Bulletin č. 12/2016

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 29. březen 2024 6:29

27 let po listopadu 89 nás budou poučovat ve Sněmovně čínští komunisté jak „řídit a rozvíjet stát“!

KSCM i zubyV první jarní den, v pondělí 21.března, začne ve Sněmovní 1 od 10:00 hod. seminář na témaLN Tvrdik a Cinanky 190316"Zkušenosti pro řízení a rozvoj státu". Záštitu poskytl předseda Sněmovny Jana Hamáček. Úvodem promluví předseda KSČM a první místopředseda Sněmovny Vojtěch Filip, usvědčený agent StB, krycí jméno „Falmer“ a po něm Zdeněk Škromach. Jako hlavní řečník vystoupí Ču Ling-ťün, profesor stranické školy ústředního výboru Komunistické strany Číny. Po skončení bude připraveno pohoštění. Dobrou chuť!!! Předpokládám, že se dostaví i oněch 75% poslanců, kteří si ho zvolili svým prvním místopředsedou. Zvu tímto širokou veřejnost, aby se od 9:00 hod. dostavila do Sněmovní 1 s rudými praporky a kyticemi a jako jásající dav přivítala milé soudruhy z Číny i ze Sněmovny. Kdyby se Česká republika uměla stydět za své občany, už by se samou hanbou dávno sama rozpustila. Kde jsou ty davy z roku 1989? Kde jsou ty davy z pohřbu presidenta Václava Havla? Pokud nikdo nepřijde, mely by nás všechny oběti komunismu strašit 24 hodin denně, aby nás konečně probudily ze smrtelné letargie, agonie ducha a mravních hodnot, ve jménu zachování zdravého rozumu a pudu sebezáchovy!


Číst dál

Antonín Michal, syn Martina Michala, manžela Heleny Vondráčkové, bude konečně se svými kumpány souzen!

Michal Antonin MM HVZpůsobená škoda 813 milionů, trest až 10 let!

„Zdravím. Rád bych zůstal v anonymitě, neb nevěřím, že česká policie by mně dokázala ochránit. Jako perličku Vám mohu sdělit, že hlava celé organizace, jinak tchán syna pana M., po svém jednodenním zadržení prohlásil, v blízké společnosti, a bavil se tím, že "ti blbí policajti vyčíslili škodu na miliardu a ono je to miliard sedm.“. Anonym, 27.1.2015

Zpráva ČTK ze dne 18.3.2016 neuvádí žádná jména podezřelých. Antonín Michal měl být šéfem podvodníků. To jsem mj. sdělil ve svém trestním oznámení PČR pro podezření z legalizace výnosů z trestné činnosti ze dne 19.1.2015. Zabavený majetek dává mým informantům za pravdu. Ve věci jsem psal VSZ JUDr. Lence Bradáčové 13.2.2016, následně ZOI 14.3.2016, kdy jsem odpověď obdržel už za dva dny 16.3.2016. Že by o trestné činnosti svého syna jeho otec Martin Michal nic nevěděl a nedával mu žádné rady, je asi tak pravděpodobné, jako kdyby si odsouzený soudce Ivan Novák nevzal žádný úplatek od senátora Alexandra Nováka.


Číst dál

Putinovi agenti

Pitinovi agenti avers 2016„Putin testuje naši slabost, a když ji projevíme, okamžitě toho využije“, řekla mi jed­nou bývalá lotyšská prezidentka Vaira Víke-Freibergová. Pokud si tonepřipustíme, může Česká republika zcela uvíznout v síti ruských zájmů a v EU a NATO se staneme okrajovým, nedůležitým a zcela nedůvěry­hodným členem, jakousi podivnou východní výspou Putinova režimu. Máme ale i druhou možnost: vybřednout z ruské mlhy a začít brát vážně obranu svobody, již jsme v roce 1989 znovu nabyli, kterou se ale Kreml a jeho tajné služby snaží opět demontovat.

* * *

Tato kniha je v současnosti nejprodávanější na českém trhu. Měla by být povinnou četbou proPitinovi agenti revers 2016 každého českého občana, kterého pojmy skutečné svobody a demokracie ještě oslovují. Čte se jedním dechem a z jejího obsahu často mrazí. Mráz opět přichází z Kremlu a dnes musíme dodat už i z Pražského hradu.

Martin Nejedlý je externím poradcem prezidenta, disponuje třemi místnostmi na Pražském hradu. Protože oficiálně nezastává žádnou funkci, není vyžadována ani jeho bezpečnostní prověrka. Není známo, kde a co vystudoval, v jakých oborech podnikal, v jaké pozici ani u jaké firmy působil na své misi v Rusku. Na svém mobilu má stejnou fotografii, jako je na aversu knihy Putinovi agenti. Má Kreml v moci Nejedlého a ten pod kontrolou prezidenta Zemana? Jedno je jisté – na starodávném sídle českých Králů máme poslušnou a spolehlivou pobočku Kremlu, resp. hlavní pobočku ruské ambasády v Praze.


Číst dál

Cenzuruje vlastní videa Knihovna Václava Havla? Ztrácí svoji nezávislost?

KVH logoDne 8.3.2016 proběhla v KVH akce Debata s Respektem: Putinovi agenti - Jak ruští špioni kradou naše tajemství, o aktivitách ruských tajných služeb v EU a střední Evropě. Na závěr proběhl křest knihy Ondřeje Kundry Putinovi agenti. Hosté byli: expremiér Jan Fischer, bývalý velvyslanec v Moskvě a USA Petr Kolář, Ivana Smolenová z Prague Security Studies Institute a redaktor Respektu Ondřej Kundra. Moderovala Silvie Lauder, redaktorka týdeníku RESPEKT. Video z této debaty stále není na You Tube, ačkoliv z akce dne 9.3.2016 „Abnousse Shalmani: Chomejní, Sade a já“, už ano?!


Číst dál

Tak (ne)pracuje PČR a SZ v Berouně!

Tak zase jedno mé TO bylo „založeno“. Neuvěřitelné jakou práci si PČR a SZ dává, aby se nemuselo nic vyšetřovat a nedej Bože ještě vyšetřit. Když jsem převzal článek Tomáše Peciny, byl jsem hned stejným SZ a stejnou PČR obžalován z podporování genocidia. Jeden pravdivý článek shledá SZ genocidiím, ale skutečné a prokazatelné podporování genocidia a xenofobie už nikoliv a navíc žádá, abych důkazy odhalil za ni. Za trestním oznámením z podpory genocidia stát samozřejmě nikdo jiný než známý, usvědčený podvodník (a zřejmě i sňatkový), Martin Michal. Asi se budu muset stát zločincem, aby policie má četná trestní oznámení také jednou konečně začala poctivě vyšetřovat?! Jeden můj známý zdůvodnil proč u sebe stále nosí střelnou zbraň? „Abych měl u sebe stále svého policistu!“ Vyvracet mu to nebudu a byli by nás jistě statisíce! Níže si můžete přečíst doklady o tom jak SZ a PČR v Berouně vyšetřuje tak, aby se nic nevyšetřilo! Řadu z nich znám osobně, jsou slušní, vypadají i jako schopní. Asi to nebude jenom jejich problém?! Hlavně nepopudit, nemít problémy a udržet si místo – jenom si nejsem jist, zda je pro takovou „práci“ občané platí ze svých daní!


Číst dál

Vyjádření ředitelky SZŠ Ivanky Kohoutové k žalobě ve věci porušení zásady rovného zacházení dle antidiskriminačního zákona

IslamDne 11. března 2016 bylo Střední zdravotnické škole doručeno usnesení Obvodního soudu pro Prahu 10 s výzvou k vyjádření se k žalobě ve věci porušení zásady rovného zacházení dle antidiskriminačního zákona ze strany Střední zdravotnické školy. Touto žalobou se domáhá bývalá zahraniční uchazečka o studium omluvy a materiální satisfakce za tvrzené porušení zásady rovného zacházení ze strany Střední zdravotnické školy, zastoupené PhDr. Ivankou Kohoutovou, Ph.D., vůči žalobkyni v přístupu ke vzdělání a svobodné volbě povolání, a to z důvodu náboženského vyznání a víry. Sděluji, že tento spor je vyústěním veřejnosti známé kauzy dvou uchazeček, které v minulosti tvrdily, že ze strany školy byly diskriminovány pro užívání částí oděvu, které označovaly za náboženské symboly.


Číst dál

Zpráva ze zasedání ÚRK KPV ČR

ÚRK se na svém dnešním zasedání zabývala stížností poboček č. 10 - Domažlice, 15 – Praha, 18 – Třebíč, 26 – Klatovy, 48 – Plzeň, 78 - Břeclav. Z časových důvodů jsme se zabývaly především otázkou právoplatnosti Sněmu, konaného dne 2.prosince 2015.

Z dostupných materiálů (zpráva mandátové komise) bylo zjištěno, že se Sněmu zúčastnilo 471 členů, kolik bylo fyzicky přítomných a kolik členů bylo zastoupeno pověřovacími lístky, se nepodařilo zjistit. Neměly jsme k dispozici ani seznam členů pro registraci. Vyjdeme-li z počtu odebraných známek v roce 2015 (1980) a počtu odebraných známek pro rok 2016 (1530), počet účastníků Sněmu podle mandátové komise (471) nedosahuje 50% členů.


Číst dál

„Hon na Babiše“ je sebeobranou ohrožených

Agrofert 22 miliardV poslední době velmi mnoho politiků a novinářů mluví „zasvěceně, ale hlavně nahlas“, o Agrofert 86 milionuBabišově střetu zájmů.

Ve skutečnosti je Babiš, spolu s několika dalšími výjimkami jeden z mála, kteří nepřišli do politiky, vydělat si zde peníze. Jak známo, celý plat ministra, jakož i plat poslance včetně náhrad, posílá na účet fondu pro postižené. V tomto ohledu je mimo jakoukoliv pochybnost mezi ostatními politiky „Bílou vránou“! Kupodivu jsem zatím nezaznamenal ani u jednoho z jeho mnoha nenávistných kritiků, že by se k sponzorování postižených připojili, nebo mu alespoň za toto gesto vyjádřili, když ne dík, tedy alespoň úctu !


Číst dál

Čeští úředníci měli šidit EU? Média to už celých 42 dnů vůbec nezajímá?!

Jourova v klouboukuDne 4.2.2016 zveřejnilo ECHO24.CZ článek Čeští úředníci šidí Evropskou unii a nechali se Cretuova Corinachytit. Článek převzal pouze tento web a czzpravy.cz – podivné mediální mlčení trvá dodnes, přitom mělo hrozit odvolání rumunské eurokomisařky Coriny Cretuové a české eurokomisařky Věry Jourové?! Ve věci jsem dne 8.3.2016 kontaktoval vrchního mluvčího EU pana Margaritise Schinase, kdy jsem ho informoval i o kauze ing. arch Marka Řičáře. Takřka obratem mi byl potvrzen příjem bez další reakce.


Číst dál

Radši budeme zase mlčet?

Naše televize nevychovává, respektive její tak zv. zábavné pořady by měly také povznášet. Ducha. Vnímání k lepšímu. Bohužel za ta staletí jsme geneticky dospěli hlavně ke kritice těch druhých. Máme humor, připomínající jumping bez návratu. V Babovřezcích chytí paní Bílá odcházejícího faráře za zadek řkouc: "To je ale materiál" a hurónský řehot žen odcházejícího faráře provází.

LN Cermak 150316Konečně i Česko se dostává do migračního období, které západní země prožívají celá desetiletí a ještě daleko více severní indické státy, celá staletí. I k nám přicházejí jiné národy, jiné kultury. Mísení a stěhování lidí bude přibývat, tak jak se stále více množíme. Jenom si musíme zvykat. To co hrozí více je kultura ozbrojená, dá-li se to tak nazvat, respektive její způsoby. Způsoby „ochraňovat“ svůj stát okupováním okolních států ať se jim to líbí nebo ne. Jsme toho svědky v Číně, Ujgursko, Tibet. Rusko zabrání dvou částí Gruzie. Východní Ukrajina, nemluvě o “hybridním“ obsazení Krymu.


Číst dál

Bakalář trojího práva Milan Chovanec

LN MZ Soudce vysmech 170316(Vlevo LN 17.3.2016)

Odvolání odchovance plzeňského práva - Soud zamítl žalobu ve věci nesmyslné zakázky MV

Petr Uhl posměšně označuje ministra vnitra Milana Chovance za bakaláře obojího práva – rozuměj plzeňského i karlovarského. Nesouhlasíme: podle posledního Chovancova výroku se jeví téměř jistým, že velikán získal své fenomenální vzdělání na staroslavném učilišti v obci Diószeg (nyní Sládkovičovo). Každý, kdo vystudoval právo a právní vědu kdekoli jinde, totiž musí vědět, že proti rozhodnutí přestupkového orgánu může podat odvolání pouze obviněný a poškozený, avšak druze jmenovaný pouze v případě, že uplatnil nárok na náhradu škody, přičemž z logiky věci vyplývá, že takové odvolání může být úspěšné toliko v případě, že přestupce byl uznán vinným, ale povinnost nahradit škodu mu uložena nebyla. Ne, vážně ne: ministr vnitra se odvolat nemůže. Věřte mi.


Číst dál

Zelené mužiky vracíme - oMen - Jak to bylo 14.3.2016

Akce oMen "Zelené mužíky vracíme, Putine, nech si je!" 14.3:2016 u ruské ambasády. Dnes 14. března 2016 jsme se rozhodli symbolicky vrátit Rusku jeho zelené mužíčky a připoutat se k ruské ambasádě v Praze. Prohlášení skupiny oMen níže.


Číst dál

Na 30.000 zbytečně zemřelých ročně a na zbytečně stamiliardové ztráty, zareagovalo z oslovených dosud pouze Babišovo MF!

Fortyn

Aktualizováno 19.4.2016: "Odpověď" ministra Němečka ze dne 1.4.2016, přišlo poštou nedoporučeně 19.4.2016 - Aktualizováno 14.5.2016: Odpověď  World Health Organisation ze dne 5.5.2016.

MUDr. Karel Fortýn, CSc.: „Budu se jednou dívat tam z toho chirurgického nebe na Tebe aBabis Nemecek Tvé žáky, jak lidem pomáháte a jak brány krematorií zůstanou uzavřeny a z komínů se přestane kouřit.“

Tímto dopisem ze dne 27.2.2016 jsem oslovil ministra zdravotnictví MUDr. Svatopluka Němečka. V kopii jej obdrželi: Prezident Miloš Zeman, předseda ÚS Pavel Rychetský, předseda vlády Bohuslav Sobotka, předseda Sněmovny Jan Hamáček, předseda Senátu Milan Štěch, ministr financí Andrej Babiš, předseda zdravotního výboru Sněmovny Rostislav Vyzula, předseda zdravotního výboru Senátu Jan Žaloudík, předseda ČLK Milan Kubek, předsedkyně České onkologické společnosti Jana Prausová a hromadné sdělovací prostředky ČR. Jeho přílohou je  sociologická studie ing. Stanislava Vrbíka ze dne 31.1.2016. Všechna hlavní média, včetně veřejnoprávních a stovek novinářů byla oslovena – všechna a všichni oslovení dosud mlčí, s čestnou výjimkou MF. Od oslovených v kopii se neočekává jejich vyjádření, ale je to slušností. Odpověď od ministra Němečka neočekávám, tedy určitě ne pozitivní. Je stoupencem a zástupcem těch, kteří na zdraví nemravně vydělávají. Pacient není primárně léčen k rychlému uzdravení a odklonu od léků a přístrojů, ale nucen k závislosti na nich. Jet tak jeho „zdraví“ může naplňovat bezedné kapsy výrobců léků a zdravotnických přístrojů. Jsou jistě třeba, ale jejich množství už je daleko za hranicí normality a trvalé udržitelnosti.    


Číst dál

Ostudné chování soudkyně Písaříkové a podivné chování předsedkyně soudu Červinkové?!

OSP3 prg Rendek 240216Dne 24.února 2016 jsem se zúčastnil soudu Mgr. Petra Rendeka (žaluje ČR – ÚSTR). Další z řady schopných odborníků, který musel ÚSTR opustit. Byl jsem jediný zástupce veřejnosti, oznámil jsem ze zákona pořizování zvukového záznamu a chystal se sledovat soudní jednání. Samosoudkyně OS Praha 3 JUDr. Markéta Písaříková se mne zeptala kdo jsem, odpověděl jsem veřejnost, na jménu trvala. Připomněl jsem jí § 6 o soudech a soudcích, 4 min. bylo ticho, studovala paragrafy, poté vyhlásila přestávku. Vydala usnesení, abych opustil soudní síň pro rušení soudního jednání a hned povolala justiční stráž. V klidu jsem opustil soudní síň a provedl patřičnou osvětu nejen justiční stráži, ale i v kanceláři předsedy soudu. Bohužel nebyl přítomen. Navštívil jsem i další kanceláře, kde jsem o chování soudkyně informoval. Se zájmem si mne všichni vyslechli. Výsledkem byla tato stížnost. Předseda má na vyřízení 60 dnů. Ještě téhož dne mi do datové schránky potvrdil příjem mé stížnosti. Bude zajímavé vědět, jak soudkyně vysvětlí předsedovi soudu mé „rušení“.


Číst dál

KS Brno řeší údajně největší daňový podvod s pohonnými hmotami Peršana Zadaha?

KS Brno prg Zadeh 090316Zajel jsem se podívat na část jednání dne 9.3.2016. Byl jsem přítomen vystoupení obžalovanéhoZadeh Shahrama Abdullaha Zadaha. Soudní síň zaplněná mnohapočetným senátem, obhájci a obžalovanými, připomínala svoji atmosférou 50-tá léta. Začátek se týkal sporu, zda je právem soudce vyloučit obžalovaného Zadaha s účasti na soudním jednání až do doby jeho výpovědi, tedy zda může být přítomen i před svoji výpovědí výslechu ostatních svědků. Soudce to zamítl a Zadeh opustil soudní síň. Z atmosféry jsem neměl dobrý pocit. Slovník soudce Mgr. Aleše Novotného mne dost zarazil – „buďte zticha“, „výlevy“, „subjektivní stesky“, bral slovo obžalovanému, odmítal vydat usnesení o nepřítomnosti Zadaha při výslechu ostatních. Vážnou argumentaci obhájců odmítal nekompromisními slovy „námitce se nevyhovuje“. Po rozhodné argumentaci dalších obhájců to nakonec slíbil. Opíral se o § 215, zatímco Zadeh o zákony EU, nadřazené českým. Na druhé straně byla jistá netrpělivost a nervozita soudce, pochopitelná. Čekají ho týdny náročné práce – spis má 100.000 stránek...


Číst dál

Dokáže toto český nábožně levicový mozek pochopit?

Bata Tomas a JanEkonomická, mravní i sociálně-politická síla podílu zaměstnanců na zisku - Bata Tomas znamka 2016Soukromé vlastnictví výrobních prostředků, přeměna zaměstnanců na kapitalisty, vnitropodnikové obchodování - Pilíře obnovy ryzího kapitalizmu - Splynutí dělnické třídy s třídou kapitalistickou.

Baťovy zásady podílu zaměstnanců na zisku

1. Nevyplácet podíl na zisku až po roční uzávěrce všem zaměstnancům paušálně, jak to viděl Tomáš Baťa v USA. To sice má pozitivní vliv na vztah zaměstnance k podniku, ale jakmile to bude dělat více zaměstnavatelů, účinek je oslaben a může se stát samozřejmostí, jakou je i mzda. Nevyniká zde přímá zásluhovost a závislost osobního výkonu na výši zisku, ani pocit viny na ztrátě. Podíl zaměstnanců na zisku musí přinášet celé společnosti daleko víc.


Číst dál

Vše, co mám, jsem dosáhla tvrdou prací, říká rodačka Jenny Schon

Trutnov - Žáci vrchlabského gymnázia, které vyučuje německý jazyk kantorka Hana Jüptnerová, posílali prostřednictvím e-mailu otázky sudetským Němcům. „Ve velké většině na ně dostali zajímavé odpovědi,“ uvedla učitelka.

Jaké byly Vaše začátky v nové zemi?

Bylo velmi těžké sehnat jídlo. Chodili jsme do lesa na dřevo, na borůvky, na houby. V listopadu 1945 pro nás přijel bratr mé matky, protože moje matka měla strach sama cestovat, byla předtím na hranicích Saska znásilněna českým pohraničníkem. Rusové ve východním Německu také znásilňovali ženy, po desetitisících! Mnohé z toho měly dítě, tyto děti to měly také velmi těžké. …


Číst dál

Mistr národního podřepu

… Charakteristickým korolárem budiž, že když se Svěrák pokusil napsat scenář oslavující ty, kteří se nesehnuli a dějinnou odpovědnost přijali, ve filmu Tmavomodrý svět (2001), zjistil, že to neumí, protože takovému jednání prostě nerozumí. Čech přece nebojuje, nebrání se, jen čeká, kdy zase bude líp. …

Při hodnocení dvojice Svěrák-Smoljak jsem chválu vyplýtval na druze jmenovaného, a v předem beznadějném pokusu čelit nadcházející vlně oslavných tirád k osmdesátinám Zdeňka Svěráka mi nezbude než hanět. Nelze arci jinak.


Číst dál

VIII.díl: Ke 140. výročí narození Tomáše Bati

Bata TomasPřináším osmý z deseti článků, které vychází každou neděli. Poslední desátý, vyjde 3.dubna 2016, v den narození zakladatele firmy Baťa Tomáše Bati, v jehož díle tak úspěšně pokračoval jeho nevlastní bratr Jan Antonín Baťa.

Dnes necháme promluvit Tomáše Baťu

„Jednou jsem vstoupil do vlaku, kde se lidé přeli, zda je Baťa bankrot, nebo není. Bylo to v době přelomu, kdy méně stateční podnikatelé upadli a mnozí je následovali ze ziskuchtivosti. Ti lidé nevěděli, že sedím mezi nimi. Vysvětlil jsem krátkými slovy to, co jsem uveřejnil později pod titulem “BANKROT“. Znělo to takto:


Číst dál

Česko a uprchlíci: Ohrožují nás více uprchlíci, nebo Rusko a naši politici?

Uprchlik divka„Rusko způsobilo v minulosti mnoha národům a posléze celému světu hodně trápení LN PP Fedcenko ruska media 220316mimo jiné tím, že nikdy přesně nevědělo, kde začíná a kde končí.“ Václav Havel, Prosím stručně, 2006 - (Vpravo LN, 23.3.2016)

Bráníme svoji kulturu, nebo pokrytecky jen svůj blahobyt a pohodlí?

Pokud si bohatá a technicky vyspělá Evropa neporadí s milionem uprchlíků, kteří tvoří 1/600 jejího obyvatelstva, tak by byla ve skutečnosti slabá, bezbranná a neschopná, resp. její politici. Riskovala by, že na jejich místa nastoupí populisté, podporováni Putinovým Ruskem a což už se masivně děje. Pomohli by tak realizovat hlavní cíl dnešního Ruska – oslabit EU, která ho ohrožuje a posílit v ní současně svůj vliv a kontrolu. U nás se různí populisté s jednoduchým řešením ozývají stále více. Typický postoj pro ČR: Zaorálek: „ČR by podpořila možné sankce kvůli perzekuci pilotky Savčenkové“. Místo aby nezávisle a sebevědomě pronesl PODPOŘÍ a bude vždy PODPOROVAT! Zkuste si v Praze koupit tričko s Reaganem? Těžko. Zato jistě snadněji seženete s Putinem, či Che Guevarou! Komu vadí, že Slavie má na dresech znak komunistické Číny? Běhali by fotbalisté po hřišti stejně nadšeně se znakem KSČM, či se znakem nacistického Německa hákovým křížem? Běda zemi, která staví peníze na první místo. Zchudne morálně a následně i hospodářsky!


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing