Bulletin č. 48/2015

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 26. duben 2024 5:47

Prezident Zeman vyznamenal ředitele komunistického koncentráku Ludvíka Karla

!!! Preciosa září spektakulární krásou !!!

Prohlášení pamětníků k ocenění bývalých zločinců na Hradě 28.10.2015

M1 KarlVýbor na odhalování teroru KSČ v koncentráku Minkovice z.s., sdružující historiky, politické VN Preciosa 2 221115vězně a účastníky 3. odboje, sděluje veřejnosti i prezidentovi ČR hluboké zklamání i opovržení z jeho výběru oceněných osob. Vyznamenat na Hradě kromě těch důstojných i osoby aktivně spojené se zločineckými organizacemi KSČ, SNV a StB je naprostou likvidací demokratických hodnot, návratem komunistů a komunismu na Hrad a také rehabilitací diktatury 1948 - 1989. Jde o další životní selhání prezidenta. Nyní víme, že máme na Hradě už zase komunistu. A obhájce nejhorších totalitních vládců, včetně ruské a čínské diktatury. Kdo ale zločincům pomáhá, nestává se sám trochu zločincem?


Číst dál

Ať žije Zeman!

At zije ZemanSmí se president účastnit shromáždění občanů? Tuto otázku si musel položit každý, kdo LN OS Proc lze 111515zaznamenal trapnou událost letošních oslav výročí 17. listopadu na Albertově, a chtěl-li se jí zabývat důsledně, musel si na ni odpovědět – potenciálně – záporně.

…President republiky tedy neměl právo účastnit se demonstrace, jestliže by svou účastí porušil její demokratickou povahu, a ochranka mu místo servilního zajištění bezpečnosti měla sdělit, že na demonstraci může jít pouze na vlastní risiko a jako soukromá osoba.


Číst dál

Masový vrah Karel Vaš je pro předsedu ÚS ČR Pavla Rychetského jen politický vězeň !!!

Vas KarelDne 18.11.2015 uvedla ČT2 otřesný dokument „Vrahem z povolání - utrpení soudce Karla Vaše“, z roku 2013. Samozřejmě až ve 22:25 hod. Těch 85 minut hrůzy bychom si měliRychetsky a Zeman stále připomínat! Původně dostal tento český Eichmann doživotí, ale díky obhajobě JUDr. Josefa Rychetského, otce dnešního předsedy Ústavního soudu, byl po 5 ½ roce propuštěn. Po roce 1989 dostal 7 let, ale NS zrušil rozsudek kvůli promlčení. Tato komunistická zrůda mezi námi žila až do svých 96 let s dvojnásobkem průměrného důchodu.

Mnohonásobný vrah je pro předsedu ÚS ČR JUDr. Pavla Rychetského „jen“ politický vězeň?! Vaš je přímo odpovědný za stovky vražd, zasáhl tragicky do životů tisíců lidí, měl sadistické sklony, bil, mučil, znásilňoval ženy. Vašovi lidé zastřelili 1000 českých Němců v Postoloprtech, kdy před tím demonstrativně zastřelili 5 chlapců. Sám to své vražedné komando vycvičil! Za tyto genocidní praktiky nebyl Karel Vaš nikdy potrestán!


Číst dál

Pavlačová drbna zabrala Albertov 17.listopadu – v neděli 22.listopadu to napravíme!

Miluje Putina i Zemana. Proruská aktivistka organizovala akci na Albertově

LN Vicanova 201115Je dobré poslechnout si „vodopádníka“ slov Jiřího Ovčáčka, bývalého redaktoraLN Vicanova II 201115 komunistických Haló novin, dnes mluvčího prezidenta Zemana. Téma je Albertov 17.11.2015. Pouze jednou (2:40 min.) zmínil Ovčáček jméno Jeleny Vičanové, „hlavní“ organizátorky Albertova, která celou akci „oznámila a moderovala“. Každý schopný moderátor by se na ni okamžitě zeptal jako na jedno z nosných, vypovídajících témat – Světlana Vitovská mlčela LN OS Proc lze 111515takřka poslušně? Není divu, že Jelenu Vičanovou Zeman i policie poslouchali jako hlavní „odpovědnou a organizátorku“, když zbožňuje tolik Putina a po matce je Ruska. Zřejmě už je zapsaná v Guinessově knize rekordů jako nositelka největšího rudého šátku v dějinách. V den státního svátku tak byl poprvé Albertov vyhrazen pro politickou stranu, volební mítink, se zákazem účasti jinak smýšlejících občanů. Slavit na tak významném místě 17.listopad s nápisy Ať žije Zeman v komunistickém stylu, je morální zvrácenost a ukázkou mravního úpadku nejen účastníků, ale i společnosti, která to bez odpovídající reakce, toleruje. Pavlačová drbna Vičanová si přisvojila Albertov. Její ostuda to není, ale naše a pořádná!

Máme možnost to napravit v neděli, 22.listopadu od 13:00 do 17:30 hod. kdy hlavní program začne na Albertově 15:00 hod. Věřme, že přijdou tisíce svobodných občanů a ne ovčané, jako v den státního svátku. Je nejvyšší čas na nový listopad – když už padají listy, měli bychom se zasadit o padání jiných, abychom zase nespadli tam, kde už jsme jednou byli!

     


Číst dál

Proč vyznamenává prezident Zeman lidi s krví na rukou a jejich oběti?

LN majestat Zeman 191115Ivan Hoffman: „Asi musíme padnout úplně na držku, když nechceme bojovat. Neštěstím této země LN Rejzek Albertov 191115je, že jí od listopadu 89 řídí jen ekonomové, kteří o člověku neví nic.“

Pavla Wonku, poslední oběť zločinné komunistické ideologie Preciose, vyznamenal prezident Zeman v roce 2013. Ludvíka Karla, který byl ve vedení firmy PRECIOSA, vyznamenal v roce 2015. Ludvík Karl přešel z vedení PZO Skloexport (podnik zahraničního obchodu) do Preciosy k.p. (koncernový podnik), kolem roku 1975. Stal se generálním ředitelem k.p. Preciosa Jablonec, Minkovice atd. Tedy celé společnosti. Ve 29 letech musel mít asi hodně velkou protekci.

Ve skutečnosti více než ředitelem K.P. byl ředitelem O.T. - otrokářské továrny Preciosa-Minkovice. V Jablonci měli administrativu a po kraji ještě různé menší sklárny. Uvnitř továrny Preciosa-Minkovice oplocené vězeňským plotem a střílnami na věžích dodnes stojících byl z 1/3 další menší uzavřený objekt a sice ubikace vězňů s kuchyní, dvorem a velením bachařů.  To vše dohromady byl tajný Pracovní tábor, tzv. rudý koncentrák Minkau.


Číst dál

Máme pomatence na Hradu a nyní už si je chováme i na vnitru!

ČTK: … Chovanec dnes odmítl, že by teroristé či jejich komplici mohli přes ČR přecházet "bez povšimnutí". LN dobrovolnictvi 201115Bezpečnostní složky totiž tyto osoby podle ministra zachytily a informace předaly nejen do Francie, ale také do další evropské země, přes kterou dotyční cestovali. "České bezpečnostní složky se nemají za co stydět," uzavřel český ministr.

Takže my si teroristů „všímáme“, nahlásíme je, ale necháme je odejít, místo abychom je rovnou zatkli! Dost možná, že díky tomuto skandálnímu postoji české policie byli zavražděni nevinní lidé! Stáváme se tak potenciálními vrahy sami. Toto není postoj spojence, ochotného i bojovat, riskovat a obětovat, ale zbabělce, který chce mít za každou cenu na svém území klid a teroristy nedráždit. Proto si můžeme i dovolit na ČT celému světu vyhlásit, kde máme muniční sklady, co v nich je a jak vypadají zvenku i zevnitř. Na Slovensku bylo právě zatčeno několik cizinců, mezi nimi i jeden Arab, pro porušení zákona drony!


Číst dál

Ústavní soud neposkytl ochranu svobodě shromažďování

Demo zakaz 89… Podávat stížnost k Evropskému soudu pro lidská práva je patrně marným plýtváním energií, takže zůstává nepěkný precedens, na jehož základě bude možné zakázat kteroukoli demonstraci a do odůvodnění prostě napsat, že svolavatel je extremista a ti právo demonstrovat nemají. Černý, velmi černý den pro svobodu v této zemi…

Když  jsem se dozvěděl, že ústavní stížnost týkající se zákazu shromáždění Českých lvů dostal k projednání třetí senát Ústavního soudu ve složení Jan Musil, Vladimír Kůrka (soudce zpravodaj) a Jan Filip, nedělal jsem si velké naděje na to, že by mohla uspět: zejména od J. Musila a zasloužilého soudruha soudce J. Filipa jsem si mnoho nesliboval, jsa přesvědčen, že ani jeden nemá u Ústavního – a arci ani kteréhokoli jiného – soudu demokratické země co pohledávat. Byl jsem proto příjemně překvapen, že si soud vyžádal vyjádření účastníka i repliku stěžovatele, avšak výsledek byl stejně takový, takový jsme očekávali.


Číst dál

Soudce z případu Baťa exemplárně potrestán

Causa Michal Uhl - Babiš

Soudce Okresného súdu Bratislava I Pavol Tomík dnes dostal za to, že v rozporu s rozvrhem práce rozhodl po povolení obnovy trestního řízení ve věci Jana A. Bati i meritorně, peněžitý trest ve formě čtyř měsíčních srážek z platu ve výši 50 %. Baťa, jak víme, zůstává na Slovensku zločincem a po tom, co se stalo soudci Tomíkovi, si stěží některý slovenský soudce dovolí rozhodnout k nelibosti své vlády.

Můj komentář, reprodukovaný redaktorkou víceméně přesně, si můžete přečíst tady; je to přesně tak: jsou chvíle, kdy jsem rád, že žiji v přece jen o něco civilisovanější České republice než na Slovensku.


Číst dál

„Politická legenda - masové vyhnání Čechů ze Sudet 1938/39.“

Tabule Masarykovo nadrazi 2015Na památku "vyhnaných Čechů", byla na Masarykově nádraží v Praha odhalena pamětní deska.

Téma "českého vyhnání" po Mnichovské dohodě ze dne 29.září 1938 naráží na náš nesouhlas – zde se přece jedná – o v roce 1992 vzniklém českém tvrzení, že vyhnání sudetských Němců v letech 1945/46 bylo "srovnatelné" s předchozím postupem!

Fritz Peter Habel k tématu pečlivě vypracoval dokumentaci – pracoval s více než 250 zdroji - (1996 - Langen Müller - Verlag). Titulek je výsledkem:„Politická legenda - masové vyhnání Čechů ze Sudet 1938/39.“


Číst dál

Mou nenávist taky nedostanou, jen to nejhlubší pohrdání a opovržení....

Antoine Leiria teroristům "Islámského státu," kteří v pátek 13.11.2015 zabili jeho ženu.

"V pátek večer jste vzali život výjimečné lidské bytosti, lásce mého života, matce mého syna, ale nezasloužíte si mou nenávist. Nevím, kdo jste, a ani to nechci vědět. Jste zbloudilé duše. Jestli ten Bůh, pro kterého tak slepě vraždíte, stvořil lidi k obrazu svému, každá kulka v těle mé ženy je kulkou do jeho srdce. Takže ne, nedám vám dar mé nenávisti. Protože to bych klesl na vaši úroveň. Chcete, abych byl vystrašený. Abych hleděl svým spoluobčanům do očí s nedůvěrou. Abychvyměnil svou svobodu za bezpečnost. Máte smůlu. Viděl jsem ji dnes ráno. Po mnoha dnech i nocích čekání. Byla tak krásná, jako když odešla v pátek večer, stejně krásná, jako když jsem se do ní před 12 lety beznadějně zamiloval. Samozřejmě, že jsem zničený žalem, to je vaše jediné malé vítězství. Ale bude krátké. Vím, že s námi bude každý den a že se opět sejdeme v ráji svobodných duší, do kterého se vy nikdy nedostanete. Zůstali jsme sami dva, já a můj syn, ale jsme silnější než všechny armády světa. Nebudu už s vámi ztrácet čas. Melvil se probudil. Je mu jen 17 měsíců. Dá si svačinu tak jako každý den a pak si spolu budeme hrát. Jako vždycky. A tenhle chlapeček vás bude ohrožovat už jen tím, jak bude šťastný a svobodný. Protože ne, jeho nenávist taky nedostanete."



Jak může ČT udělat takový podraz na stát a národ. Žaluji!

CT logoAktualizováno 25.11.2015: informoval jsem dopisem ze dne 18.11.2015 premiéra Bohuslava Sobotku. Odpověď jsem obdržel dne 25.11.2015. Aktualizováno 11.12.2015: Odpověď Ministerstva obrany ČR. Aktualizováno 22.12.2015: Odpověď RRTV ze dne 15.12.2015

ČT se zachovala jako spolupracovník teroristů !!! - Jak může orgán jako ČT udělat takový podraz na stát a národ. Žaluji. V nejhorší bezpečnostní situaci ČT informuje Islámský stát o našich skladech munice a zbraní !!!!! A ještě přidá mapu !!!!! Pozavírejte je hned, než budou pokračovat!

Veřejnoprávní ČT pořad vysílala v hlavním večerním zpravodajství Události ČT, dne 16.11.2015, od 19:00 hod. s názvem Kritika zakázek Ministerstva obrany. Je to fatální selhání veřejnoprávní ČT, stejně tak fatální selhání bezpečnostních orgánů země. Pořad je stále dostupný v archivu ČT!!! Odpovědné bezpečnostní orgány země vůbec nekonají?! Jejich velitelé, spolu s gen. ředitelem ČT Petrem Dvořákem, by měli převzít osobní odpovědnost za své selhání a okamžitě odstoupit ze svých funkcí. Jejich neschopnost ohrožuje bezpečnost země. Umíte si představit, že by podobnou reportáž odvysílala francouzská televize?! To jsou následky korupce a klientelismu, kdy jsou dosazování do funkcí kamarádi, známí, příbuzní, bez ohledu na jejich schopnosti. Hrůza a děs co se v naší zemi všechno může stát a čeho jsme schopni. Nevím co je horší, zda to, že se to stalo, či to, že nikdo z nejvíce odpovědných za bezpečnost státu dosud nereagoval?! Policie mlčí, politici mlčí? Co jim také zbývá. Informace sledovaly statisíce lidí a všechna média dosud mlčí?! Komu potom slouží? Kde je hranice jejich nezávislosti?! Ještě, že komunisté teroristy pomáhali vyškolit, takže nám akutní nebezpečí, s vysokou mírou pravděpodobnosti, nehrozí – z vděčnosti za naši „pomoc“! Tato zem se zbláznila, je ovládána neschopností na všech stupních státní správy.


Číst dál

Podivný 17.listopad 2015 v Praze, aneb kdo a co slaví?!

Zeman KlausKarel Schwarzenberg: „Svoboda jednotlivce končí tam, kde začíná mítink MilošeLN OS Proc lze 111515 Zemana.“ - Tak zcepenělý a zkostnatělý stát nikde v Evropě není.

Den za svobodu a demokracii, to je oficiální dnešní heslo. Ani jedno konkrétní slovo proti komunistům?! „Šedá zóna na place, manipuluje Zemanovi ovace“. Už to má viditelně šedá zóna pod palcem - na významná místa nechala vyvěsit transparenty „AŤ ŽIJE ZEMAN“. Dnes na ČT při projevu Štěpána vystřihli známé volání dělníků „NEJSME JAKO DĚTI“. Zeman nebyl na Národní třídě v roce 1989 a ani dnes, zato si pro sebe a své stoupence uzurpoval Albertov. Jinak smýšlejícím byl PČR vstup zakázán !!! Stále se chováme jako za totality a stále sebou necháme manipulovat a stádně vorat. Za svobodu a demokracii není třeba demonstrovat. Když jí máme, ale také ji používat! Jinak bude zase zneužita a zase se budeme divit, když už bude pozdě. Opět nám to předvádí názorně Ludvík Zifčák – viz níže a jeho nová aktivita StB? Pokud opět prohrajeme, bude to důkazem, že stále u nás nemá demokracie potřebné podhoubí, ze kterého demokracie a demokraté vyrůstají, vedou lid a společnost. Že je stále zaplevelené rakovinou totality, vidíme dnes a denně. Je odpudivé, jaké množství bezcharakternosti nám z obrazovek denně káže o morálce a dobrých mravech, bez kouska studu a hanby za své chování a činy v minulosti. Mělo by to být signálem ke skutečné revolucí „hlav a srdcí“ jak říkal TGM. Dokud tomu tak nebude, svobodu a demokracii si nezasloužíme a po zásluze je i ztratíme. Dnes to nebyla oslava, ale jen vzpomínání, poznání a přiznání selhání -  nás všech! Bez dobrých mravů a poctivého úsilí, nelze vybudovat trvale něco dobrého a hodnotného!


Číst dál

Tři roky od přímé volby hlavy státu – hrozba poloprezidentského systému zažehnána?

CEVRO prima volba Havel Zeman Klaus 051115Video záznam z debaty na téma postavení prezidenta v politickém systému ČR. V CEVRO dneCEVRO prima volba verejnost 051115 5.11.2015 diskutovali: Michal Kubát, Jan Winter, Jan Macháček, Martin Zvěřina, Jindřich Šídlo a Milan Hamerský. Moderoval syn šéfredaktora LN. Vzhledem k mladému věku úlohu zvládl skvěle. Vstoupil jsem do diskuse v 1:13:50 hod. a 1:45:30 hod. Věřím, že jsem vyjádřil názor mnoha lidí, který v médiích často nezazní. Nepřišlo mnoho lidí, ale převažovali mladí. Elitu tvoří vždy menšina.


Číst dál

Můj otec Gulag

Gulag„Téma odvlečení na Sibiř bylo 45 let tabuizované a Ján se svým původem nemohl nijak Gulag mapachlubit. Dnes je ženatý, má svoje děti a je šťastný, že ony mají otce, který je miluje. Stále ho ale pronásledují nezodpovězené otázky, a tak cesta do Elgenu je splněním jeho životního snu,“ říká scenárista a režisér filmu František Palonder a dodává: „Rodina je jen tehdy úplná, když ví o předcích a vyzná se ve spleti jejich osudů.“ Na pozadí Antalova příběhu snímek přibližuje osudy lidí odvlečených z Československa do ruských pracovních táborů. V roce 2008 dostal film na festivalu Jeden svět čestné uznání za „osobní a emocionální zprávu o naší historii“.

Tento otřesný a současně hluboce lidský dokument Slovenské televize z roku 2008 je aktuální právě v dnešní den 17.listopadu, kdy zapomínáme, co komunisté a jejich ideologie skutečně byli a kdy se proti komunistům už vůbec neprotestuje. ČT dokument vysílala 15.11 na ČT 2 od 23:54 hod. a opakuje 18.11 od 1:10 hod. Vskutku veřejnoprávní „noční“ služba - sluší se dodat pro komunisty. V archivu ČT ho shlédne jen zlomek, ale zaplať Pán Bůh, že to je dosud možné, ale kdo ví? Nikdy nebude dost takových dokumentů, abychom nezapomínali, jak zrůdné a stále nebezpečné jsou všechny totalitní ideologie, kdy komunistická patří k těm nejzrůdnějším. Plným právem získal dokument mnoho ocenění.


Číst dál

Mnohé se dnes opakuje, ale zdaleka tomu není tak, jako v letech 1945-46

Sudetsti NemciZabíjení uprchlíků na rakouské hranici před 70 lety - Masové vraždění Starorakušanů na rakousko-československé hranici

Tisíce mrtvých díky zavření hranice státním kancléřem dr. Karlem Rennerem: požádal Sověty o zavření hranice.

V červnu 1945, 6 týdnů po skončení války, množství asi 27.000 německých Starorakušanů z Brna, bylo ve směru na Vídeň 55 kilometrů brutálně hnáno na hranice s Rakouskem. Ženy, děti, nemocní a staří lidé tvořily tento žalostný průvod, bez jídla, většinou s vodou z močůvkových sudů, v parnu a poháněni českými násilníky, kteří nemilosrdně mnoho těch, kteří již dále nemohli, pobíjeli či zastřelili.


Číst dál

Petr Pithart vzpomíná na listopad 1989 a zapomíná

Naše „schopnosti“ jako národ dokazujeme a ukazujeme světu dodnes. Už nám v tom nic nebrání – vyhnali a okradli jsme české židy, české Němce, Maďary a Slováky. Ukazujeme co v nás skutečně je. Nebude to lepší, dokud si nebudeme ochotni přiznat plnou pravdu o sobě a o svých dějinách. Od listopadu 89 produkujeme neskutečné množství nepotřebných zákonů, soudců, institucí, úředníků a politiků – to je vizitka našeho charakteru a skutečných schopností. Problém naší země zůstává problém mravní – už po staletí.

Jsme pořád závislí na lidských vztazích, tak jak se ustálily v době normalizace, říká bývalý český premiér v rozhovoru s Karlem Hvížďalou.

Myslíte tím, že lidé berou zlodějnu jako normální stav, protože byli zvyklí si říkat: stát okrádá nás, my můžeme zase okrádat stát, a část z nich to dnes nevyčítá ani Davidu Rathovi…

Samozřejmě. Podívejte se na dva dnešní nejúspěšnější podnikatele: Tomana a Karla, které vyznamenal Miloš Zeman na Hradě. Typické příklady, jak ti, co byli šikulové, nebo dokonce grázlové za normalizace, uspěli obdobnými metodami i teď. Hlavně však měli privilegované informace a známosti. Jak jim tohle chcete konfiskovat? Jistě aspoň je nemusíte vyznamenávat.


Číst dál

Krádež identity není trestným činem - pro PČR?

Dne 21.9.2015 jsem podal podnět k prošetření možné krádeže identity k OSZ Beroun. Dne 6.11.2015 mi odpověděla PČR s tím, že žádná trestná činnost zjištěna nebyla. Krádež identity je trestným činem, ale k němu v mém případě nedošlo? Jak to PČR ví, když možného pachatele viditelně nekontaktovala a nepožádala o odstranění a zneužívání mé identity na internetu. Musí dojít k prokázané škodě? Není jí už samotné zveřejnění identity bez vědomí jejího nositele? V podstatě mi PČR sdělila, abych to řešil za ní, resp. přestupková komise na Kladně. Takže možný trestný čin bude řešit PK civilním postupem? Nebudete to zneužití pravomoci veřejného činitele, tedy další trestný čin spáchaný PK, kdy vyšetřuje co se zákona nesmí?

 

Jan Šinágl, 17.11.2015



Zapomínáme: Současné problémy třetího světa jsou důsledkem velkého komunistického a levicového zločinu

Komunistům v žádném případě nešlo o zlepšení života obyčejných lidí v koloniích, jim se jednalo pouze o moc a potenciální spojence v boji za ovládnutí světa. Proto podporovali tzv. národněosvobozenecká hnutí, ve skutečnosti však obyčejné teroristy. Britský ministr vnitra v Churchillově válečném kabinetu labourista Herbert Stanley Morrison řekl v souvislosti s dekolonizací moudrá slova. „Je to jako dát desetiletému dítěti klíče od domu, pistoli a číslo bankovního konta.“  - Islámský terorismus má jeden počátek, o kterém levičáci neradi slyší. Byla to tzv. dekolonizace, kdy nesvéprávní lidé se měli stát svéprávnými a jaksi to nevyšlo. Více v tomto článku, který vhodně doplňují články „Svatý“ Mandela? Ne tak rychle! a Madiba a jeho stíny


Číst dál

Dne 16.listopadu 2010, bylo založeno Sodales Solonis o.s.

Solon E5 let takřka dennodenní práce pod hlavičkou našeho občanského sdružení. Od květnaMagnitskij EU 2010 jsem publikoval k dnešnímu dní celkem 5788 titulů v češtině, němčině a angličtině, tedy průměrně tři tituly denně. K tomu týdně rozesílal jejich soubory v Bulletinu (CZ) a Newsletter (D+E) do celého světa na od cca 50.000 příjemců z řad občanů, institucí a médií. Cíle zůstávají stále stejné:

Spolek, inspirován jménem starořeckého zákonodárce a reformátora Solóna, sdružuje občany se zájmem o zlepšení činnosti české justice, sledováním a monitorováním její činnosti, zveřejňováním kauz a podáváním návrhů na řešení odpovědným institucím. Je dobrovolný, neziskový a nezávislý. Současně vyvíjí i publikační, ediční a propagační činnost, pořádá akce související s činností spolku, podporuje vznik a rozvoj občanské společnosti, jako jednoho z pilířů demokracie, zveřejňováním svých poznatků a případně i přípravou konkrétních návrhů na zlepšení. Podporuje rozvoj svobodného, demokratického a tolerantního myšlení v souladu s Ústavou České republiky, LPS a zákony ČR. Spolek je připraven spolupracovat s jinými národními, či mezinárodními organizacemi podobného zaměření, školami i odbornou veřejností.

Tato činnost je stále potřebná. Dokud mně bude zdraví sloužit a budu mít dostatek prostředků pro tuto činnost, budu v ní pokračovat. Dnes před šesti lety byl v Rusku zavražděn Sergej MagnickijRusko, 16.listopadu 2009: † Sergej Magnitskij - čest jeho památce!


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing