Bulletin č. 47/2015

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 25. duben 2024 23:29

Paříž pátek třináctého, ochutnávka naší budoucnosti

LN Hoeschl Dvoji metr 131115Když si imigranti zapomenou zrušit své staré fotky na Facebooku

Islámské "koně už dupou po maštalích", nejsou k udržení, touží po naší krvi. Vedení EU je neschopné, je paralyzováno multikulturalizmem a rozpaky. A čas pracuje proti nám, váhajícím a spoléhajícím, že ještě není nejhůř. Probudí nás Paříž třináctého?

Je třeba vedení EU vyměnit, nebo raději aspoň dočasně Unii rozpustit. Je nezralá, je rozpačitá, je bezradná. A na to bychom zahynuli. Jednotlivé státy si poradí líp. A budou si umět i vzájemně pomáhat. Jedno centrum je riziko. Dávno měly být v utečeneckých táborech naše letáky vyvracející lži organizátorů invaze do Evropy. Informující, že Evropa je zahlcena, že tu utečenci jsou už nenáviděni, že jsou internováni a budou vraceni. Dávno měla Evropa prostřednictvím mobilů běženců posílat informace do těch táborů, těm, co sem mají jít. Informace o utopencích, o bouřících se a hladovkujících těch, co už tu jsou. O tom, že Evropa nemá čím je živit, šatit a ubytovávat.


Číst dál

Hořká pravda o multikulturalismu

Starosta berlínské přistěhovalecké čtvrti: Přistěhovalci tvrdě vládnou a tyranizují německé děti, dospělé i důchodce. Učí své potomky, aby proti nám bojovali. Z knihy starosty berlínské přistěhovalecké čtvrti Neukölln Heinze Buschkowskyho, která nese název „Neukölln ist überall“. V Německu vzbudila ihned po svém vydání značné ohlasy. Buschkowsky v ní bez obalu a politické korektnosti líčí, jaký problém pro Německo představují neintegrovaní přistěhovalci z řad muslimů.

„Rád bych v tomto bodě pohovořil o každodenní bezmocnosti, když vidíte, jak do supermarketu vejde nějaký člověk, vezme si z regálu zboží, projde kolem pokladny bez placení a dá pokladní jasně najevo, co se jí stane, když zavolá policii. To samé na ulici; když po ní prochází skupina pěti těchto individuí po chodníku, ostatní jim musí jít z cesty. Když čekáte na zelenou, je nutné se dívat přímo před sebe. Když se totiž náhodou na někoho z nich podíváte, riskujete, že k vám přistoupí a zeptá se: „Hele, máš nějaký problém? Pokud jo, tak ho můžeme hned teď vyřešit!“ píše Buschkowsky. 


Číst dál

Nová kanadská vláda je vzorem, u nás zatím nedostižitelným…

LN Vlada CDN 091115Ke článku Vláda jako z PR učebnice (LN 9.11.2015), není co dodat. Vláda bude vždy obrazemLN ochranka AB MK 091115poměrů v zemi - jak je demokracie vyspělá, zákony kvalitní, či jak jsou demokracie a zákony zneužívány. Článek Proč neměl Kalousek ochranku (LN 9.11.2015), je též vypovídající. Kalouska by fyzicky ohrozili max. opilci v hospodě, kdy by se o svůj život obávat jistě nemusel - i bez ochranky. Babiš čelí aktuálnímu riziku fyzické likvidace zločineckými gangy. Proč tomu tak je chápe stále více lidí. I proto je nejpopulárnějším politikem. Cituji z dopisu pana S.Vrbíka: Babiše opouští už čtvrtý náměstek - Takto zákeřně, a dodávám že i pravidelně zákeřně, informují veřejnost Novinky.cz. Mají spočítané, že většina čtenářů brouzdá po internetu a čte jenom nadpisy. Tak dají protibabišovsky působící titulek i nad zprávu veskrze pozitivní, že Babišova náměstka posílá vláda do správy EU. Pak je logické, a pro Novinky.cz charakteritické, že má účelově vybrané i své placené komentátory, osvědčené antibabišovce, jako je poťouchle se vyjadřující Mitrofanov, čelně útočící Pehe, a další zasloužilé matadory politického boje protibabišovské ofenzívy. Nemyslíte, zpozdilí komentátoři všeho druhu, že doba politických šarvátek, lhaní, loupeží, ochrany zločinců, ale veškerých svárů levice s pravicí a takto různě rozdrobených politických struktur minula? …“


Číst dál

Kdyby se PČR držela důkazů z tohoto serveru, muselo by být už dávno mnoho známých osob odsouzeno a „sedět“…

LN Nejedly Putin 091115Šéfem Národní demokracie je Ladislav Zemánek (jak bizarní) a je nácek - Podivná spojení Zeman Klausnad hrobem Iva Stejskala - IVČRN spolupracuje s neonacisty - Platí Rusko i české nacionalisty? - Ruské milióny pro francouzskou Národní frontu - Zlato, kongresy a tajné schůzky - Mír v hnědém hávu - Placená xenofobie? - Předseda Tomáš Vandas je veden již od roku 2002 jako agent BIS

… Devítimiliónovou půjčku poskytla První česko-ruská banka (First Czech Russian Bank - FCRB) vedená finančníkem Romanem Popovem. Banka, která kdysi patřila pod zkrachovalou IPB, nemá žádné přímé prokazatelné napojení na Kreml, avšak vlastnické struktury v pozadí banky odkazují ke k osobám z těsného okolí ruských vládních kruhů. Podle některých zdrojů, které jsme však nemohli ověřit, sahají i k ruským výzvědným službám. … Zajímavější je to, že se s Marine LePenovou v Praze sešel Václav Klaus, který se od skončení svého prezidentského mandátu nebojí otevřeně profilovat stále více nacionálně a ultrapravicově. Navíc se spekuluje o tom, že Klaus v minulosti kryl vytunelování Investiční a poštovní banky, která byla předchůdcem První česko-ruské banky. Nedávno se objevila i informace o tom, že Klaus vystoupí na letošní konferenci Dialog civilizací pořádané ruským oligarchou Vladimirem Jakuninem. … Ani Dělnická strana sociální spravedlnosti s kontakty na Rusko nezahálela a letos vstoupila do Aliance pro mír a svobodu (APF). APF je pan-evropský projekt nacionalistických stran, který se začal rodit v září 2014 a oficiálně vzniknul v lednu letošního roku na schůzce v Bruselu. Ustavujícímu jednání předsedal známý britský dlouholetý aktivní fašista Nick Griffin, který si v roce 1998 si odseděl si 7 měsíců za antisemitský článek. Rok poté se stal předsedou BNP, tuto funkci vykonává dlouhá léta a nedávno založil nový projekt Britská jednota. Předsedou APF byl zvolen Roberto Fiore z italské Nové síly. Ani on není žádným svatouškem. V 80. letech byl spojen s neonacistickým bombovým atentátem na boloňském nádraží, načež se raději uklidil do Británie, kde spolupracoval s Griffinem a BNP. Po návratu do Itálie v roce 1997 spoluzakládal fašistickou stranu Nová síla.


Číst dál

Nenažranost politiků nebere konce! Ale tohle už opravdu přesahuje veškeré meze slušnosti!

Parlament má být výkvětem toho nejlepšího po všech stránkách. Občané zákonodárci nám opět vysílají další signál, že tomu tak není a že právem požívají nejnižší důvěryhodnost. J.Š

Již několik měsíců posloucháme debatu o mimořádném příspěvku důchodcům, který by z původně navrhovaných 600 Kč mohl být zvýšen na 1000 Kč, možná dokonce 1 200 Kč. V nejlepším případě se tedy bavíme o částce 100 Kč na příštích 12 měsíců. Jedná se však pouze o mimořádný a jednorázový příspěvek, z milosti našich politiků. Důchodci prostě mají smůlu. Kvůli nízké inflaci a malému růstu průměrné mzdy je zákonná valorizace minimální a vychází na směšných a ponižujících 40 korun měsíčně. A tak se ti vládní dobrodinci spolu s poslanci, ve své nekonečné milosti, rozhodli dát našim důchodcům dárek. Jistě by dali i víc, ale státní kasa na to nějak nemá! Tak co se dá dělat!


Číst dál

O šlechetné šlechtě a nešlechetném ministru Chovancovi

Na pozemky u Říčan nemají Lichtenštejnové nárok, rozhodl soud - Chovancovi se do letadla nevešel Pelikán, radši vzal novináře - Ochranka Hradu dala přednost čínským komunistům před českým ministrem!

Lichtenštejnové nemají nárok na 600 hektarů pozemků v okolí Říčan, protože by tím byly porušeny restituční zákony, rozhodl Obvodní soud pro Prahu-východ. O pozemky, které získala nadace současného knížete Jana Adama II. jako dědictví kvůli chybám v katastru, se žalobou přihlásil stát. Knížecí rodina se hodlá odvolat.

Rodina přišla o majetek v Česku v roce 1945 kvůli tomu, že se kníže František Josef II. Lichtenštejn údajně přihlásil k německé národnosti. To ale Lichtenštejnové vždy odmítali a konfiskaci majetku neuznávali. Nikdy se jej ale nepokusili získat zpět žalobou.


Číst dál

ÚSTR se chová stále více jako utajená pobočka KSČM

OSP3 Rendek prg 111115U OS Praha 3 v Jagellonské ulici proběhlo včera první jednání ve věci žaloby Mgr. Petera Rendeka na Českou republiku a ÚSTR. Opět velmi vážný obsah a opět bez zájmu veřejnoprávních médií. Na chodbě dokonce zástupci ÚSTR předali Mgr. Rendekovi v pořadí už čtvrtou výpověď! Další důkaz, kdy ÚSTR se zbavuje schopných, nahrazuje je neschopnými a naplňuje politickou objednávku činností ÚSTR ohrožených politiků. Je urážející, jaké druhy podřadné práce, vzhledem ke vzdělání a odbornosti, nabízí vedení ÚSTR, jen aby vyhověl zákoníku práce. Jak symbolické, absolvent katolické, filosofické fakulty v Ružomberku slaví své narozeniny 17.listopadu. Další jednání bylo nařízeno na den 24.února, tedy v předvečer komunistického puče v roce 1948.


Číst dál

Očkování: Zcela efektivně řízená likvidace českých dětí, celých rodin, a tím celé společnosti

Pokud by někdo chtěl shlédnout jaký „inteligent“ je ministr Němeček, stačí se podívat na archiv pořadu ČT s M. Jílkovou Máte slovo. Řve tam na kameru až z něj lije pot. Tím blábolem o kolektivní imunitě tomu dal Němeček korunu - hlavně že bude vyhazovat dalším tunelem miliony za "speciální tým" na řešení problematiky uprchlíků, to by jeden opravdu zvracel. Kdyby raději zlevnili vitamíny pro našince a podpořil kontrolu a zavření hranic - tedy přechod pouze přes přechody s hlídkami policie.

Jinak Vaše výroky o likvidaci dětí jsou zcela na místě. Hlavní hygienik Valenta by měl skončit za mřížemi, stejně jako ministr Němeček, protože to je zcela efektivně řízená likvidace českých dětí, celých rodin, a tím celé společnosti - pro peníze a moc. Kdysi jsme se báli biologické války, antraxu a nevím čeho, a už to tady máme v plné míře - Hitler byl ve srovnání s nimi úplný hubkař.


Číst dál

Rathova pravá ruka, bývalý boxer Bušina, neodsouzen?!

Busina FilipRath & Bušina + Bendl & Privatizace nemocnic + KOBRA & Antonín Michal

Filip Bušina pěkně „zabušil“ na spravedlnost. 600.000.000,-Kč zmizelo, potrestáno bylo jen osm tzv. „bílých koní“. Další výsměch občanům a spravedlnosti. Bušinovu vinu dokazují odposlechy, ale soud je neuznal, přestože byly povoleny soudem. Rothův náměstek kontroloval výběrová řízení, jeho stavební firma je vyhrávala a na nich neuvěřitelně profitovala, podobně jako kdysi firma ministra Aleše Řebíčka. Nedivme se, že se nyní Bušina živí přednáškami na školách v Rusku. Příliš lidí je v ohrožení, tak se odsuzují jen někteří. Privatizace nemocnic Středočeského kraje za hejtmana Petra Bendla z ODS, současného poslance, je daleko děsivější než kauza Ratha. Nedivme se, že se o ni mlčí a nic se nevyšetřuje. Kobra odhalila daňový únik při odchodu s palivy za 1.400.000.000,-Kč, ale ČTK neuvádí žádná jména? Jde o novou kauzu, nebo se konečně začne šetřit kauza Antonína Michala (syn Martina Michala, manžela zpěvačky Heleny Vondráčkové), který byl zatčen v prosinci 2012 spolu se svými společníky za stejný trestný čin, pravda „jen“ ve výši 1.200.000.000,-Kč? Kupodivu byly všichni krátce nato propuštěni a vyšetřováni na svobodě. PČR sdělila, že čeká na výpisy z bankovních účtů ze zahraničí – že by se dočkala až po třech letech?!


Číst dál

Zákeřné Novinky.cz

Babiše opouští už čtvrtý náměstek

Takto zákeřně, a dodávám že i pravidelně zákeřně, informují veřejnost Novinky.cz Mají spočítané, že většina čtenářů brouzdá po internetu a čte jenom nadpisy. Tak dají protibabišovsky působící titulek i nad zprávu veskrze pozitivní, že Babišova náměstka posílá vláda do správy EU.

Pak je logické, a pro Novinky.cz charakteritické, že má účelově vybrané i své placené komentátory, osvědčené antibabišovce, jako je poťouchle se vyjadřující Mitrofanov čelně útočící Pehe, a další zasloužilé matadory politického boje protibabišovské ofenzívy.

Nemyslíte, zpozdilí komentátoři všeho druhu, že doba politických šarvátek, lhaní, loupeží, ochrany zločinců, ale veškerých svárů levice s pravicí a takto různě rozdrobených politických struktur minula? Že politický boj musí přestat, protože nás všechny, "ať je nám Petr nebo Pavel", ohrožuje na holém životě nekončící invaze vražedné ideologie islamistů a houstnoucí jejich přítomnost?


Číst dál

Uctivá poklona panu eskamotérovi Kalouskovi

Vrbik 2… Baf! A je to venku: ta dotace. Tuto dotaci, těch pět miliard Agrofert nedostal. Byl to jen limit slevy na dani, který se promítl do ceny biopaliva tak, že potom už bylo prodejné a pan ministr zemědělství (jim, a ne Babišovi byl určen účel té dotace) měl snesitelnou cenu biopaliva pro traktory. Je to vlastně dotace zemědělství. …

Obdivuju tohoto pána. Je to jediný člověk, jehož (z internetu) znám a od něhož jsem se dověděl, že vydrží tu dvě noci, tu dokonce tři noci - nespat. Samozřejmě se to nemůže obejít bez známek únavy, projevující se malou srozumitelností jeho slov. Ale přesto pánové: kdo z vás by to vydržel? Nebo další výjev. Před snad už rokem prohlásil MK suverénně, že pět miliard ze státní dotace na biopaliva skončí na účtu Babišova Agrofertu. Čili zneužití funkce ministra! Žádné trestní oznámení, jak i zákonodárcům ukládá zákon.  Opozice mu nadšeně tleskala, a lid porozuměl: ten sakramentský Babiš! Snad 24 hodin trvalo jednání parlamentu o důvěře vládě, a jeden poslanec opozice za druhým se hlásili k tezi p. Kalouska - "Babiš krade!“. Paní Němcová se téměř rozplakala, když naznačila, že tak velkou částku se nikdy ani oni (ODS!) nepokusili odklonit do stranické kasy. Možná měla pravdu; o největší známou loupež, vzpomeňte si - 500 milionů, se pokusil jejich ministr Drobil. Toho pak musel vzít pod ochranná křídla sám P. Nečas (ODS), a to hned, co Drobil stačil vyhodit mezi nezaměstnané "práskače" Libora Michálka. To jen tak, pro nepamětníky.


Číst dál

Další projednávání žaloby na JUDr. Hanu Marvanovou bez zájmu médií?!

Marvanova HanaAktualizováno 12.11 + 21.11 + 27.11 + 30.11 + 3.12.2015!

JUDr. Hana Marvanová: Podivné rozhodování VS Praha ohledně věcné příslušnosti

Obvodní soud pro Prahu 1 na Ovocném trhu projednával dne 30.10.2015 v dalším jednání OSP1 Marvanova prg 031115žalobu insolvenčního správce na bývalou náměstkyni ministryně spravedlnosti. Rozsudek byl vynesen dne 3.11.2015. Pozadí této kauzy je závažné, stejně jako nezájem veřejnoprávních médií. I přes opakovaná pozvání, tuto kauzu ignorují od počátku.

Některá fakta: Obchodní podíl rozdělila Marvanová na tři části, dvě větší prodala za 40.000,-Kč. Rozdělila 40% podíl na tři části a jeden z nich je 3.250.000,-Kč. 15% prodá za 3.250.000,-Kč a ve stejný den prodá zbývající dva, které dohromady jsou větší, za 40.000,-Kč!!! Za 1 ½ roku slušný výdělek! Její známý Michal Souček, se kterým si tyká a kterého přivedla do AK, byl odsouzen na 5 let nepodmíněně. Majitel Veverka & Partneři, s.r.o, dal plnou moc Součkovi k manipulaci se svým kontem?! Takových majitelů firem mnoho nebude?! Marvanová, považovaná za morální ikonu disentu, tedy veřejně známá osoba a známá advokátka z kauzy H-systém, se k soudu, ani jako účastník, nikdy nedostavila? Pokud by se cítila nevinná, veřejnost by očekávala, že se k soudnímu jednání dostaví a dokáže se obhájit sama (na mé e-maily nereaguje, mobil nezvedá, při osobním setkání náhle nemá čas). Soudkyně Mgr. Eva Šnajdaufová si nechala potvrdit existenci účtu, ale nevyžádala si to hlavní – výpis z účtu – komu, kam, kolik a od koho bylo odesláno a kým přijato?! Soudce Hynek Zoubek z MS ve Slezské, který jako první tuto kauzu soudil, se už stal místopředsedou soudu. Insolvenční soud už má třetího soudce?!


Číst dál

Nepostradatelný tiskový mluvčí Andrej Čírtek?!

Cirtek AndrejAndrej Čírtek byl mluvčím čtyřech ministrů obrany, poté tiskovým mluvčím herního průmyslu a nyní je mluvčím firmy Excalibur, odpovědné za výbuchy ve Vrběticích. MO a stát vynakládá nemalé prostředky na nápravu škod po výbuších ve Vrběticích, za kterou nese hlavní odpovědnost firma Excalibur. Máme nedostatek tiskových mluvčích, anebo pro jisté „potřeby“ jsou použitelní jen někteří?


Číst dál

Věra Čáslavská odmítá společnost pana Zemana na Galavečeru na Pražském hradu!

Vážený a milý generální sekretáři Českého olympijského výboru pane Graclíku,

Dovolte, abych se omluvila z Galavečera (20.11.2015) na Pražském hradě u příležitosti Valného shromáždění Evropských olympijských výborů (EOV). Kromě jiného mám obavy, že by se mi ve společnosti pana Zemana mohlo zdravotně přitížit. Raději odjíždím na pozvání Slovenského olympijského výboru na Slovensko. Na slavnostní zahajovací večer v Rudolfinu se pochopitelně ráda dostavím.

 

Se srdečným pozdravem

Věra Čáslavská

9.11.2015


Číst dál

Neetická reklama zmizela z obrazovek

Dne 10.10.2015 jsem podal Podnět k RRTV proti vysílání neetické reklamy. Takto mi bylo odpovězeno dne 27.10.2015. Dne 3.11.2015 jsem napsal Radě pro reklamu na doporučení RRTV. Zatím žádná odpověď, ale nemravná reklama už z obrazovek zmizela, doufejme nadobro.


Číst dál

Kolečko

JustitiaPerlustrovaná ředitelka aneb Hlava XXII v Brně – Efektivita státních úředníků dle představ Josefa Postráneckého

Je dobře, že státní zástupci a soudci v této zemi dokázali za necelých sedm let od vydání nového trestního zákoníku pochopit, co je to zásada oportunity (§ 12 odst. 2 TrZ), takže se u soudů řeší jen skutečně závažné, společensky škodlivé skutky a ne různé nesmysly a bagately; být na místě obžalovaných, patrně bych se neudržel a místo kolečka na podlahu jednací síně nanesl jiný, významově relevantnější geometrický tvar.

P.S.: Podobnost vyšetřovacího pokusu, aka akce Kolečko, s námi nedávno reprodukovanou povídkou Jaroslava Haška jest čistě náhodná.


Číst dál

Jaroslav Hašek: Muž bez lístku

K poučení a ku potěše svých čtenářů dovoluji si publikovat méně známou právně zaměřenou povídku Jaroslava Haška z r. 1911; její podobnost se současností není, obávám se, pouze náhodná, rozdíl je toliko v tom, že tehdy ještě nevynalezli znalce

Ředitelství c. k. státních drah vyhražuje si vždy právo na náhradu škody, kterou utrpí a náhrady ty také vymáhá s neúprosností zákona.

Pěkný doklad toho podává případ, který se přihodil na trati Říčany-Praha. Jednoho dne vstoupil v Uhříněvsi do ranního vlaku do vozu číslo 16862 člověk ničím nenápadný, právě když vlak byl již připraven k odjezdu. Starý, ve službách dráhy zešedivělý průvodčí vlaku spočítal při odjezdu vlaku přesně cestující a shledal, že v čísle 16862 nalézá se 35 osob.


Číst dál

Stává se z ČRo pozvolna komunistická agitka ve stylu 50-tých let?!

CRo Plus vic nez informaceBěhem 24 hodin se z Rádia Plus stalo Rádio Mínus!

Žáci pochopí couvání traktoru, paralympijský sportovec chytá míče nad hlavou… Jsou to „samé dobré zprávy“. To je oficiální název pořadu. Taky kostel v Rozvadově zachránil komunistický starosta, který dal peníze na nové omítky – že jsem se zbláznil? Ale to jsou nové zprávy nových hlasatelů Rádia Plus. Je to o nás bez nás. Kam a proč odešli ti skvělí, bývalí redaktoři? Je to perfektně a skvostně nezajímavé. Teď to vypadá, že nebude co poslouchat. Jsme smetí, zametá se s námi. Mělo by se zjistit kdo stál za zastupujícím novým ředitelem Karlem Zýkou, kdo ho dosadil, co jsou zač ti noví redaktoři jejichž témata jsou zcela nezajímavá?


Číst dál

Český člověk…

Pro osvěžení paměti. Byli tam všichni, najednou si nikdo nic nepamatuje... Síle se poslušně podrobíme, na silné si hrajeme jen když nad námi žádná síla není.


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing