Buletin č. 38/2013

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
sobota 27. duben 2024 4:04

Nedělní Partie TV PRIMA: Andrej Babiš versus Jana Bobošíková

Trilogie Hořící keř o Janu Palachovi dnes nominována na OSCARA! – Marie Benešová versus Justiční mafie, dne 10.září odročeno na neurčito a všechna známá média najednou mlčí…?! - Romana Vostrejšová v tisku ostře napadla Vojtěcha Cepla.

Abychom nezapomínali, dovolím si komentář ke včerejší TV Prima Nedělní Partii, doporučuji shlédnout v archivu TV PRIMA. Zatím v něm pořad není. Opět střet věcného, logického myšlení a argumentace Andreje Babiše, s populismem bývalé svazačky, vítající nadšeně v roce 1985 prezidenta Husáka s kyticí růží. Opět si neodpustila nízké, až hloupé, ničím nepodložené osobní útoky. Slouží ke cti předsedy Hnutí ANO 2011, že minulost této politické prostitutky nezneužil. Jen doplním abychom nezapomínali: Jana Bobošíková kandidovala účelově za KSČM v prezidentských volbách, aby pomohla Václavu Klausovi proti Janu Švejnarovi. Nebýt její kandidatury, zcela jistě by se stal presidentem Jan Švejnar a nebylo by tak ani vyhlášení skandální amnestie prezidenta Klause z 1.ledna 2013. I předsedkyně populistické Suverenity má tak na této zločinecké amnestii neodejmutelný podíl a zásluhu.


Číst dál

Úvaha, která stojí za přečtení

IslamV souvislosti se současným děním v Nairobi připomínám článek Všechen evropský "život" zahynul v Osvětimi a níže text, který jsem právě obdržel - Winston Churchill o islámu před 114 lety!

V říjnu 2012 jsme absolvovali cestu z Prahy přes Abú Dhabí do Austrálie. Po nástupu do letadla v Abú Dhabí jsme s hrůzou zjistili, že spolu s námi cestuje v letadle přes 200 australských muslimů - zřejmě cestovali z Mekky, nebo Mediny v Saudské Arábii. Všichni oholené hlavy, černé plnovousy a bílé "noční košile" až na zem. Spolu s nimi cestovalo několik desítek, zřejmě manželek v pověstných bůrkách s "kanálovými mřížkami". Otřesný pohled. Cesta do Sydney trvala skoro 20 hodin. Já osobně jsem neusnul ani na minutu.


Číst dál

Tabákový lobbista Zeman v Bruselu perlil – jako ve čtvrté cenové

Zeman v BruseluEuroposlanci zřejmě dosud nezažili, aby prezident členské země EU obhajoval tabákový průmysl stejnými argumenty jako výrobci cigaret.

Prezident Miloš Zeman se ve středu 18. září v Bruselu předvedl. Na setkání s šéfem Evropského parlamentu Martinem Schulzem se zastal tabákového průmyslu a vystoupil proti schválení tabákové směrnice. „Pevně věřím, že zvítězí zdravý rozum a zájem o zaměstnanost asi 1 500 zaměstnanců továrny Philip Morris v Kutné Hoře,“ prohlásil Zeman s tím, že pokud bude směrnice v dosavadní podobě přijata, povede to pouze k pašování, černému trhu, snížení kvality a ke zvýšení ceny cigaret. Navíc v Evropském parlamentu vtipkoval jako v hospodě čtvrté cenové kategorie. … Miloš Zeman své osobité vystoupení v Bruselu posléze před novináři vyšrouboval řadou bonmotů, jimiž je proslulý. Prohlásil například, že šéfovi EP Schulzovi slíbil, že si v jeho pracovně nezapálí cigaretu výměnou za to, že nebude přijata zmíněná tabáková směrnice. A novinářům umožnil jen dvě otázky, protože spěchá, aby si mohl v hotelu zapálit.


Číst dál

Babiš, nebo Bureš? Někdo se začíná dost bát a to je jen dobře!

Kalousek a BabisAndrej Babiš pro regionální Deník: Nikdy nebudu mít kmotra. Šloufa ani Nagyovou

A jedním z dlouholetých členů strany lidové, tedy jedním ze sloupů Národní fronty, byl i jakýsi Miroslav Kalousek, který nyní u nás zachraňuje demokracii, nebo co - Babiš nebo Bureš? - Otázkou tedy zůstává, jak dlouho se ještě budeme bavit těmito blbinami? - Zveřejněný svazek StB na Andreje Babiše je jednostrannou výpovědí o spolupráci s agentem, která není podepřena žádnou stopou z druhé strany TV PRIMA Nedělní Partie: Jana Bobošíková versus Andrej Babiš.

Otázkou tedy zůstává, jak dlouho se ještě budeme bavit těmito blbinami? Výrazného volebního výsledku by mohla dojít politická formace, která bude prosazovat bílé (prázdné) volební lístky. Ty by, vhozeny do urny, říkaly: byl jsem tu, ale z vás jsem si nevybral. Zaslouženě výrazného výsledku by měla dosáhnout i volební strana, která bude prosazovat jednání napříč politickým spektrem o definici státních zájmů, v nichž by byla kontinuita po jakýchkoliv volbách. A dobrý volební výsledek by mohla právem mít strana, která bude prosazovat transparentní odpovědnost v hospodářských záležitostech státu. Podobně jako v byznysu. To by ale znamenalo blízký konec těch šmé, co se doposud odehrávaly. Z té mnohokrát ohřívané antikomunistické a antiestébácké šlichty začíná být jasné, že se někdo ukrutně bojí, že se z vůle voličů začnou věci měnit. Což je nakonec mírně nadějná zpráva.


Číst dál

Tisková konference ve věci Jana Antonína Bati a právoplatných dědiců majetku koncernu Baťa

TK Bata SHERATON BA 4 paneliste 180913

Benešovy dekrety chce Baťova rodina naplnit, ne prolomit

V bratislavském hotelu SHERATON na břehu Dunaje, proběhla 18. září 2013, takřka hodinová TK za velkéhoTK Bata SHERATON BA 3 media 180913 zájmu médií. Zúčastnili se vnuk Jana Antonína Bati John Nash-Baťa s manželkou Janou Nash-Bata, vnučka Jana Bati, Maria Mitrovitsch Ribeiro de Barros s manželem Tonym Barrosem a jejich právní zástupce, advokát roku 2012, Mgr. Robert Cholenský. TK oslovila a byla úspěšná. Svědčil o tom i závěrečný potlesk přítomných zástupců médií. Týkala se žádosti o stanovení a poskytnutí náhrady za znárodnění rozsáhlého majetku, díky zločinným Benešovým dekretům. Benešovy dekrety jsou stále nedílnou součástí českého právního řádu! Zvukový záznam této TK je presentací baťovského způsobu jednání a myšlení, které předvedl zejména jeho vnuk John Nash Bata. Poslech mohu jen doporučit! Více v Tiskové zprávě ze dne 18.9.2013. Bohužel mi selhalo video v mobilu, nabízím krátkou ukázku z konce TK.


Číst dál

Útok červa a na lidské oko

Bohům žel je to tak. Ta představa je opravdu víc, než děsivá. Ale my, jako lidé si to neumíme ani připustit, že něco v sobě také máme. 95 % české populace je prý doslova prošpekováno  různými  parazity a červy, které kolují v celém těle, kladou vajíčka, larvy a tak znečišťují náš organismus. Mnoho nemocí vzniká právě díky těmto červíkům a parazitům.


Číst dál

Hana Greplová v Bakalových HN versus Andrej Babiš na webu ANO 2011!

Babis AndrejHN 27.8.2013: Exmístopředsedkyně ANO 2011: Ani bohatí nezabrání krádežím v politice, Babiš má dvojí tvář – ANO 2011 28.8.2013: Andrej Babiš k březnové rezignaci místopředsedů ANO!

Porovnejte níže oba články ve věci formy, obsahu, kultivovanosti, věcnosti a transparentnosti. Rozhovor paní Greplové v Hospodářských novinách je trapný (majitelem HN je Zdeněk Bakala). Článek Andreje Babiše je ukázkou skutečné demokracie a otevřenosti. Dalo se očekávat, že do Hnutí ANO 2011 se dostanou i lidé, kteří tam nepatří (zřejmě i včetně kandidátek). Budou škodit nevědomě svoji neschopností, či záměrně. Tomu nelze nikdy zabránit, tím spíše v Čechách. Nyní půjde o to, nenechat se odradit a pomáhat těm schopným a slušným. Potom se dobrá věc jistě podaří a Hnutí ANO 2011 bude moci postupně uskutečňovat své cíle v zájmu nás všech a naší země. Nezapomeňte se zítra, v neděli 22.září, dívat na Partii TV PRIMA, kde budou hosty Jana Bobošíková a Andrej Babiš od 11:00 hod.  


Číst dál

Tisková zpráva ve věci znárodněného majetku koncernu Baťa v roce 1945

Bata Jan AntoninDědicové J. A. Bati požádali Slovensko o náhradu za znárodněný majetek - Žádost o stanovení a poskytnutí náhrady

Praha/Bratislava, 18. 9. 2013 - Čtyři dědicové zlínského podnikatele Jana Antonína Bati (1898-1965) požádali minulý týden Ministerstvo financí Slovenské republiky o stanovení a výplatu náhrady za majetek, který byl průmyslovému koncernu Baťa znárodněn v r. 1945.

… Dědicové Jana A. Bati se chystají získané prostředky bezprostředně po jejich výplatě inves­tovat zpět na Slovensku. Chtěli by tam mj. založit Universitu Jana Antonína Bati a v baťovských městech investovat do technologických společností zaměřených na výzkum a vývoj špičkových technologií, a tak těmto regionům, které trpí nízkou životní úrovní a vysokou nezaměstnaností, pomoci, tak jako to učinil ve 30. letech jejich slavný předek.


Číst dál

Postará se, resp. postarala už se firma „MARTIN MICHAL & SON“, o konec kariéry Heleny Vondráčkové…?!

Michalove a Vondrackova

H. Vondráčková vystoupí s Alexandrovci a bude zpívat hymnu na Velké Pardubické - KarolinaAlexandrovci HV 2013 Peake: „Z obrany mě odvolali, protože jsem s Nagyovou nekonzultovala své kroky.“- Kauza nevlastního syna Vondráčkové: policie zajistila letadlo CIRRUS.

„Pane Marku Bendo, můžete mě vysvětlit proč Antonín Michal a spol. jsou vyšetřovaní z daňového úniku ve výši 1,25 mld. Kč a nejsou ve vazbě. Kromě toho vlastní letadlo Cirrus. Proč nejsou ve vazbě? Údajně mohou být odsouzeni na 10 let. Jaký je rozdíl mezi nimi a panem Rathem, ve výši škody a vazbou? Děkuji.“ Odpověď: Tento dotaz čeká na zodpovězení….?! Evidentně se bývalý poslanec Marek Benda zdráhá odpovědět. Média již dlouho o tomto případu mlčí…?!


Číst dál

Den pátý, tentokrát v Budějovicích. Plný sál a on-line přenos

Darmožrout ředitel VZP Kabátek!

„Byli jsme tu už před rokem a půl, když jsme založili občanské sdružení. Ale došlo nám, že pokud chceme opravdu něco změnit, dokážeme to jedině ve volbách. Proto jsme založili politické hnutí. Rozdíl mezi námi a stranami poznáte i v tom, že otázky nám můžete klást přímo, ne jako na mítincích ODS a ČSSD, kde se píšou na papír a oni si pak vyberou ty, které se jim hodí,“ vysvětlil Babiš na úvod.

… Pan Bakala vzkazuje, že je ochoten provozovat ještě pět let svůj nevýdělečný byznys v dole Paskov, pokud mu stát přispěje šestimiliardovou dotací. Než podporovat uhlobarona, který o peníze nemá nouzi, by ovšem stát mohl rovnou těch šest miliard rozdělit mezi 3000 ohrožených horníků, což by činilo dva milióny na hlavu. …


Číst dál

Byly zablokovány soukromé účty brněnských vydavatelů

Pecina TomasJak vypadá v praxi politika nulové tolerance, předvedli litvínovští úředníci z OSPODu spolu s místními strážníky.

Po účtu společnosti guidemedia nechala policie zajistit prostředky na soukromých bankovních účtech Pavla Kamase, vydavatele výboru Hitlerových projevů, a Lukáše Beera, jenž se provinil autorstvím nedostatečně kritických a odsuzujících komentářů k nim. Pozoruhodné je, že ani jeden z podezřelých nebyl dosud obviněn a nemohl se proto seznámit se zněním odborného vyjádření/znaleckého posudku, který je podkladem trestního řízení. Zřejmě nový justiční styl: dívky z RWU nesmějí znát text své obžaloby, pánové Kamas a Beer pro jistotu do spisu nemají přístup vůbec – co kdyby se ještě chtěli proti obvinění bránit, syčáci!


Číst dál

Po Plzni zabodovalo Hnutí ANO 2011 i na Kladně!

Kladno ANO sal 130913Tentokrát byla na místě i ČT. Co, kdy a kde vysílala ze dvouhodinové diskuse? Odpovědět si dokáži sám. KolikKladno ANO paneliste 130913 politických stran pořádá podobné otevřené, naprosto demokratické diskuse pro občany? Kolik z nich dokáže udržet pozornost po dvě hodiny bez přestávky? Většinou se zmohou jen na stále stejné, neposlouchatelné plky o ničem před televizními kamerami a mikrofony na TK, či si udrží návštěvníky za „pivo a párek“. Panelisté, zejména oba podnikatelé, Andrej Babiš a Tomáš Březina hovořili velmi přesvědčivě se spousty faktů a příkladů, ze kterých mrazilo a které jsou realitou. Současně ale nabízeli i řešení. Posuďte sami se zvukového záznamu opět skvělého večera. Věřím, že můj příspěvek osloví i vás (od 44 min.).


Číst dál
 

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing