Buletin č. 40/2013

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
úterý 23. duben 2024 15:32

Prezident Zeman opět „baví“ celý svět na náš účet

Zeman a KlausZástupce šéfredaktora LN Jan Dražan kádruje Jana Šinágla – neuvěřitelné!

Návrh českého prezidenta přesunout českou ambasádu z Tel Avivu do Jeruzaléma narušuje mírový proces mezi Izraelem a Palestinou a ničí vynaložené úsilí o dosažení dohody - Zeman se bude pohybovat Jeruzalémem na elektrickém vozíku (jako Švejk, jak symbolické) …

Miloš Zeman: "Já jsem jmenoval vládu, o níž mohu s jistotou prohlásit, že kdyby byla delší dobu ve funkci, tak by mohla tuto myšlenku podpořit. Protože budou předčasné volby, tak si počkám, jaká bude vláda nová, a pokusím se budoucího premiéra a ministra zahraničí přesvědčit, aby o této myšlence uvažovali.“ … „Svým neodolatelným osobním kouzlem se pokusím budoucího premiéra a budoucího ministra zahraničí přesvědčit, aby uvažovali o této myšlence.“


Číst dál

Vynálezce uvěznili, rozkopali mu varlata a zpřelámali prsty kvůli tomu, že byl sudetským Němcem

Linka AdolfAž bude president České republiky schopen vyznamenat ke 28.říjnu nejen „Jiřiny Bohdalové“, ale i takovéto velikány lidskosti a lidství, bude naše země už mnohem dále. Teprve potom přestane být považována za malou a brána vyspělým světem vážně. Zatím předvádíme světu velmi pokleslé představení s ještě pokleslejšími principály, které už nikdo soudný, rozumný a slušný, nebere vážně, kromě jich samotných.

Vynálezce Adolf Linka slavil v Trutnově v květnu 1945 konec 2. světové války jako všichni ostatní. Radost ho přešla ve chvíli, kdy k němu domů vtrhly Revoluční gardy, mladí kluci z okolních vesnic ozbrojení puškami a pistolemi. Vyrabovali jeho dům, ponižovali jeho staré rodiče. Za kopanců a fackování ho odtáhli do koncentračního tábora. Otrocky pracoval na statku českého sedláka, později v kamenolomu a nakonec ho zatkla StB. Ve vyšetřovně mu estébáci rozkopali varlata, u soudu dostal šest let vězení za údajnou sabotáž ve výzkumném ústavu. V kriminále si na něj počíhalo komando složené z „vlasteneckých“ politických vězňů, kteří mu zpřelámali prsty. Kvůli svému německému původu přišel o všechno: svobodu, rodinu i majetek. - Alice na rande nedorazila. Byla zasnoubená se starším ředitelem jakéhosi pražského podniku, navíc jí rodiče zakázali se s Linkou, bývalým vězněm, sejít. Alice se ale rodičům vzepřela a snoubence odmítla. Nakonec se s Adolfem Linkou potkali. Po čase se vzali. Děti mít kvůli Linkově zranění ve vyšetřovně nemohli. … V roce 1965 jim úřady povolily vystěhovat se, odjeli žít do Německa. V roce 1995 Alice zemřela na rakovinu. Adolf Linka se letos odstěhoval zpátky do České republiky. Říká, že přes všechno, co tu prožil, je doma.  


Číst dál

Přelet nad vrchlabským hnízdem

Dryml VladimirPolicie vyšetřuje, proč v nemocnici senátora Drymla umírají lidé – Během první probdělé noci jí ale v hlavě zněla jeho slova: „Heno, vymývají mi tu mozek. Pamatuješ, jak jsme se dívali na film Přelet nad kukaččím hnízdem? To je stejný případ." - A je vrchlabská nemocnice kvalitní? „Nevím," odpovídá radní pro zdravotnictví Jana Třešňáková (ČSSD). „Mám si tam snad jít lehnout a péči vyzkoušet?" - „Nechci, aby lidé takhle umírali v té nemocnici. Dala jsem tam téměř zdravého člověka, po několika dnech to měl v hlavě vylízané a nakonec umřel. To tak nenechám." - Jeden zabil dítě, jež se z těla matky snažil vyprostit kleštěmi. Druhý byl u porodu, při kterém za zatím nevyjasněných okolností zemřelo dítě ještě v matčině těle. Řada schopných lékařů z nemocnice odešla, hned když ji koupil soukromník a razantně snížil platy, další vyhnal ředitel Dryml svým neurvalým chováním. Například oblíbenou lékařku z porodnice vyhodil kvůli údajnému porušení pracovní kázně. Chtěla totiž jet na odborný seminář, Dryml jí odmítl dát dovolenou a když přesto odjela, v nemocnici skončila. - Jeho syn tu byl kdysi na civilní službě a Dryml mu hrozil vojenským soudem. Proto, že nerespektoval jeho příkaz, že pacienty má po chodbách vozit bez přikrývky, aby se šetřilo prádlem.

Ten obraz, jak říká, bude mít před očima do konce života. Sama byla na vážné operaci, a když po jedenácti dnech mohla konečně přijít za manželem do vrchlabské nemocnice, zděsila se: „Ležel na posteli nahý, přikrytý nějakým hadrem. Oči měl jak pětikoruny, koukal někam v dál, nepoznával mě. Kýval hlavou jak sova. Byl totálně mimo. Museli ho něčím zdrogovat," říká Henryka Jandourek. Za dalších šest dní její muž Jiří, který šel do nemocnice víceméně zdravý, zemřel. Henryka Jandourek se obrátila na policii, aby okolnosti jeho smrti objasnila. Není jediná. Policie řeší celkem šest případů pacientů vrchlabské nemocnice, čtyři skončily smrtí.


Číst dál

Hnutí ANO 2011 dobylo i Hořovice, TOP 09 přítomné spíše pobavilo, včetně Miroslava Kalouska

ANO Horovice rodina 2 051013Na shledanou zítra 8 .září na Tylově náměstí v Praze od 8:30 hod do 19:00 hod.! Od 18:00 bude Andrej Babiš nabízet kobližky, tak si pospěšte ať se na vás také dostane, bude jich čerstvě napečeno „jen“ 1000:-)

Bez mála sedm hodin jsem pomáhal Hnutí ANO 2011 s propagací mezi tisíci návštěvníky tradičního „Cibuláku“ANO Horovice muzika 5 051013 v Hořovicích v sobotu 5.září. Vedl jsem stovky rozhovorů, až na tři zřejmé komunisty, většina ještě nevěděla, koho bude volit. Mé argumentaci dali za pravdu – proč volit stále stejné a jistě stejné a nedat šanci novým, kteří na rozdíl od těch dosavadních už něco v životě dokázali. Vůle po změně byla všudypřítomná. TOP 09 postavila na rohu náměstí velký sloup TOP 09, to bylo asi vše, co bylo z této strany viditelné – stál tam osamocen, bez zájmu, jako skutečný „kůl v plotě“. Lidé mi neustále s neskrývavým pobavením hlásili: „Je tu Kalousek, tamhle byl Kalousek, támhle jde Kalousek“, apod. Zvláštní, přes všechnu snahu jsem ho nezastihl a neviděl…?!


Číst dál

Pomník, Volby, Hitlerovy projevy a další neuvěřitelný, utajený soudní skandál v kauze RWU!

Sudetsti NemciO fakticitě vyhnání Čechů z pohraničí svědčí ostatně i zjištění, že na konci Protektorátu žilo v Sudetech více Čechů než před Mnichovem - Pravice, marginalisovaná a bez vlivu, bude mít nejméně jedno celé volební období, aby přemýšlela, kde udělala chybu - Odborná vyjádření k Hitlerovým projevům - Další dvě obviněné členky RWU se doznaly…

Tak prý budeme mít pomník. V Plzni, připomínající čtvrt milionu lidí, kteří byli po Mnichovu vyhnáni ze Sudet do vnitrozemí. Nu dobrá, pomníků není nikdy dost, a vzhledem k poměrně vysokému tempu jejich strhávání a umisťování ve zvláštních, náhradních lokacích, jež zovou lapidária a představují materialisovanou formu komunisty tak vděčně traktovaného smetiště dějin, je pro zachování konstantní, kulturně relevantní míry zapomníkovanosti území státu potřebí vztyčovat pomníky nové a nové. Potud tedy se záměrem souhlasím.


Číst dál

MATTONI UŽ NENÍ ....

Zeman a KlausHrůza a děs to nedokázali ani bolševici za 41 let, co oni za 22 let - a znovu kandidují, místo aby byli pozavíráni! - Policie odložila trestní oznámení na bývalé vedení ERÚ - Němcová se opřela do Babiše, ANO přirovnala k VV - Výuka cvičnou volbou: Debakl ODS a vítězní piráti - Majetkové přiznání dosud nepodala dvacítka exposlanců - Václav Klaus a vystoupení z EU: Raději Caesarem ve vesnici než druhým v Římě? VTIP PRAVDY O POLISTOPADOVÝCH „POLITICÍCH“ a stranách!
Dovoluji si Vám přeposlat jeden dokument s neuvěřitelnou přílohou... Autor s šířením souhlasí a v dopise píše: "Já nemohu Mattonku ani vidět, natož pít. Mimochodem italská firma, která značku dnes vlastní, nemá s Mattonim nic společného. Než stáčírnu v Kyselce koupila, byla to zcela neznámá firmička na limonádu. Dnes vlastní i Poděbradku a Dobrou vodu. To, co dnes vyváží jako minerálku Mattoni, už s původní Mattonkou nemá moc co do činění. Rabují tak zběsile, že těží z mnoha vrtů, kterými prošpikovali okolí Kyselky (lidem v Kyselce se ztrácí ze studní voda, což generace nepamatují), z těch vrtů to pak stáčejí do obrovské nádrže a rvou do toho kysličník uhličitý. Takže něco, jako si doma vyrobíte pomocí bombiček na sifon. A někteří hlupáci si tuhle kyselku dávají v pětihvězdičkových hotelech za 50 Kč za 2,5 dcl! Původní Ottův pramen vyvěrá na rumišti, jak je vidět na fotografiích. To jen tak... na okraj..."


Číst dál

Český národ přísahá věrnost Třetí říši - manifestace na Václavském náměstí v Praze

Mítink proti bolševismu pořádaný v sále Lucerny v Praze - Protibolševický mítink české mládeže v Praze - Protibolševický mítink 20.000 českých dělníků a zemědělců

Téměř 200.000 lidí se zúčastnilo manifestace, organizované 3. července 1942, v níž český národ vyjádřil svou podporu zákonné vládě a Říši.


Číst dál

Hnutí ANO 2011 dobývá už i Prahu - primitivní provokace nabývají na množství a intensitě

ANO SD 3 031013Úspěšný čtvrteční mítink u Anděla na Smíchově - Tisková konference ve Slovanském domě -ANO SD 5 031013 Skvělý večer v přeplněném Slovanském domě – Vyvedení Víta Jedličky, „analytika“ Colosseum a preferovaného „experta“ ČT pro hodnocení světové ekonomiky…?!

Mítink Hnutí ANO 2011 u Anděla natáčela TV PRIMA, tak snad bylo něco vysíláno? Nestihl jsem začátek projevu Andreje Babiše, ale i tak stojí jeho dokončení za poslech. Nádherným zážitkem pro přítomné byl muž křičící z jedoucí tramvaje „Estébák Babiš!“, kdy mu bylo Babišem odpovězeno s nepopsatelným šarmem, nadhledem a úsměvem klidným „Nazdar“, zamáváním na cestu k velkému pobavení přítomné veřejnosti.


Číst dál

Kampaň podle Zemana a čestný univerzální šéfredaktor Šafr

Zeman a Klaus"Na to je třeba mít velkou dávku arogance, aby nám pan profesor po 21 letech negativního Kryl Kareldopadu na naši společnost povídal, jak to máme dělat. Zůstanou za ním jen velké řeči a pár knížek. Je mi ho skutečně líto." (Andrej Babiš o Václavu Klausovi - ČTK) - - Daňové šílenství státu (už se zvažuje i zdanění domácích bazénů). Stát po dobu dvaceti let utrácí více, než vydělá a politici se tváří, že je vše v pořádku. Pouhých 20% obyvatelstva vytváří hodnotový produkt, který následně živí 80% nákladové položky státu. A teď už možná tušíte, proč nám stát nefunguje. Tak co, slyšeli jste někdy od našich levopravých politiků takovéto vysvětlení? Odpovím za vás: neslyšeli. Oni nám to říct ani nemohou, protože bychom je od jejich poslaneckých koryt vyhnali již dávno. Jsme před volbami a jediný, kdo může převzít odpovědnost za další vývoj v naší zemi, jsou voliči. Současní politici to i přes svůj poslanecký slib nikdy neudělají. A tak moje rada zní: Běžte k volbám, nevolte žádnou ze současných parlamentních stran a věřte, že bude líp, - Kacíř i prorok Kryl se dočká inscenace ve Švandově divadle - Teroristi, nebo hrdinové? Politici se znovu hádali o Mašínech

… Zeman je schopný politik. Ale vždycky řídil zemi ve svůj prospěch, a ne v prospěch země. Uzavřel ne­mravnou opoziční smlouvu s Klau­sem a pak ho vyšachoval. Osud ho potrestal zradou části socialis­tů, když kandidoval na prezidenta v roce 2003. Za deset let se vrátil jako Zorro mstitel a chce diktovat. A také bude, pokud ho někdo ne­zastaví. Sobotka, Němcová, ani Kalous­kem řízený Schwarzenberg to ne­budou. … Nemám potřebu hájit novináře, kteří pracují pro MF Dnes nebo Lidové noviny. Ten smrad mrvy, o kterém pan Šafr v souvislosti s novináři Mafry píše, ale spíš cítím z toho, co za tímto univerzálním šéfredaktorem zůstává. O novinářské cti jen těžko může psát někdo, kdo přechází z novin do novin podle toho, kde mu zrovna co nabídnou. Proč o ní vlastně nepsal, když šéfoval Blesku? Že by ji tehdy ještě neměl?


Číst dál

Projev Jana Antonína Bati na školské konferenci v roce 1938!

Ani dnes tento projev nic neztratil na své aktuálnosti! –Zrestaurované filmy z ateliérů firmy Baťa ve Zlíně vychází poprvé na DVD: POD ZNAČKOU BAŤA – doporučuji objednat!

Podivný osud filmu KRIZE z roku 1939. Natočen ve Zlíně firmou Baťa v době, kdy jí vedl Jan Antonín Baťa. Byl promítán po celém světě. Nikde není k dispozici v celé délce, ani v Českém národním archivu?! Chybí cca 30 minut?! Co a komu na filmu vadilo, že těchto 30 minut musí být i dnes utajeno? Umím si dobře představit co a komu vadilo a vadí na Janu Antonínu Baťovi, který byl u nás považován přes 60 let za kolaboranta, který nikdy svoji rodnou vlast nezradil a nezklamal, na rozdíl od Edvarda Beneše, který ji zklamal, zradil a i s podporou komunistů byl oceněn Zákonem zasloužil se o stát – a jeho zničení předáním do rukou komunistů a ruského vlivu.


Číst dál

Strany nejsou v kondici, Babišovo hnutí má šanci vyrůst

Zlatuška JiriRozhovor s Jiřím Zlatuškou o jeho kandidatuře za hnutí ANO Andreje Babiše

„Já bych to takhle neřekl,“ komentuje některé výroky Andreje Babiše bývalý senátor Jiří Zlatuška. „Jenže já bych také nedal dohromady hnutí, které má reálnou šanci být třetí nejsilnější v nadcházejících volbách,“ dodává emeritní rektor brněnské Masarykovy univerzity, jenž v nadcházejících volbách kandiduje za Babišovo hnutí ANO v Jihomoravském kraji.

… Andrej Babiš mě oslovil před časem s představou, že chce občanskou nespokojenost přetvořit v politické hnutí s pozitivním programem. To odpovídá i mému pocitu, že stávající strany jsou nespravitelné; problémy jsou v nich příliš zakořeněny. … Každý, kdo rozumí politickému marketingu, vám řekne, že sdělení se musí vejít do tří vět a dvaceti vteřin, jinak posluchač vypne. Nedávno mi jedna sympatizantka říkala: Pane profesore, to je báječné, zase jste byl v novinách. Posteskl jsem si, že už měl být venku program a ještě není. A ona na to: Z toho si nic nedělejte, to stejně nikdo nečte. Komunikace má řadu pater, jiná je pro čtenáře Respektu, jiná pro ty, kdo si program skutečně přečtou a jiná pro běžného příjemce jako byla ta paní. Musíme oslovit běžné voliče, o politiku se hlouběji zajímá tři až pět procent lidí, o volebních výsledcích ale rozhoduje čtyřicet až sedmdesát procent lidí, kteří přijdou volit. Pro mě je podstatné, že program je uvnitř hnutí prodiskutovaný; vím, o co se opřít a co bude hnutí sledovat. Zároveň chápu, že se Andrej Babiš vyjadřuje tak, aby oslovil běžného voliče. … A čím podle vás lidi tak oslovuje? To já nevím, to se ptejte sociologa. Vím jen, že způsob, který volí pro prezentaci myšlenek, je mnohem přímější, než bych volil já. Není v tom zbytečná intelektuálská sofistikovanost, ale má to v hlavě srovnané. Má vizi a cíl a formuluje to způsobem, který oslovuje veřejnost. Je to dar, i když způsob jeho vyjadřování řadu lidí rozčiluje. … Na druhou stranu politické zlatokopectví - jít do voleb jen proto, aby strana měla přístup ke státním penězům, i když se do sněmovny nedostane - je jev nechutný. Dal jsem se k velkému hnutí a to má trochu prozaičtější cíle než liberálně orientovaná parta několika nadšenců.


Číst dál

Dopis Radě ČT ve věci ztráty důvěry v nezávislost zpravodajství ČT

CT logo… Obracíme se na Vás s žádosti o okamžité řešení situace v České televizi, neboť důvěra v tuto instituci klesla na samé dno. Je pro nás nepřípustné, aby vedení České televize provádělo personální čistky bez jakéhokoliv udání důvodu. Zároveň se domníváme, že tyto aktivity přímo souvisí s blížícími se předčasnými volbami, ve kterých Česká televize sehraje důležitou roli. Jakožto Rada České televize jste podle zákona č. 483/1991 Sb. o České televizi orgánem, jímž se uplatňuje právo veřejnosti na kontrolu činnosti České televize. …


Číst dál

Věra Jourová přesvědčila na ČT 24 věcností, informovaností, kultivovaností

CT 24 Jourova 011013Dnes další velký úspěch Hnutí ANO 2011 na Jungmannově náměstí v Praze! Popularita Hnutí roste den ze dne!TI: Nejlépe dopadlo v prvním hodnocení průhlednosti placení kampaní Hnutí ANO 2011. KDÚ-ČSL, ODS a KSČM přistupují k dotazům formalisticky, nad rámec zákona nejdou. SPOZ a ÚSVIT odmítají odpovídat.

Sympatizanti KSČM a Zemanovců seděli společně a tleskali společně svým zástupcůmKovacik a Svihlikova Kováčikovi za KSČM a Švihlíkové za Zemanovce – Švihlíková od sympatizantů KSČM obdržela kytici rudých růží k jejím 36. narozeninám ve stejném počtu…

Omlouvám se za chybnou informaci a záměnu Věry Jourové s Andrejem Babiše. Nelitoval jsem účasti na této debatě, byť jen jako divák. Není nad osobní zkušenost a získané postřehy, které televize ne vždy ukáže. Úroveň debaty držel především lídr za Hnutí ANO 2011 a kraj Vysočinu, Věra Jourová. Někteří kandidáti nebyli dostatečně připraveni, mluvili o ničem, pletli si názvy politických stran (zástupce za TOP 09). Převažovala tak slabá, populistická argumentace většiny lídrů, kde značně selhala i zástupkyně ODS, zcela nepřipravena. Na konci pořadu jsem, po závěrečném vystoupení zástupce KSČM Kováčika, kdy vyzýval k volbě KSČM, všem přítomným hlasitě připomněl, že tato ideologie je dle Ústavy ČR zločinná a odsouzeníhodná. Téma bylo ochrana informací a energetika.


Číst dál

Andrej Babiš: V našem státě je potřeba změnit snad všechno

V Rusku smí demonstrovat jen ruské hračky - Ve Francie je pro vyhoštění rumunských a bulharských Romů už 75% občanů - Už dávno tomu je, co se státnost se v naší zemi změnila na stádnost! - VÝROČÍ ČESKÉ STÁDNOSTI - Odvolání československé armády z hranic. Rok 1939

Hostem předvolebního chatu Novinek byl v pondělí předseda hnutí ANO a podnikatel Andrej Babiš. - V České republice je potřeba změnit vše od Ústavy až po daňový systém - Zkuste si mě prověřit, podívejte se na web Agrofertu, přečtěte si můj životopis, zeptejte se všech bankéřů a zemědělců, ti viděli, jak jsem za posledních dvacet let podnikal – Andrej Babiš dnes na ČT 24 od 20:00 hod.

„V našem státě je potřeba změnit snad všechno – ústavu, volební systém, časem bychom potřebovali většinový, větší podíl občanů na rozhodování o státu, odpolitizování státní správy, zavedení zákonu o státní službě, majetkové přiznání politiků a zrušení jejich imunity. - Hlavně potřebujeme vybrat daně a řídit stát jako řádný hospodář ve prospěch státu a jeho občanů. Zaměstnanost zajistíme stabilním podnikatelským prostředím, nízkými daněmi a jasnou hospodářskou politikou, která tu vůbec neexistuje.“ - „Zkuste si mě prověřit, podívejte se na web Agrofertu, přečtěte si můj životopis, zeptejte se všech bankéřů a zemědělců, ti viděli, jak jsem za posledních dvacet let podnikal.“ - „Já osobně budu doporučovat, abychom raději byli kvalitní opozicí, než dostali nějaký resort, v němž nebudeme mít vliv na to, abychom plnili náš program.“


Číst dál

Soud je označil za podvodníky, přesto od svých obětí chtějí další milióny

Justice a mecNíže doplňuji o závažné informace, které autorovi článku Petru Kozelkovi z deníku PRÁVO unikly a které firmu VaK Jablonné staví do poněkud jiného světla! Tím se samozřejmě vůbec nezastávám ostatních zločinců. J.Š.

Přestože Krajský soud v Ostravě poslal členy skupiny zatím nepravomocně na dlouhé roky za mříže, podnikavci stále na své oběti útočí a chtějí po nich milióny korun. Jednou z obětí byla vodárenská firma VaK Jablonné. Ta se už více než pět let snaží zneplatnit rozhodčí nález, který jí nařídil zaplatit 152 miliónů, jenže Okresní soud v Novém Jičíně, který má kauzu rozhodnout, už roky setrvává v nečinnosti. Firma má kvůli tomu zablokovaný majetek a nemůže dosáhnout ani na dotace – celý článek.


Číst dál

Ztělesnění „české šikovnosti“

Zeman a KlausPrezident Zeman utahuje šrouby a vychází vstříc nejnižším pudům. A neštítí se ani vydírání -Benes Edvard Rozdováděný hradní bača utahuje šrouby a vychází stále více vstříc poptávce nejnižších pater ulice.

Hlídací psi demokracie uznale titulkují: Zeman přitlačil na Bakalu. Copak to vlastně soudruh prezident udělal? Nu, našel zdroje pro udržení ztrátového dolu Paskov, který nevlastní a do kterého nedal ani korunu. Zdroje dodá kapitalista Bakala. A to, že je jenom menšinovým vlastníkem a že jsou tam ještě nějaké dluhopisy a předkupní práva - to nevadí. Soudruh prezident ohlašuje, že dotyčný si už vydělal dost, a proto teď „věnuje kraji“ byty za desítky miliard. „Kraj“ je pak asi prodá horníkům - a z výtěžku se pár let bude provozovat ztrátová podnikatelská činnost. A to chtěl nobelovku Václav Klaus.


Číst dál
... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing