Bulletin č. 1/2016

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 25. duben 2024 7:44

PF 2016: Albert Einstein

Einstein AlbertKoncem roku 1980 Lieserl, dcera slavného génia, věnovala 1400 dopisů, psaných Albertem Einsteinem, Hebrejské univerzitě s příkazem nepublikovat je, dokud neuběhne dvacet let od její smrti. Toto je překlad jednoho z nich:

Když jsem navrhl teorii relativity, velmi málo lidí mě pochopilo a to, co odhalím a přinesu lidstvu teď, rovněž koliduje s nepochopením a s předsudky světa. Žádám Tě, abys chránila dopisy, jak dlouho bude nutné. Roky, dekády, dokud se společnost nevyvine na takovou úroveň, aby akceptovala to, co vysvětluji níže.


Číst dál



Nikdo z nás tu není doma

… Nelze se divit, že pak tato veřejnost uctívá jistého Alexandra Beera, příslušníka NKVD, který vraždil zajatce a vychloubal se zvrácenými skutky. Dokonce, na rozdíl od jiných, tento člověk dostal řád Bílého lva. Přičemž stejná společnost odsuzuje procesy z let padesátých a postavu stejně zvrácenou prokurátora Vaše. …

Nejsme tu doma nikdo a jen nevědomí o křesťanských hodnotách může vést k popsání paní Merkelové jako osoby hloupé - Možná by bylo načase dojít k poznání, že myšlení nejsou "kecy" a že být občanem je také jakási povinnost. Ovšem žehrat na špatný osud bude asi většině vždy bližší než uvědomit si vlastní odpovědnost.

LN mladocesi 040116„Nikdo z nás tu není doma“,odpověděli by Vám čeští protestanti, kteří v 16. století zemi LN chybi Kral 291215čechizovali a přitom ji přivedli k jednomu z intelektuálních vrcholů "boemische" kultury jak duchovní, tak hmotné.  Stejně jako současnými lidovými vrstvami postpravoslavného Česko uctívaný Mistr Jan. Mimochodem, ti první odešli do Pruska a pak, jak Bůh dal, a nikde nebyli a všude byli doma. Těm, co zůstali a postupně střídali od katolicsmu po pravoslaví až po atesimus a zemanismo-klausismus, což je specifický projev  doby smutku – normalizace - vrcholu českého masového kolaboracismu, se pak i Prusko, kde našli protestanti z Českých a Moravských zemí útočiště a nejen to, stalo nepřítelem největším. Postupně to pak přenesli na Německo jako celek, tedy ne bez viny Němců samotných. Povědomí o této době je však  nízké. Povědomí o křesťanských hodnotách v zemi, jejíž obyvatelstvo již není "boemisch", ani "tschechai", nýbrž je "českoobyvatelstvem" je mizivé.


Číst dál


Strach musí zůstat sluhou, ne pánem, řekl Kiska. Slováci se vysmáli výzvě k bojkotu jeho projevu

"Spojovat teroristické útoky v Paříži, ale i téměř každodenní teroristické útoky za hranicemi Evropy se současnou utečeneckou vlnou jako přímou příčinou terorismu je politická manipulace. Ve skutečnosti to vyhovuje záměrům teroristů. Ostražitost a strach by se neměly z užitečných sluhů přeměnit v jediné pány při rozhodování.“


Číst dál

Evidentní vražda

Smrt Jana Masaryka aversKdyž cizí lidé vnikli nedovoleně bez ohlášení do bytu Jana Masaryka v budově ministerstva zahraničí, zastihli jej v pyžamu. Vystrčili ho, přes parapet z okna. Nebyl vyhozen. Z psychických důvodů neudržel rektální svěrač sevřený, což je v náhlém děsu a strachu přirozené. Dotyčná část poznamenaného parapetu byla vyříznuta a je uložena v archivu. Vystrčením se dotyčný ocitl na šikmé rampě budovy. Chůze po ní či pozvolné posouvání se není bezpečné. Přesto postava, která se tam násilím ocitla se snažila nohama opatrně se posouvat stranou od okna. Krůček za krůčkem se to dařilo do té doby nežli postavě sklouzly na šikmé ploše nohy a začala padat. Spadla rovnou na paty, které jsou na snímku rozdrcené. Dopad musel být velmi tvrdý, protože při pitvě bylo zjištěno utržené srdce a játra. V ložnici ministra, kterou do té doby obýval sám byly nalezeny v popelníku mezi českými oharky, také nedopalky-vajgly ruských cigaret. Ukazuje to na přítomnost cizích osob. Také nepořádek svědčil o pohybech více lidí v místnosti, kde byl nalezen rozházený nábytek i povlečení v posteli.


Číst dál

Tisková zpráva JUDr.Zdeňka Altnera, ze dne 1.1.2016

(Na 4.1.2013 jsou předvolaní svědci Vladimír Špidla, Ivo Svoboda, Barbora Snopková)

signatáře mandátní smlouvy uzavřené dne 2.5.1997 s expředsedou ČSSD Milošem Zemanem o jednání Obvodního soudu pro Prahu 1 ve věci žaloby JUDr.Václava Halbicha, dříve notáře v Praze 1, Revoluční 2 proti společnosti Alba a.s, za účasti České strany sociálně demokratické, a společnosti H-Holding AG se sídlem ve Švýcarsku, která je jediným vlastníkem společnosti Alba a.s., v řízení sp.zn. 13 C 260/2009 o nahrazení souhlasu s vydáním (části) částky 33.614.084,- Kč složené ČSSD do soudní úschovy sp.zn. 37 Sd 58/2000, dne 4.1.2016 v 9,00 hod v jednací síni č.dv. 9, v přízemí budovy soudu, Praha 1, Ovocný trh 14.


Číst dál

Kauza Lidový dům: Špidla přišel, ale nic neřekl. Přijde příště Zeman, který nemůže nevědět?!

OSP1 Altner Spidla svedek 040115Dnešního dne trvalo soudní jednání u OS Praha 1 na Ovocném trhu pouhých 18 minut. Bývalý premiér a eurokomisař Vladimír Špidla si takřka na nic nepamatoval, nic podstatného nevěděl, resp. neřekl. Jednání bylo odročeno na 1.února 2016 od 9:00 hod. Soudkyně nechá předvolat, resp. předvést Barboru Snopkovou, kterou chce vyslechnout (pozvánka se vrátila jako nedoručená). Zvažuje též pozvat prezidenta Miloše Zemana, jako tehdejšího předsedu ČSSD, který mandátní smlouvu podepsal s JUDr. Zdeňkem Altnerem. Prezident, jak známo, špatnou pamětí netrpí, takže by měla jeho výpověď být dostatečná, pokud se Snopková nedostaví, nebo také si nebude nic pamatovat. Na místě byla jen ČTK a ČRo, ačkoliv jsem všechna známá média a novináře informoval. Ještě ráno jsem volal do ČT, ale veřejnoprávní TV neprojevila zájem. Oněch cca 30 hlavních zpráv v dnešních Událostech od 19:00 hod. budou jistě daleko „závažnější“. Krátká zpráva a záběry s archivu by byly jen vítaným překvapením. ČRo hlásil ráno i během dne, ale dost zmatečně. Více k tématu v odkazu níže.


Číst dál

Schengenský prostor by měl být zrušen

Zajímavý rozhovor vyšel nedávno v LN s prof. Milanem Zeleným, známým stoupencem a propagátorem myšlenky batismu Tomáše Bati sn. a Jana Antonína Bati. Cituji z něho několik myšlenek:

… Podle mne by měl být zrušen schengenský prostor. Všude dob­rovolně ukazujeme občanky, jen na vnitřních hranicích ne, jak pak chcete chytat po Evropě teroris­ty? Je třeba opustit maastrichtská kritéria, stejně jako uměle udržo­vanou měnovou unii. V NATO by neměly být země podporující terorismus. Můj scénář by vedl spíše k osvobození české ekono­miky, od bezperspektivního subdodavatelství, závislosti a podří­zenosti, k obnově národního vlast­nictví, národního kapitalismu a podnikatelství. Tedy povzbudit autonomii a soběstačnost podni­ků, lokalit a regionů, oslabit intervencionismus státu. Ekonomický růst je bezvýznamný, jestliže nám nepatří. V minulosti bohužel došlo k tomu, že Česko ztratilo svoji identitu. Stalo se ekonomic­kým, politickým a kulturním přívěskem Německa a EU, nemá svoji vlastní budoucnost v rámci Evropy i světa, ale jen omezenou existenci závislosti v rámci byro­kratické a neorganické EU. Nezá­konné rozprodání českého kapitá­lu náhradou za prosté peníze, kte­ré byly rozkradeny a projedeny, vedou k současnosti, kdy již ne­máme žádný český kapitál, který by mohl dál produkovat peníze, ale jen peníze, které již nic neprodukují. Zbavili jsme se odkazů velikánů, jako Komenský, Borov­ský, Baťové, Čapek a Peroutka, a nahradili je umělou imitací toho nejhoršího, co současný „Gleich- schaltung“ může nabídnout.


Číst dál

Falešný vzkaz Tomáše Bati jn. – i České televize!

Bata Tomas a JanČT nám na Nový rok 3x „nadělila“ dokument z roku 2008 Vzkaz Tomáše Bati. Hovořil jen Tomáš Baťa jn. (Tomík), syn jednoho ze zakladatelů Tomáše Bati sn. O Janu Antonínu Baťovi, který firmu přivedl k rozkvětu nepadlo ani slovo! Nejprve ho okradli komunisté, poté Tomík s jejich pomocí u soudu v USA a následně opět Tomík, který získal část majetku firmy Baťa po roce 1989 od demokratické Pithartovi vlády a který byl majetkem Jana Antonína Bati. Tomík také všude presentoval jakou postavil fabriku firmy Baťa v Kanadě. Není to pravda, jmenoval ho jejím generálním ředitelem jeho strýc, Jan Antonín Baťa. Tomík nebyl ani moc vzdělaný. To vše věděli autoři dokumentu, přesto vše zamlčeli. Vskutku „skvělá“ PR práce veřejnoprávní ČT!


Číst dál


... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing