Bulletin č. 43/2015

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 26. duben 2024 6:55

Vášáryová: Střední Evropa je nebezpečná. Totalitní režimy znegovaly náš hodnotový systém

Vasaryova Magda… My se bojíme své vlastní slabosti. Toho, že nejsme intelektuálně dostatečně vybaveni. Že za sebou máme tu nevelmi příjemnou historii. Vždyť kolik rodin má doma stříbrné příbory zabave­né jiným lidem? … „A co jste dělali před šesta­dvaceti lety? Vždyť jste žili v nedemokratickém režimu! A co, šíleli jste? Šli jste a řekli „ne“? Až když to bylo bezpečné, pro jistotu 26. listopa­du 1989...“ Víte, čeho se skutečně bojím já? Ani ne tak našich nácků, protože jsou viditelní, já se celý život bojím slabochů. … za vidinu kariéry, nějakého postu či zkonfiskovaného majetku měníme víry lehce. My o sobě víme, že jsme jednou hajlovali a za pár let jsme křičeli „Pověste Horákovou!“. Střední Evropa je nebezpečné území. Prožili jsme dva totalitní režimy, které absolutně znegovaly hodnotový systém našich předků. Žijeme ve státě, kde si Zápotockého manželka po zatčení Slánského vzala jeho peřiny! Připusťme konečně, co také jsme. …

PRAHA Její rozhovor pro pořad České televize Události komentáře minulé úterý spustil lavinu obdivných i odsuzujících reakcí na sociálních sítích. Ukázky z něj lidé sdíleli se svými přáteli ještě o několik dní později, o čemž se videím s roztomilými koťátky může jen zdát. O histerii kolem uprchlíků, kolaboranství v nás a o tom, proč si připadáme jako oběti. Ostatně není divu. Slovenská opoziční poslankyně a někdejší populární herečka Magdaléna Vášáryová v televizi označila střední Evropu za nebezpečnou a Středoevropany za kolaboranty, kterým jde jen o vlastní prospěch. Hned druhý den měla shodnou okolností cestu do Česka a přiznávala, že takovou bouřlivou odezvu nečekala. Zároveň si však ještě na adresu Čechů, Slováků a Maďarů a jejich reakci na vlnu lidí na útěku před válkou přisadila.

LN Sedmdesát procent Čechů a stejný podíl Slováků je proti přijímání uprchlíků ze Sýrie a z Afriky. Odůvodňují to tím, že by běženci ohrozili naše křesťanské hodnoty. Vy tvrdíte, že je to falešné, protože žádní skuteční křesťané nejsme.

Všichni jsme vyrostli na hierarchii křesťanských hodnot, ale ne všichni jsou křesťané. Je jedno, jestli věříte v toho dědečka nahoře, nebo trochu kultivovaněji v sílu, která řídí svět. Jde o naše kulturní podhoubí, formované například desaterem. Podvědomě víme, co je špatně a co dobře, i když se podle toho vždycky neřídíme.


Číst dál

Způsob očkování dětí je v ČR prokazatelným zločinem - ministr Němeček i Sněmovna odmítají konat a i převzít odpovědnost!

CT pravdive informaceAktualizováno 20.12.2015: Stížnost na porušení zákona o informacích ministrem zdravotnictví MUDr. Svatoplukem NĚMEČKEM !!!

Ze zdravotnictví se stává stále více nemravný obchod i na účet zdraví nejmenších, ohrožuje zdraví nás všech a náš genetický fond – viz očkování, revitalizace a nejnověji GMA. Mnoho firem ztratilo patenty na léky v důsledku vyšší kontroly, proto přešly na lukrativní obchod s očkováním, kdy výroba vakcín je zcela nedostatečně kontrolována! Firmy a politici určují co bude v médiích, protože reklamy tvoří 30-40% zisku. Hrajeme ruskou ruletu s naši dětmi!

Ve věci jsem napsal ZOI ministru zdravotnictví MUDr. Svatoplukovi Němečkovi dne 28.9.2015. Odpověděla mi dne 9.10.2015 Mgr. Daniela Kobilková, vedoucí oddělení protokolu a zástupce ředitele odboru vnějších agend MZ. Reagoval jsem dopisem ministru Němečkovi dne 13.10.2015. Především rodiče by měli shlédnout tři přiložená videa. V dobré víře ve stát a jeho odpovědnost, nechávají své bezbranné děti očkovat, přitom očkováním prokazatelně ohrožují jejich zdraví. Konečně náklady na zdraví obyvatelstva tak mohou vysoko překročit náklady za léčbu zdraví, poškozeného nezodpovědným, zločinným očkováním.


Číst dál

Skvělé protesty proti vystoupení Alexandrovců v Praze – veřejnoprávní média mlčí?!

Putin TSA plakatAltualizováno: Pořad ČT 168 od 22:34 min. !!!

Koncert Alexandrovců: Protest proti znásilnění Ukrajiny při vystoupení Vondráčkové - LN Chuchma Putin TV NOVA 151015Hned po začátku vystoupení Heleny Vondráčkové se na židle v předních řadách postavili tři do pasu svlečení muži s vlajkami NATO, EU a Ukrajiny

Dne 17.října 2015, u vchodu do areálu Tipsport arény v Praze, protestovali velmi důstojným způsobem od 14:00 hod až do skončení druhého, večerního koncertu. Pořídil jsem video a mnoho fotografií, které vypovídají za vše, bohužel se mi záhadně ztratil mobil na který jsem vše natáčel. Mohu jen doufat, že jeho nálezce bude patřit k těm poctivým a ozve se mi, potom obratem tento článek o video a fotografie doplním. Článek vpravo LN, 15.10.2015.

Gulag mapa„Hned po začátku vystoupení Heleny Vondráčkové se na židle v předních řadách postavili třiBOJAR a naciste do pasu svlečení muži s vlajkami NATO, EU a Ukrajiny. Těla měli pomalovaná červenými nápisy Ukrajina, Čečna, Sýrie, Gruzie, Kavkaz, a byli osvětleni dalšími členy skupiny oMen. Tomáš Peszyński z East Europiean information centre nám k tomu řekl: „Skupina oMen dnešní akcí na koncertě ruského armádního souboru Alexandrovci pokračuje ve své snaze probudit společnost a upozornit na trvající propagandistickou agresi a rostoucí ruský vliv na společenské prostředí východní Evropy. Varuje, že metody, které Rusko používá, vedou k nárůstu strachu, neofašismu a ohrožují demokracii. Krvavými nápisy na tělech členů skupiny upozorňuje veřejnost, ale i prezidenta, že zásahy Ruské armády kdekoli po světě nepřináší rozkvět či mír, ale jen zmar.“


Číst dál


Asistentem poradce prezidenta Zemana Regece je zločinec Michael Hrbata!

LN Hrbata 091015Článek vlevo LN 9.října 2015

Na Hrbatu jsem 5x doplňoval trestní oznámení. Skončilo neřešenou stížností na nečinnost policejní vyšetřovatelky. Hrbata je názornou ukázkou jací bezcharakterní příživníci se udržují bez problémů u „koryta“ v českém politickém chlívku. Jedno musí opustit a hned se mu nabízí další od podobných „korytářů“. Smutné, že se tak děje u Armády ČR. Nyní tato ostudná kauza kulminuje začleněním tohoto zločince do služeb nejvyššího velitele armády prezidenta Miloše Zemana. Pokud takovýto všehoschopný gauner je vítaným pomocníkem prezidentova poradce a prezidentovi to nevadí, tak se jen modleme, aby nenastala kritická bezpečností situace, či nedej Bůh, válka. V následujících odkazech níže se můžete přesvědčit sami.


Číst dál


Stížnost na náměstka ministra pro životní prostředí Ing. Vladimíra Dolejského, Ph.D.

Dolejsky Vladimir… Jako občana mne velmi dotýká a uráží, když společně s přáteli upozorňujeme roky na probíhající zločin na životním prostředí, obracíme se na odpovědné vybavené patřičnými pravomocemi a kdy se dočkáme nakonec odpovědi, cituji: „Vážený pane předsedo, závěrem bych Vám rád poděkoval za zájem, který Vaše občanské sdružení věnuje ochraně našeho životního prostředí a popřál Vám hodně úspěchů ve Vaší další činnosti.“ My přírodu ochránit nemůžeme, když nemáme žádné účinné pravomoci. To očekáváme od MŽP a jeho úředníků, kdy je na porušování zákona a platných předpisů, můžeme jen upozornit. Očekávali bychom poděkování a řešení problému. Ne abychom byli nuceni si dopisovat a podávat podněty či trestní oznámení na ze zákona odpovědné osoby a instituce. …


Číst dál

Obnoví Kalousek sázku o 10 milionů s Babišem?

KalousekDne 15.června 2015 jsem podal „Podnět k prošetření možného nezákonného jednání poslance Miroslava Kalouska“, na OSZ v Berouně. Dne 7.října 2015 byl podnět předán státní zástupkyní JUDr. Alenou Fryčovou k dalším úkonům na PČR, oddělení služby kriminální policie a vyšetřování. Podnět byl předán až po mé urgenci, kdy státní zástupce JUDr. Josef Šebek nekonal – mimochodem ten, co na mne tak horlivě podal žalobu pro zveřejnění článku, jehož autorem jsem navíc nebyl.


Číst dál

Bude po Nečasovi, Nagyové a VZ na řadě i Langer& spol. …?!

NecasoviZávěrečné řeči z neveřejného jednání státního zástupce Mgr. Rostislava Bajera a obhájce JUDr. Tomáše Sokola!

Listina vydaná obžalovaným ing. Janem Pohůňkem, MBA, obsahuje následující text: „…LN moresy 151015 Z důvodů ochrany zadavatele a VZ je v akci DARWIN hlavní prioritou zajištění bezpečnosti a konspirace činnosti sledovacích týmů, a to i na úkor omezené možnosti záchytu a sledování objekta… při překročení únosné míry rizika musí být sledování ukončeno. Zejména v akci DARWIN je zcela nežádoucí a bylo by zcela zničující, pokud by vyšlo najevo kdo, kým a koho nechává sledovat…“

Kauza Nečas-Nagyová ještě není u konce a máme tu další. Pokud bude VSZ v Olomouci pracovat tak, jak ukázalo ve skvělém odvolání ze dne 4.9.2015 v kauze Nečas-Nagyová, konkrétně státní zástupce Mgr. Rostislav Bajer (4 VZV 5/2014 – 3T 35/2015) a soudy budou soudit nezávisle, měli by být Nečas, Nagyová, Páleník, Kovanda, Pohůněk, Langer a další odsouzeni. Média bohužel vždy zajímá podrobně vždy jen začátek, ale pokračování už méně ačkoliv je mnohdy mnohem zajímavější. Nečas i Nagyová zneužili své funkce, ale vojenské bezpečností složky neměly takové zneužití vůbec umožnit !!! Několik citací z odvolání státního zástupce Mgr. Rostislava Bajera: „…Nalézací soud porušil zásadu veřejnosti hlavního líčení… Jde přitom o jednu ze stěžejních zásad trestního procesu, která je co své podstaty zásadou ústavní …


Číst dál

Přemysl Pitter vyznamenán Řádem TGM I.třídy, ale zločincem zůstane - podle MsP!

Pitter avers reversNíže otřesná korespondence s ministry JUDr. Karlem Čermákem a JUDr. Danielou Kovářovou

… Přestupek Přemysla Pittera měl spočívat v tom. že dne 2. října 1924 na veřejné přednášce na Strossmayerově náměstí v Praze VII „sdělováním smyšlených a převrácených skutků poslaneckou sněmovnu republiky československé křivě vinil z určitého nečestného činu, který by ji mohl v obecním mínění v opovržení uvésti nebo snížiti“.

Konkrétně Přemysl Pitter pronesl výrok: „Podívejte se jen do parlamentu, tam, v krčmě se nejdříve opijí a pak dělají zákony, které jsou ovšem pro kočku a jež se pak obcházejí, oni idealisté, kteří do krčmy nechodí, nic nezmohou, jelikož jsou tam nulami.“


Číst dál

Krtci nejsou jen v zahradách. Jsou i v parlamentě

ANNA ŠABATOVÁ BY SE MĚLA ZODPOVÍDAT PŘED PARLAMENTNÍ KOMISÍ

Naše politická jádra jsou nahlodána komunisty, kteří v nich fungují coby pravičáci nebo sociální demokrati, prostě jak se to hodí. A když je třeba při tajném hlasování hlasují jinak. Proto také V. Filip byl „zvolen“ 75% hlasů na místo prvního místopředsedy parlamentu. Je to více jak sociálních demokratů a komunistů v parlamentě dohromady. A to je jádro pudla. Tajné hlasování, které si poslanci odhlasovali. Dokavad se neodstraní nebudeme vědět kdo je kdo, kde komunističtí krtci jsou. Jak řekl president Reagan už v mládí, když byl presidentem herecké asociace hollywoodských herců: „Komunisté či jejich skrytí pomocníci nemohou zastávat odpovědná místa, kde se rozhoduje, protože mají závazek ke komunistické straně, který PŘEVYŠUJE jejich ostatní povinnosti“. Tajné hlasování v parlamentě zakrývá voličům skutečnou podstatu myšlení a je potřeba žádat v programu zrušení tajného hlasování. Na anonymní dopisy neodpovídáme, ale anonymní hlasování máme v našem nejvyšším orgánu. To by mělo být odstraněno politickou stranou, která by si toto mlžení vzala za své odstranit a dala to do svého volebního programu. Ledacos by se ukázalo, až by na svých sjezdech ta která strana dala hlasovat veřejně o tomto bodě.

K.Mrzílek, 14.10.2015


Číst dál

Komunističtí vrazi mezi námi: “JUSTICE 2.0″ 13.říjen 2015 právnická fakulta Praha

Vrazi v bílých rukavičkách: Peter Colotka = 27 zabitých osob, Lubomír Štrougal = 27 zabitých osob (+ 33 jako ministr), Miloš Jakeš = 8 zabitých osob, František Šádek = 17 zabitých osob, a mnoho dalších vrahů už bez bílých rukaviček. Stále žijí mezi námi jako bezúhonní, ctihodní občané, s vysokými, nemravnými důchody a výslužkami… Jak dlouho ještě?! J.Š.  

Justice 2.0 – video clip

Krtci nejsou jen v zahradách. Jsou i v parlamentě

TADY TYTO ZLOČINCE MÁTETYTO ORGANIZACE SE JE SNAŽÍ DOSTAT PŘED SOUD

* * *

Poslechněte si (27:20 – 43:25 min.) výkonnou ředitelku Evropské platformy paměti a svědomí Neely Winkelmanova NeelyWinkelmanovou na ČRo Plus dne 13.10.2015 po skončení semináře. Přesně popisuje stav naší společnosti, příčiny, následky a cestu k nápravě. Je vnučkou nositele Nobelovy ceny akademika Jaroslava Heyrovského. Z popisu pořadu se nedozvíte, že tam zazněly tak závažné a zásadní věci. Díky posluchačům za upozornění na tento pořad! ČT 24, která je takřka všude, se právnické fakultě raději obloukem vyhnula. V Hydeparku ČT vystupuje kdekdo, ale N.Winkelmanovou asi těžko někdo pozve?! Sledovanost by byla nepochybně obrovská. To by ovšem musela ČT naplňovat svoji veřejnoprávní roli. V tomto případě plní zcela jinou, která má co do činění se zcela jinými zájmy, které si koncesionáři ČT určitě neplatí!


Číst dál

Země se neotáčí!

Jsi opravdu pozadu se vzděláním, tak se pouč... Jestli to neuděláš hned, budeš muset se učit později.


Číst dál

Pirátské Listy tvrdě proti korupci v Praze!

Neprodejné Pirátské Listy podzim 2015

PL Bem Hulinsky 2015PL Brezina 2015PL rusky pravnik 2015



OBAMA ZAKÁZAL VEPŘOVÉ VE VĚZNICÍCH - CAIR CHVÁLÍ JEHO ROZHODNUTÍ

Neděle, 11. října 2015 v 11:59 dopoledne, Greg Richter

Federální vězeňská kancelář zakázala podávat vepřové výrobky ve 122 věznicích, které provozuje v celé USA .

„Zákaz započal v novém fiskálním roce, který začal 1.října, kvůli tomu, že trestanci nemají rádi vepřové. Během průzkumu z minulých let vyšlo najevo, že trestanci vepřové maso mají nejméně ze všech mas, a je velice drahé“, řekl mluvčí vězeňské kanceláře Edmond Ross časopisu the Post.


Číst dál

Cukrárna SYMPATIE v Žebráku dnes končí...

Aneb jak po vlakovém nádraží i o cukrárnu Královské komorní město Žebrák přišlo...


Číst dál

Barnevern udeřil anebo Proč nejsem Eva Michaláková

Michalakova EvaKryptokomunistické Britské listy opět prohrály soud – Vlastimil Pechanec - další kolosální justiční zločin?

Té paní je mi líto, protože přijít o dítě je vždy osobní tragedií, bez ohledu na okolnosti, za kterých se tak stane. Na straně druhé nejsem momentálním vývojem, který se jeví být pro Evu Michalákovou s konečnou platností nepříznivý, příliš překvapen a rozhodně ne pobouřen: authenticky pobouřeni jím nejsou arci ani politici, kteří se předhánějí v projevech zakomplexovaného antinorství. Kdyby se našla dostatečně silná voličská skupina, která bude brojit proti Pythagorově větě, stanou se čeští politikové zasvěcenými trigonometry a k vyvrácení onoho theoremu založí několik občanských iniciativ, do jejichž čela se – ovšemže zcela nezištně – postaví.


Číst dál


Rusko, 16.listopadu 2009: † Sergej Magnitskij

Rudy zakon avers… Byl jsem opravdu vyděšený. Druhý den hned ráno jsem stáhl všechny tři zprávy z Vladimírova RZ fotoBlackBerry, i se všemi podrobnostmi, a odnesl je do SOI5, protiteroristického oddělení Scotland Yardu. Skupina vyšetřovatelů vyslechla mě a Vladimíra a jejich technici prozkoumali elektronickou stopu zpráv. Všechny byly odeslány z Ruska, z neregistrovaného telefonního čísla, což bylo nezvyklé. Steven Beck, náš specialista pro bezpečnost, později řekl, že neregistrovaná telefonní čísla mohou v Rusku používat pouze příslušníci FSB. 12. listopadu měl jít Sergej před soud k jednání o dalším prodloužení vazby. Cesta k soudu nebyla nikdy jednoduchá. Začínala obvykle v pět hodin ráno.


Číst dál

Přímá demokracie – pojítko důvěry občanů v jejich stát?

PD Carolinum panel 131015Zúčastnil jsem se už páté, poslední debaty na téma přímé demokracie, pořádanéPD Carolinum verejnost 131015 velvyslanectvím Švýcarska v ČR na téma „Přímá demokracie – pojítko důvěry občanů v jejich stát“ v pražském Carolinum dne 13.10.2015. Zúčastnili se: J.E.Christian Hoppe, velvyslanec Dánska, ministryni Svobodného státu Bavorsko pro evropské záležitosti dr. Beate Merk nahradil ředitel zastoupení SSB v ČR, Andreas Gross, člen švýcarského parlamentu, ministr Jiří Diensbier, senátorka Eliška Wágnerová, moderoval šéfredaktor týdeníku RESPEK Erik Tábery. Protože jsem byl jako jediný z řad diskutující veřejnosti moderátorem předem „demokraticky“ upozorněn jak mám mluvit a jako jediný časově omezen, kdy mi moderátor vstupoval do mé argumentace, dokončím nyní svůj příspěvek v souvislostech, které jsem nemohl vyslovit, resp. dokončit. Většina panelistů a veřejnosti diskutovala převážně teoreticky, vyhýbající se skutečnému stavu společnosti až na kritické poznámky senátorky Wágnerové ke kterým jsem se připojil.    


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing