Bulletin č. 16/2016

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 26. duben 2024 9:02

Pokyn Martina Starce na krajské a okresní vedení ČSSD: „Pokud potřebujete mít přechodně v pokladnách ČSSD větší hotovost, je to možné.“

CSSD EM Starec 140416ČSSD se zřejmě protiprávně snaží převádět a ukrývat finanční prostředky před hrozící Starec a Sobotkaexekucí, kdy naprosto skandálně nerespektuje pravomocné rozhodnutí soudu.

… Zni to jako přitažené za vlasy, jenže když si člověk přečte nedávné Paroubkovo vyjádření ke kauze Altner, ve kterém někdejší premiér svým následovníkům mrazivě vytýká, že se zbavili schopných (jím najatých) právníků „protože tady nejde jenom o paragrafy, ale také o kontakty na soudech a podobně, napadne ho, že zdaleka ne vše musel být jen stihomam vyplašeného muže.

Podle interních předpisů Lidového domu tzv. Modré knihy, se dosud mohlo vybírat do pokladny pouze 5.000,- Kč, pouze v ojedinělých případech se souhlasem ekonomické sekce to mohlo být více.


Číst dál

Médii utajená skandální pamětní deska na nádraží ve Stochově?!

Stochov 1 Zeman Fischer 160416Marně jsem hledal na internetu fotografii pamětní desky na památku návštěvy presidenta Lany 10 Zamek CLR strom deska 160416Rakouska Heinze Fischera ve Stochově. Musel jsem se proto dnes vyrazit na místo „činu“. Věru hrůza hrůzoucí! Nedivím se, že fotografie nebyla nikde zveřejněna. Na oficiálních webových stránkách města Stochova, rodiště sv. Václava, není ani zmínky? Kdopak to asi zařídil?!

Žádné datum, jen rok, pouze v českém jazyce. Ostuda pokračovala u hrobu TGM kde na věnci od presidenta Rakouska Heinze Fischera je napsáno Spolkový president republiky Rakouské a na věnci prezidenta České republiky je napsáno Miloš a Ivana Zemanovi.Lany 4 TGM Zemanovi 160416 Lany 3 TGM Fischer 160416Porovnejte pamětní desku TGM z roku 1937, kde je uveden datum i příjezd smutečního vlaku. I na tomto příkladu můžeme vidět ty stále nebetyčné rozdíly mezi Západem a Východem, byť zde zřejmě nešlo o nevědomost, ale zřejmý záměr a nepřímé vyjádření nenávisti k „německému živlu“. Však si ještě dobře vzpomínáme na poslední prezidentské volby. To na pamětní tabulce k zasazení stromu prezidenty ČR a ČLR v zámeckém parku v Lánech si už Hrad dal záležet a uvedl jak se sluší název dvoujazyčný, tedy i čínském jazyce, včetně přesného data. Tady už Hrad ukázal, že standardy mezinárodní slušnosti jsou mu známé, ale jaksi jejich používání diferencuje podle aktuální potřeby svého charakteru.


Číst dál

BOHEMIA symbol velikosti – CZECHIA symbol současnosti

BOHEMIADopis níže byl dnešního dne odeslán prezidentu ČR, předsedovi vlády ČR, ministruLN JR Pomahat a chranit Cinany 140416 zahraničí ČR, předsedovi ÚS ČR, předsedovi Sněmovny a předsedovi Senátu. (vpravo LN 14.4.2016)

… Slovo tcheca, vyslovované jako tšéka, je v brazilské portugalštině výraz pro dámské přirození. „Ve spojení se slovem republika Brazilci, už tak veselý národ, docela padají do kolen,“ říká David Mucha, který v minulosti pracovně působil v Latinské Americe a v Brazílii mimo jiné zakládal pobočku mezinárodní firmy...“ … „Neříkat Republica Tcheca. V brazilské portugalštině tcheca znamená... No jak to říci v mezích - no něco jako děvka. I proto oni raději někdy řeknou Tchecoslovakia.“

… Lingvisté mohou debatovat o zcela přesném překladu vulgarismu, ale ne o faktu, že Brazilcům to tak, při výslovnosti "tšéka" zní. Potvrdí-li se, že tyto informace jsou skutečně pravdivé, tak naši sportovcům nezávidím, pokud by za tabulí s tímto názvem vpochodovali na stadion při OH v Brazílii… Jedině, že by Brazílie zabránila naší další mezinárodní ostudě doporučením jiného výrazu z brazilské portugalštiny…


Číst dál

Tisková zpráva o skandální dlužnické svévoli ČSSD, která odmítla převzít a potvrdit osobní doručení označení platebního místa do podatelny ČSSD

Altner TK Manes 290116DneDne 14.4.2016 ve 20:23:02 hod. obdržel emailem předseda ČSSD Bohuslav Sobotka moje označení platebního místa k zaplacení částky 18.518.228,- Kč se smluvní pokutou 0,3 % denně z této částky od 19.7.2000 do 31.3.2016 podle rozsudku Městského soudu v Praze ze dne 31.3.2016 sp.zn. 20 Co 496/2013.

Dne 15.4.2016 ráno v 7.00 hod jsem chtěl osobně doručit po synovi do podatelny ČSSD originál mého označení platebního místa, s označením banky, čísla účtu vedeného na moje jméno, IBAN, BIC/SWIFT s mým ověřeným podpisem, aby ČSSD mohla do půlnoci dne 15.4.2016 soudem uloženou částku zaplatit.

To samé jsem chtěl po synovi v 8.00 osobně doručit advokátní kanceláři Bělina. Jak ČSSD, tak advokát Bělina odmítli osobní doručení označení platebního místa k zaplacení dluhu převzít a jeho převzetí potvrdit.


Číst dál

Altnerův advokát informuje právního zástupce ČSSD o označení platebního místa nejpozději do 15.4.2016

EURO Altnerovy miliony 15 2016Vážený pane magistře,

obracím se tímto na Vás  jako na právního zástupce České strany sociálně demokratické seAltner TK Manes 290116 sídlem Hybernská 7, 110 00 Praha 1, IČ 004 09 171 ve sporu s JUDr. Zdeňkem Altnerem, nar. 3.10.1947, bytem Klidná 69, Třebotov o zaplacení Kč 18,515.228,— se smluvní pokutou  0,3% denně z této částky od 19.7.2000 do 31.3.2016. S ohledem na  mediální kampaň, týkající se dluhu Vašeho klienta Vám sděluji, že nejpozději do 15.4.2016 Vám můj mandant označí platební místo, na které má být Vaším klientem zaplacena částka ve výši Kč 18,518.228,—se smluvní pokutou 0,3% denně z této částky od 19.7.2000 do 31.3.2016  dle rozsudku Obvodního soudu pro Prahu 1 čj. 24 C 265/2000 – 95 ze dne 24.11.2004 ve spojení s rozsudkem Městského soudu v Praze čj. 20 Co 496/2013 – 476 ze dne 31.3.2016. Toto sdělení Vám rovněž  zasílám doporučenou poštou.  


Číst dál

Největší ostuda české vědecké medicíny počátkem třetího tisíciletí

Česká republika – Nestydí-li se exministr prof. Klener klamat veřejnost, svou poznámkou pro IDNES 19.11.2012, po udělení Národní ceny vlády Česká hlava 2012 :  „Zabýval jsem se metodou devitalizace a sledoval jsem výsledky studií, které byly prováděny na řadě domácích pracovišť. Bohužel výsledky neukázaly efektivitu této metody.“, pak se i my nemusíme ostýchat, v roce 2015, kdy si připomínáme utrpení Mistra Jana Husa kterému se přisuzuje bránit pravdu, poskytnout stručné vysvětlení jak to vpravdě bylo :


Číst dál

„Trochu“ o devitalizaci: 30.000 zbytečně ztracených životů a miliard ročně - jen v České republice!

Fortyn

Aktualizováno 14.5.2016 Odpověď  World Health Organisation ze dne 5.5.2016.

Největší ostuda české vědecké medicíny počátkem třetího tisíciletí

… Po maturitě jsme se padesát let neviděli, on lékař a já zeměměřič a když mi vyprávěl, že dokáže uzdravit pacienta s nádorem a metastázami, byl jsem nadšen. Na dotaz, proč se to ještě nevyužívá mi řekl: „Je to moc levné“. … (vpravo LN, 9.4.2016)

Vážený pane Šinágle,

těší mne Vaše okamžitá odpověď. Jsou zde určité překážky: jsem postižen počínajícíLN MZ AB SN 090416 slepotou a nepřečtu dlouhé články, jen krátké zprávy. Na klávesnici PC to ještě jde, ale dělám chyby. Ty demonstrace nedovedu odhadnout  byly-li by k něčemu. Ve zdravotnictví jsou pravidla, která se, jak vidno nedodrží, ale jinak důsledně dodržují! Ministr sám nic nerozhodne, na medicínu odborníky a on jenom jako úředník podepisuje co jiní rozhodnou. V tomto případě, když nahlédnete do mé přílohy, jsou tam "vědecké společnosti" AV ČR, Vědecká rada ministerstva a ti všichni (jako ovce) se shodly na jednom! Pak ještě platí zákon, který umožňuje zdravotnickému zařízení požádat (MZ) o prozkoušení takovéto zatím nepovolené metody za podmínek, které, nebude-li vůle, budou stanoveny nesplnitelně! Takže všichni se mohou na něco vymluvit, když to nebudou podporovat. I po té demonstraci všichni slíbí, že udělají co budou moci, ale po čase se ukáže, že nemohli.


Číst dál

PČR při návštěvě prezidenta Číny nepochybila, ale zcela selhala!

Chovanec a PPNíže poslední novinky z Lidového domu!Sinagl 1 Nerudova 1948 PCR 2016 290316

Celá země viděla na televizních obrazovkách selhání PČR, která hájila a bránila Čínany při porušování zákona a zabraňovala jeho uplatňování vlastním občanům. Toto nechce či neumí pochopit ministr Chovanec. Proto také tento absolvent „plzeňského vzdělávacího rychlíku“ KSM Semelova za Putinaneodstoupí sám a dobrovolně. Policisté prý byli jen poněkud horliví, on sám žádný písemný pokyn nevydal?! Minulý týden jsem navštívil jedno OO PČR v Praze. Sdílný policista mi mj. vysvětlil, proč se do určitých věcí policisté nehrnou a do jiných ano. Nikdo jim nic vysloveně v choulostivých věcech nenařizuje, natož rozesílá podepsané písemné pokyny či rozkazy. Policisté se jen instinktivně naučili vycítit co si nadřízení přejí. Tento systém opět příkladně zafungoval při návštěvě čínských soudruhů.


Číst dál

KS Praha AMM versus Jan Šinágl rozsudek jménem republiky

Michal Martin II… Nesplní-li povinný dobrovolně svoji povinnost uloženou mu tímto rozhodnutím, může oprávněný podat návrh na soudní výkon rozhodnutí nebo návrh na nařízení exekuce. …

Už podruhé ve stejné věci neuspěla tato povedená Agentura MM se žalobou na moji osobu. Můžete si přečíst rozsudek a protokol z jednání ze dne 11.3.2016. AMM vyhrožuje ve stejné věci další žalobou, tentokrát už jen na 2 miliony korun. Zvláštní, jak mé „urážení“ pravdou klesá na ceně, jakoby „lži“ ubývalo, tedy i způsobených „škod“ na tzv. „dobré pověsti“ a která zdá se svého vrcholu, resp. dna ještě nedosáhla…

Bude překvapením, pokud se AMM neodvolá k VS Praha...


Číst dál

Jak probíhaly po „sametové revoluci“ lustrace v justici

YustitiaČeská republika: NÁLEZ Ústavního soudu Jménem republiky I.ÚS 517/10 ze dne 15. 11. 2010 N 223/59 SbNU 217 Poskytování informací o členství soudců v KSČ - Ústavní stížnost podal pan Tomáš Pecina

… Odpor proti bezpráví je povinnost nejen k sobě samému, neboť je splněním příkazu mravního sebezachování - ale je současně povinností i vůči celku. Hájí-li jednotlivec své právo, hájí tím současně platnost práva vůbec. Odpovědnost nemají pouze ti, kteří zákon přestupují, ale i ti, kteří neměli odvahu jej uhájit.“…

… Ján Langoš v jednej zo svojich prednášok: ,Prepadli sme ilúzii, že postupne budeme dopĺňať justíciu mladými sudcami, ale keď mladý sudca príde na okresný súd, kde má desať starých kolegov, tak o pár mesiacov začne súdiť ako oni'."...

…"Vstoupil-li jsem pod nátlakem do strany a dal tak přednost relativně dobrému postavení, zařídil-li jsem se v nacistickém státě a stal se tak poživatelem určitých výhod a musím-li teď nést nepříznivé následky, pak nemám - třebaže jsem to učinil s vnitřním nepřátelstvím - právo si stěžovat."...


Číst dál

Peklo v Pekle!

Peklo akatSvodidla u Pekelského rybníku v Točníku - Platí v této zemi jen zákony, které se hodí a Peklo 1 190416ostatní nikoli.

Na konci března měla společnost AVE s.r.o. realizovat svodidla kolem úseku silnice Bzová - Točník nad Pekelským rybníkem na katastru obce Bzová, tedy po hráz rybníka. Se stavbou svodidel nesouhlasil Klub Dětí Země -Krajina a památky Křivoklátska s tím, že bezpečnost silničního provozu lze zabezpečit bez realizace svodidel, a to dopravní značkou omezující rychlost v tomto úseku. Děti Země argumentovaly tím, že v tomto úseku nedošlo nikdy k žádné dopravní nehodě. Zastupitelstvo obce Bzová však tuto připomínku nerespektovalo a výstavbu svodidel odsouhlasilo.


Číst dál

Zemřel bývalý ústavní soudce Miloš Holeček

Ve věku 65 let zemřel 16.dubna v Brně bývalý místopředseda a krátkodobě i předseda Ústavního soudu Miloš Holeček, později soudce KS Brno. Rozhodoval moji žalobu na člena KSČM a poslance Miroslava Grebeníčka, syna sadistického komunistického bachaře Aloise Grebeníčka. Dne 31.8.2006 svým rozsudkem dal za pravdu mé žalobě. Tehdy bylo a stále ještě je v české justici dost soudců, které by mé vítězství práva a spravedlnosti neumožnili. Byl to soudce jak má být. Sloužil právu, spravedlnosti a své zemi. Čest jeho památce a odkazu.


Číst dál

Je s tím řešením OKD vše v pořádku?

Asi před třemi dny, ve večerní Devadesátce na ČT 24 dostal slovo pan Pavol Krúpa, kterého naše levicová televize neváhá titulovat Miliardářem (dávám velké M, jako u každého titulu). Pan Krúpa vysvětlil, jak a proč by s firmou Arca Capital převzal (koupil) OKD, již dosud řídí firma NWR, ovládaná soukromými investičními fondy, představovanými jakousi Ad Hoc Group. Pěkná vlastnická struktura. To se pak jednoduše může oddělit ze zisku ve výši 30 miliard menší část na dividendy (výplaty akcionářům) ve výši !!! 62 miliardy Kč, jak ukázal pan Krúpa i písmem na listu A 4.


Číst dál

Když jsou nuly za jedničkou bývá to pohoda. Když jsou nuly za vedoucím je to socialismus

LN PZ skanzen 130416Ze článku pana redaktora Zídka v LN ze 13. 4. 2016 jsme se dozvěděli, že špatně informovaná úřednice, ale spíše neznalá až vlastně úplně mimo, ale dobře placená, si tam sedí jako popletená slepice, snášející veřejnosti plky o příjezdu německého presidenta, když šlo o návštěvu nejvyššího přestavitele Rakouska.

Její informovanost v podobě prázdné bubliny šla tak daleko, že na slavnostním obřadu v roce 2014 při příležitosti vyznamenání medailí Za zásluhy in memoriam umučenému knězi  Komunistickou státní bezpečností Josefu Toufarovi se ptala mezi pozůstalými jeho příbuzné, kdy už přijde. Jestli už je přítomen ten farář Toufar a který to vlastně je?


Číst dál

Schůze

Bez dramatičtějších momentů proběhla včerejší členská schůze našeho Sudetoněmeckého krajanského sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, zapsaného spolku.

Zveřejňujeme zápis z jednání a můj projev, kterým jsem uvedl výroční zprávu.

http://paragraphos.pecina.cz/2016/04/schuze.html



Dvě ruské stíhačky SU-24 provokovaly US NAVY

US NAVY and SU 140416Dva dny stará ruská provokace simulovaného přepadu americké lodi v Baltiku párem SU-24. Rusko takporušujevzájemnousmlouvu s USA. Zřejmě posloužila Putinověpropagaci. Průlet jednoho byl odhadnut až na vzdálenost na 10 m. Filmové záběry jsou ke konci článku. Ruských provokací přibývá. Řadí se k těmruskýmbombardérům co narušilyvzdušnýprostorKanady a USA.

http://www.businessinsider.com/why-navy-didnt-shoot-down-russian-jets-2016-4



Výroční zpráva

SDL CR logoPřipomínáme, že již za čtyři dny, ve čtvrtek 14. dubna, se v Praze uskuteční výroční členská schůze našeho Sudetoněmeckého krajanského sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, zapsaného spolku (pozvánka).

Jednání bude veřejné a jeho hlavním bodem bude projednání výroční zprávy, kterou, abychom usnadnili BIS a MV práci, v plném znění zveřejňujeme. Není to právě povznášející četba, ale co se dá dělat, jestliže se sudetští Němci svých práv již podruhé ve stanovách vzdali, nemůže to nereflektovat ani náš spolek.

Na schůzi jste všichni srdečně zváni!


Číst dál

Tisíc kuliček aneb jak si více vážit života

Před několika týdny jsem si k ranním novinám uvařil kávu a posadil se, že si poslechnu rádio. Jak jsem ladil různé stanice, upoutal náhle mou pozornost sametový hlas nějakého staršího muže. Vyprávěl něco o tisíci kuliček. To mě zaujalo, zesílil jsem zvuk a opřel se v křesle.


Číst dál

Zeman nezná hanbu a stud. Je hanbou a ostudou naší země, slušných lidí a Evropy!

REFLEX Zeman srac zeleny raul 060416Petice odsuzující Zemana s požadavkem jeho odstoupení z funkce!Zeman ocenil policisty, o demonstrantech hovořil jako o často nenormálních lidech

Miloš Zeman 1996: „Základní motivací pro pobyt v politice je zabránit úspěchu těm, kteří kdyby k nám dnes přišli Číňané, si zítra nechají zešikmit oči, pozítří infikovat žloutenku a pak začnou psát do svých kádrových dotazníků, že již od dětství milovali rýži.“

Zelený Raoul se může zdát dnes nehorázný a neomalený, avšak na nehoráznost a neomalenost lze reagovat znovu jen nehorázností a neomaleností. Jakýkoliv pokus popsat ji příběhem, třeba o tom, jak Zeman ponižuje občany s opačným názorem, vzápětí prolézá Číňanovi jeho řitním traktem a policie brání vyjádřit lidem protinázor, by byl vlastně jen degradací této reality.


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing