Bulletin č. 14/2016

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
středa 1. květen 2024 23:52

JUDr. Zdeněk Altner versus ČSSD: TZ č.2 1.4.2016, zvukové záznamy, mandátní smlouva

Altner TK Manes 290116Aktualizováno: Rekapitulace 16ti let vydírání a kriminalizace věřitele ČSSD - Informace k mediálnímu zločinu zpronevěry, aneb média stále o "Altnerovi bez Altnera", přitom je k „nenalezení“ jen pro PČR a média!? Dnešní Události komentáře ČT od 22:00 hod. měly s objektivním zpravodajstvím málo společného, zejména vystoupení JUDr. Pavla Blanického! Přitom ČT mnou informována byla včas telefonicky i e-mailem?!

Médiím chybějí základní informace, šíří se zavádějící, mylné či zcela nepravdivé. Tisková zpráva JUDr. Zdeňka Altnera ze dne 1.4.2016Mandátní smlouva ze dne 2.5.1997MS Praha 31.3.2016: I.část jednáníII.část jednání – Rozsudek (v případě potíží s přehráváním je možný poslech ZDE). Na těchto webových stránkách lze dohledat dokumenty, články, fotografie zvukové a video záznamy ze všech důležitých soudních jednání a tiskových konferencí JUDr. Zdeňka Altnera v minulých letech.

 V případě dalších dotazů Jan Šinágl +420 775 239 148.


Číst dál

31.3.2016: JUDr.Zdeněk Altner versus ČSSD: Po 16-ti letech spravedlnost zvítězila

MSP Altner CSSD prg 310316Dnešního dne proběhlo u Městského soudu v Praze odvolací řízení  ve věci žaloby JUDr.Altner TK Manes 290116 Zdeňka Altnera proti žalované České straně sociálně demokratické o zaplacení smluvní odměny za právní pomoc. Po několikaletém řízení Městský soud v Praze vydal rozsudek, kterým potvrdil již dříve vydaný rozsudek Obvodního soudu pro Prahu 1, kterým  je žalované ČSSD  uložena povinnost zaplatit JUDr. Altnerovi smluvní odměnu za právní zastoupení včetně příslušenství. Výše žalované jistiny 18,518.228,-Kč. Přikládám Tiskovou zprávu JUDr. Zdeňka Altnera k dnešnímu rozsudku. (Vpravo dr. Altner na TK v galerii Mánes, dne 29.1.2016).


Číst dál

29.3.2016: Tisková zpráva o jednání Městského soudu v Praze o žalobě na ČSSD

Altner Zdenek…Po omluvě soudu se Miloš Zeman sešel s Bohuslavem Sobotkou v Lánech, a na všechZeman Klaus otázkách kromě uprchlíků se shodli. …

Neuvěřitelné - odvolací soud rozhodne o odvolání, aniž by rozhodl o tom kdo je žalobce?! Do dnešního dne soud nerozhodl o odročení jednání. Přestože není rozhodnuto kdo je žalobce, jednání soud provede. Řízení vedeném Městským soudem v Praze jako soudem odvolacím pod sp.zn. 20 Co 496/2013 o zaplacení částky 18.518.228,- Kč, se koná dne 31.3.2016 v 9:30 hod. v č. dv. 231/2. patro, v budově soudu Praha 2, Spálená 2.

… Postup Městského soudu může souviset s řízením u Obvodního soudu pro Prahu 1 ve věci sp.zn. 13 C 260/2009 o žalobě JUDr.Václava Halbicha, dříve notáře proti společnosti Alba a.s, za účasti České strany sociálně demokratické, a společnosti H-Holding AG se sídlem ve Švýcarsku, která je jediným vlastníkem společnosti Alba a.s., o nahrazení souhlasu s vydáním (části) částky 33.614.084,- Kč složené v r.2000 ČSSD do soudní úschovy sp.zn. 37 Sd 58/2000 vyzval soud Miloše Zemana, aby sdělil soudu, ve kterém z osmi soudem označených termínů od 24.5.2016 do 24.6.2016 se dostaví k soudu k podání svědecké výpovědi, když po obeslání soudem na den 1.2.2016 se soudu omluvil.


Číst dál

Poučné čtení z Paragraphosu Tomáše Peciny

Altner - Postoj - ABB - Návštěva - Stížnost - Rozhodnutí v kause Pechanec bylo potvrzeno - Nečesaný

Altner

Tak prý Zdeněk Altner vyhrál ve druhém stupni spor o palmáre za vysouzení Lidového (nesprávně též: Lihového) domu pro sociální demokracii, což by spolu s příslušenstvím mělo obnášet nějakých 350 milionů korun (nesprávně též: mega). Případ neznám detailně, jen mám představu, jak to v této zemi reálně chodí, a tak nabízím realistický scenář věcí příštích: …


Číst dál

Dobrá zpráva: čínského prezidenta vítali jen Číňani, čínský ohňostroj a Zeman

StB 1 agent 280316Zeman se chová jako kuplířka, která prodává Pražský hrad a Česko „na klíč“ – Darina StB 2 dustojnik 280316Vymětalíková: „Takže příští návštěva zahraničního prezidenta je jasná. Čína nám alespoň slíbila pandu. Ale nevíte náhodou, co nám dá Kim?“ - USA v únoru vyšlou na východ Evropy plně vyzbrojenou brigádu

Není třeba komentáře, snad jen tolik, že pochod na Hradčanské Zeman Pi Tchusnáměstí byl povolen Magistrátem hl. m. Prahy, ale zakázán policií. V České republice tak mohli přivítat prezidenta komunistické Číny jen Zeman a Čínou dovezení čínští "turisté". Večer ještě prezidenta Číny přivítal čínský ohňostroj. Popularita Zemana tak opět stoupla - v Číně. Doma se ho viditelně báli podpořit jak Zemanovci, tak komunisté i Konvičkovci. Čína tak podpořila prezidenta České republiky v Praze jako jediná. Kde byli jeho voliči? Země má prezidenta, kterého už nikdo nechce, jenom snad pár bláznů - v Bohnicích. Za blázny budeme všichni, pokud nezabráníme Zemanovi, aby neudělal blázinec z celé země – Hrad plný bláznů už máme!


Číst dál

Informační centrum pro demokracii a lidská práva v Číně, zahájilo svoji činnost

ICLPD text 290316V pražském Paláci Lucerna byl včera oficiálně zahájen provoz tohoto Informačního centra.ICLPD paneliste 290316 Zúčastnili se ředitelé Forum 2000, Národní galerie, AI, Ivan Havel a Martin Bursík. K jeho činnosti vit informace vlevo, které byly k dispozici pro návštěvníky.

Vstoupil jsem jako první do diskuze a připomněl, že nejen tramvaje měly zákaz „vstupu“ do okolí Hradu, ale dokonce ani poštovní auto Pražského arcibiskupství nesmělo přijet, resp. odjet s poštou! Doporučil jsem pozvat řediteli FORUM 2000 pana Guttmana, autora otřesné knihy JATKA – o velkoobchodě s lidskými orgány v Číně a nesouhlasil se stanoviskem pana Bursíka. Prohlásil, že se dozvěděli o nepřístupnosti Hradčanského náměstí a že povolené shromáždění se bude konat jinde. Pokud bylo povoleno a nebyl vydán doklad o jeho zakázání, byla by hloupost a zbabělost nezkusit schválenou trasu – už jen kvůli lidem, kteří o změně nebyli informování a také aby nemohlo být tvrzeno, nikdo se na Hradčany nepokoušel dostat. Mé stanovisko bylo následně pořadateli přijato.


Číst dál

CEFC stáhla z webu informaci potvrzující napojení svého šéfa na politické oddělení čínské armády

CEFC zivotopis sefa 1Poté, co HlídacíPes.org upozornil na fakt, že výroční zpráva společnosti CEFC International za rok 2012 potvrzuje, že ředitel čínské CEFC a poradce prezidenta Miloše Zemana Jie Ťien-ming v minulosti působil v Čínské asociaci pro mezinárodní přátelské kontakty (CAIFC), výroční zpráva z webu firmy náhle zmizela. HlídacíPes.org však nabízí níže v textu fotokopii celé původní výroční zprávy ke stažení.

Proč je zmínka o CAIFC důležitá? Zdánlivě jde o nezávislou organizace, ve skutečnosti jde ale o propagandistickou platformu Politického oddělení Čínské lidové armády. …

Soubor náhle nenalezen

Odkaz na výroční zprávu však poté, co na ni upozornil HlídacíPes.org, přestal fungovat. Respektive – výroční zpráva byla z webu v uplynulých dnech náhle stažena. Po rozkliknutí odkazu se objeví tato chybová hláška o tom, že soubor nebyl nalezen. Jak ale ukazuje níže uvedený printscreen, na straně šest v profilu členů představenstva společnosti a u osoby „Ye Jianming“ stojí:„Má skvělé zkušenosti v oblasti řízení velkých korporací. Mezi lety 2003 až 2005 pan Ye Jianming pracoval v CAIFC jako zástupce generálního tajemníka.“ …


Číst dál

Kampa, Lucerna, Hrad – ukažme dnes Číně demokratický mrav!

www.podporujemetibet.cz

Prilet 1 agenti 280316Praha 29.3.2016: Na Kampě se sejdeme od 14:30 hod. Kde a kdy se koná oficiální zahájení Prilet 2 policista 280316provozu Centra o porušování lidských práv v Číně vypátral jako jediný z médií Respekt15:00 hod. v Lucerně (ČTK informovala, ale místo a čas neuvedla). V 17:00 hod. začne mítink na Hradčanském náměstí. Tento článek Martina Zvěřiny z LN Fašizující lůza aneb Velká kulturní revoluce v režii hradního mluvčího, doporučuji!

Podplacené Číňany vítající masového vraha z Číny poslala do ulic Prahy čínská ambasáda. Ta v pátek proškolila „vítače“, jaká vyvolávat hesla, a koupila si je za slíbené jídlo zdarma na celé 3 dny pobytu diktátora v ČR. Poskytla jim (podobně jako kdysi KSČ školám ) vlajky, vuvuzely, mávátka, trička. Převezli je evidentně z Londýna, kde rovněž byly masově v ulicích použity ke hrůze Londýňanů.


Číst dál

Kam až jsou Glumové ochotni zajít?

cesky prezident Milos Zeman„Soudruh Si předsedá nejlidnatější otrokářské říši na světě; je to tyran, který vládnecinsky prezident Xi Jinping největšímu počtu poddaných. Faktem ale je, že nejlidnatější ty­ranií světa je komunistická Čína a soudruh Si je největším tyra­nem: vězní více lidí než kdokoli jiný.“

Zajisté i s takovými je nezbyt­né se stýkat. Roosevelt a Churchill se sešli se Stalinem, Eisenhower a Kennedy s Chruščovem, Nixon a Carter s Brežněvem. Nixon dokonce s nejmasovějším vrahem 20. století Mao Ce-tungem, předchůdcem soudru­ha Si. Ale pro setkání s nimi by měla platit hygienická etiketa: polibek ano, ale jazyk do pusy už ne. To ne­jsou lidé, minimálně ne svobody­milovní lidé, to jsou Glumové, ubohá, mizerná, politováníhodná stvoření, žijící v mentální a morál­ní tmě, ukrývající se před světlem a před světem… To však náš nejvyšší Glum se soudru­hem Si zamýšlí: nejen polibek, ale i jazyk do pusy. Polibkem je přijetí na Hradě, v úřadu prezidenta. Budiž, sou­druha Si přijali i státníci jiní. Ale vsunutím jazyka do jeho pusy je jeho pozvání na zámek do Lán, pár set metrů od hrobu, kde leží Masaryk. To Zeman nemusel, to si už mohl odpustit. Tyran nad pevninskou Čínou bude šlapat po půdě, v níž odpočívá zakladatel republiky. Jen proto, že má prsten; stačí, aby mávnul prstem, a náš Glum nejvyšší se stává inkontinentním (ztráta kontrolovat moč a stolici J.Š.). Tady je už občanská neposluš­nost proti vrchnímu Glumovi na­místě. Ve městech s početnou ir­skou komunitou se řeky na den svátého Patrika barví zeleně; kdy­by Praha měla primátora, který by stál za to, nechal by v době pobytu soudruha Si obarvit Vltavu rudě: až se na ni tyran Si bude dí­vat z Hradu, ať mu její barva při­pomíná krev statisíců, možná mi­lionů čínských vlastenců, stoupen­ců svobody, křesťanů, členů hnutí Falun Kung i Tibeťanů, muče­ných a popravovaných v jeho kon­centračních táborech Lao-kai. Nejvyšší Glum tyrana Si po­zval a my tomu nemůžeme zabrá­nit. Přesto však něco udělat může­me: dát oběma najevo, co si o nich myslíme.

TAK PRACUJÍ "VÍTAČI" - S POMOCÍ DIPLOMATICKÉ POŠTY!


Číst dál


Článek „Havlistické zrůdy se spikly proti Číně! – trestní oznámení podáno!

SMKC 1 Prostejovska Pravda Rudy koutek 26.3.2016Dnes, 28.3.2016 podal SODALES SOLONIS z.s. trestní oznámení na autora článku k rukámDalajlama a Havel státního zástupce OSZ Beroun Mgr. Jana Juřici, zveřejněného dne 26.3.2016. Děkuji touto cestou za právní rozbor skutků, který zpracovali z vlastní zkušenosti členové Konfederace politických vězňů ČR!

„ …pravicoví buseranti a chlupaté kundy slaví 5 minut slávy! Pravicoví havlističtí buseranti a chlupaté zelené kundy se spikli a zaútočili proti státnímu symbolu Čínské lidové republiky. Nemytá lidská veteš, vilná prasata s pochybnou sexuální orientací doplněná zfašizovanou lůzou nejrůznějších odstínů vystříkala své ego na rudé prapory, zřejmě ve snaze zažít ve svých zbytečných životech pár minut slávy. Nemá smysl dlouze uvažovat nad tímto výtvorem chorých mozků se zprivatizovanou intimní hygienou. Kéž by vám někdo vmetl vlastní smegma do vašeho tupého pravdoláskařského ksichtu! Pokud si ještě někdo myslí, že opěvování naštěstí dnes už nestárnoucího absurdního vládce je znakem nějaké vyšší kulturní a morální kvality, tomu doporučujeme nový článek, rozhovor s mužem, který před lety konvertoval k havlismu s názvem „Nutili mně pít moč disidentek!“.


Číst dál

Aktivisté zveřejnili video z útoku na vlajky a billboardy čínské komunistické diktatury. 150 vajíček neslo jména 150 politických vězňů z čínských koncentráků

Vajickovy protest 1Občané vítězí: Čínské vlajky zmizely z Prahy! Skvělé články LN 26.3.2016: V okrese Číny a Vítejte na letišti U Poběhlice!- Na Evropské třídě se vyvěšují vlajky TIBETU!

Přivítat na Zmrtvýchvstání Páně nejvyššího představitele komunistické Číny už nelze snadDalajlama a Havel jinak komentovat než slovy: „Když Pán Bůh chce potrestat, nejdřív zbavuje rozumu!“ Kolik ho asi v této zemi zbylo, když připustí takové „Boží dopuštění“?!

Trasa mezi Letištěm Václava Havla a Pražským hradem - velkou část čínských vlajek v Chotkově ulici, v ulici Mariánské hradby, Jelení a v Evropské v noci na sobotu někdo potřísnil SMKC 1 Prostejovska Pravda Rudy koutek 26.3.2016barvou. Podle Jaroslava Tvrdíka se vlajky momentálně opravují. K poškození asi 50 vlajek i billboardů použili vyfouknutá vejce naplněná šedivou a modrou barvou. Z anonymní emailové adresy dnes aktivisté, kteří protest zorganizovali, zaslali ČTK video z příprav akce i z její samotné realizace. Nedoprovodili ho žádným komentářem. Policie po pachatelích pátrá, zatím nemá žádné nové informace. Zdroj: ČTK

Vyjádření aktivistů lze získat, když víme, za kým zajít nebo komu zavolat. Jde o protest proti naprosté morální zvrácenosti vedení naší země! Zatímco jiné demokratické státy s čínskou totalitní diktaturou pouze uzavřely obchodní vztahy, my jsme k tomu jako jediní přidali totální sbratření po vzoru stalinismu z 50. let. A po vzoru hesla Se Sovětským Svazem na věčné časy a nikdy jinak. Tím jsme rozšlapali všechny polistopadové hodnoty na prach.


Číst dál

Případ Čajka. Navalného film s českými titulky o vyšetřování obrovské korupční sítě v Rusku

Putin a CajkaJediná věc nezbytná pro triumf zla je, aby dobří lidé nedělali nic – 1.4.2016 KVH 19:00LN Ovcinskij 290611„Kdo zabil Borise Němcova?“- Bývalý ředitel ruského Interpolu Vladimír Ovčinskij: „Stovky tisíce vrahů si v Rusku žije beztrestně.“

… Chceme, aby ten film viděl každý. Teprve tehdy lépe porozumí tomu, co se opravdu v Rusku děje. Katastrofa. Že nám vládnou ti nejhorší z nejhorších, že dochází k destrukci státu. Pomoci můžete snadno. Sdílejte odkaz s přáteli, ať se na to podívají (nebo si to přečtou). Přidejte odkaz do každého svého e-mailu nebo zpráv na messengeru. Sdílejte na svém profilu na sociálních sítích a napište pár slov o tom, co si o případu myslíte. Podle nás je to totiž spíše příběh selhání moderního ruského státu, v této podobě stát nemůže sloužit lidem a plnit svůj účel. Podle nás tohle vše nekončí jen luxusními vilami generálů a jejich synů, ale mizernou vymahatelností práva obecně. U nás se ukazuje, že na vrcholu prokurátorské pyramidy sedí opravdová monstra, která spáchala více zločinů, než 90 % lidí ve vězení….


Číst dál

Babiš: Pokud by se prokázal podvod, odejdu. Ale vylučuji to

"TOP 09 a ODS si schůzí naběhly. Dostal jsem příležitost v přímém přenosu říct občanům celý příběh. Pan Bělobrádek si vybral za cíl ANO a svými výroky poškozuje vládu. Pan prezident mi dal cenné rady ze své dlouhé politické kariéry. Ty si ale nechám pro sebe"

Pane vicepremiére, proč vám tak dlouho trvalo zveřejnění držitelů anonymních akcií Čapího hnízda – že to jsou vaše dvě dospělé děti z prvního manželství a bratr vaší partnerky?

Obracela se na mě řada novinářů, ale vzhledem k mým zkušenostem s některými z nich jsem nechtěl – a dopředu jsem to také řekl – na toto téma poskytovat rozhovory. Ve Sněmovně jsem pak měl unikátní příležitost poskytnout informace veřejnosti. V nezkreslené podobě, aniž by je někdo vytrhl z kontextu nebo s nimi manipuloval. To ale nic nemění na faktu, že považuji za skandální požadavek pravice na svolání mimořádné schůze k této pseudokauze z roku 2008, která se rozpoutala na základě nějakého anonymního udání. Zároveň považuji za nekorektní chování našeho koaličního partnera, KDU-ČSL, která svolání schůze podpořila a nechtěla změnit stanovisko. Na podobné podrazy od koaličního partnera se asi budu muset připravit. Není typické, aby koaliční partner hlasoval tak často s opozicí. Nechápu, proč s námi tedy spolupracují. Ať se lidovci zpátky spojí s Kalouskem, mají k sobě přeci tak blízko.


Číst dál

Bohem bych být nechtěla

LN Raduza 010416Kdybyste byla na chvilku Bohem a mohla na světě změnit jednu věc, která by to byla?

Nechtěla bych být Bohem, chtěla bych mít jedno přání, jež by mi splnil. Prosila bych ho, aby člo­věku odejmul tak silný pud sebezáchovy, který jej nutí hromadit věci, zabírat území, jež nepo­třebuje, a zabíjet příslušníky vlastního rodu. Je to právě touha přežít, která nám namlouvá, že čím větší území budeme ovládat, čím víc otroků na nás bude pracovat, čím více zásob budeme mít, tím spíš přežijeme. Jako bychom se z dějin nepoučili, že smrt si přijde i pro ty, kteří jsou zabezpečení na několik životů dopředu. (LN, Pátek, 1.4.2016)

 


Číst dál

X.díl k dnešnímu 140. výročí narození Tomáše Bati

Bata TomasPoslední z deseti článků, které vycházely každou neděli. Dnes před 140 lety, dneBata Jan Antonin 3.dubna 1876, se narodil zakladatel firmy Baťa Tomáš Baťa, v jehož díle tak úspěšně pokračoval jeho nevlastní bratr Jan Antonín Baťa.

Náš současný společenský život je spíše hrou bez pravidel. Pravidla se stále mění, nevyžaduje se jejich dodržování. Lidé si nejsou rovni. Silnější utiskují a vykořisťují slabší, vytvářejí nemravná a zločinná seskupení v zájmu bohatnutí na úkor společnosti. Zločinně si kupují lidi v orgánech, jež mají dbát na ochranu společnosti před zločinem, dbát na prosperitu, svobodu, rovnost a rozvoj, i dobré mravy. Dobrá práce není správně hodnocena a je nedůstojně placena, zatímco zlodějina a korupce v nejvyšších patrech společnosti je chráněna.Občan bez vazeb na mocné je vystaven tvrdosti nehumánních a nedokonalých zákonů a předpisů, šikaně, ba i osobnostní a majetkové likvidaci. Společnost tak upadá do mravního bahna, je vydaná všanc zločinu vrostlému do řízení společnosti. Společnost je mocnými bez souhlasu lidu, tedy zrádně, zadlužovaná ve prospěch zločinu a odsouzená k postupnému zániku všech materiálních i mravních hodnot.


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing