Bulletin č. 33/2014

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 28. březen 2024 12:30
.

Vyjádření ředitelky školy k odchodu studentky ze Střední zdravotnické školy v Praze, Ruská 2200/91, Praha 10, PSČ 100 00.

SZS RuskaDne 2. září 2014 jsem obdržela od veřejné ochránkyně práv Mgr. Anny Šabatové, Ph.D., (dále VOP) „Zprávu oSabatova Anna šetření ve věci zákazu nošení pokrývek hlavy ve střední zdravotnické škole“ Sp. zn.:173/2013/DIS/EN. V jednom z předchozích dopisů VOP ze dne 17. 7. 2014, který byl v podstatě shodného obsahu jako dopis ze dne 2. 9. 2014, mě Mgr. Anna Šabatová, Ph.D. žádala, abych do definitivního ukončení případu nesdělovala výsledky jejího šetření médiím, ani je nevyvěšovala na webové stránky školy. Této žádosti jsem vyhověla.


Číst dál

Opatrně s antidiskriminací paní Šabatová

Sabatova AnnaAnna Šabatová: „Zákaz šátku je diskriminace, zákon bych neměnila.“ – Otřesný video-rozhovor s ombudsmankou! - Teplicemi hýbe spor o zahalování obličejů lázeňských hostů - Islamisté zveřejnili video s údajným stětím druhého Američana – Portály se odmlčely kromě tohoto webu?! – Stále více lidí kontaktuje Sněmovnu i Senát! – Otřesné videa a fotografie ze zločinů islámistů mizí z Internetu?! - Do prdele, co dělám špatně???

… A navíc o chování žákyň ve třídě v době školního vyučování, takže  poukazování na to, že „naše babičky také nosily šátek“ a že „dámy ve společnosti nemusí pokrývku hlavy sundávat“, jsou zcela nepřípadné. Tam, kde naše babičky a dámy nosily a nosí šátek nikdo nebrání nikomu mít na hlavě cokoliv ….

… Konečně  by neměla zůstat bez  pozornosti skutečnost, že ostentativní přihlášení se k extremní formě  islámského náboženství (a o nic jiného nejde: ne všechny muslimky se zahalují a tedy o nepřekročitelné podmínce vyznávání toho náboženství nemůže být řeči)  je také přihlášení se ke zvláštnímu způsobu života, k netoleranci a k agresivnímu pohrdání jinými, nejen náboženskými názory a vyznáními. A to u některých občanů  může vyvolávat a také vyvolává odpor a strach.  Ať se to našim muslimům líbí či nikoliv. A pak je  na místě  připomenout, že  podle čl. 16 odst. 4 Listiny práv a svobod lze jakákoliv, i náboženská práva omezit z důvodů „veřejné bezpečnosti a pořádku, zdraví, mravnosti nebo práv svobod druhých“.  Diskusi o těchto problémech bychom v žádném případě neměli považovat za ukončenou…..    


Číst dál

Budeme muslimům ustupovat, dokud tu nazačnou explodovat bomby?

Normalni Muslim… Prezident Zeman to komentoval slovy: "šátkem to začíná, burkou to končí" - Evropa se otevřela imigrantům, muslimy nevyjímaje. Odměnou jí za to jsou zdevastovaná obydlí, vypálené obchody a dokonce celé čtvti (Francie) a v neposlední době vraždy. I když jsme součástí Evropy, nemyslím si, že je třeba, abychom čekali na podobný vděk. …

Jsem schopen akceptovat, že jsou i mírumilovní muslimové. Jsem schopen věřit tomu, že ne každý muslim chce odpalovat bomby na tržištích, či střílet rakety na civilisty. Ale vše má svou hranici.

Tou hranicí je hranice státu, ve kterém žiji. Nevidím sebemenší důvod, proč u nás stavět mešity, přijímat zákony vyhovující muslimům a zcela odmítám to, aby ombudsmanka Šabatová, která má hájit práva národa, kterého je příslušnicí, hájila na úkor svého národa údajná práva někoho jiného. Navíc neznalá věci, problému, náboženství. Co je ale nejvíce alarmující, že ombusman vydává veřejná prohlášení a stanoviska, aniž by znal podstau problému a doložitelná fakta. Takového ombudsmana nechci a se smutkem vzpomínám na JUDr. Motejla.


Číst dál

Školský ombudsman Zeman: „Muslimky mají právo na šátek, ať se to líbí nebo ne.“

Burka a mobilStarostka zakázala muslimský hřbitov v Praze! - Petice podporující zákaz projektu ,,Muslimové očima školáka“Meda-Mládková na českých školách! – Mecenáška Meda Mládková dnes slaví 95. narozeniny!

Nedávno se řešila kauza, kdy ředitelka pražské zdravotnické školy dvěma dívkám ze Somálska a Afghánistánu zakázala nosit šátek. Ombudsmanka Šabatová se jich pak zastala (více čtěte zde). Co si o tom myslíte? „Už jsem říkal, že podle ústavy a zákonů této republiky mají právo šátky nosit. Ať se to někomu líbí nebo ne.“ Neuvažujete, že byste v tomto případě ještě zpětně nějak zasáhl a podal například podnět k antidiskriminační žalobě? „Pokud to bude třeba, tak nepochybně. Zatím o tom neuvažuji, protože nemám signál k tomu, že by to bylo zapotřebí. Ty dívky kvůli tomu odešly ze školy. To je možná signál toho, že to je zapotřebí.“
Ale zasáhla paní ombudsmanka. „Je otázka, jestli její zásah stačí. Pokud ne, tak se obávám, že i když zasáhnu také, to nebude také stačit. Ale jsem připraven se do toho vložit.“


Číst dál

Toto video nikde jinde neuvidíte!

Hassan basnikIzraelský premiér Benjamin Netanjahu dnes vzkázal světu: "Žádám nejen o vaši podporu. Žádám o váš morální postoj. Žádám vás o to, aby se mohl Izrael bránit, a abyste nepodporovali ideály nelítostných teroristů, kteří útočí na myšlenky demokracie, ničí naše města, ohrožují miliony našich lidí, skrývají se mezi civilisty a aby jim tohle procházelo. Protože když toto mohou dělat nám, tak vy budete další na řadě. …“

Toto video je z Holandska, z koncertu, na kterém byla přítomna i královna Juliana. Muslimský dirigent, místo aby začal dirigovat, si stoupl a začal vykládat o krásách islámu, recitovat korán. Hudebníci za ním se sebrali a odešli z pódia. Lidé jim začali spontánně tleskat. Extrémistického dirigenta odvedla ochranka do zákulisí. Zajímavé jsou titulky na you tube v arabštině, kde je dirigent líčen jako hrdina. Což je alarmující. Kultuře a náboženství, které uznává jen sebe samu, bez tolerance k jiným kulturám a náboženstvím, je nutno se aktivně bránit, nemají-li být časem naše kultura a jiná náboženství ohroženy.


Číst dál

Proč se bát šátku-aneb Frantíci se taky dříve smáli

Burka a mobil… Jelikož v islámských zemích neexistuje demokracie a pluralitní myšlení, je pro ně Evropa zemí zaslíbenou. Mohou zde volně působit a provozovat svoji činnost, za kterou by jim v zemi předků hrozil těžký trest, či smrt. … Šíření islámu cestou různých nadací a skupin v Česku nestojí o mediální pozornost. Uvědomují si, že dokud zde nebude jejich silná populace, jako v jiných v evropských státech, tak jakákoliv debata o islámu je problematická. Opovrhování s káfiri, tedy námi nevěřícími, není zatím v jejich slovníku. Stejně tak slova náboženského odsouzení, jako když spatří českého spoluobčana, který se cpe vepřovým ovarem. …

Doznívající ohlasy v ČR o nošení šátku, jako symbolu islámu ukazují, že jako společnost se neumíme poučit na chybách druhých. Prozatím obhajobu šátku můžeme zaznamenat z balkonu politického divadla (ombudsmanka), nebo z úst bývalých, často kontroverzních, politiků. K nim se přiřadil i bývalý ministr školství E. Zeman, který se má stát „školským ombudsmanem“. Nejde však o osobu nového oborového ombudsmana (rétorikou jeho jmenovce o „slimáčka hledajícího kapustičku“), ale mnohem závažnější problém. Snad se nedočkáme situace, kdy učitelům bude doporučováno vyřadit z výuky autory píšící proti myšlenkám islámu, jako např. Voltaire, Darwin, Diderot a jiní.


Číst dál

Petice podporující zákaz projektu ,,Muslimové očima školáka“ na českých školách!

Normalni Muslim

Včerejší pořad ČT 168 byl jednostranný a jasnou podporou ombudsmanky Anny Šabatové. Znatelně se dostává pod tlak a její posice stále více neudržitelnou!

Chceme se zasadit za zákaz projektu podporovaného Ministerstvem školství pod názvem ,,Muslimové očima školáka“. Jsme toho názoru, že jakékoli ovlivňování dětí ať už náboženské, či politické, nemá na školách co dělat! navíc celý projekt je veden naprosto jednostranně a úmyslně lživě vykresluje islám jako náboženství plné lásky, míru a porozumění. Projekt je vysoce nebezpečný, neboť je cílen na děti, které si svůj názor teprve tvoří. Podpořte nás prosím, pakliže jste stejného názoru.


Číst dál

Dobrodruhy proti své vůli

JAB Holzer Avers 070914Oswaldovi Holzerovi pomohl Jan Antonín Baťa k útěku z Československa po nacistické okupaci v roce 1939 - Byl Bata Tomas a Janpodpořen v útěku před nacisty, díky plánům zavedeným Janem Antonínem Baťou a realizované jeho firmou Baťa - Jan Antonín Baťa zachránil životy 2000 Židů. Nikdy za to nebyl vyznamenám či oceněn jakýmkoliv jiným způsobem. Samotná izraelská strana to zdůvodňuje tím, že „Jan Antonín Baťa při tom neriskoval život.“ Nemyslím si, že 2000 zachráněných Židů je stejného názoru!

Kniha vypráví napínavé životní příběhy autorčina otce, rodinných příslušníků a jejich přátel během druhé světové války. Otec autorky Oswald Holzer se narodil roku 1911 v Čechách v židovské rodině. Příchod nacistické okupace představoval radikální zlom v životě židovské komunity a Oswald, jeho příbuzní a přátelé se museli rozhodnout, zda setrvají na okupovaném území a budou doufat, že přežijí, či zda se před nacistickým šílenstvím zachrání útěkem a budou hledat štěstí v jiné zemi. Někteří, mezi nimi i Oswald, emigrovali. Drtivá většina těch, kteří zůstali, našla smrt ve vyhlazovacích táborech. Tam zahynuli i Oswaldovi rodiče.


Číst dál

Jourová v místopředsednictvu EU nebude!

Jourova 2Uniklý dokument: Jourová prý dostane dopravu a vesmír

V příští Evropské komisi, kterou povede Lucemburčan Jean-Claude Juncker, zasedne stejný počet žen jako v exekutivě jeho předchůdce Barrosa. Poté, co poslední kandidátku jmenovala Belgie, se počet žen v Junckerově Komisi vyšplhal na devět. Podle informací EurActivu tři z nich získají místopředsednická křesla, česká kandidátka na eurokomisařku Věra Jourová mezi nimi není. …


Číst dál

Prezident Zeman zradil!

Zeman maly krokPrezident Zeman odmítá roli ruské armády v ukrajinské válce, sankce jsou podle něj zbytečné – NerealizovanéPutin mlady sankce nejsou žádnými sankcemi, ale projevem vlastní slabosti a bezradnosti. Místo aby silnější byl strategicky aktivní, pouze zbaběle čeká a reaguje na činy slabšího, který tuto slabost silného plně využívá! - Magor, přestárlý zázrak, kluzký plaz. Prezident Zeman dostal ostrý vzkaz z Ukrajiny: „Ano, pane Zemane, nejste jestřáb. Dokonce nejste ani slepice. Spíše připomínáte někoho ze třídy plazů,“ vzkázal Ukrajinec českému prezidentovi. Na Ukrajině jsou prý zvyklí na politické prostitutky, přítulné ke každému, ke komu se to zrovna hodí. „Ale prezident Zeman teď ukazuje mistrovský kousek, ke kterému naše rodné politické prostitutky mají ještě velice daleko,“ dodává hlas z Kyjeva. Tymčuk prý ví, že značná část českého národa Zemanova putinofilská stanoviska rozhodně nesdílí. Proto prý jeho slova vnímá v duchu přísloví ze Zemanova oblíbeného Ruska: „Není rodiny bez magora“. …

Praha 11.9.2014 demonstrace (11:00 hod.): KONEC MOSKEVSKÉHO TERORU NA UKRAJINĚ - Petice za odstoupení Miloše Zemana z funkce prezidenta České republiky! - Zastavme Putina! - Tři kola sankcí bez účinku!

Prezident Miloš Zeman odmítl vojenskou roli Ruska v konfliktu na Ukrajině a řekl, že sankce proti vládě prezidenta Vladimíra Putina jsou tedy neefektivní a zbytečné. Zemanův komentář je v kontrastu s prohlášeními představitelů Severoatlantické aliance a západních států. „Beru vážné prohlášení ministra zahraničí (Sergeje) Lavrova, že tam žádní ruští vojáci nejsou," řekl Zeman v rozhovoru.

Miloš Zeman: „Je především potřeba pravdivě pojmenovat, je třeba říci poctivě, že to opravdu je občanská válka. Občanská válka mezi dvěma skupinami ukrajinských obyvatel. Může se z ní stát i ruská invaze, ale v této fázi je to občanská válka mezi dvěma skupinami ukrajinských obyvatel. … Zatím k invazi Ruska na Ukrajinu nedošlo a tedy sankce proti Rusku jsou naprosto zbytečné a neefektivní. Problém se v první řadě týká Ukrajiny, která si díky občanské válce sama ničí svůj průmyslový potenciál v oblasti Donbasu a vytváří jakési hluboké příkopy mezi ruskojazyčným obyvatelstvem a ukrajinskojazyčným obyvatelstvem. To zemi může přivést na pokraj státního bankrotu. … Pokud na Ukrajině probíhá občanská válka, tak jsou sankce vůči Rusku naprosto zbytečné a neefektivní. Pokud by došlo k ruské invazi na Ukrajinu, tak jsou sankce naprostou nutnosti, a to včetně vojenských opatření. A já beru vážné prohlášení ministra zahraničí Lavrova, že tam žádní ruští vojáci nejsou.“


Číst dál

Zastavme Putina!

Putin mladyLetos na jaře anektovala Ruská federace Krym. Nyní soustavně podněcuje a podporuje separatistické bojůvky na východní Ukrajině, a tato podpora se postupně mění v otevřenou agresi. Je to frapantní porušení politické dohody, uzavřené v roce 1994 v Budapešti, v níž se tři velmoci, USA, Velká Británie a Ruská federace mimo jiné zavázaly, že budou respektovat nezávislost a státní suverenitu Ukrajiny ve stávajících hranicích a že se vůči Ukrajině zdrží ekonomického nátlaku a použití vojenské síly. Nynější ruská politika se ovšem netýká zdaleka jen Ukrajiny. Ohrožuje politické uspořádání celé oblasti střední a středovýchodní Evropy, jež byla v minulosti pod ruským vlivem. Po skončení studené války tu svobodu, demokracii a státní suverenitu opět získali také Slováci a Češi.

 


Číst dál

Informace nepovažované za hodné hlavních titulků, témat a debat…?!

Logo SkodaŠkoda Auto otevřela v M. Boleslavi nové motorové centrum - Češi dlužili na půjčkách bankám a finančním institucím v polovině roku o 127 miliard více než koncem června 2013 - Výstavu o nucených pracích doplní přednášky a debaty - Jubileum Medy Mládkové připomene Den otevřených dveří -PETICE CZ+SLK+E: Zastavme Putina! Let us stop Putin!

… Automobilka Škoda Auto v Mladé Boleslavi otevřela nové centrum pro vývoj a testování agregátů za 45 milionů eur (zhruba 1,2 miliardy korun). … Od roku 1991 investovala v zemi více než 280 miliard korun. … Češi dlužili na půjčkách bankám a finančním institucím v polovině roku 1,5 bilionu korun, což bylo o 127 miliard více než koncem června 2013. … Mezinárodní výstava o nucených pracích za druhé světové války a o nucených pracích po válce bude kdy?! … Meda Mládková oslaví „95“ let …


Číst dál

Rozhovor o karlovarské losovaččce aneb teorie občanské neposlušnosti!

Kotek Jiří… Předně znamenám, že mé glosy k pokutě MF městu K.Vary nijak nesouvisejí se začínající volební kampaní. Není to předvolební guláš, ale aktuální reakce k současné věci. Toto (níže) říkám permanentně řadu let, ve dne i v noci … pouze media to nepublikují ;-) nebo cenzurují. …

5. V čem spatřujete, že se kolem stavby haly jedná o systémovou korupci, jak říkáte.

Jedinec by na to nestačil, to by musel být v autokratickém prostředí a nikoliv zastupitelské demokracii. Je to vytvořené zejména kolem takovýchto veřejných zakázek, resp. kolem projektů dotovaných z nějakých dotací – zpravidla evropských, protože tam protékají největší částky. Paradoxně to nemusí být jenom veřejná zakázka, ale paradoxně také privátní hotely, areály, lyžařská střediska. Velmi markantně je to vidět kolem celého ROP. Už vize projektu se rodí při vytvoření jakési „politické“ objednávky, že je potřeba něco postavit. Nepotřebné nebo diskutabilní stavby, neskromné a megalomanské, se načrtnou do studií a rovnou se k nim nadělají jakési argumentační alibi: studie proveditelnosti, cost benefit analýzy, konstrukce cash flow, atd. začne se to zakreslovat do nafouknutých projektů. Právě u haly byly předloženy takové dokumenty, že budily pochybné úsměvy. Pak následuje „výběr“ dodavatele, zpravidla takového, který byl už u zrodu takových nápadů. Nastupuje odborná realizační skupina na výběrová řízení, také zpravidla s.r.o. politických kolegů, jako tomu je u většiny participujících firem v tomto procesu. To celé prolínají schvalovací mechanismy politických loutek v zastupitelstvech, která to odhlasují. Nad celým tímto systémem se pohybují „šíbři“, kteří to domlouvají a organizují – zpravidla jsou to kmotři a politici. Roli slepého státu v celém tomto systému dokonale zejména zde na Karlovarsku sehrávají dotčení úředníci, policie, státní zástupci.


Číst dál

Nepříjemná zkušenost s islámem

Islam podrizeniAd LN 30. 8.: Šátek je symbolem vyloučení - Dovolila jsem si přeložit z AJ část diskuze, kde nemuslim pokládáNormalni Muslim otázku a muslim (Turek), kupodivu upřímně odpovídá. Otázka: Proč má islám o tolik víc náboženských fanatiků než jiná náboženství?

I když jsem velmi tolerantní, myslím si, že šátky muslimských žen k nám nepatří. Přikládám svoji zkušenost z Páteční mešity z Dillí. Muslimské ženy tam nosí sárí stejně jako ženy hinduis­tické. Tedy jsou stejně zahaleny, jako jsem byla já - dlouhé kalhoty a triko s tříčtvrtečním rukávem. Zula jsem se a šla si mešitu prohlédnout - bylo to dovoleno. V jedné z bran mě neo­maleně lapli dva muži a bez žádných vysvětlujících slov mě ne­vybíravým způsobem nacpali do velmi obnošené a neprané ša­tové zástěry a žduchli mě ve směru prohlídky. Neslyšela jsem ani „promiňte“, natož „byla byste tak laskava a vzala si toto“. Byla to moje osobní zkušenost s islámským světem a velmi, velmi nepříjemná. Pro ty muže jsem nebyla ničím než kusem nějaké hmoty, které se štítili. My muslimské ženy přijímáme úplně jinak. Mohou u nás studovat, svobodně se pohybovat, řídit auto atd. Pokud nosí šátek na ulici, jistě to nikomu nevadí, ale ve škole, kde je místy potřeba rozhled a postřeh, tam bych postupovala stejně jako paní ředitelka zmíněné školy.


Číst dál

Česko má (policejní) talent aneb Synergie

Jsme vždy potěšeni, můžeme-li informovat o novém, rodícím se policejním talentu, jako jsme měli tuto příležitost v případě nprap. Felcmana, muže, jak víme, nadmíru hloubavého a pravé intelektuální ozdoby místního oddělení policie v Praze v Krakovské.

Avšak nejen v metropoli najde se podhoubí pro rozkvět nadaného policejního mládí: i na drsné periferii republiky, v Teplicích, se může objevit nevšední zjev v oboru vyšetřování extremistické kriminality. Dovolte proto, abychom uvedli na scenu nprap. Jiřího Křapa, vrchního inspektora SKPV v Teplicích. …


Číst dál

Tisková zpráva. V pondělí 8. září 2014 pokračuje hlavní líčení s vydavateli knihy projevů Adolfa Hitlera

Justitia… „Pokud to řekneme natvrdo, pan Uhlíř je podvodník, který připravil státní rozpočet přibližně o deset tisíc korun. To jistě není velká částka, ale zcela dostačuje k tomu, aby s ním a s jeho posudkem soud odmítl pracovat. Nebo snad chceme, aby před soudy v posici znalců vystupovaly takto morálně kompromitované osoby? A ostatně, nemůžeme-li znalci věřit jeho fakturu, proč bychom mu měli věřit v tom, co do svého posudku napsal?“ …

V pondělí 8. září 2014 od 9.00 hod. bude osmý trestní senát Městského soudu v Brně pokračovat v projednávání obžaloby, podle níž se tři fysické a jedna právnická osoba, vydavatelství guidemedia etc s. r. o., měly dopustit zvlášť závažného zločinu založení, podpory a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka a dvou dalších trestných činů tím, že v r. 2012 vydaly knihu projevů Adolfa Hitlera. Za to hrozí obžalovaným fysickým osobám až deset let vězení a obchodní společnosti zrušení a propadnutí veškerého majetku.


Číst dál

Největší justiční omyl, Jan Šafránek, u soudu opět osvobozen

Safranek Koci Chrudim 030914TISKOVÁ ZPRÁVA

Včera v odpoledních hodinách zprostil Okresní soud v Chrudimi Jana Šafránka obžaloby z dalšího přečinu ublížení na zdraví. Jan Šafránek z Hlinska byl v r. 1992 obviněn ze znásilnění dvou žen. Ačkoli byl ve spisu od počátku vyšetřování založen znalecký posudek, který na základě krevního rozboru jeho vinu kategoricky vylučoval, policie i soudy tento důkaz ignorovaly a Jan Šafránek byl odsouzen. Skutečný pachatel byl vypátrán až v r. 2006 a další čtyři roky trvalo, než se Janu Šafránkovi podařilo dosáhnout obnovy řízení a zproštění obžaloby. Nyní se měl zodpovídat z napadení vzdáleného příbuzného. „Věřil jsem, že zproštěním a vyplacením odškodného bude konečně po 20 letech celá věc ukončena a budu mít klid. Bohužel se tak nestalo,“ uvádí Jan Šafránek a dodává: „Někteří lidé mi asi peníze závidí. Jeden z mých vzdálených příbuzných přišel na policii s udáním, že mi měl půjčit koňské postroje a když je po mě chtěl zpátky, že jsem ho napadl a zranil.“


Číst dál

Spor o odkaz Pavla Wonky

Wonka Pavel marnice hlava a horni trupOdmítnutí odvolání Libuše Rudinské OS Praha 9 - úschova peněžní částky! I.část + II.část!Wonka Pavel Vezen svedomi

Jsem v pravidelném spojení s Jiřím Wonkou, bratrem Pavla Wonky, zavražděného komunisty. Většina lidí neví, že oba bratři, starší Jiří i mladší Pavel, strávili  rok ve vazbě za to, že se odvážili svobodně kandidovat do Sněmovny lidu a Sněmovny národů  mimo kandidátku Národní fronty.

Nedávno mě navštívil Jiří  Wonka, silně znepokojený ze setkání s paní Libuší Rudinskou, která o jeho bratrovi točila film. Vadilo mu, že paní Rudinskou zajímají více rozhovory s bývalými spolupracovníky komunistického režimu, kteří Wonku nenáviděli tenkrát a nenávidí jej dodnes. Od Jiřího Wonky si zapůjčila jenom část materiálů, které následně nevrátila a přestala s ním komunikovat. Recenze Marty Švagrové v Lidových novinách dne 25.7.2014 mě přesvědčila o tom, že  jeho obavy byly oprávněné. Marta Švagrová svůj článek nazvala "Zavírat oči před pravdou je zhoubné".  Pod záminkou pravdy  se však může skrývat motivace shánět bulvární a  „zajímavé“ informace, které vůbec nemusí být pravdivé. Je typické,že členové StB mají dodnes krásné rodiny a jejich projev je  přesvědčivý. Naproti tomu manželství Pavla Wonky se rozpadlo, protože manželka nevydržela politický nátlak, kterému byl vystaven. Pokud však chce dnes někdo udělat z Pavla Wonky spolupracovníka s StB, nejedná se o "objektivní fakta", ale o vítězství komunistické propagandy čtvrt století po pádu komunismu.


Číst dál

Ombudsmanka Anna Šabatová by uspěla jistě i ve Švédsku!

Takovou sebevražednou „multi-kulti“ politiku prosazuje ve Švédsku sociální demokracie!

Člověk by nevěřil, že i takovýto lidé mohou být dnes v politice?! Necháváme je, bez odporu, aby nám vládli a svou dementní nekompetencí postupně přispívali k likvidaci našeho světa a naší křesťansko-židovské kultury. Nebudeme-li se bránit, reálně hrozí budoucím generacím návrat hlubokého středověku! Prosím o šíření tohoto videa!


Číst dál

Tři kola sankcí bez účinku!

Putin mladyPETICE CZ+SLK+E: Zastavme Putina! Let us stop Putin!

„Těmi sankcemi hopla, hopla, podobni jsme vose zmatené, tlukoucí hlavou do skla okna, jež není. dovřené.“ K. H. Normalni Muslim„Kyjovský"

K článku "Budeme muslimům ustupovat dokud...". Pan prezident brnkl na správnou notu, že šátkem to začíná a burkou končí, ale je to jen pohled do nejbližší budoucnosti. Po burce dějiny neskončí. Imigrace muslimů je v každém případě součást džihádu, třebaže snad většina imigrantů utíká z vlasti před válčením. Ani tito dnes nevinní nebudou smět zůstat pokojnými menšinami, až k nám přijde džihád jejich extremistů. Kaddáfí má miliony následovníků v názoru, že muslimský svět dělohami svých imigrantek kdekoliv na světě přečíslí "nevěřící". I když on sám mluvil jen o dělohách, většina extremistů na ně spoléhat a čekat na demografický vývoj nebude. Jak můžeme pozorovat ve Francii i jinde v Evropě.


Číst dál

Koleduje si opět Hnutí ANO o další ostudy kandidátkami nedůvěryhodných osobností…?!

Michal Martin IIZuzana Baudyšová kandiduje za Hnutí ANO na senátorku. Spolu s manželem se kamarádí s podvodníkem Martinem Michalem a jeho manželkou Helenou Vondráčkovou. Martin Michal je kamarád Jaroslava Tvrdíka, poznali se v base, kdy byli propuštěni na amnestii. Je stále těžší věřit upřímným vyjádřením představitelů Hnutí ANO.

Některé mé příspěvky se mohou někomu zdát být laděny příliš emočně či nekultivovaně. Je jistě lepší snažit se být vždy slušný a kultivovaný. Má to i větší váhu a působnost, zvláště v tak deformované společnosti, jakou naše bezesporu je. Může se tak často předejít budoucím možným střetům s těmi, kdo se mohou cítit být uraženi, napadeni apod. Žijeme na velmi nepříjemně nakloněné rovině a mnohé věci se mohou  náhle  sesypat na hlavu každého z nás. Moc se může přes noc stát velmi nepříjemným a bezohledným nepřítelem. Dobrovolně neustoupí. Má mnoho mechanismů jak se bránit, resp. „legálně“ likvidovat ty, co je ohrožují. Mnohdy je lépe potírat skutky a poměry, než jejich autory, které je někdy možno i převychovat – vlastním, uvážlivým, rozvážným příkladem. Přilévat oleje do ohně je snadné. Oheň hasit už ne. Míru si musí každý určit sám. Není vždy snadné určit kde je hranice mezi smysluplným a opačným jednáním.


Číst dál

.. Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing