Buletin č. 37/2013

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 28. březen 2024 17:20

STÁLE NEVÍTE KOHO VOLIT? CHCETE VOLIT STÁLE STEJNÉ STRANY, TVÁŘE A PROGRAMY? BÝT STÁLE STEJNĚ ZKLAMÁNI A OKLAMÁNI? POKUD NE, POJEĎTE S NÁMI!

ANO 2011 tady jsme

!!! Kontrola našla v účetnictví ministerstva práce chyby za 11 miliard !!!

Hnutí ANO 2011 pořádá dnes, v pondělí 16.září, zájezd na Kladno, na diskusi s Andrejem Babišem, Martinem Stropnickým, Davidem Deylem a Standou Borkovcem (Dům Kultury, Sítná 3127, od 18:00 hod.). Odjezd z Berouna v 16:30 hod. od sídla ANO 2011, Husovo náměstí 43/30. Uslyšíte, co si v novinách nepřečtete a v televizi neuvidíte. Není to o jistotě, ale důvěře a naději! Autobus bude přistaven od 14:00 hod. Přednost určuje nahlášení a doba příchodu. I v Rakousku se objevil úspěšný podnikatel, který investuje své peníze do politiky a boje proti korupci, podobně jako Andrej Babiš – Franz Stronach. Jeho hnutí už dosahuje 10% a vážně ohrožuje velké strany. Stoupá jeho obliba hlavně u mladých lidí.  


Číst dál

Až 5 let za polití sovětského pomníku barvou v Lehnici, symbolu ruské okupace!

SolidarnostZahraniční média o masových protestech v Polsku 

Piotr B. Byl na 48 hodin zadržen policií v Lehnici. Důvod – polití pomníku „Vděčnosti sovětské armádě”  červenou barvou. K události došlo při protestní akci na odstranění pomníku symbolizujícího sovětskou okupaci.  Zadržení bylo provedeno díky i informacím od občanů města. Policisté zajistili plechovky od barvy a části oděvu zadrženého,  mj. boty, na kterých je červená barva. Informoval v deníku „Rzeczpospolitą” tiskový mluvčí lehnické policie Sławomir Masoić. Odhaduje se, že škoda kterou ponese obec, překračuje 250 PLN (tj. 1500 Kč). Muži, bude-li mu před soudem prokázána vina, hrozí až 5 let vězení.  


Číst dál

Paraziti nejen kolem nás, ale i v nás!

Všude píšou, že lidi odčervují své pejsky a na sebe zapomínají, což je pravda!

Jelikož se delší dobu zajímám o tzv. parazity a červy v lidském těle, posílám inspirující video! Je zde operace lidského srdce. Zajímavé od  druhé  minuty. Bohužel je to tak, co taky člověk může mít ve svém srdci... Určitě se podívejte, ať víte, co je také možné. Zajímavou přednášku na téma Paraziti v lidském těle, též doporučuji.    


Číst dál

Chceš stavět? Pořádně tě podusíme a pak zkasírujeme - frajer Martin Pecka!

52 Pecka Martin 120913Neuvěřitelné! Rukama korupčního úředníka Pražského Magistrátu Petra Krupičky, prošlo 36 miliard korun v roce 2011!!! - Úředníci šikanovali podnikatele, chtěli úplatek. Soud jim vyměřil jen čtyři roky!!!

PRAHA Rozšířit autosalon Hon­da v Motole se před pěti lety rozhodl Martin Pecka. Při vyřizování povolení ale narazil. Když potřeboval souhlas­né razítko Pražské vodohospodářské společnosti (PVS), její úředník Petr Krupička trval na nekompromisním požadavku: musí přeložit Motolský potok vedoucí pod areálem. A umístit ho přímo pod Plzeňskou třídu. Obstrukce a nesmyslný požadavek byly jen proto, aby Krupička se svým známým Milanem Vondrou dotlačili Pecku k úplatku ve výši 1,6 milionu. Soud oběma minulý čtvrtek potvrdil čtyřletý trest vězení. K tomu musí spo­lečně zaplatit i pokutu ve výši úplatku.


Číst dál

Až se Tě vlast zeptá…

Až se Tě vlast zeptá…

Zima se léta ptá, a jaro ptá se zimy,

den noci zeptá se – hvězdami růžovými má obsypaný vlas,

když den je na počátku a hvězdy, jež jdou spát,

střásají rosu z plátků.


Číst dál

Ke spisu StB Andreje Babiše

Babis AndrejPředstavte si, že Vás čeká operace, kdy půjde o život a mate volbu - skvělý chirurg, bývalý „agent“ StB, člen KSČ (třeba proto, aby mohl vystudovat a být tím na co má předpoklady), nebo chirurg se špatnou pověsti, který nikdy nebyl v kontaktu s Stb ani členem KSČ? Jak silní zůstanete ve vašich mravních postojích a argumentech, když máte pouze tyto dvě volby? V podobné situaci se dnes nachází naše země. Necháme ji jako těžce nemocného pacienta „operovat“ stále stejnými, kteří ji za 24 let málem připravili o život, nebo ji předáme do rukou odborníků, kteří své práci rozumějí a dokázali to i ve svém životě – na rozdíl od většiny polistopadových „politiků“?

Šance na výrazný volební úspěch Hnutí ANO 2011 stoupají každým dnem. Nepřekvapuje proto kampaň na dehonestaci Andreje Babiše a Hnutí tímto spisem z ÚPN v Bratislavě, šířící se na Internetu. Budou média také se stejnou intenzitou šířit zveřejnění celé žaloby Andreje Babiše na ÚPN v Bratislavě?


Číst dál

Česko-německá otázka v Debatním klubu

Během následujícího týdne bude na stránkách Debatního klubu zveřejněna serie tří rozsáhlých, letních debat, věnovaných problematice česko-německých vztahů. V první z nich spolu diskutovali dva lidé, kteří, ač původem Češi, prožili dlouhou dobu v emigraci, a to v německém kulturním a politickém prostředí, Přemysl Janýr a Tomáš Krystlík, druhá debata, ve které jsem se utkal já s Václavem Žákem, je naopak věnována ryze českému a vnitropolitickému pohledu na vyrovnání se s otázkou poválečného vyhnání sudetoněmeckého obyvatelstva, a ve třetí, v níž diskutovali Tomáš Krystlík a Pavel Kamas, se hovoří o vydání knihy Hitlerových projevů a obecně o otázce konvenčních českých lží o nacismu, Protektorátu a o historii druhé světové války.



Číst dál

Trestní oznámení ve věci znásilnění nezletilé Slovenky a pokusu o znásilnění Agnieszky Holland z jara 1970 na Ruzyni, odloženo…?

Holland prosiciTeprve před několika dny jsem se dozvěděl důvod pro sdělení ÚDV, ze 14.12.2012 nebyly zjištěny skutečnosti o tom, že byl spáchán trestný čin. Věc byla ukončena …. Paní Agniszka Holland při výslechu nepotvrdila svá slova, otištěná v LN dne 25.února 2012, v rozhovoru s názvem Vy Češi se dovedete smát i nad vlastní mrtvolou, autorky Veroniky Bednářové, takže se nic nevyšetřovalo. Jako autor TO se k tomu nemohu nevyjádřit, aniž bych jakkoliv měl v úmyslu zpochybňovat mravní kredit paní Holland a novinářky LN. Připomínám mé trestní oznámení ze dne 8.5.2012 a můj další článek k tématu ze dne 28.12.2012.


Číst dál

Můj fanda Fanda

JANUV ZAKONA súdruh Kojzar-Šinágel, program ANO by nebol ? Už ná nej netrpelivo čakáme !!! - Fanda alias -michael.notbohm@t-online.de

A v kasičce Šináglově zazvonilo. To když i v nejpraštěnějším článku, který nemá souvislost s volbami v ČR, se objeví provolání volit komunistického estébáka Babiše. Měl by se stydět !

2013-09-12 12:47:11


Číst dál

Duševně nemocní

Zeman a KlausJaromír Jágr o Andreji Babišovi – Martin Stropnický: Umění život nezničí. Na rozdíl od politiky – Den v Olomouci - Ve volbách nejde o jistotu, ale o naději

Prezident republiky se samolibým úsměvem krade pero. Jiný prezident republiky se klátí nad korunovačními klenoty. Významný poslanec levice je chycen se sedmi miliony korun v krabici od vína. Milenka, kterou si vydržoval pra­vicový premiér, prý dobrý katolík, za státní peníze, je odváděna v pou­tech, protože nařizovala generálům rozvědky. Prý konzervativní politik opilecký blábolí a svádí to na únavu. Tohle jsou symboly české politiky.


Číst dál

Obžalované členky RWU obžalobu nedostanou, rozhodl soud !!!

Pecina TomasNedostanou, a basta! Ve svém přípisu to obhájci sdělila soudkyně Daniela Reifová, označujíc opakované žádosti obhajoby o její zaslání za obstrukci. Obhajoba, místo aby šla do sebe a snažila se soudu jeho posici čermákovsky usnadnit, však lstivě využila institutu zákona o soudech a soudcích a domáhá se obžaloby návrhem na určení lhůty k provedení procesního úkonu. Právní telenovela na thema Co si ty drzé obžalované dovolují, chtít obžalobu! tedy pokračuje, podrobnosti sledujete na tomto blogu.


Číst dál

Apoštolská církev registrována v roce 1989 resuscitována restitucemi?! Co se stalo s naší dobou a s námi?!

Demonstrace 1„Haló média, Židé trpěli za nacismu. Stále to slyšíme, čteme a vidíme. A co křesťané a pravoslavní za bolševizmu. Bylo jich zabito desetkrát tolik. Skoro to neslyšíme nečteme nevidíme.“ K.Mrzílek, 11.9.2013

…Vždyť ta církev v roce 1948 vůbec neexistovala, komunisté jí tedy nemohli ani nic zabavit, "církevní restituce" by se na ni vůbec neměla vztahovat a přesto dostane od státu přes 1 miliardu - Výše náhrady na jednoho věřícího 214 093 Kč! - Ztráta studu, rozvoj společnosti bez respektování přirozených společenských norem a z obou předchozích plynoucí pocit tíživé bezmoci - Normy chování nám prezentují svým nenormálním chováním duchaprázdné celebrity všeho druhu - Ony totiž zaujaly místo jako vzory po moudrých básnících a osvícených autoritách, do kterých by „moderní český sjednocený Evropan“ už ani nekopl. - Buďme ovšem upřímní a nestěžujme si jen na ty nahoře. Zavinili jsme si to i my sami, když jsme přijali převrácený životní styl, který nám našeptává: "Žij bohatě navenek a chudě uvnitř!" Pokud neprovede náš národ proměnu a nezačneme žít bohatě uvnitř a chudě navenek, nemáme šanci... Potom i mně samotnému nezbude nic jiného, než abych zamkl ordinaci, přestal diagnostikovat, navrhovat terapie a utekl se schovat. Rovnou mezi šílence. Nebude v tom ani trochu zbabělosti a nebudu tam sám. Bez vnitřní proměny a bez pokání tam skončíme brzy všichni!


Číst dál

V Polsku Dny protestu! Penzijní fondy znárodněny! Krakov brání „Pana Tadeusze”! Čas občanů nastává!

JANUV ZAKONPolsko znárodnilo soukromé penzijní fondy a všechny peníze převedlo do státní kasy, aby snížilo státní dluh - to vše bez jakékoliv kompenzace! - Padl návrh zavést znovu do polských škol povinnou výuku ruštiny!

Dnes se zahajují  největší společenské protesty od roku 1989, organizované třemi největšími odborovými centrálami. Zúčastní se jich rovněž kluby „Gazety Polské” z celé země. – Účelem  protestu bude vyzvat  vládu  Donalda Tuska k odstoupení a dovedení země k předčasným volbám - říká  Ryszard Kapuściński, předseda klubů „Gazety Polské”.

Demonstraci organizují představitelé tří největších odborových centrál: NSZZ „Solidarność” (Svaz Nezávislých Odborů Solidarita), Forum Związków Zawodowych  (Odborové Fórum), OPZZ  (Všepolská Dohoda Odborů). Heslo, spojující všechny účastníky v začínajících manifestacích:  „Dost přezírání společnosti”, navazuje na hlavní požadavek protestujícím, jímž je zvýšení vlivu společnosti na moc. Dle názoru odborářů současná vláda zanechala reálný společenský dialog a bez jakýchkoliv konzultací zavedla mnoho pro Poláky nevýhodných  změn v právním systému, mj. zavedení pružné pracovní doby a prodloužení věkové hranice odchodu do důchodu na 67 let. Proto  se protestující budou domáhat rezignace z těchto reforem a změn v právních předpisem o referendech,  co by společnost zabezpečilo  před škodlivou činností moci.  Dle předpokladů musí být referendum závazné po sebrání  500 tisíc  podpisů. V současné době fakticky rozhoduje sejm (parlament), který nemusí zohledňovat vůli společnosti. Tak tomu třeba bylo když Sejm ignoroval návrh  Solidarity na  referendum ve věci prodloužení věkové hranice odchodu do důchodu, pod který se podepsalo  2,5 milionu osob. O  své požadavky  se odboráři budou upomínat během nejbližších čtyřech dní.  


Číst dál

Programátor na poště, aneb totalita na pochodu

Pecina TomasKde jste, soudruzi z České pošty, udělali chybu? - Česko-německá otázka v Debatním klubu - Justiční expres opět v akci - Policie nechala zablokovat účet vydavatele Hitlerových projevů - K amnestiím pro uprchlé obviněné - K ústavněprávním aspektům zajištění výnosů z trestné činnosti

Nenávidím poštu. Ne, počkejte, to není přesně řečeno, poštu miluji a jsem velkým fanouškem všeho, co s ní souvisí. Kdybych žil před sto lety, toužil bych být poštmistrem, protože pracovat na poště, to bylo nejen povolání, jak se říkalo, pod pensí, ale pošta byla symbolem Řádu a Pořádku a nositelem samých positivních, konformnímu poddanému Jeho císařské milosti libých a vzácných hodnot. Stejně tak železnice. Kdežto dnes – dnes člověk aby nad obým zaplakal, ne-li hůř! Takže miluji poštu, ale nenávidím Českou poštu, s. p.


Číst dál

Utajený pietní akt Tří Králů v Kolíně a Lošanech, totalita v Pardubicích alá Zeman, rozpustíme televize jako Sněmovnu…?!

Zeman opilecMédia utajila v Kolíně a Lošanech Tři Krále - Totalita v Pardubicích se pomalu vrací - Co kdyby se všechny české televize - po vzoru parlamentu - také dohodly na rozpuštění? - Stydím se za svého prezidenta!

Tradiční pietní akt se vzpomínkou na tři Krále – Josefa Balabána, Václava Morávka a Josefa Mašína – v Kolíně a Lošanech, jakoby 9.9.2013 pro média nebyl. Na stránkách města Kolína informace o pietním aktu byla, ale bez uvedení času? Ani google nepomohl. Oficiální plakát jsem získal až dnes.

 


Číst dál

Allende a KGB, Rusové viníky tragédie ve Smolensku, Na Tuska, Klicha a Millera bude podáno TO!

Allende dostával peníze od KGB. Polska tisková agentura PAP tento fakt zamlčuje - V USA chtějí zabavit majetek koupený za defraudované peníze z kauzy Magnátského - Vzpomeňme obětí ze dne 11.září 2001 v New Yorku…

Zítra uplyne 40 let od  převratu v Chile, kdy vládu přejal gen. Augusto Pinochet. Polská tisková agentura PAP píše o tomto výročí za připomínání zločinů, spáchaných za generálovy vlády a podpory, jakou mu dávaly USA. Ani slovem nevzpomíná toho, že svržený prezident Allende byl financován KGB.


Číst dál

Dostihne Paroubka minulost a firma VEOLIA VODA? Dobijí štěnice Magistrát…?!

Paroubek v CineDopis předsedovi vlády a TZ k masovému výskytu štěnic v Praze!

… Princip podvodu při privatizaci pražské vodovodní infrastruktury byl jednoduchý. Nejprve nechal v červnu  2002  finanční náměstek pražského primátora ing. Jiří Paroubek ocenit prodej 34% akcií PVK na období 1998 – 2013, to je přesně podle privatizačního projektu na období 15 let. Následně, v srpnu 2002, se dohodl se zástupcem zahraniční vodárenské společnosti na prodloužení smlouvy na období 2013 – 2028 ZADARMO. … Jedná se tedy o ztrátu pro hlavní město Prahu ve výši 13.500.000.000 Kč to je 13.5 miliardy Kč, na každého občana Prahy včetně kojenců a seniorů je to ztráta více jak 10.000 Kč. …


Číst dál

Napadení v Duchcově: To co Vám média odmítla ukázat

18.5.2013 Došlo v Duchcově k napadení manželského páru skupinou cikánů. Média o tom informovala se zpožděním a vlažně. Video, které zde máte možnost vidět, bylo novináři odmítnuto a případu se následně nedostalo potřebné pozornosti. Jelikož se nejedná o první případ, kdy je takováto událost zamlčována, prosíme Vás o šíření a sdílení. Pomozte nám. Jenom tak lze poukázat na to, že v této zemi není vše v pořádku, především co se týče soužití majoritní části obyvatelstva s "minoritou". Také chceme apelovat na novináře, aby již přestali tyto případy zametat pod koberec. Manželský pár po útoku skončil v nemocnici. Interní video z Duchcova (městská kamera) - nebylo uveřejněno…?!  

 


Číst dál

Hnutí ANO 2011 začalo jako první: Neskutečný úspěch v Plzni!

ANO ALFA 5 sal 090913„Cena za odmítnutí účasti v politice, je to, že Vám budou vládnout méněcenní.“ Platón - Věštec Ivan!ANO ALFA 9 smetak 090913

Andrej Babiš: „Žijeme v konzumní společnosti, která trpí krizí morálky. Lidé jsou vůči sobě nezodpovědní, finančně negramotní a mnozí jsou líní si peníze vydělat. Největší problém je, že nám roste generace, která nikdy nepracovala. Budeme hovořit o všem, co lidi zajímá. Občané mají právo se ptát.“ Ano, je třeba důkladně uklidit a vymést smetí, abychom mohli opět začít svobodné žít, pracovat a dýchat!

Vyprodaný sál v Klubu Alfa na Americké třídě, nedaleko pomníku Díky Ameriko. Skvělá organizace, profesionalita organizace ve všech ohledech, kultivovaná vystoupení řečníků. Popsala se věcným způsobem skutečnost a cesty k řešení způsobem, který přesvědčil jistě většinu přítomných, napříč generacemi. Hostem byl i slavný brankář Jiří Holeček a plzeňský biskup František Radkovský. Už dlouho jsem nezažil tak nádhernou, lidskou atmosféru a zájem lidí, hledající cesty a odpovědi na otázky jak současnou situaci změnit. Dostali přesvědčující a nadějnou odpověď.


Číst dál

Kříž smíření ve Zhůří pod Javornou na Šumavě

Kriz smireni posveceni 2012Vážení,

děkuji Vám za přečtení přílohy. Ještě více děkuji, pokud se rozhodnete informovat další lidi. Pozvánka není jenom informací o jednorázové akci, ale je i pozvánkou, kdykoli Kříž smíření navštívit. Také Vás chci tímto informovat o další plánované vzpomínkové slavnosti, která je připravovaná na sobotu 13.9.2014 od 10:00 hod, kdy se u Kříže smíření můžeme znovu setkat.

S pozdravem

Kamil Kosturik st., 9.9.2013



... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing