Bulletin č. 20/2016

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 29. březen 2024 12:24

Před 700 lety se narodil Karel IV., český král a císař Svaté říše římské

Karel IV inspiraceByl jedenáctým českým králem a prvním českým králem, který se stal také císařem JaE 16 kostel 140516Svaté říše římské. Jeho radami a osobním příkladem bychom se měli řídit i dnes:

- Nezáviďte jeden druhému, ale mějte raději lásku mezi sebou, neboť závist plodí zášť.

- Nedopřávejte u sebe místa hněvu, ale mírnosti; neboť mírnost vítězí nad hněvem a trpělivost nad špatností.

- Kdo nenávidí, není milován a ve své zlobě zahyne.


Číst dál

Tajemství civilizačních chorob - MUDr. Karel Erben (EVOLUTION 2015)

Přednáška MUDr. Karla Erbena o významu HOMOCYSTEINU pro zdraví člověka a o jeho uplatnění při vzniku civilizačních chorob. Civilizační choroby vznikají z nedostatku důležitých mikronutrientů ve stravě. V současné době se bilancuje, že za posledních 50 let ubylo v zelenině a dalších plodinách asi 80 % z jejich původního obsahu vitaminů a minerálů.

Homocystein se považuje za nejlepší předpovědní faktor, který člověku napoví, zda mu bude dopřáno těšit se ve zdraví vysokému věku, nebo naopak, má-li zemřít předčasně a navíc trápen civilizačními chorobami. Nabízí se prodloužení života o 10 až 15 roků a navíc v dobrém zdravotním stavu! Jak na videu správně MUDr. Karel Erben cituje jednoho vyléčeného pacienta: „Šiřte tyto informace. To by bylo, abychom jim to nenatřeli!“


Číst dál

Velikost člověka ukáže až kritická situace – i jeho malost!

… Víte, když se podívám, jak jste napsal ať se NÁM daří, tak jsem si o tomto víkendu uvědomila, že máme opravdu štěstí a že se vážně daří. V sobotu jsme dělali s bratrovým přítelem na zahradě, stavíme tam klukům něco jako malý srub a najednou jsme zjistili, že u souseda hoří. Skočili jsme přes plot a ve třech dospělých lidech, ještě s jeho dvěmi asi desetiletými vnučkami jsme hasili, co to šlo. Vodou z bazénu, zahradní hadicí, kýblama, přičemž holky napouštěly kýble vodou a my tři běhali. Měl krátkou hadici, takže voda nedostříkla na místo, kam jsme potřebovali, takže jsem vší silou držela dvě hadice u sebe, i když to spojení nebylo dokonalé, tak to stříkalo. Tedy až poté, co ty dvě úžasné malé holky předvedly odvahu, kterou stěží lze někdy najít u dospělého člověka.


Číst dál

Kolaborant Hašek a noční vlci - brilantní shrnutí Martina Veselovského!

VlkodlaciČTK 17.5.2016: V Rusku budou možná prověřovat plodnost ženichů a nevěst

Účastníci konference poukázali na alarmující zdravotní stav ruských mužů, který souvisí zejména s epidemicky rozšířeným alkoholismem. Nemoci spjaté s nadměrným holdováním alkoholu každý rok připraví v Rusku o život půl milionu lidí. Vodka a alkoholismus je tak hlavní příčinou úmrtí obyvatel Ruska. Nikde na světě zároveň neexistuje takový rozdíl mezi úmrtností mužů a žen jako právě v Rusku. Novomanželé by podle ruských expertů měli před svatbou obdržet na základě zdravotní prohlídky "manželský certifikát" a "průkaz reprodukčního zdraví". Anomálně vysoká úmrtnost mužské populace v práceschopném věku vyvolává v zemi podstatné reprodukční ztráty.

* * *

!!! DOPORUČUJI !!! A takových profesionálů se zbavuje veřejnoprávní ČT! Vysílá tím jasný signál, že neslouží veřejnosti, ale je služkou politiků, kteří slouží Kremlu! Platí si snad občané veřejnoprávní ČT, aby sloužila zájmům Ruska a umožňovala návrat totality?! Budeme donekonečna připomínat 70 let staré zločiny nacismu, o zločinech komunismu mlčet a koledovat si o návrat novodobé totality se starými, osvědčenými praktikami?! Dívejte se na toto video opakovaně, pouštějte ho mladě generaci a šiřte všemi možnými způsoby a prostředky!

 

Jan Šinágl, 14.5.2016



Evropská unie musí zastavit oslavování komunistických zločinců!

Tisková zpráva Platformy evropské paměti a svědomí 13.5.2016

Vážená paní, vážený pane,

 

V příloze naleznete dnešní Tiskovou zpráva Platformy evropské paměti a svědomí na skandální odhalení pomníku komunistickým zločincům ve Slovinsku.


Číst dál

Číňané byli velmi hrubí, stěžovala si Alžběta II.

Zemanem uctívaná komunistická Čína vraždí desítky tisíc disidentů pro obchod s lidskými orgány. Svázaným lidem odebírají zaživa ledviny, srdce, oči, které pak nosí lidé v Evropě

CLR 14 Nerudova PCR 290316Českým obhájcům sbližování s Čínou se rozpadá jejich klasický argument o skvělýchCLR 13 Nerudova PCR 290316 vztazích Číny a Velké Británie. Britská velvyslankyně v Pekingu a britská královna začínají sblížení litovat. Zdá se, že až moc podlehly kouzlu čínských miliard a investic za něž si Čína koupila mlčení o probíhající genocidě a porušování lidských práv v Číně. Královna Alžběta II. v úterý prohlásila, že čínští diplomaté se chovali neurvale k britské velvyslankyni v Pekingu. Čínská strana se k výroku dosud nevyjádřila.


Číst dál

Chodíme se džbánem pro vodu i když už je bez ucha - Češi znají svůj vykřičník, ale to je vše!

Kobzar„ZHOVADILOST VŠEOBECNÁ POVSTANE BYŤ BY KOMUNISTÉ I JEN JEDINÉ GENERACI Lenin dementPANOVATI MĚLI.“ František PALACKÝ L.P. 1857 (Napsal už šedesátiletý F. Palacký po sepsání Komunistického manifestu Karlem Marxem v r.1847) - „Slyším-li slovo demokracie, vlezu do tanku a jedu.“ Leonid BREŽNĚV. TIMES 26.8.1968 (vybral. K.Mrzílek) - Slepí kobzaři, nepřátelská třída - Jakeš v Trutnově: Jak poslat tradiční festival do háje (letošní ročník Open Air Festivalu je věnován 80.výročí narození Václava Havla!) - Poslední známé foto Vladimíra Uljanova vulgo Lenina stiženého terminálním stadiem syfilitického rozkladu osobnosti.

… V prosinci 1930 pozvali bolše­vici slepé pěvce ze všech koutů Ukrajiny do Charkova na kongres kobzarů. Hudci byli pohoš­těni, pěli své písně. Pak byl sál obklíčen po zuby ozbrojenými muži v civilu. Slepce i s jejich do­provody (což byli jejich žáci, ří­kalo se jim „perebenďa“) nahnali do aut s plachtou a vezli je noč­ním Charkovem na nádraží. Tam je zamkli do dobytčáků, odvezli do lesostepi u Studené Hory. Tady je do posledního muže postřílel zvláštní oddíl NKVD. Těla posypali vápnem a naházeli do vykopaných jam. … Hrůza. Obyčejná bolševicko-mongolská svoloč. Podobně Džugašvili nechal po Sibiři sbírat popy, šamany, a náčelníky. Šamany. o kterých se vědělo, že někteří ovládají levitaci, nechal nakládat do letadel a za letu vyhazovat. Ať si letí, když to umí. Zničili tak tradici používat duchovní sílu, podobně jako čínští komunisté v Tibetu …


Číst dál

Justiční „Silvestr“ u MS Praha, veřejnost žasla, bohyně IUSTITIA plakala hanbou…

MSP AMM TV PRIMA prg 110516Martin Michal a jeho žena zpěvačka Helena Vondráčková žalují FTV PRIMA s.r.o. Nesmyslné MSP AMM TV PRIMA Gavlasova 110516až hloupé žaloby na kdeco a kdekoho se staly viditelně náplní jejich životů, který se od normálního vzdaluje stále více…

Jednání 11.5.2016 u MS Praha ve Slezské jsem byl osamoceně přítomen za veřejnost a média, vyjma zřejmě asistenta soudkyně? Nabízím zvukové záznamy - kdo si neposlechne, neuvěří! První, třináctiminutový, zachycuje mé „rušení“ pozdním příchodem. Druhý, devadesátiminutový, rozhodně stojí za poslech a vyčkat „perel“, které během jeho poslechu „zazáří“ – ať už z úst Mgr. Jany Gavlasové (matky nemanželského dítěte Martina Michala) či samosoudkyně JUDr. Jaroslavy Lobotkové. Setkání s následky totality stále dokáže šokovat i otrlé… Následuje pár postřehů a faktů.


Číst dál

A opět Novák aneb Vůně peněz (a bensinu)

YustitiaMiloslav Ransdorf posmrtně rehabilitován

Jsou themata, o nichž se mi psát na svůj blog nechce prostě z důvodu jejich nekonečné trapnosti. Jedním z nich je kausa Alexandra Nováka, jejíž velmi pravděpodobný skutkový základ je prostý: Novák – byť nikoli sociální demokrat, nýbrž člen ODS – kudy chodil, tudy krad', a protože se o nakradené dokázal rozdělit jak se soudcem, tak s chomutovskými státními zástupci, ač usvědčen z přijetí úplatku ve výši cca pěti rathů (rath, zkratka Rth, je, jak jistě víte, jednotka korupce), málem vyvázl s podmínkou. Nakonec do vězení šel, ale v něm si dokázal díky svým penězům zařídit celkem fešácký kriminál [pokud jste viděli film Gangster Ka (2015), víte, že to není nikterak nákladné, postačí k tomu pár obhájcem propašovaných kartonů cigaret]. A problémem nebylo, po určitých úvodních perturbacích, způsobených patrně jen podceněným managementem korupce (tomu dala, tomu dala, ale na toho zapomněla, a tu máš rozhodnutí krajského soudu!), zařídit, že Novák byl na přímluvu motorkářského gangu přibližně po polovině trestu podmíněně propuštěn.


Číst dál

Dvakrát tunel OKD a vláda za blbce. My ostatně taky.

OKDDění kolem OKD už od roku 1998  mluví jasnou řečí. Vláda leze do zadku podvodným Sobotka makampodnikatelům a nedávalo by to smysl, kdyby někteří politici z toho neměli tučný příjem.

V r. 1998 naše!! vláda odňala našemu!! státu většinový podíl na majetku OK a převedla na Karbon invest. Zjistí se ještě za jakou cenu? Opravdu divoká privatizace. Hledali rychlené finančníky, ne podnikatele.

V roce 2004 se naši!! vládní zástupci dohodli s podnikateli Koláčkem a Otavou, kteří už měli ve většinovém vlastnictví OKD, že jim předají zbývající skoro polovinu OKD za 4 miliardy a k tomu 43.000 bytů (v hodnotě přes 20 miliard) za 1,28 miliardy. Ve vzduchu zůstalo viset nezaplacených našich!! 34 miliard. Komu spadly do klína? Těm kupujícím, samozřejmě! Jaký pustili chlup? Za kkolik to nechali Bakalovi, není rozhodující. Patřilo to našemu!! státu a ministr financí to tak nechal. A ten ministr financí, politik z povolání  asi ne příliš majetný, je dnes naším!!, čtěte občané! Naším předsedou vlády a bude přeochotně  zachraňovat 13 tisíc horníků před bídou, na níž se svým způsobem podepsal.


Číst dál

Zda bude ve věznici v Uherském hradišti vybudován památník zločinů komunismu ukáže, kdo v naší zemi skutečně vládne?!

Andrej Babiš: „Celý objekt by se měl převést na ministerstvo kultury a zachovat jako památník na komunistickáUHV mucenazvěrstva, nedovedu si představit, že by z toho bylo něco jiného."… "Dělat na takovém místě soud je hloupost." .. "Asi UHV popravenijsem byl prospěchář, protože byla určitá výhoda být členem komunistické strany. Celkem v ní ale bylo 1,7 milionu lidí, což ale neznamená, že jsme podporovali komunismus. Jsem přesvědčený, že mladí lidé by si měli připomínat, jaká zvěrstva tady komunismus dělal, zejména do roku 1968."

Zaplatit Památník by měli samozřejmě komunisté. Majetku si nakradli dost. Bylo by to i gestem pokání, pokory a důkazem upřímnosti jejich omluv. Jistě nezaplatí, dokáží tak své pokrytectví a potvrdí trvající věrnost zločinné ideologii. Jediný Babiš se veřejně vyjadřuje? Proč mlčí jinak vždy hovorný předseda ODS Fiala, předseda TOP 09 Kalousek, předseda KDÚ-ČSL Bělobrádek a další představitelé pravice v Parlamentu?!


Číst dál

Zaručuje investování souhlas se stavbou?

Bachl vizualizace 2016Za dálnicí mezi silnicemi na Hořovice a Tlustici ze Žebráku brzy vyroste obří logistické centrum. Město stavbu schvaluje, protože firma do výstavby investuje nemalé finančních prostředky. Řada negativních dopadů na krajinu a životní prostředí dle názoru starosty města Mgr. Daniela Havlíka přínos výstavby nepřevýší.

Negativních dopadů na občany města Žebráku a Tlustice bude hned několik:

1) Tato stavba si vyžádá kácením aleje topolů podél drobného vodního toku IDVT 10256686. Kácení této vzrostlé zeleně podél koryta toku bude závažným zásahem do dochovaného krajinného rázu. Závažným způsobem bude dotčen krajinný ráz v pohledové ose od silnice II/117 Žebrák – Hořovice. Stavebník již kácí bez platného povolení, jako se kácelo okolo Stroupinského potoka.


Číst dál

Norské fondy a český kobylinec!

LN PK Norsko v CR nechceme 070516Ronald Reagan: „Vládní politika vůči hospodářství se dá shrnout následovně. Pokud se to hýbá, zdaňme to. Pokud se to stále hýbá, regulujme to. Pokud se to už nehýbá, dotujme to.“

Sobotní LN ze dne 7.5.2016 daly ještě normálním občanům pěkně „zabrat“ – zaplať Pán Bůh za ně! Článek Petra Kamberského Norsko v ČR nechceme by se měl každý občan ČR naučit zpaměti a nezapomenout! Podle europoslance Tomáše Zdechovského se Norové starají špatně o české děti v Norsku a české památky v České republice. Hlouposti europoslance Tomáše Zdechovského z KDÚ-ČSL zdatně sekunduje poslankyně za TOP 09 Jitka Chalánková, která se ještě pyšní titulem MUDr.?! Její potenciální pacienti jistě vítají, že se věnuje politice, kde pokračuje jako odstrašující případ, nevědomosti, nekultivovanosti a ideologické primitivnosti komunistického myšlení. Doufejme, že jde u obou jen o nebetyčnou hloupost a nevzdělanost, potom jim za varování poděkujme. Pokud ne, tak by občané měli brzy vyrazit na barikády, nechtějí-li, aby opět naši zemi ovládla hloupost, nevzdělanost a primitivnost! Jinak se i u nás objeví ruský KOBILINEC!


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing