Bulletin č. 51/2015

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 26. duben 2024 6:28

Rudý baron Prášil Gansdorf, baví celou Evropu i svět

1 Miloslav Ransdorf prijel do sidla KSCM ve stejne kosili s flekem jakou mel v pondeliAktualizováno 14.12.2015: O některé, médii v ČR dosud nikde neuveřejněné informace, s českým překladem „závěti“!

… Po komunistickém převratu v únoru 1948 spolupracovala s odbojovou skupinou kolem3 Helena Hunkova Foto ABS www.ustrcr.cz cs ladislav lindner www.ustrcr.cz cs karel busek kurýrů americké zpravodajské služby Karla Buška a Ladislava Lindnera, jimž při jejich akcích poskytovala zázemí. Byla zatčena a v listopadu 1949 odsouzena na doživotí, věznili ji až do roku 1960. Po invazi roku 1968 odešla s manželem Ing. Ladislavem Husákem do švýcarského exilu …

Od roku 1968 žila Helena Husáková-Huňková se svým manželem ing. Ladislavem Husákem ve Švýcarsku. Ten vedl ČKO (České křesťanské odbory). Byl specialistou na dieselový motory. Pracoval u firmy SULZER ve Winterthuru. ČKO fungovaly do roku 1990. Po smrti ing. Husáka, kdy většina členů už byla v penzi, byly ČKO rozpuštěny. Veškerá dokumentace ČKO byla odvezena do Muzea čs. exilu v Brně, které založil a vede pan Jan Kratochvíl. Ve Švýcarsku jsem se pohyboval a pracoval 17 let v krajanském prostředí až do roku 2002. Pracovně si nevzpomínám na žádné setkání s manžely Husákovými. Věřící měli své akce, nábožensky zaměřené. Společných akcí krajanů se zúčastňovali jen při oslavách 28.října, krajanských plesů apod. Helena Husáková-Huňková, se musí „obracet v hrobě“, pokud do jejího „mimopozemského“ života vstupuje komunista, navíc takového stalinistického ražení, pokleslého intelektu na hranici hlouposti, či psychického onemocnění. O tom jsme se mohli opět přesvědčit včera na ČT 24 v Události - komentáře. Normální člověk měl pocit, že rozhovor se špindírou a dojmem velkého dítěte působícího europoslancem Ransdorfem, místy probíhá už v Bohnicích s občasnými, rafinovanými kulisami z prostředí Evropského parlamentu. Myslím, že by ho ocenil i sám Goebbels...


Číst dál

Rusofilův den

Na zdarovjeRusové spřátelili se hned a sbratřili s námi a s Ilyry, považujíce se však potají za starší Zeman Putinbratry, za poručníky naše. Ruští panslavisté totiž dle svého pošetilého smýšlení i o nás i o Ilyrech se domnívají, že bychom rádi pod jejich vládou stáli! A pevně jsou přesvědčeni, že jednou všechny slovanské země v moci své míti budou!"

Napsal Karel Havlíček Borovský o Rusku v roce 1846 a platí to bezezbytku i dodnes. A přesto se v naší zemi najde stále dost pošetilců, kteří přes všechny negativní zkušenosti spojené s dobou kdy nás Rusko pod názvem SSSR okupovalo, drancovalo, nemilosrdně vykrádalo a stahovalo jako topící se hlouběji a hlouběji ke dnu, pořád věří v sen a v červánky přišlé z východu, řekl jsem si, že v kostce popíšu den takového rusofila. Abych tak i jemu samotnému objasnil, jak příliš sešel z cesty.


Číst dál

Branky, body, úplatky aneb Dobří holubi se vracejí

Pelta Hurnik… Další velkou osobností je předseda fotbalového svazu Miroslav Pelta. Ten se proslavilPlatini Pelta v jednom z odposlechů nyní již zlidovělým výrokem, který bych si dovolil ocitovat v jeho úplnosti, neboť pouze tak vyniknou všechny jeho půvaby a laskavému čtenáři zprostředkuji plný vhled do poměrů, jež v českém fotbale panují: Ty vole, já bych mu nejradši řekl: ty č…ku, tys přišel do Sparty, měli jsme náskok, vole, na jaře jsme se klepali, vole, všechno bylo cinklý, vole, jinak byl konec, nevyhráli jste ani jedinej zápas, ani s Hradcem to nešlo. Jo, tragédie, ostuda, blamáž, ty vole, Champions League, kvalifikace. Tak si na to vzpomeň, jak jsme postoupili, ty č…ku.

V naší nepravidelné rubrice Branky, body, úplatky se dnes podíváme do Jablonce nad Nisou, města, kde mají prvoligový fotbalový klub s téměř nejnižšími domácími návštěvami (po Dukle Praha, jež sklízí trpké ovoce někdejšího lampasáckého klubu) a majitelem, jenž je zároveň předsedou fotbalové asociace.


Číst dál

Šedá zóna v České republice pracuje pilně, je stále aktivnější

VPP 1 konference 091215Dnes byly v Praze dvě demonstrace proruských aktivistů. První „Protest proti přepisování dějin aVPP 2 vchod 091215 šíření nenávisti proti Rusku“ před Velkopřevorským palácem, kde se koná dvoudenní mezinárodní konference HISTORIE VERSUS PROPAGANDA – vztah k minulosti v současném Rusku. Jejím hlavním hostem je prof. Andrej Zubov. Při demonstraci vystoupil pplk. Marek Obrtel, velitel novodobých proruských lidových milic čs. vojáků v záloze. Proč se asi někdo stydí uvést své jméno jako oznamovatel akce? Druhou svolal „Institut slovanských strategických studií“ na nám. Pod Kaštany, před velvyslanectvím Ruska s názvem „Vzpomínkový akt a modlitba za oběti teroristických útoků, zejména letu A-321 Ruské federace, a také v jiných zemích.“ Byl přečten dopis Putinovi v češtině pro přítomné. Ruské ambasádě byl předán v ruštině za dohledu pravoslavného popa, který zřejmě dopis posvětil, či pronesl modlitbu za Putina?


Číst dál

V Kanadě muslimové předvádějí dětem jak uřezávat hlavy

Náboženství míru a podvodu používá své staré triky. Pokojně vyučuje děti o usekávání hlav.


Číst dál

V pátek na další díl justiční ságy Pechanec

Pechanec mriz… Že touto osobou nebyl Pechanec, jemuž ostatně svědčí i negativní výsledek pachové zkoušky, již víme, ale soud by se měl snažit skutečného vraha najít – tedy pokud to není tak, jak některé indicie naznačují, že soud tuto osobu od počátku znal a Pechance poslal do vězení čistě z utilitárních důvodů, resp. na politickou objednávku.

V pátek pokračuje u Krajského soudu v Hradci Králové veřejné zasedání ve věci návrhu na obnovu řízení Vlastimila Pechance (jednací síň č. 50, začátek od 8.30 hod.). Kriminalistický ústav Praha (KÚP) měl doplnit podklady, na jejichž základě ke svým zjištěním dospěl, což však neučinil a v arogantním přípisu soudu sdělil, že on se nikdy nemýlí a nemusí své postupy nikomu vysvětlovat.


Číst dál

Znovu vydání knihy Krvavé oleje – můj přítel vrah

Krvave olejeKnihu lze objednat zde: http://krvaveoleje.cz/index.php?page=ordernew Prosíme všechny, kteří dříve projevili zájem o knihu Krvavé oleje, ale jejich objednávka nebyla vyřízena, aby se laskavě ozvali znovu na adrese objednavky@krvaveoleje.cz , případně knihu objednali znovu přes objednávkový formulář. Děkujeme.

https://www.facebook.com/krvaveoleje/



Kdy se sakra politici začnou starat o lidi a ne jenom o PRACHY a obstrukce?

Jsme v Kocourkově? Zlostná reakce na dnešní Novinky

Každou chvíli se objeví ve zprávách kocourkovský příběh občana, pronásledovaného a ruinovaného pro lajdáctví ve státě. Ztratíte občanku, najde ji průměrný Čech a jde si pro milionovou půjčku. Nebo aspoň roky neplatí v MHD a předloží vždy ukradenou občanku. Její krádež byla ale nahlášená, okamžitě se měla objevit v databázi neplatných občanek, a každý úředník banky i jakéhokoliv pracoviště, kde občané předkládají občanky, včetně MHD, od té chvíle je trestně odpovědný za spoluúčast na podvodu, když nevyhledal v databázi platnost OP.


Číst dál

Ransdorf

Ransdorf rudi sympataci 081215Stalinisti v parlamentu ČR už 70 let - světová ostuda... Zatímco nacisté už 70 let zakázáni.LN PK O vzajemnosti 071215

… Což je arci škoda, protože efektivita švýcarských orgánů činných v trestním řízení ve srovnání s českými břídily Ištvanem, Šlachtou a jejich maškarním doprovodem se má přibližně jako concorde ku vlaštovce z papíru. Tak snad příště.

Vida, další, kdo naletěl nigerijskému scamu, říkal jsem si nad zprávou, že europoslance Miloslava Ransdorfa ve Švýcarsku zadrželi při pokusu vybrat na falešné dokumenty 350 milionů euro. Jakkoli jedni mají incident za splnění svých vlhkých snů ohledně zákazu KSČM (konečně se prokáže, že je její činnost financována z Ruska – tůdle nudle, přátelé!), an druzí se poslanci toliko hlasitě smějí a třetí zase naléhají, aby onen spěšně opustil svou lukrativní sesel, jisto je v této věci jediné, totiž neexistence zmíněné částky, již od pohledu se vymykající čemukoliv, s čím by řadový europoslanec mohl přijít takříkajíc fysicky do styku: poslanec, i ten evropský, je pouhý dělník moci, nikoli její držitel.


Číst dál

Šéfem GIBS bývalý člen KSČ, neznalý cizích řečí…?!

Poslanci sněmovního výboru pro bezpečnost podpořili návrh premiéra Sobotky jmenovat plk. Michala Murína jako nového šéfa GIBS. Umí prý dobře ohledat místo činu... Byl řadovým členem KSČ. Murín: „Velká moje chyba a nedostatek jsou mé jazykové schopnosti. Jsou mizivé, jsou špatné, budu na tom pracovat, budu se lepšit.“ Na dotaz: “Existuje válka mezi policejními útvary?“, odpověděl: „Neexistuje“. Takže nic neví, nebo vědomě nemluví pravdu. Válku máme jak v policii, v justici, tak i v armádě. V dnešní kritické době jmenovat šéfem GIBS „nedovzdělance“, kdy perfektní znalost cizí řeči je jedním ze základních požadavků a standardem ve vyspělých zemích, je bezpečnostním rizikem. Jeho paroubkovská „já“ mluva, také nevzbuzuje mnoho důvěry a naděje. Nejsou lidi, nebo se opět místa obsazují poslušnými, kteří vyhoví všem a nepopudí skutečně mocné? Doufejme, že nový šéf GIPS se alespoň bude učit cizí řeči po práci. Bude jí mít více než dost!


Číst dál

Státní zástupce Hanuš požaduje, abych dělal práci za něho!

Dne 13.11.2015 jsem podal „Podnět k prošetření závažné trestné činnosti, ohrožující demokratické státní zřízení České republiky“ k rukám JUDr. Josefa Šebka na OSZ Beroun. Ten jej předal do Brna. Dne 3.12.2015 mi odpověděl Mgr. Robert Hanuš z MSZ Brno, že nic trestného neshledává a abych podnět doplnil. Pokud by mi poskytl jeho pravomoci, tak to za něho udělám zdarma. Místo poděkování za upozornění na možná trestní čin, abych opět investoval svůj čas a své peníze na to, co má SZ v popisu práce. Mohl bych podat samozřejmě stížnost jeho nadřízenému, ale nebudu marnit čas dopředu známým konstatováním, kdy „své kryje své“. Tak alespoň v rámci osvěty touto cestou dávám na vědomí veřejnosti. O tom, jaké poměry jsou na MSZ v Brně si můžete počíst na Paragraphusu Tomáše Peciny, vskutku „bratrstvo justiční pracky“. Když jsem ale zveřejnil pravdivý článek Tomáše Peciny o poměrech v Protektorátu, JUDr. Josef Šebek mne hned nechal vyšetřovat PČR a hrozil žalobou. Spravedlnost a právo naruby, chcete-li totalita ukrytá v novém justičním kabátě, kdy obsah zůstal z nemalé časti stejný – jak v paragrafech, tak v lidech!


Číst dál

Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská

CH plakat 061215Husák s Čáslavskou se sešli v mrazivé klauniádě Na zábradlíCH Caslavska II 061215

ČT 24: „Hra Luboše Baláka Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská se po své světové premiéře v Divadle v Řeznické začátkem března 2014 jako hostující inscenace objevila v Divadle Na zábradlí. Nutno konstatovat, že jí toto společenství sluší. Balákova groteska o absurdním setkání sportovkyně, která si zachovala svou tvář, a právě zvoleného prezidenta, jenž svou tvář rychle ztrácí, do kontextu divadla, jehož slavné inscenace se rekrutovaly z absurdního divadla spojeného s tzv. českou groteskou, sedí jako máloco“. V neděli, dne 6.prosince 2015, se mi dostalo cti, kdy jsem byl mezi pozvanými hosty paní Věry Čáslavské v divadle Na Zábradlí. Podělím se s Vámi o své dojmy:


Číst dál

ZOI ve věci podpory evropské tvorby veřejnoprávní ČT

Dne 11.prosince 2015 jsem zaslal ZOI (žádost o informaci) k rukám gen. řed. ČT Petra Dvořáka.

… Na plnění povinností podle § 42 až 44 dohlíží Rada, které je provozovatel televizního vysílání povinen za sledované období předkládat:

… b) údaje o počtu a délce vysílaných evropských děl vyrobených nezávislými výrobci, včetně identifikace těchto děl a jejich výrobců, popřípadě doklady, které prokazují, že vynaložil nejméně 10 % svého programového rozpočtu na výrobu nebo nákup evropských děl vyrobených nezávislými výrobci, včetně identifikace výrobců těchto děl, …


Číst dál

.. Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing