Bulletin č.18/2016

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 26. duben 2024 2:50

Dne 2. května 1955 byli komunisty popraveni Václav Švéda, Zbyněk Janata a Ctirad Novák

Human OG 5 petitions 2008Poprava byla o den odložena, aby nebyl „rušen“ komunistický 1.Máj. Švéda a Janata byli členy odbojové skupiny bratříBeroun holub miru 010516 Mašínů a po zatčení ve východním Německu vráceni do ČSR. Mašínoví varovali Václava Švédu, aby zůstal doma, že má malé děti. Jeho odpověď: „Právě proto.“ Skvělý chlap a táta tak skončil na popravišti. Byl popraven speciálně zkonstruovaným zařízením, které vedlo k přetržení páteře za velkého utrpení.

I proto jsem se včera zúčastnil 1.Máje soudruhů a soudružek na Výstavišti v Praze a na náměstí v Berouně, abych viděl, nezapomínal a uvědomil si tu hrůzu systému, který dokázal změnit přirozené lidské myšlení, chování a způsoby nezměnitelně na celý život. Naštěstí mládež nemají a stávají se živoucím, postupně vymírajícím skanzenem a mementem mori. Jejich příkladná „kultura“ se ukázala na Výstavišti, kde během závěrečné Křižíkovy fontány balila kapela (už žádný orchestr, jen pár muzikantů) a soudruzi odstřihávali hlavní transparent na pódiu před publikem. V Berouně bylo docela symbolické, že vypuštěná holubice míru nechtěla vůbec letět, usadila se na stromě a její majitel ji nutil holí ze stromu odlétnout – marně. Níže video TV Kladno, kde vystupuje Josef Maraczi, nositel ocenění účastníka III.odboje.


Číst dál

Dnes bylo podáno trestní oznámení na komunistické zločince JUDr. Lubomíra Štrougala a spol.

WP 17 Wonka Pavel duben 1988

Aktualizováno 28.5.2016: Bojí se ÚDV podat žalobu na Štrougala za smrt Pavla Wonky?!

… Komunistické zločiny je třeba připomínat a konkrétně označovat ve všech formách, stejně WP 18 Pavel Wonka VEZEN SVEDOMIjako si neustále připomínáme nacistické zločiny. Dobrovolně a samo od sebe zaseté komunistické zlo neodejde. Aktivity ČLR v naší republice a zbourání pomníku DÍKY AMERIKO v Plzni dne 23. dubna, bez zájmu veřejnoprávních médií, jsou stále silnějšími varovnými signály, že návraty starých pořádků se konají. Bývalí i dnešní komunisté dokazují, že se mocenskému řemeslu vyučili od roku 1945 dokonale. …

PAVEL WONKA: "Proto máme být umlčeni ve vězení dalším vykonstruovaným obviněním. Že PDZ Vrchlabi 060588nastala jiná doba, to těm farizeům ještě nedošlo. Jednají, vykládají a zneužívají zákon, jak odpovídá stereotypům jejich starého myšlení a postavení ohroženého od­halením spáchaných nezákonností. Zde je usilováno o naše zničeni, nebo ale­spoň o vyřazení ze společenského života. Je to naprosto bláhové, protože žádná další persekuce nemůže zastřít justiční organizované zločiny, páchané proti naší rodině. … Tolik je jisté, vaše působnost poslouží budoucím dějepiscům za důkaz toho, že Evropu naši epochy obývali divoši a barbaři.“


Číst dál

KS Brno: Policie a justice připomíná Ryšánkovými kauzy Jiřího Kajínka a dr. Milady Horákové!

KS Brno soud 280416

Aktualizováno 18.5.2016: Miroslav Ryšánek je už na svobodě. Propuštění Patrika Ryšánka se očekává v nejbižších dnech. J.Š.

Dne 28.4.2016 pokračoval KS Brno v dalším soudním jednání v projednávání žaloby na otceKS Brno prg 280416 Miloslava a syna Patrika Ryšánkových ze zvlášť závažného zločinu loupeže s následkem smrti. Připadal jsem si jako v 50-tých letech, kdy bylo právo také tak flagrantně zneužíváno. Jsou už 18 měsíců v naprosto neodůvodněné vyšetřovací vazbě. Až nyní na kauci 100.000,-Kč bude moci být propuštěn na svobodu Patrik Ryšánek a jeho otec bez kauce. Státní zástupkyně JUDr. Ludmila Doležalová si okamžitě podala stížnost proti usnesení KS Brno v návaznosti na rozhodnutí VS Olomouc. To co jsem zažil včera od 9:00 hod. (od 10:00 hod. protože údajně někdo zapomněl nechat eskortovat jednoho z obžalovaných?!) do 15:00 hod., jen tak nezapomenu!


Číst dál

Kdo si nepřečte neuvěří, čeho všeho je policie (ne)schopná?!

ABB realizován - Násilnice Krejčová nevinná - V. Pechanec podává ústavní stížnost

… Záběr na přepravky plné knih vydá za tisíc slov. Ano, přátelé, takto zacházel s vnitřním nepřítelem naposledy Husákův režim, i pro ten bylo psané slovo větší hrozbou než kulomet… K případu Kateřiny Krejčové, kterou dnes odvolací soud zprostil obžaloby, přebíráme video obsahující část ústního odůvodnění rozsudku. Přesně tak: intensita útoku byla naprosto bagatelní, tento případ nikdy neměl dospět k soudu. … Jediné, co snad stojí za zaznamenání, je snaha vrchního soudu tvrdit, že nůž nemusí být vražednou zbraní. To mám za signál, že soudy už vědí, že jim procesně teče do bot a svou thesi o tom, že absence pachové stopy a DNA odsouzeného na vražedné zbrani není dostatečným důvodem k obnově řízení, neobhájí. …


Číst dál

ČT není službou občanům, ale služkou politiků!

Skvělá Daniela Drtinová! Rada ČT přijala 500 stránkovou stížnost na vysílání o Ukrajině. Zabývat se jí bude – Komers na Kavčích horách končí. Proč? - Co jsme to za národ?

„Stížnost má potřebné náležitosti, není anonymní a Rada ČT se jí tedy bude muset zabývat,“ připustil pro HlídacíPes.org předseda Rady ČT Jan Bednář. Jakkoli pod samotným textem rozsáhlé stížnosti není podepsán nikdo, stížnost podal svým jménem Petr Pražák z Hradce Králové. Na adrese uvedené v podání stížnosti se v Hradci Králové nachází obytný dům. „Jestli tato osoba skutečně existuje, tím si nemůžeme být jisti, ale předpokládám, že podání bylo učiněno jménem skutečné osoby,“ říká Jan Bednář. … Neuvěřitelné vyjádření předsedy Rady ČT – „Nejsme si jisti, předpokládáme…“


Číst dál

Třídní boj začal - ministr Pelikán jde příkladem!

Ministr Robert Pelikán: "Existují tady ideologie, které stojí na třídní nenávisti a jsou-li to ideologie a které doufám odmítáme a pokud je odmítáme, tak z toho vyplývá, že to máme v trestním zákoníku.“ Takže Ústava ČR na zločinnou komunistickou ideologii poukazuje a nyní ministr prosadí konečně zákon o zákazu KSČM?! CHUCPE, pane, pardon soudruhu ministře! Třídní nenávisti jsme si užili dost, Vy ji zřejmě stále postrádáte?! Slušný člověk ví co se sluší a žádný zákon pro to nepotřebuje, pouze normální výchovu, která Vám viditelně chyběla.


Číst dál

Bude kauza Altner znamenat konec vedení ČSSD, nebo celé strany?

Zeman SobotkaVlastník ČSSD zapisuje sám sobě věcné břemeno ???

Spekulace, pomluvy, lži, dezinformace přispívají k tomu, že od podstatného se tato kauzaZeman Sobotka Babis vzdaluje – nerespektování pravomocného rozsudku !!! To si dovolila vedoucí vládní strana v čele s premiérem Sobotkou! Občan si to dovolit nemůže - ani ve snu by ho to nenapadlo.

Nejnověji píší LN (28.4.2016), že pohledávku chce od Altnera odkoupit slovenský miliardář Pavol Krúpa. Přál bych dr. Altnerovi, aby v jeho právním boji převzal štafetu jiný, mohl v klidu pečovat o své zdraví a užít si v klidu svého života. Obávám se, že jde o další „mediální“ bublinu – dr. Altner nikým ve věci prodeje pohledávky kontaktován dosud nebyl? O útocích na ČSSD z pozadí ze strany Hradu, resp. i Hnutí ANO, můžeme jen spekulovat. Zajímavá je také tato informace: V  se objevil podivný zápis u  nemovitosti  ČSSD   Hybernská 1033.


Číst dál

Co jsme to za národ?

Masin 3 Kralove„Jen si to představte, ta sprostota. Oni klidně ukazují a jmenují otce bratrů RESPEKT Posledni trefa Milana Paumera 080810Mašínových, těch vrahů, podplukovníka Josefa Mašína, toho prostředního na těch fotkách. To už se nehodí na tu televizi vůbec dívat.“ (vpravo RESPEKT 8.8.2010)

Pátek, 24. 4. 2016, Zprávy Č 24 před 9. hodinou. Reportérka připomíná příběh odbojářů z doby okupace. Objeví se 3 fotografie – portréty proslavených odbojářů, skupiny Tři králové. Skupina B+M+M. Pak se záběr zúží jen na toho prvního. Reportérka ho jako jediného představuje jménem. Podplukovník Josef Balabán, velitel skupiny. Jmenují raději jenom prvního a povyšují si ho nepravdivě na velitele, protože….

Tři králové neměli velitele, byli neformální skupinou. Ale proč ta lež? Je to lež vedení ČT ze strachu před českým národem. Byl by pobouřen.


Číst dál

Dovolíme soudruhům bývalým i dnešním zopakování roku 1948?!

Ypsilonka 1947V Plzni zbourali v sobotu 23.dubna pomník DÍKY AMERIKO – pár dní před tradičními oslavami Diky Amerikoosvobození Americkou armádou! A takto dopadl pomník 1. pěší divizi US Army na Ypsilonce! Bude do roka opraven, nebo se take jeho žula “náhle” rozdrolí jako pomník DÍKY AMERIKO?! Veřejnoprávní ČT v hlavní zpravodajské relaci Událostech opět poslušně pomlčela, jakoby šlo o bezvýznamnou událost?! Mezi 24 zprávami se místo nenašlo?! Na Hradu zakázali skautům zazpívat státní hymnu! V demokratickém Parlamentu se konají semináře zločinných komunistických stran! Policie je řízena jako vojsko, ale nikdo za nic nemůže, není za nic odpovědný, přesto policie porušuje zákony, aniž by byl zveřejněn autor rozkazu a jeho obsah?! Kolektivní nezodpovědnost nám opět vykvetla v plné síle jako za totality. Kořeny zla nezmizí, pokud se důkladně nevykoření.


Číst dál

Z českých médií a o tom co není mnohdy na prvních stránkách

U Putinová přítele se měly najít peníze z kauzy Magnitskij?! – Zemřel čínský disident a bojovník za lidská práva Harry Wu - Bývalý premiéra Tošovský havaroval ve Ferrari v USA – Bývalý důstojník BIS Petr Soukenka o Protikorupčním fondu Karla Janečka a jiném

U Putinova přítele se měly najít peníze uloupené státu, zaplacené americkým podnikatelem na daních? Je snadnější uvěřit než neuvěřit. Stačí si přečíst knihu Rudý zákon - RUDÝ ZÁKON – jak jsem se stal Putinovým nepřitelem č.1


Číst dál

Tisková zpráva o hlavním líčení „uprchlého“ Zdeněk Altnera

Altner TK Manes 290116! ODROČENO ! - z procesních důvodů.

Obvodní soud pro Prahu 10 nařídil hlavní líčení o obžalobě podané na „uprchlého“ JUDr. Starec a SobotkaZdeňka Altnera projednávané pod č.j. 1 T 158/2015 na den 27.4.2016 v 13:00 hod. v jednací síni č.dv. 3.310 III.patro.

Do vydání rozsudku Městského soudu v Praze dne 31.3.2016 mě nechal Obvodní soud pro Prahu 10 trestně stíhat jako uprchlého, a vydal na mne Evropský zatýkací rozkaz. Přestože bylo veřejně známo, že většina médií referovala veřejnosti, jak jsem dne 30.11.2015 se jako svědek dostavil dobrovolně a vypovídal u Obvodního soudu pro Prahu 1 v řízení o žalobě Halbicha, a o tiskové konferenci, kterou jsem pořádal dne 29.1.2016 za účasti zástupců řady médií, které výstupy z tiskové konference zveřejnily.


Číst dál

NKÚ kritizuje průběh digitalizace dokumentů z doby nesvobody

Praha - Ústav pro studium totalitních režimů (ÚSTR) a jemu podřízený Archiv bezpečnostních složek neplnily v plném rozsahu povinnost zpřístupňovat a zveřejňovat dokumenty, jak jim to ukládá zákon. V dnes vydané zprávě to tvrdí Nejvyšší kontrolní úřad (NKÚ), který zkoumal činnost obou vědeckých institucí v letech 2012 až 2014. Kontroloři navíc tvrdí, že ve výročních zprávách ústavu a archivu chyběly některé podstatné informace o majetku a hospodaření. ÚSTR nedostatky přiznává, nápravu vidí v reorganizaci, která nastala loni na jaře.


Číst dál

Český ACAT informuje – duben 2016

Vážení členové a příznivci hnutí ACAT,

předkládáme k podpisování a jako podnět k přímluvným modlitbám dopis do Uzbekistánu, který připravila německá sekce ACAT.  

Zkrácený obsah dopisu v češtině: Vážený pane prezidente, obracím se na Vás ve věci pronásledování novinářů a obránců lidských práv ve Vaší zemi. Dozvěděl jsem se o tom, že je již 16 let vězněn novinář pan Begjanov. Jeho příbuzným nejsou povolovány návštěvy a těm, kteří žijí v zahraničí, jsou zamítány žádosti o vízum. Žádám Vás o propuštění pana Begjanova, dále Vás žádám, aby vězni ve Vaší zemi nebyli mučeni, byla jim zaručena zdravotní péče a umožněny kontakty se členy rodiny a právními zástupci.


Číst dál

Prahou dnes projede konvoj amerických veteránů, opět připomene konec války

Na pět desítek amerických veteránů dnes dopoledne projede centrem Prahy. Takzvaný Konvoj svobody připomene konec druhé světové války a osvobození západních Čech americkou armádou. Přehlídku veteránů pořádají už pojedenácté pražské a plzeňské kluby vojenské historie.


Číst dál


Má český novinář práva ústavního soudce BRD?

Důležitě se tvářící Robert Schuster nám sděluje poplašnou zprávu těžkého kalibru: DEMOKRACIE V NĚMECKU JE VÁŽNĚ OHROŽENA (Lidové noviny 30. Dubna 2016 str. 10 a 11., rozhovor Frauke Petry, AfD)

Co Teď? Ubozí Němci. Mám chuť, po Švejkovsku zvolat: ježíšmarjá lidičky, dělejte s tím něco! Vždyť ta katastrofa může přijít i sem a co pak s námi bude? Putin nám nepomůže, když ho pořád sankcionujeme. Nechá nám v tom vymáchat čumák! Ale jak a kdy to skončí? Jejda, promiňte, mám dlouhé vedení. On má ten Schuster vlastně pravdu pravdoucí. On to myslí jinak. Onu tu německou demokracii ohrožují ti Islamisté, co jich tam natahala Merkelová přes milion. Tak to jo. Máš pravdu Rudolfe.


Číst dál

POHNUTÉ OSUDY: Jan Antonín Baťa. Zakladatel brazilských měst a největší mecenáš odboje

Bata Jan AntoninPravda vyjde najevo jako olej na vodu,“ to bylo oblíbené rčení Jana Antonína Bati. Možná naposledy si je Bata Jan and family Mariaopolis Brazil 1944zapsal v roce 1965, krátce před smrtí v brazilské nemocnici. Brazilci si tohoto českého emigranta natolik vážili, že ho navrhli na Nobelovu cenu míru.

Jan Antonín Baťa se narodil 7. března 1898 v Uherském Hradišti a byl nevlastním bratrem (měli společného otce) a později také nejbližším spolupracovníkem zakladatele firmy Tomáše Bati. V roce 1932 převzal po tragické smrti Tomáše – a na základě jeho poslední vůle – vedení firmy a zároveň se stal šéfem celé baťovské světové obchodní organizace. Od ledna do května 1937 podniká legendární leteckou cestu kolem světa, při níž kontroluje pobočky a navazuje nové obchodní kontakty. (vpravo Jan Baťa s rodinou v Mariapolis 1944)


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing