetně mnoha evropských spojenců své výdaje na obranu politicky podceňuje. U této příležitosti vydáváme přehled spojeneckých aktivit v Evropě.

Vážený pane Šinágle,

vidím, že jste se zaregistroval na úterní tiskovou konferenci think-tanku Evropské hodnoty. Tato akce je však přístupná pouze novinářům, tudíž s Vaší účastí nemůžeme počítat.


Číst dál

Poděkování lékařky ministru Hermanovi

SD Holesovice 5 1945Vážený pane ministře,

děkuji Vám za návštěvu  Sudetoněmeckých dnů a za slova, která jste tam pronesl. Je ostudou naší země nejen to, coLN Somerova Karel IV 200516 se těsně po válce u nás odehrálo s německými civilisty, ale i to, že se po tzv. revoluci 1989 o tom nepsalo, neučilo ve školách. Stále je mnoho temných míst naší historie, o kterých sice historici ví, ale neodváží se je zveřejňovat a politici o nich mluvit, či se dokonce  za ně omlouvat a zařídit nápravu. Dokud se toto neudělá, dokud se nezveřejní vše špatné z naší historie, a dokud se nevrátí vše, co bylo mezi květnem 1945 a r. 1948 ukradeno (nejen až po 25.2.1948),  nemůžeme se nikdy  stát solidní zemí. Myslím tím např. i na mnohaleté  stresující  soudní pře potomků šlechty z českých zemí, kteří po staletí pečovali o své majetky, o své poddané, ve válkách bránili svoji zemi, podporovali umělce, kulturu a umění. Měli bychom jim vše vrátit, omluvit se a pozvat je zpět do naší země. Je to elita, která nám chybí.


Číst dál

POLSKO - zrušení okupačních pomníků

„Přece nemůžeme propagovat komunistické hodnoty, stejně jako nemáme ulice pojmenované po fašistech.“

Polsko přijalo zákon na dekomunizaci společnosti. Najdeme u nás odvahu? Nebo budeme dále kolaborovat! Příkladem jsou "Ruští motorkáři" - příslušníci SPECNAZ, agresoři, kteří se netají, že anektovali KRYM. Zločinci s vízy Schengen?! Kdo jim je vydal a vyhověl vůli Kremlu?! Budeme zase nečině přihlížet, jak se stáváme kolaborantskou, porobenou a podrobenou zemí?!

… Totalita se v Československu na rozdíl od Maďarska nezaváděla pod hlavněmi sovětských tanků a vůči jejímu nástupu nebyl zásadní odpor. „A tak to budu opakovat znova a znova: kdo za tenhle srab trvající už třetinu století může? Ti, kdo v roce 1946 v Československu hlasovali pro komunistickou partaj. Ti a nikdo jiný. Jakékoli vymlouvání a zamezová­ní téhle kruté jednoduché skutečnosti znamená úhybné myšlení, lhaní si do kapsy, lež lidí se zkorumpovanou mentalitou, kteří i po víc než tři­cetiletém válení v rudé žumpě si pořád budou hledat nějaké vytáčky, že, ono by to bylo bejvalo dopadlo blbě, i kdybysme.. ´Hovno! Vy a nikdo jiný jste jim pomohli k moci! Vy a nikdo jiný! Voliči kandidátky číslo 1 z roku 1946,“ shrnul o mnoho let později přerod společnosti ve svých denících básník a překladatel Jan Zábrana… (Ondřej Kundra: Putinovi agenti, str. 116). Co by asi dnes napsal Jan Zábrana ke 21 salvám na počest prezidenta komunistické Číny? Asi tolik, že za hovna se sklízejí jen hovna. Národ, který je nedokáže, nebo nechce uklidit v nich bude žít až do doby, kdy ho zadusí a zanikne. Odpadu se každý slušný člověk zbavuje, jinak zahyne, nebo se jím stane sám!


Číst dál

Bývalý náměstek ministra obrany Hrbata zadržen PČR – trestní oznámení na něho jsem 5x doplňoval…?!

Hrbata Topolanek

Aktualizováno 25.5.2016: Odpověď MSZ Praha ze dne 24.5.2016. Policejní prezidium dosud nereagovalo. J.Š.

„Politici ovládají skrze kmotry policii, ta zametá případy, teď je šance to zastavit.“ - „Policie byla ve vyšetřování příliš velkým pánem, z velkých případů se nevyšetřilo vůbec nic, to se zlomilo až ve chvíli, kdy žalobci dostali větší moc.“ říká Jaroslav Spurný, investigativní novinář týdeníky RESPEKT

Dne 17.5.2016 byl zadržen ing. Michael Hrbata, bývalý náměstek ministra obrany, člen ODS a bývalý poslanec za ODS. Trestní oznámení na něho jsem v roce 2011 doplňoval marně, nebyla politická vůle. Ve věci jsem dnes napsal policejnímu prezidentovi genmjr. Mgr. Bc. Tomáši Tuhému a vedoucímu MSZ v Praze JUDr. Martinu Erazímovi. Věřme, že tentokrát už bude SZ a PČR skutečně vyšetřovat a že začíná občany očekávané potrestání i těch skutečně velkých korupčníků, jejichž nenasytnost nezná hranic. Pouze transparentním vyšetřením a potrestáním viníků může SZ a PČR vyslat tolik veřejnosti očekávaný signál o své nezávislosti a důvěryhodnosti. Korupce má stále citelnější dopad na životy občanů a zemi. Je nejvyšší čas konat! Tato kauza by si zasluhovala mnohem větší mediální prostor, hlavně ve veřejnoprávních médiích. Dosavadní mlčení veřejnoprávních médií naznačuje, že jde o hodně. Kauza Hrbata může spustit lavinu. Jsou ještě korupčníci u PČR, SZ a justice natolik společně silní, aby se ubránili, nebo konečně dojde i na ně?! Držme palce všem poctivým policistům, státním zástupcům a soudcům!


Číst dál

První zástupce vlády ČR navštívil Sudetoněmecký den v Německu

SD Holesovice 5 1945V neděli jsem navštívil krajanský den sudetských Němců v Norimberku. Jeho letošní motto:SD ztraty po vyhnani „Dialog zavazuje.“ Po mnoha letech jednostranné snahy o dialog se i česká strana postupně přidává. Ke skutečnému dialogu je ještě hodně daleko. Jistě bylo pozitivní vystoupení ministra kultury Daniela Hermana. Byť v jeho projevu nic nového nezaznělo. Měl a mohl ubrat na svých životních zkušenostech. ZDE si můžete poslechnout celý projev v němčině (asistent ministra mi slíbil zaslat český překlad. Po obdržení bude přidán k tomuto článku). Nezmínil se o Benešových dekretech ani o změně stanov krajanského sdružení na rozdíl od svého vystoupení následný den na ČT 24. Nabízím svůj pohled a dva rozhovory ministra Hermana natočené v Norimberku – s českými médii a s 85-letou paní Editou Koslerovou ze Sedlnic u Nového Jičína.


Číst dál

Náš spolek bude žalovat Kancelář Senátu

SDL CR logoDůvodem je nehorázný projev předsedy Senátu Milana Štěcha v Terezíně. Samozřejmě v případě, že se nám Česká republika neomluví na základě naší výzvy dobrovolně.

http://paragraphos.pecina.cz/2016/05/nas-spolek-bude-zalovat-kancelar-senatu.html

* * *

Omluva s podmínkou

Den hanby

Adam Drda: Uprchlíci, minulost, předseda Vodička a ruská cesta českého svazu bojovníků


Číst dál

Den hanby

SD Holesovice 5 1945Před 70 lety, dne 8. května 1946, Československo amnestovalo válečné zločiny proti Němcům.

Existují výročí, které se neslaví. Nikdo o nich veřejně nemluví. Jako kdyby se nic nestalo. Nepotrestané trestné činy. Oběti, které údajně nikdy neexistovaly. Nepotrestané vraždy, plenění, znásilňování, pálení, zabíjení dětí. Společnost, která chce, aby tyto masové zločiny zůstaly zapomenuty, nenalezne klidu. Dokud se nenajde někdo kdo hlasitě řekne alespoň jednu větu: "Je mi to líto." Den 8.květen je jeden takový den, kdy žádné výročí neslavíme. Před 70 lety, dne 8. května 1946, přijalo Prozatímní Národní shromáždění ČSR zákon č. 115/1946 "o zákonnosti úkonů souvisejících s bojem za znovuzískání svobody Čechů a Slováků".


Číst dál

Adam Drda: Uprchlíci, minulost, předseda Vodička a ruská cesta českého svazu bojovníků

CSBS logoČeský svaz bojovníků za svobodu je už dávno nesnášenlivá instituce, šířící šovinismus a přichylující se k tomu nejhoršímu v české politice.

Část Rudé armády si počínala na území Československa jako v kolonii, v níž neplatí právo, nýbrž libovůle dobyvatelů - Místo úžasu nad počtem padlých vojáků Rudé armády je namístě vyjádřit spíš lítost, že obětí bylo tolik, a pochybnost, zda jich tolik opravdu být muselo - Koncem války bylo osvobození propleteno s počátky radikálního komunismu - Divoký odsun, tedy vyhánění Němců, mohlo Československo uskutečňovat jen díky přítomnosti sovětské armády a vůbec sovětské podpoře.

Předseda Českého svazu bojovníků za svobodu (ČSBS) Jaroslav Vodička vyvolal jisté pozdvižení a sympatickou odmítavou spontánní reakci rabína Karola Sidona, když na nedělním terezínském pietním shromáždění pronášel paušalizující xenofobní hovadiny o uprchlících. 


Číst dál

Omluva s podmínkou

SDL CR logoO week-endu vystoupil Daniel Herman, lidovecký ministr kultury, na sněmu sudetských Němců pořádaném Sudetoněmeckým krajanským sdružením v Norimberku s projevem, který vzbudil určitý rozruch, neboť byl pronesen členem české vlády a obsahoval omluvu za poválečné vyhnání. Zde je zvukový záznam v MP3, zde oficiální český překlad, zde ostatní projevy.

Přednést takovou řeč je projevem odvahy a nezávislosti v Sobotko-Babišově vládě a lidovcům za to patří uznání; Herman si za své gesto jistě vyslechne své od českých nacionalistů zprava i zleva. Obsah projevu je arci chvályhodný o poznání méně.

Jedná se totiž o omluvu podmíněnou, a cynik ve mně napovídá silnější formulaci, o omluvu za odměnu: odměnu za to, že se německá organisace vzdala svých majetkových nároků a práva na vlast. To neopomněla připomenout Česká televise, která o projevu referovala přímo s tím, že Němci se svých nároků vzdali až vloni. Kdyby se jich vzdali dřív, ničemové, mohli o to dřív dostat i omluvu.


Číst dál

Dopustíme likvidaci údolí Berounky u Křivoklátu výstavbou přehrady???

http://www.petice24.com/zachrame_udoli_berounky - Každý normální člověk podepíše tuto petici. Komunistických "jistot" jsme si užili dost. Je na čase začít se řídit zdravým rozumem a přírodou. Půjdeme-li ji "po krku", ukáže nám svoji skutečnou sílu, moc a moudrost. J.Š. 17.5.2016

Ahoj chlapci a děvčata, tak zase další útok betonářské lobby... Honza Špringl … Kamarádi, možná se to k vám ještě nedostalo, ale Povodí Vltavy se chystá zničit krásné údolí Berounky mezi Roztokami a Liblínem stavbou přehrady z důvodu údajné ochrany před povodněmi... Tento obludný projekt by znamenal nejen konec vodáctví na Staré řece, ale i zničení nádherného kraje Oty Pavla, o ochraně Berouna před povodněmi, hlavně těmi stoletými bych si dovolil dost pochybovat...


Číst dál

V Rusku budou možná prověřovat plodnost ženichů a nevěst

Rusko a vodkaBudou snad neplodní či jinak postižení Rusové a Rusky sterilizováni, posláni na Sibiř? Co na to čeští přátelé Ruska? Co je to za zemi, která má tolik přírodního bohatství a ze kterého po generace profituje menšina, zatímco většina žije v bídě, zvláště na venkově. Účastníci konference by si měli raději odpovědět na otázku: „Proč asi ruský člověk tolik pije?“

Moskva - Budoucí novomanželé by v Rusku měli být prověřováni na schopnost plodit potomstvo. Doporučili to účastníci konference, kterou v Moskvě zorganizovala dolní sněmovna ruského parlamentu. Zejména mužská populace by měla podle zprávy agentury Interfax absolvovat kontrolu "reprodukčního zdraví". Z návrhu není jasné, co by čekalo vdavekchtivé Rusy, pokud testem neprojdou.

Účastníci konference poukázali na alarmující zdravotní stav ruských mužů, který souvisí zejména s epidemicky rozšířeným alkoholismem. Nemoci spjaté s nadměrným holdováním alkoholu každý rok připraví v Rusku o život půl milionu lidí. Vodka a alkoholismus je tak hlavní příčinou úmrtí obyvatel Ruska. Nikde na světě zároveň neexistuje takový rozdíl mezi úmrtností mužů a žen jako právě v Rusku.


Číst dál

Rath, Kitsch, Navara, aneb lekce z práva a nepráva

Yustitia… Tedy, pokud Ústavní soud, jak je jeho zvykem, nevydá k nálezu dodatečné sdělení, v němž užaslé odborné veřejnosti intimuje, že to myslel úplně jinak a nic se nemění, jedeme dál, močálem černým kolem bílých skal. … Proto i já soudím, že podpora Bradáčové, Šlachty a Ištvana je pro svobodu a skutečné právo škodlivou propagací samotné antithese právního státu; snad ještě není pozdě tuto revoluci zastavit, bude to arci nesnadné, protože těžce budované základy právního státu se v této zemi drolí rychleji, než si stačíme uvědomovat. … Navarovo poslední, odhadem již šesté procesní stanovisko čítá i s přílohami 70 stran a Robert Cholenský mne v řízení odmítá dál zastupovat, což se nedivím: oskenovat tolik listů textu je úmorné, a být nucen je i přečíst mám i já za naplnění skutkové podstaty týrání právního zástupce. …


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing