Bulletin č. 42/2015

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
středa 1. květen 2024 23:43

LN 10.10.2015: Potíže nepohodlného občana M.

Melichov VladimirNeuvěřitelný příběh ruského podnikatele, který se znelíbil ruským státním orgánům. Melichov Ruki prec

„Po rozpadu SSSR místo sovětské eli­ty zaujala elita mnohem horší - zlá, drs­ná, krutá, bez principů. Pokud se dnes od­vrátíte od Ruska a nepomůžete lidem, kte­ří se snaží ve jménu občanské společnos­ti konat, střetnete se jednou s velmocí s ja­dernými zbraněmi, obrovskými zdroji, velkou armádou a s rozzuřeným lidem, který povede elita ještě mnohem horší než ta dnešní. A kam ho povede? Na Pra­hu, Berlín a možná i dál.“

Vladimír Melichov: „Nesmyslnými žalobami mi ukradli veškerý volný čas. Během 3 let jsem čelil 380 procesům. Každý druhý den jsem stál před soudem. I když žaloba neměla nic v ruce, soud se přiklonil na její stranu. Ode mne si přitom soudce odmítl převzít i základní dokumenty – prý je nepotřebuje“.

Umlčet!

Film Biochemie zrádcovství byl vyroben bezpochyby na zakázku. Melichov se na jeho vzniku trochu naivně podílel. Šest ho­din vyprávěl novinářům Konstantinu Sjominovi a Olegu Sergejevovi z televizního kanálu Rossia o svých pohnutkách. Prove­dl je muzeem. Netušil, že v pořadu nebývale dlouhém - 45 minut - bude mistrným způsobem vykreslen jako nepřítel národa, obdivovatel fašismu a zbohatlík. „Doku­ment“ se vysílal v nejsledovanějším čase 17. února 2014. Melichov s rodinou usedl před obrazovku a s napětím čekal... „Ke dnešnímu dni se u nás v Rusku zformova­la pátá kolona, která zradila vlastní národ, a proto je třeba proti ní bojovat,“ zněl hlas redaktora. Na obrazovce je tvář Melichova - „vraga naroda“. Není slyšet, co říká, protože ruské státní televizi se jeho názor na současnost nehodí.


Číst dál

Zeman stále více ovládá zemi, koná. Politici mluví, nekonají - občané jen přihlížejí

LN Zeman Hala 101015Prezident Zeman stále více ohrožuje naši zemi, chová se stále více skandálněji, nemravněji. Ohrožuje bezpečnost země, její svobodu a demokracii. To už není o neschopnosti, ale cíleném záměru. Jsme opět na historické, zlomové křižovatce dějin a opět nekonáme, jen se divíme a žasneme. Budeme se divit ještě víc, pokud se zachováme jako v minulosti a necháme postupně přebírat moc všehoschopnými. Dovolil-li by si se takto chovat president jiné demokratické země, už by byl dávno obžalován z vlastizrady!

Poradce prezidenta Tai Su, je velitel Čínské armády - Kancléř prezidenta Mlynář prokázal svůj „charakter“ už jako mladík, naštěstí nikoho nezabil, protože mu jako ožralovi v cestě nestál člověk, ale sloup rozhlasu – Poradce prezidenta Nejedlý, úzce navázán na ruské firmy a jejich zájmy, dostal už v roce 2013, tedy po zvolení prezidenta, diplomatický pas – Velvyslankyně Norska nebude pozvána na oslavy 28.října a jsme opět celému světu pro smích, kvůli kauze Michalákových (obličej matky důvěru zrovna nebudí a už vůbec ne její chování, včetně českých politiků. Pro dvě děti se mohou politici „strhnout“, ale pro jiné, daleko horší případy, neudělají nic. Škoda, že děti nezůstaly v Rusku, to by bylo ticho jako hrob, ale kdo by dnes chtěl žít v Rusku) – 26 let od listopadu je tiskovým mluvčím prezidenta bývalý redaktor komunistických Haló novin - Kauza Peroutka-Hitler nemá konce, než aby prezident přiznal porážku a omluvil se bude zatloukat a lhát až do smrti –


Číst dál

MUSLIMSKÉ BRATRSTVO - VZTAH K NACISTŮM

Dzihadista uprchlikISIS terorista v Sýrii, červenec 2014.  Nyni uprchlik na hranici Řecka, srpen 2015. Byl Muslimske bratrstvoodhalen díky technologii rozpoznání obličejových znaků (detailů, stejně jako ruští odstřelovači na Majdanu).

… Takže to byl Egypt, ne Saudská Arábie, která byla na místě zrodu moderního terorismu a je to Muslimské Bratrstvo, které s pomoci Hitlera a nacistu zplodilo islámské teroristické skupiny, působící dnes na celém světě. …

Muslimské Bratrstvo bylo založeno pravým radikálním islamistou  jménem Nassan Al-Banna ve 20-tých letech. Jeho nenávist k Západu rostla během Britské koloniální doby v Egyptě. Nebyl jen pouhý fanatický anti-kolonialista. Jeho snem byl novy celosvětový Kalifát, kde Islám bude dominovat celé planetě. Zni to povědomě?


Číst dál

Poprava ženy uprostřed silnice za bílého dne

Graphic Scene of Woman Beheaded in the Middle of the Road in Broad Daylight

P.S.

„Graphic scene“ se nechá přeložit jako "obrazová scéna". Používá se, když je něco tak otřesné ke shlédnutí, že to může některým lidem vadit se na to dívat. Často je to používáno v televizních zprávách CNN, když jsou zobrazovány zločiny ISS. J.Š.8.10.2015




Cyril Höschl: Hra na city

Uz jedou 03Bezpodmínečnou podmínkou pro pomoc uprchlíkům musí být jejich přijetí našeho právního řádu, parlamentní demokracie a pojetí lidských práv. Lidských znamená i ženských. Ani o milimetr méně. Žádné dohozené sňatky, žádné kamenování, žádné „vraždy cti“, žádné polévání obličeje kyselinou! To se tady prostě nedělá a opravdu jsme si to neobjednali.

Pane doktore, Co říkáte zatvrzelosti evropských srdcí tváří v tvář drastickému snímku utonulého tříletého syrského chlapečka na turecké pláži? Není tohle už za hranicí možného?

Smrt dítěte je vždy strašlivá, nespravedlivá a srdcervoucí. Tím horší je jakkoli ji zneužívat k citovému vydírání. Tělo tříletého Ajlana vyplavilo moře na pláži v Turecku nedaleko města Bodrum. Nevím, co by s tím Evropa měla mít společného. To je fotografie, která má viset na všech syrských nárožích a lámat zatvrzelá syrská srdce. Ta fotografie je obžalobou zemí, vlád a lidí v zemích jako je Sýrie, Afgánistán, Lybie, Irák, Rwanda. V Sýrii spolu navzájem válčí „umírnění“ odpůrci prezidenta Asada, Islámský stát, vládní vojska, Taliban, Kurdové a další bojůvky utvořené na kmenovém či sektářském principu. Dohromady tvoří nepřehledný kotel zla a krutosti, který má prostřednictvím vlastního obyvatelstva, jež je dílem hubeno a dílem utíká ze země, vytvořit v Evropanech pocity viny za to, že žijí v míru a prosperitě a přimět je, aby vyklidili pole a nechali na své území přesunout celé populace ze zemí, jež se sotva dokážou udržet při životě. Milionové zástupy pojaly myšlenku, že „mají právo“ se přestěhovat do zemí, kde jiná, nota bene v jejich očích nepřátelská, civilizace během staletí vytvořila prosperitu, kterou si nyní prostě hodlají rázem bez boje přivlastnit.


Číst dál

Piket proti invazi Alexandrovců – ne válečným trumpetám!

AKTUALIZOVÁNO: Alexandrovci si koupili Lucii Bílou. Jak se vám to líbí? Ruská propaganda si kupuje české hvězdy pop-music a integruje je do své jednotky válečné propagandy jménem Alexandrovci. Můžete tomu nečinně přihlížet a těšit se na návrat Ein Kessel Buntes, tentokráte z Moskvy. Anebo můžete vyjádřit, co si myslíte o Alexandrovcích, Lucii Bílé, Heleně Vondráčkové a dalších svou účastní na protestu 17.10.

* * *

Trubky stále zaměřují svůj cíl - Slušní lidé netleskají vrahům - Kdo podporuje válku není umělec - Zapějme siAlexandrovci HV 151015 píseň bratři, než skončíme v Gulagu - Alexandrovci - zpívající okupanti - Dnes Krym, zítra Karlovy Vary

Alexandrovci sborBrno: sobota 10.října 2015 (18:30 hod.)Hala Rondo, Křidlovická 911/34, Brno

Praha: sobota 17.října 2015 (14:00 - 23:00 hod.), Za Elektrárnou 419/1, Praha Bubeneč

"Alexandrovci jsou řádnou jednotkou ruské armády. Mají své velitele, mají své hodnosti a berou tabulkový žold tak jako ruští dělostřelci, raketometčíci či sapéři. Jsou příslušníky armády, která je nejregresivnější silou ruské společnosti. Té armády, která okupuje cizí území a má na svědomí mnoho válečných zločinů. Kdybych šel na jejich představení, měl bych pocit, jako bych s ruskou armádou kolaboroval v okamžiku, kdy je součástí hybridní války, kterou Vladimír Putin vede s Evropou, kterou vede I s námi. Rusko mám rád a ruština je něco jako moje druhá mateřština. Jen mám rád jiné Rusko, než ti, kteří adorují symbol ruské rozpínavosti. Mám rád Rusko , které si prodělává staletí útlaku svých vládců, mám rád ty Rusy, kteří nesou úděl své těžce zkoušené vlasti." Jaromír Štětina


Číst dál

Jak krademe, když můžeme

Vrbik 2Peníze jsou nepostradatelnou mírou hodnot. Bez nich by ve společnosti nefungovalo nic. Ale jako ve všem (Parkinsonův zákon: Může-li se co zkazit, zkazí se to), zkazit se dají i lidé.

Pozoruju, že existuje druh lidí, který je zkáze nakloněn více, než druhy jiné. Snad proto, že má větší příležitost. Co ti dokážou, je neuvěřitelné. Posuďte: Je to asi 3 roky, noviny přinesly příběh jedné lékařky, stojící ve smlouvě se šmejdem, který ji dokáže přinést až sedmdesátitisícový měsíční užitek za to, že důsledně, hojně a zbytečně předepisuje výhradně léky smluvní firmy. On má smlouvu s firmou, ona s ním. Snad si ještě vzpomenete na její charakteristický, primitivní až hloupý v její situaci výrok „Byla bych blbá, kdybych to nebrala“. Je to přece zločinné vykrádání peněz ze zdravotnictví nejen jí, ale hlavně tím šmejdem a ještě hlavněji tím výrobcem, jenž se těší několikanásobnému výkonu ve výrobě zbytečných a většině lidí i škodlivých léků. To jí, vlastně jim, buď nedochází, nebo nevadí.


Číst dál

Podnět k RRTV proti vysílání neetické reklamy

… Byl jsem upozorněn občany na tuto reklamu - http://galeriereklamy.mediar.cz/reklama/billa-cesko-meni-nadobi/ - momentálně je vysílána na TV PRIMA a zřejmě i na dalších TV. Tato reklamní akce obchodního řetězce BILLA „Česko mění nádobí 2015“, je nepochybně porušením dobrých mravů a předpokládám i platných předpisů, nařízení a zákonů. Nechat malé děti ničit s radostí použitelné výrobky a dávat tak příklad dalším statisícům dětí na televizních obrazovkách, že to je „normální a potřebné“, aby to dělaly také, je vrcholně nemorální, společensky a společnosti škodlivé. V podstatě reklama propaguje beztrestné vandalství, ničení nepoškozených, potřebných a nových věcí. Nemluvě o tom, kolik dětských domovů, dobročinných organizací, rodin a lidí v nouzi, by tyto zničené věci ocenilo a uvítalo. …  


Číst dál

OVM 11.10.2015: Bělobrádek versus Fiala - Babiš opět vítězí

Belobradek FialaVěřme, že i TOTO se jednou podaří Hnutí ANO prosadit – doba neschopných, žijících z práce druhých či na dluh musí jednou skončit!

Panu Fialovi, jenž v OVM tuto neděli řekl: „Pro nás ten zákon je podstatný, ohrožuje to živnostníky a svobodu podnikání, budeme bránit jeho přijetí. Může padnout spousta živnostníků, to nemůžeme připustit,“ uvedl předseda ODS - Babiš: „S některými opozičními poslanci se dá věcně diskutovat. Ale někteří jsou jak z jiné planety, jako ta figurka zeleného mimozemšťana z­ reklamy.“

Pane předsedo ODS, o čem to mluvíte? Znáte situaci s šedou ekonomikou? Bude Vám vadit, že toto "odvětví" "může padnout"? Ano, EET ohrožuje spoustu živnostníků, kteří jsou škůdci a brzdou hospodářství. EET se právě kvůli jejich škůdcovství připravuje jako zátah na nepoctivce, jež Vy nazýváte poctivými živnostníky. (Skutečně poctiví Vás nepotřebují za mluvčího.) Skutečným poctivým EET neublíží. Oni nejsou existenčně závislí na švindlování s tržbami a daněmi. Vy jistě víte, že šedá ekonomika škodí právě těm poctivým, o kterých Vy nemluvíte. Vaši poctiví, tedy ti, jimž hrozí zavření podvodné živnosti, dnes odebírají hosty a zákazníky těm poctivým. To v konečném důsledku snižuje i jejich odvody daní proto, že velkou část tržeb jim uzmou ti nepoctiví, kteří daně neplatí skoro žádné. Mimo jiné jde o to, aby zlodějíčci skončili a poctiví převzali jejich zákazníky.


Číst dál

Předmět: Varování ...

Buďte na sebe opatrní a fakt ve střehu! Můžete si o mě myslet cokoliv, ale je to i pro vaše dobro, co vám přeposílám….

Podobných textů je plný internet. Je s podivem, jak nezodpovědně, s absencí zdravého rozumu, jsou tyto „senzace“ šířeny a přeposílány. Přitom stačí často už jen text (forma a výrazivo), aby vzbudil nedůvěru, či stačí trochu zapátrat a zjistit, že jde o účelový podvrch, neboli tzv. hoax. Často jsou „podepsány“ ministry, předsedy vlád, známými osobnostmi, ale nikdy nemají odkaz na důvěryhodný zdroj. Přesto nemalé množství lidí hned uvěří – „Přece to řekl předseda vlády“. Učinil jsem tak v tomto hoaxu níže ve víře a naději, trochu tyto vymyšlené texty, účelově šířící rasovou, kulturní a náboženskou nenávist, omezit. Jak už řekl Jan Werich: „Lidská blbost je nezničitelná, nedá se nad ní vyhrát, ale nikdy se boj proti ní nesmí vzdát.“


Číst dál

Kanaďan kouzlil a okouzlil

Dne 6.10.2015 jsem tohoto sympatického Kanaďana potkal na Královské cestě v Praze.

J.Š.11.10.2015



Milujte své nepřátele

Pitter avers reversNesnadný Čech a Evropan Přemysl Pitter

Příběh Švýcarky a Čecha, kteří změnili stovkám lidí život. Dokument 76 minut. 2005. Obdivuhodný příběh o síle lidského života. Zachránce stovek „válečných“ dětí Přemysl Pitter, zůstává pro většinu obyvatelstva naší země stále neznámý - Děti jsou vždy nevinné - Buďme příkladem – Žijme v denodenním životu.

Jenom v Praze bylo v létě 1945 zřízeno 30 internačních táborů s 10.000 dospělými a 1500 dětmi. Převážně staří lidé, nemocní, ženy, děti a kojenci, kteří spali na holé zemi a umírali hlady (34:30 min.). Dr.Vögl: „Tak tohle jsme my Češi, kulturní národ, udělali za tři měsíce.“ (37:35 min.) Židovské děti měly výraz stařecké vážnosti a německé zcela syrový z právě prožité hrůzy (39:20 min.). Dostávali dlouhé seznamy hledaných dětí, ale ČČK (Český červený kříž) se zabýval pouze pátráním po českých dětech, zejména lidických (50:40 min.). Tak pomlouval komunistický tisk Přemysla Pittra (57:10 min.). 1.5.1946: „Jednou musely být zabarikádovány všechny vchody, protože jsme se dozvěděli, že se na nás chystají místní lidé.“ (58:15 min.). Z kázaní Přemysla Pittra 1970 (58:54 min.). Zákaz činnosti (1:06:20 hod. + 1:12:45 hod.). O významu zla a dobra (1:12 hod.).


Číst dál

PANU JANOVI Z CHLUMU

Hus Jan… Pekař poukazuje na to, že husitství zničilo kvetoucí království, osudově rozdělilo národ a přirozeně vyústilo v Bílou horu …

„Hus splnil nejvyšší nárok pozemského bytí na jednotu intelektu a svědomí. Obětovat hlas svědomí pohodlné existenci by znamenalo zradit autenticitu života.“ – „Schopnost oběti a vidět její význam odlišuje „duchovního člověka“ od „intelektuála“, tedy vzdělance, pouhého držitele faktů, které ho živí.“Jan Patočka

List latinský

V Kostnici, v žaláři u Bosáků, 23. Června 1415

Nejdražší příteli!


Číst dál

Praha Anežský klášter: 6.října 2015: RAF SUPERhrdinové

Přečtěte si o neuvěřitelném hrdinství pilotů polské RAF četaře JOSEFA FRANTIŠKA (Wikipedie), plk. WITOLDA PILECKIHO (Wikipedie) a jeho likvidaci komunisty (Týdeník ECHO 9.10.2015)

Josef FrantisekSUPERhrdinové/SUPERbohaterowie – Opět mi byl zakázán vstup do Sněmovny,Pilecki Witold výstava RAF tak zůstala pro veřejnost utajena (žádná média nebyla přítomna). Podrobnosti o tomto skandálu a útoku na svobodu médií, níže!

6. 10. 2015, 19.30 Anežský klášter, Anežská 811/12, Praha 1

V předvečer 75. výročí úmrtí Josefa Františka, českého člena polské peruti č. 303, nejúspěšnějšího letce RAF během bitvy o Británii, vyznamenaného nejvyšším polským vojenským řádem Virtuti militari, pořádáme mimořádný koncert na počest československých a polských letců – hrdinů bitvy o Británii a společně s týdeníkem Echo vydáváme historickou přílohu o českých a polských hrdinech 2. světové války.


Číst dál

Pětistupňový plán nadvlády Muslimského bratrstva, jsme na třetím stupni

Muslimske bratrstvoAnonymní organizace alkoholiků má 12-ti stupňový program jak zvítězit nad démonem pití. Strana Černých panterů má 10-ti stupňový program. Existuji 4, 5 a 10-ti stupňové programy proti kouření a 10-ti stupňový program na zhubnutí. Kam se podíváme tak existují nějaké "stupňové" programy jak dosáhnout nějakého cíle.

Církve také mají své "stupňové" programy. Existuje 9-ti stupňový program jak se obrátit k židovské víře a 13-ti stupňový jak se obrátit ke katolické víře. Dokonce i radikální Islám má svůj "stupňový" program.

Ano, Muslimské Bratrstvo, tvůrce moderního terorismu, ze kterého se zrodil veškerý moderní Islámský teror, má 5-ti stupňový program, neboli strategicky plán, jak ovládnout Západní národy, včetně USA a podmanit si všechny jejich občany tak, aby se podrobili právu Šária.


Číst dál

Debatu Babiše s Kalouskem nezvládl především Václav Moravec

Babis Moravec KalousekMichal Horáček 20.září 2012? „Tak nám pan Kalousek dneska vzkázal, že "zlaté časy v Evropě skončily; prožrali jsme to a proflákali." Koho tím "my" myslel? Tenhle dnešní ministrův žvást není jen blbý, je vůči stále ohromnému počtu slušných a pracovitých Čechů nesnesitelně drzý“. - Výborný postřeh Michala Horáčka na adresu sociopata/psychopata číslo III

Nedělní OVM začal Babiš (od 5:50 min) věcně a jistě s jeho názory většina diváků souhlasila. Zlom v dalším vývoji diskuse nastal po první reakci Kalouska: „Já snad nebudu reagovat na tenhle ublížený pláč, který tady zazněl.“ Tak reaguje takřka dennodenní kritik Babiše na obrazovkách ČT. V tomto momentě musí moderátor reagovat a impertinentního oponenta patřičně upozornit, resp. umravnit, jinak vždy hrozí, že debata eskaluje nežádoucím směrem. Moderátor mlčel. Není divu, že nad debatou postupně ztratil zcela kontrolu. Věcnost postupně mizela a byla nahrazována emocemi. Moderátor byl schopen pouze upozornit Babiše na neslušné slovo, které bylo ostatně zcela na místě. O upřímnosti Babišova rozčilení svědčí i to, že si vůbec nebyl vědom, že slovo „průser“, vyslovil. A ten skutečně poté nastal - zásluhou nekonání moderátora. Otázkou je, zda by to jiný zvládl. Připomínalo to evropskou ligu v souboji s I.B třídou. Pro slušné lidi Babiš opět zabodoval.


Číst dál

Já na bráchu brácha na mě

Půl národa sportuje aneb Jak stát rozdává miliardy - Guatemala: Vzor v boji s korupcí – nejen pro Latinskou Ameriku - Švýcarsko: Mekka východoevropských oligarchů

„Včera dne 4. října 2015 připomněla Česká televize nenadálé přistání mladého Němce na Rudém náměstí. Tehdy za Gorbačeva za toto lajdáctví ruských vojenských složek bylo vyhozeno a penzionováno na desítky generálů a vysokých důstojníků. V Česku proniknutí skupiny Ztohoven bez problému na Hrad, vyšplhání na střechu, stažení standardy a vytažení rudých trenýrek na stožár stálo velitele pouhé přeřazení.“ K.Mrzílek, 5.10.2015


Číst dál

Ředitelství silnic a dálnic ČR odpovědělo na ZOI…?!

Dne 23.9.2015 jsem zaslal k rukám gen. řed. Ing. Jana Kroupy tuto ZOI ve věci dálnic. Dne 30.9.2015 odpověděl Ing. Jan Rýdl, vedoucí samostatného oddělení komunikace. Názor si udělejte sami. To jak byla „ohodnocena„ Ing. Miroslava Pošvářová jen potvrzuje, že se u ŘSD ČR mnoho nezměnilo a jen tak hned nezmění. Jde o příliš velké peníze, ze kterých je příliš profitováno na úkor daňových poplatníků a kvality a výstavby nových dálnic. Více k tématu v odkazech níže.


Číst dál

Zámek Napajedla - když se vlastník považuje za nadčlověka

Zámek v Napajedlích je na prodej za 80 milionů. Město chce jen parkMajitelka Eva Gajdošík: „Ten zlom mě zastihl na generálním ředitelství obchodu obuvi ve Zlíně. A generální ředitelství každého podniku tehdy bylo plné komunistů i nomenklaturních komunistů ...“

Napajedla zamekPoprvé to byl Adolf Hitler, který uzavřel zámecký park veřejnosti v době protektorátu.Gajdosik Eva Myslel si, že je vyvolený nadčlověka, pro kterého neplatí žádná pravidla a který stojí nad ostatními členy společnosti. Mýlil se. Zemřel v opovržení někde hluboko pod zemí jako raněná krysa. Naprostý protiklad Jana Antonína Bati, který si dobře uvědomoval z jakého prostředí pochází a že to byli právě jeho spoluobčané, kteří ho svou prací, jako zaměstnanci a svými penězi, jako zákazníci dovedli k bohatství a prosperitě. To je to co dnes některým lidem schází, pokora, úcta k druhým. V současnosti si někteří myslí, že znakem úspěchu je arogance, samolibost a pohrdání ostatními. Myslí si zase, že jsou nadlidé, že stojí výše než jiní. Ve své bezmezné pýše tvrdí, že svého úspěchu či bohatství dosáhli sami, bez pomoci jiných.


Číst dál

Trefil dortem soudkyni, dostal dva měsíce

Dort a soudkyneDoporučuji shlédnout video! I v ČR by si mnoho soudců za své „výkony“ zasloužilo podobný „postih“. Obávám se, že by produkce jedné cukrárny nestačila… J.Š.

Polská soudkyně uzavřela pro veřejnost soudní jednání ve věci bývalého komunistického ministra Kiszczaka. Skupina lidí hlasitě protestovala a o přestávce po soudkyni jeden muž hodil dort a trefil se. Soudkyni tak přistál smetanový dort na hlavě. Mluvčí varšavského soudu sdělila, že nikdo nepředpokládal, že jídlo bude využito tímto způsobem. Po tomto incidentu byla zpřísněna bezpečnostní pravidla v soudní budově. Kvůli incidentu také proběhl včera soud, který skončil v první instanci s výsledkem – dva měsíce pro Zygmunta Miernika, který měl přesným hodem narušit nedotknutelnost soudkyně (tvn24.pl).  jp

http://www.polskodnes.cz/aktuality/na-soude-dortem-po-soukyni/



Sergej Vasiljev „CESTA“

V čem je smysl našeho života? 2009




... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing