Bulletin č. 50/2015

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 19. duben 2024 23:13

Otevřenými branami: Nucená kolektivní sebevražda evropských národů

Otřesné, varující video - a chování politiků ještě více. Zpohodlněli a zhloupli z dobrého bydla, nezodpovědnosti a nicnedělání. Schopni o všem jen „kecat“, ale nic efektivně a racionálně řešit. Vlády musí začít jednat rozhodně, razantně, jinak se situace vymkne zcela kontrole.


Číst dál

Uprchlíci, imigrace a integrace v Německu a v Kanadě

Když se na vás na křižovatce řítí kamion tak také nečekáte na zelenou. Ačkoliv by to samozřejmě bylo žádoucí, tak pokrok neznamená vždy a za všech podmínek více svobod. Pokrok se totiž odehrává v rámci širšího evolučního procesu a je tudíž podřízen vyšší hodnotě. A tou je přežití celého systému.

ZDF 2015: Tak má pracovat veřejnoprávní televize (české titulky spustíte ikonkou s dvěma řádky). Jsme naivní, pokud naše hodnoty nebudeme bránit s odkazem na toleranci. Tu druhá strana zcela postrádá. Kanada vrací ročně 5.000 až 10.000 uprchlíků, kteří nejsou ochotni respektovat daná pravidla, které jsou pro ostatní samozřejmostí.


Číst dál

Vytvořme z uprchlíků armádu, která si osvobodí Sýrii, navrhl polský ministr

Do Evropy přišlo v poslední době několik stovek tisíc mladých Syřanů, ze kterých by bylo možné vytvořit armádu bojující za osvobození jejich vlasti a dát jim tak najevo, že to za ně nikdo jiný neudělá. V rozhovoru pro polskou televizi TVP to uvedl polský ministr zahraničí Witold Waszczykowski.

„Uprchlickou krizi je třeba vyřešit tam, kde k ní došlo. Tedy v jejich vlasti – Sýrii. Vojenskou cestou a bez přímé účasti Evropy,” zdůraznil  Waszczykowski. Nikdo nežádá, zdůraznil ministr, aby v Sýrii bojovaly ženy a děti. „Avšak desítky tisíc Syřanů, kteří po přeplutí k řeckým břehům a opuštění člunů nežádají jídlo, pití či oblečení, ale ptají se, kde si mohou dobít mobil, by mohli –  s naší pomocí – osvobodit svoji vlast,” navrhl polský ministr.


Číst dál

ČT zabavila Hydepark občanovi i občanům!

VS Praha HP Vacek obhajce 011215Pořad ČT Hydepark už není co býval ve svých počátcích. Dnes slouží něčemu zcela jinémuVS Praha HP Vacek senat 011215 než měl. Vidí to stále více televizních diváků. Bývalý zaměstnanec ČT Ostrava Stanislav Vacek, zažaloval ČT. Předmětem sporu byly autorská práva na tento pořad. Dne 1.12.2015 proběhlo jednání u VS Praha. Dnes, 4.12.2015, byl vynesen rozsudek. Žádná média nebyla přítomna, za veřejnost dvě osoby (při jednání 1.12 byla soudní síň plná zájemců o problematiku z řad veřejnosti). Výpověď pana Vacka doporučuji k poslechnutí od 30:05 minuty !!!


Číst dál

Strach před pravdou

Aldringen ClaryAktualizováno 7.2.2016: ZDE si můžete přečíst obě chybějící kapitoly v českém vydání knihy. Bohužel nemám čas na český překlad. J.Š.

"Vzpomínky starého Rakušana" knížete Clary-AldringenaAldringen Vune vzpominek avers

Henlein: "Nikdy jsem toto vše nechtěl, oklamali mne, zneužili mé jméno a potom mne zbavili moci ..." Beneš k dr. Emilu Franzelovi: "Ve Vídni je mi milejší Hitler než Habsburk."

Kníže Alfonso von Clary-Aldringen (1887-1978) napsal v roce 1977 výbornou knihu. Jmenuje se: "Vzpomínky starého Rakušana". Po pěti letech dosáhla 9 vydání! Protože Clary-Aldringenův starý šlechtický rod pochází z Čech, jehož rodinné sídlo leželo v Teplicích, je pochopitelné, že přeložil tuto knihu také do češtiny. To se stalo v roce 2002, díky Miladě a Milanu Kouřimským. Ale, kupodivu, česká verze vykazuje závažné mezery: Dvě kapitoly zcela chybí a třetina byla významně zkrácena, aniž by na to byl čtenář upozorněn.


Číst dál

Nový ústavní soudce, pedagog Josef Fiala: „Kdo umí pracuje, kdo neumí učí.“

Fiala JosefŠéf katedry občanského práva Masarykovy univerzity v Brně, Josef Fiala: „Kdo umí pracuje,LN PK Spodni pradlo 031215 kdo neumí učí“. Tento, údajně Murphyho zákon, pronesl bývalý pedagog v Senátu, jak dokazuje obrazový záznam ČT, ze dne 2.12.2015. Sám se jím prý řídí, tento nový ústavní soudce. Nikdo ze senátorů se ho na nic nezeptal, ale možná ztratili řeč z neuvěřitelně hloupého výroku tohoto dalšího kandidáta Zemana a Rychetského. V podstatě veřejně a navíc v Senátu, urazil Komenského. Vyslal tak další signál, jak hluboce upadají dobré mravy, vzdělanost a kultivovanost nejen na Hradu, ale i v Senátu, který má být jejich nositelem a reprezentantem – ve vyspělé zemi. Předseda Ústavního soudu Rychetský konstatoval, že je se složením ÚS ČR nyní spokojen. Chce do dvou let skončit. K tomu poznamenal senátor Antl, předseda ústavně-právního výboru: „Kdyby nám pan předseda řekl, že nedokončí své funkční období, tak bychom ho nevolili.“ Ještě, že se toho Jan Ámos Komenský nedožil!


Číst dál

JUDr. Hana Marvanová: Podivné rozhodování VS Praha ohledně věcné příslušnosti

Marvanova HanaV případě Koutného (C-3-8) Vrchní soud určil, že má vše projednávat insolvenční soud (Městský soud v Praze). V případě JUDr. Hany Marvanové (C-15-3) prakticky identická věc šla na Obvodní soud pro Prahu 2 (později na Prahu 1, kde to bylo absurdním rozhodováním evidentně podjaté soudkyně tzv. odklizeno). Soudy rozhodují zřejmě podle toho jak zrovna prší či sněží nebo podle jiného veřejnosti zcela neznámého  kritéria…?!


Číst dál

JUDr. Zdeněk Altner vypovídal před soudem i o své kriminalizaci politiky ČSSD

Lidovy dumAktualizováno o otřesné zkušenosti dr. Altnera s Ficovou justicí na Slovensku, připomínající 50-tá léta - 3.12.2015

Dožene minulost ČSSD, nebo se k ní konečně postaví čestně a zodpovědně?MSP1 Alter prg 301115

U OS Praha 1 dnes proběhlo další jednání ve věci žaloby JUDr. Václava Halbicha na ALBA a.s. a ČSSD. Roky čeká na proplacení smluvní odměny. Přitom on a dr. Hájek jsou zřejmou příčinou, proč smluvní odměnu cca 150.000.000,-Kč dr.Altner neobdržel, tedy jim ani jejich smluvní podíl nemohl vyplatit. Jako svědek přes hodinu vypovídal dr. Altner. Další jednání je nařízeno na 4.1.2016 od 9:00 hod. Poprvé se dostavila média – ČRo a ČTK. Přináším výtah podstatného. Na dopisy dr. Altnera presidentu Zemanovi a premiérovi Sobotkovi, nebylo dosud reagováno a těžko kdy asi bude…


Číst dál

Sněm kolaborantů ve vedení KPV ČR na Žofíně ničím nepřekvapil

Kavalirova SedivyDne 2.12.2015 proběhl Sněm KPV ČR na Žofíně. Chtěl jsem se zúčastnit. Po příchodu jsemHejtmanek III 040810 potkal předsedkyni MUDr. Naděždu Kavalírovou. Na můj pozdrav neodpověděla, na opakovaný dotaz, že jistě uvítá zpravodajství ze Sněmu odpověděla, že žádná média nebyla zvána. Krátce nato se dostavil advokát KPV ČR Martínek, který mne dost nekultivovaně žádal, abych prostory okamžitě opustil. Řekl jsem mu, že jsem zde za média. Chtěl vidět průkaz. Odvětil jsem jaký, fotografa, nebo novináře? Ztratil zájem s tím, že bude tisková konference po skončení Sněmu. Dal jsem mu navštívenku, ať mi tedy zavolá kdy bude. Slíbil, že zavolá, pokud bude – nezavolal, žádná nebyla. Což věděl jistě dobře předem. Zhruba ¼ účastníků projevila nesouhlas s jednáním Sněmu. Protáhlo se na dlouhé hodiny, hlasy se sčítali tak dlouho, že mnoho účastníku odešlo před skončením Sněmu. Dr. Kavalírová byla opět zvolena předsedkyní KPV ČR. Tato komunistická kolaborantka tak opět prosadila svou. Níže přináším otřesné svědectví plk. letectva v.v. Josefa Hejtmánka, předsedy pobočky KPV ČR č. 8 v České Lípě:


Číst dál

Otevřený dopis panu Kalouskovi, takto předsedovi TOP 09

Babis Kalousek venNebudu Vám, pane předsedo, vyčítat Vaše navážení se do Andreje Babiše. Vy musíte být na něj zlý. Hlavně on Vám vyluxoval voličskou základnu a udělal z Vaší strany politického trpaslíka. To se těžko překousává, ale dá se to. Horší, že on chce čistit politickou scénu i od lidí, co chovají ve skříních privatizační a podobné kostlivce. Na to včera ťukla i ČT24 během dne ve spojení s Vaším předsednictvím. A to už jde přímo na kůži. Ale to jen tak úvodem, jak to máte s tím Babišem těžké.

 

Hlavně bych se od Vás rád dověděl, co je podle Vás ta Opravdová Demokracie, již míníte chránit před Zemanem a Babišem, jak jste o tom složil tu říkanku. Ono totiž dosud nelze chránit OD, protože ona tu ještě není. Má v té Vaší příští (?) OD zastupitel sloužit lidu, jak slibuje, nebo rodné straně, jak pan předseda strany požaduje?


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing