Bulletin č. 13/2016

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 26. duben 2024 17:03

Zemanem uctívaná komunistická Čína vraždí desítky tisíc disidentů pro obchod s lidskými orgány. Svázaným lidem odebírají zaživa ledviny, srdce, oči, které pak nosí lidé v Evropě

cesky prezident Milos Zeman

Čínský prezident se vlajek zřejmě nedočká. Náhle zmizelycinsky prezident Xi Jinping

Čínou koluje tajemný dopis vyzývající prezidenta Si Ťin-pchinga k odstoupení. Režim zuří a zatýká odpůrce

* * *

VÝZVA PREZIDENTU REPUBLIKY A VLÁDĚ „PŘESTAŇTE KOLABOROVAT S KOMUNISTICKOU TOTALITNÍ ČÍNOU!“

Petice AI – dopis Zemanovi a Zaorálkovi: Vyzýváme vrcholné představitele ČR ke kritice porušování lidských práv v Číně

NELEGÁLNÍ TRANSPLANTACE - Vyjmutí ledvin z živého člověka - Vyjmutí očí - Duševní zhroucení

Komunistický soudruh Xi Jinping (Si Ťin-pching), čínský prezident dne 28.3.2016 navštíví Česko na pozvání Miloše Zemana. Česko je jedinou zemí Evropy zvoucí masového vraha srovnatelného s Hitlerem a Stalinem na návštěvu. Čínský diktátor se svojí stranou se dopouštějí už desítky let obrovské genocidy na vlastním národu. Z obyčejného hlediska lidskosti, je zjevné, že tito lidé patří zcela jednoznačně před mezinárodní soud a náleží jim trest smrti podobně jako pro Göringa u Norimberského tribunálu. Stejně tak všem politikům, kteří tuto genocidu umožňují nebo kryjí a popírají.

TAK PRACUJÍ "VÍTAČI" - S POMOCÍ DIPLOMATICKÉ POŠTY!


Číst dál

Praha - akce - úterý 29.3.2016: SVĚDOMÍ NENÍ NA PRODEJ!

CLR lidska prava 1… Připomínáme usnesení Poslanecké sněmovny z 1. 4. 2008, ve kterém „Poslanecká CLR lidska prava 2sněmovna vyzývá všechny své představitele, aby při mezinárodních jednáních aktivně vystupovali na obranu lidských práv obyvatel Číny a Tibetské autonomní oblasti.”

… S čínským prezidentem by přitom při cestě do Česka bylo o čem mluvit: příkladem za všechny je jedenáctiletý trest vězení pro literárního kritika Liu Siao-Po, laureáta Nobelovy ceny, za manifest Charta 08 inspirovaný československou Chartou 77. Ten je však jen malým symbolem státních represí ve všech oblastech: pronásledování opozice, nesvoboda slova a svědomí a omezování dalších osobních svobod, aktuální zatýkání aktivistů prosazujících pracovní práva, pronásledování etnických (Ujgurové a další), náboženských (hnutí Falun Gong, křesťanů, aj.) i sexuálních menšin, nárokování si Tchaj-wanu, expanzivní chování v Jihočínském moři a v neposlední řadě ona okupace Tibetu.


Číst dál

Čínští a čeští komunisté neveřejně zasedali v Parlamentu demokratické země za mlčení veřejnosti a za zbabělé pasivity „pravicových“ stran a jejich politiků!

15 SN hoste CLR a embassy 210316Čínská vlna nás ohrožuje daleko více než uprchlická! - Níže přináším seznamy všech hlavních8 SN CLR Tibet JS 210316 účastníků z čínské a české strany, odkazy na výzvu prezidentovi ČLR a trestní oznámení o propagaci komunismu na semináři Sněmovny a o podílu na zločinech proti lidskosti čínských občanů!

Bylo by stejné ticho, kdyby seminář pořádala NSDAP a hlavním řečníkem byl Adolf Hitler?! Jsou snad komunisté něco lepšího než fašisté a nacisté?! Stamiliony jejich nevinných obětí jsou dostatečnou odpovědí… Na webu Sněmovny se informace o semináři objevila až dnes ráno těsně před začátkem?!

Mezi hosty byly náměstek ministra informační kanceláře státní rady ČLR, profesor stranické školy ÚV KS ČLR, čeští hosté pozvaní čínskou ambasádou stojí také za pozornost. Kdysi jsme české spolupracovníky s nacisty a ruskými okupačními vojsky nazývali kolaboranty – zdá se, že tomuto druhu „lidí“ se u nás zvláště daří…


Číst dál

Trestní oznámení na podezření z deliktů dle §§ 403 popř. 405 u českých občanů a dle §§ 400, 402, 405, 413, 140, 149 u čínských občanů, převážně však genocidium

Cina popravaÚtvaru pro odhalování organizovaného zločinuLN 21 salv 230316

Policie ČR Praha

ÚOOZ SKPV

156 80 Praha 5 - Zbraslav 

uooz.sekretariat@pcr.cz  

 Vpravo LN, 23.3.2016

Ze zpráv na níže uvedených webových stránkách vyplývá, že dnes 21.3.2016 od 10.00 hodin se koná v budově Poslanecké sněmovny, Sněmovní 1, Praha 1, Malá Strana, místnost č. 205 seminář na téma „Zkušenosti pro řízení a rozvoj státu“. Je to však zavádějící název, neboť na pozvánkách zde je uvedeno, že jde o seminář ke knize předsedy čínských komunistů. „Myšlenky Komunistické strany Číny ztělesňují plody moudrosti tradiční čínské kultury,“ uvedl Guo Wei Min nad knihou nejvýše postaveného čínského politika. Přeložena a vydána bude i v češtině. Seminář dle účastníků byl oslavou Komunistické strany Číny.

www.psp.cz/sqw/cms.sqw?z=8820 (oznámení na webu sněmovny)


Číst dál

V Ý Z V A u příležitosti nadcházející návštěvy čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v České republice

Si Ting PhingUpozorňujeme na existenci genocidní politiky, kterou od roku 1999 čínský režim uplatňuje vůčiLN 21 salv 230316 duchovnímu hnutí Falun Gong (Fa-lun-kung) [1, 2]. Věznění následovníci Falun Gongu jsou Evropským parlamentem [3], Amnesty International [4] a OSN [5] považováni za „vězně svědomí“. (vpravo LN, 23.3.2016)

            1) Vyzýváme prezidenta Si Ťin-pchinga,

aby se zasadil o postavení viníků před soud, případně o vydání obviněných bývalých vysokých čínských úředníků španělskému soudnímu dvoru, který již v roce 2009 přijal obžalobu ve věci genocidy a zločinů proti lidskosti, kterých se dle žaloby tito lidé dopustili při pronásledování duchovního hnutí Falun Gong v ČLR. [6]


Číst dál

Opilý Kalousek opět ve Sněmovně kázal „jak zákon káže“

LN Rath Kalousek Bendl Langsadlova 240316Babiš: Pokud by se prokázal podvod, odejdu. Ale vylučuji to - V době realizace Čapího hnízda nebylo údajné podvodné jednání trestním činem.

Sněmovna nám všem opět nastavila zrcadlo ve středu 23.3.2016. Zástupná kauza „Čapí SN CP Horska dopis 1 230316hnízdo“ odhaluje skutečné hnízdo korupce, její hybatele a profitující. Penězovody tečou stále méně, političtí „instalatéři“ z řad polistopadových vlád poslechli varování kmotrů a snaží se seč mohou honem „honem“ na Babiše zachránit své pohodlné, bezpracné žití a existenci svých korupčních stran. Je nejvyšší čas zarazit masové rozkrádání státu politiky a éru trafikových funkcí!  

Má návštěva Sněmovny začala neuznáním mého novinářského průkazu bez zdůvodnění, takže jsem nemohl absolvovat tiskovou konferenci TOP 09, krátce před vystoupením předsedy Hnutí ANO. Škoda, chtěl jsem se zeptat proč nejsou zveřejněna jména 91 signatářů z řad poslanců, kteří podepsali dopis velvyslanectví Ruska v Praze na podporu ukrajinské pilotky Nadiji Savčenkové. Za TOP 09 odpověděla dne 22.3.2016 Jana Jonášová: „Dobrý den, děkujeme za podporu. Nezlobte se, ale jména signatářů nemůžeme sdělovat, nemáme žádný souhlas k tomuto zveřejňování.“

Andrej Babiš - Čapí hnízdo (kompletní verze)


Číst dál

CEVRO o evropských hodnotách, ale opatrně…

CEVRO EH paneliste 220316K.Mrzílek: „Češi mají význačné duchovní vzory. Ale neřídíme se jimi. V Čechách jsou toCEVRO EH verejnost 220316 pouhé památky.“

Institut pro politiku a společnost pořádal dne 22.3.2016 veřejnou debatu na téma "Evropské hodnoty". Zúčastnili se Karel Schwarzenberg, Helena Válková, Jiřina Šiklová, Petr Kolář, Jiří Pehe, moderoval Jan Macháček.

O evropských hodnotách se spíše teoretizovalo než konkrétně hovořilo vzhledem k aktuálnímu dění v naší zemi. Proto jsem je konkretizoval připomenutím několika faktů ve svém diskusním příspěvku - např. seminář čínských komunistů, organizovaný KSČM ve Sněmovně, neochotu poslanců zveřejnit svá jména pod dopisem na podporu pilotky Savčenkové ruské ambasádě v Praze, že si 75% poslanců zvolilo tajně svým místopředsedou předsedu KSČM Filipa, přejmenování Významného dne 17.listopadu „Dne boje za svobodu a demokracii“ na „Mezinárodní den studentstva a dne boje za svobodu a demokracii“ a první „šátkovou“ žalobu muslimky na českou zdravotní školu, kterou podporuje ombudsmanka Anna Šabatová.


Číst dál

Pravda je věc názoru. Opravdu? Aneb podej se splyň, uvěř, jinak uvidíš!

LN od Marxe po Putina 120316Tradiční totalitní režimy si dávaly práci, aby zcenzurovaly každou nepohodlnou informaci.LN PP Fedcenko ruska media 220316 V době internetu se takový přístup nevyplatí: dá se vytvořit alternativní svět. (Vpravo LN, 22.3.2016)

Dva vynikající články z LN dne 12.3.2016 – „Pravda je věc názoru. Opravdu?“ Adama Laláka (studuje filosofii v Cambridgi) a Kláry Votavové (studuje evropská studia v Maastrichtu a „Podej se splyň, uvěř, jinak uvidíš“ od Marka Loužeka (přednáší na VŠE a FFUK). Přináším výtah podstatného z obou článků.

… Od vydání Latourova textu uplynulo více než jedenáct roků a čím dál tím více se ukazuje, že relativizace informací předkládaných odborníky může být zneu­žívána k vytvoření neinformované, zma­tené, a tudíž i jednoduše manipulovatel­né společnosti. Postmodernismus se stal nebezpečnou zbraní populistů a autoritářů, kteří se jej naučili mistrně zneužívat. Příkladem takového zneužití jsou aktivi­ty současných politiků, kupříkladu nyněj­šího amerického prezidentského kandidá­ta Donalda Trumpa nebo českého prezi­denta Miloše Zemana.


Číst dál

Život a doba soudce Nováka

Neuplyne pomalu měsíc, aby nebyl obviněn z korupčního trestného činu některý z českých soudců. Nedávno to byl Ondřej Havlín, po něm dvojice soudců z Litoměřic, teď chomutovský soudce Ivan Novák, známý tím, že za podivných okolností podmíněně propustil svého jmenovce, aktivního severočeského kmotra. Obvinění padlo arci za jinou, byť podobnou, kausu, a přijetí úplatku se nakonec může ukázat neprokazatelným.


Číst dál

Lže Martin Michal, nebo Pestrý svět?

MM PS biologicka matka duben 2014Manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové Martin Michal tvrdí, že jeho biologická matka byla židovka a zemřela za 2.světové války v Osvětimi?! To stojí ve 13.čísle časopisu PESTRÝ SVĚT z roku 2014. Vzhledem k tomu, že šlo o aprílové vydání a sám pan MM je i svým datem narození poměrně vydařený „Apríl“, můžeme celkem úspěšně a s jistotou vyloučit, že jej jeho maminka, poté co zahynula v nacistickém koncentračním táboře během II.světové války, tedy před cca 15 lety před jeho narozením, úspěšně porodila dne 1.4.1959.

Tento viditelně duševně vyšinutý jedinec, naprosto prolhaný, se nestydí lhát o své minulosti, své matce a tedy zřejmě i o svém židovském původu. Tak jako o svém vzdělání a pilotování. Díky svému datu narození, může tento novodobý Baron Prášil „hodnověrně“ tvrdit, že je vystudovaným doktorem práv kdy údajně, dle svých slov, vystudoval trestní právo na Karlově universitě, zkušeným pilotem dopravních letadel, i když nikdy žádné nepilotoval apod. Možná by nám známý psychiatr dr. Jan Cimický vysvětlil, co je to za druh duševní poruchy, když někdo prokazatelně lže a to opakovaně i u soudu – tedy nejen na Apríla? Pana MM dlouhá léta hájil.


Číst dál

Rovnost pohlaví je nám stále cizí?

Sociologický ústav v uplynulých dnech ukazuje, že vnímání ženských a mužských rolí je u české veřejnosti stále stereotypní. Většina si myslí, že muž by měl vydělávat a žena se starat o domácnost. (Novinky, 25. 3. 2016)

Kde je pravda? Krutá pravda je taková, že „blbost světem vládne“. Zapomíná ten svět, že žena hraje v životě, především a v souladu s potřebou lidstva, roli zachování rodu a vychovatelky svých dětí. Záležitost mateřství a otcovství je nutno dát na pořad dne: Ta největší odpovědnost za kvalitu populace leží na rodičích, a na matce především. Lidstvo snad nechápe, že ženy a muži si nejsou rovni biologicky, stejně jako jsou rozdílní anatomicky.


Číst dál

UTOPIE: Proč milióny lidí následují tesaře?

Otázka: Pomohlo vám toto téma v rozšíření vašeho pohledu na osobu Ježíše Krista?

Odpověď: „Moje poměrně dobrá znalost Nového zákona má mnohem širší záběr, než je v tomto popise. Věřím, že Ježíš žil, že byl opravdovým géniem, že ze své vnitřní potřeby dokonalého člověka se rozhodl zlepšovat lidskou společnost. Bohem není. Židovský bůh je utvořen lidmi podobnými, jako byl Ježíš. Byl moudrými Židy stvořen jako prostředek národní jednoty a také "branné síly" toho národa. Bůh, jak je líčen katolickou církví, je nezdařená konstrukce nadpřirozena, plná protimluvů. Řekl bych, že se tato církev, založená Saúlem během několika století stala organizací pro soustřeďování majetku a plně se jí to daří. Mimo jiné je toho příznakem i celibát, toto ďábelské zlo.“


Číst dál

IX.díl: Ke 140. výročí narození Tomáše Bati

Bata TomasPřináším devátý z deseti článků, které vychází každou neděli. Poslední desátý, vyjde 3.dubna 2016, v denBata Tomas pan podnikatel narození zakladatele firmy Baťa Tomáše Bati, v jehož díle tak úspěšně pokračoval jeho nevlastní bratr Jan Antonín Baťa.

Bývalý ředitel závodu v Batizovcích vzpomíná na Tomáše Baťu

V roce 1925 založila firma Baťa tzv. Baťovu školu práce. Nastoupil jsem do 1.ročníku jako čtrnáctiletý kluk v roce 1926. Říkali nám mladí muži. Bylo v tom cosi z otcovské lásky Tomáše Bati k mladým lidem. Šéf si uměl najít při všech starostech o průmyslový komplex, ve svém až šestnáctihodinovém pracovním dnu, čas i na nás. Občas přišel do vyučování, sedl si do zadní lavice a poslouchal. Pak si nás nějakými otázkami otestoval a přidal nějaké rady do života. Na jednu často vzpomínám: „Buďte v životě vždy věřiteli. Nikdy dlužníky!“ Dal nám k tomu i podmínky. Vyučenec měl za 3 roky na knížce i deset tisíc, a to bylo celé jmění.


Číst dál


... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing